Spelkväll!

19 juni 2010 7 kommentarer
Middagar

Jag och Pamela på väg till Bunco

7 kommentarer

hejsan Maria! Vill först bara säga att du är grym! Härligt att se en människa som är ödmjuk och snäll istälet för egoistisk och kall som så många andra ”kändisar” är nu förtiden!

Ska ni följa bröllopet idag? Det ska ju sändas live från svtplay…=)

Allt verkar bra med dig! Åh, jag ville verkligen att du SVENSKA hollywoodfruar skulle fortsätta pga att du var där :( <3

Ha det bra ;)

Vilken snygg detalj med klockan :) Kram på dig

Ps. Norska hollywoodfruarna är ju pinsamt, saknar Svenska versionen! :)

Hey Montazami’s, I just want to give you a greeting and tell you that I think you seem to be a really nice, wonderful and fun family. I have not so good English cause I only speak swedish, but I hope you can read what I write anyway. Hope you have a nice day you and your family!

Hej Maria!

Ville bara säga hur mkt jag tycker om dig! JAg har ju aldrig träffat dig, men precis i början av Svenska Hollywoodfruar (känns som det är jättelångesen!) så skickade jag en liten fan-video till din dotter sara på facebook! Hoppas du fick se den! :)

Vore kul om du ville kolla in min blogg! Jag har just fått mitt fästmövisum och flyttar officiellt på tisdag till usa. Så här kommer snart en fru till… fast Minnesota-fru haha! :)

Kram! Fortsätt göra det du gör, för du gör mig glaaad! <3

Skriv en kommentar