Hannas nya blogg!

Ni har väl inte missat att Hanna nu bloggar på Veckorevyn!

Klicka på bilden nedan för att komma till Hannas blogg. Där kan ni kan läsa om hennes vardag på Loyola Marymount University i Los Angeles, men också mycket om mode, som är Hannas store intresse. Vem vet, kanske hon får gästdesigna för Maria Montazami Collection snart?

Här kan ni läsa en artikel som Veckorevyn gjorde med Hanna när hon blev ny bloggare:
Hanna Montazami ny bloggare på Veckorevyn

Just nu håller jag på och packar för fullt för på tisdag åker jag och Pamela till Sverige. Ny videoblogg kommer snart!

Kramar
Maria

 1. hej maria jag heter tilde du är mitt största fan ditt hus är jättefint min stösta dröm är och åka till L.A.jag har sånt läppstift som du har och massa med tofsar jag ser också på hollywoodfruar du är bäst hoppas du vill svara det skulle vara kul hälsningar tilde i sverige

 2. Hej Maria! Jag undrar vart ert jättefina golv kommer ifrån i ert hus? Det är vitt med lite svarta detaljer i.Vad heter sånt golv? Tror du man kan köpa det i Sverige? var kan man köpa ditt löshår? det är så fint!
  Med vänlig Hälsning Helena

 3. så roligt att hanna startat blogg så har man ännu mer att läsa om kvällarna, jag hade velat ha en mailadress där man kan nå dig har nämligen en del förslag och frågor dig. eller om du har någon info-adress som någon assistent sköter som kan vidarebefodra mitt ärende till dig

 4. Hejsan laguna B!
  Så kul för Duktiga frk. Hanna att kunna öva språket, tala om allt hon vill för oss som gillar Montazamisarna…
  Måste vara tryggt att ha så fina barn – som känner kärlek, gränser och livsglädje…. Och det bästa är att alla, oavsett plånbok – kan lära sina barn ”hyfstat” uppförande, generositet med sig själva och alla möjligheter de faktiskt har SOM MÄNNISKOR – en skapelsens krona med logiska tanklar och beslut… Jag skaLL GENAST TITTA IN HOS HANNA! Ha det bäst!!!

 5. Så kul för Duktiga frk. Hanna att kunna öva språket, tala om allt hon vill för oss som gillar Montazamisarna…
  Måste vara tryggt att ha så fina barn – som känner kärlek, gränser och livsglädje…. Och det bästa är att alla, oavsett plånbok – kan lära sina barn ”hyfstat” uppförande, generositet med sig själva och alla möjligheter de faktiskt har SOM MÄNNISKOR – en skapelsens krona med logiska tanklar och beslut… Jag skaLL GENAST TITTA IN HOS HANNA! Ha det bäst!!!

 6. Hej Maria! Först vill jag tacka för en härlig blogg, sen skulle jag behöva ditt råd. Jag och min sambo planerar att åka till LA nästa vår. Först tänkte vi vara i LA och sen åka vidare till San Fransisco. Jag har aldrig varit i på något av ställena och undrar om du kan tipsa om något bra område att bo i LA som är nära till både strand och city? Har du några andra bra tips på vad man borde göra eller se så får du gärna tipsa om de också, även i SF :)

 7. Skriv din kommentar här!
  Hallå där…
  Dear Mrs Maria.M ! <3:)))
  You are the best!
  Ha ni en trevlig Resa .
  Varmt Välkommen
  Kramisss
  Maria Med Fam
  Vi har -15 C.

 8. Maria, när du packar för din resa hit till Sverige, tänk på att vi just nu har fruktansvärt kallt!! Minus 25 även runt Stockholm! Stackars Pamela fryser väl rumpan av sig om hon inte har ordentliga skor, långbyxor och tjock jacka + mössa!!!

 9. Hej Maria ! Vad roligt att även Hanna får blogga på Veckorevyn . Va inne och kikade på deras bloggar . :) jätteduktiga och coola . Åh är det dags att snart komma till KALLA Sverige ?! Burrr jag hälsar er välkomna med en VARM kram ;) Vet ni eran resplan och var ni ska visa upp er nya collection ? Råka inte packa ner Cloe nu i nån väska . Hon är ju så himla liten . ;) ha det bäst . Kram Malin ( Mallan)❤❤❤

 10. Hej Fina Maria

  Snälla söta Maria, kan du inte visa hur din plånbok från MM Collectionen ser ut ? Och vilka färger den kommer vara i ??

  Jag pratade häromdagen med butiken där jag har köpt MM väska och rosa armbandet…..Dom är så trevliga och tillmötesgående och undrade vad jag är intresserad av Colletionen och vilken färg min väska har …..Jag skulle återkomma typ fredag eller lördag till dom….GISSA om jag kommer göra de….hihi… Längtar….

  *** Jag håller tummarna att de kommer ta in din Collection igen ***

  Ha en super fin dag och lycka till med packningen
  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Kära Maria!
  Kollade in Hannas blogg, helt kul! Ta henne med i din collection.
  Filminspelningen närmar sitt slut, så kan du pusta ut av det och ta itu med nya utmaningar!
  Här i södra Finland vaknar vi till en iskall morgon, vi har -25 C ! Igår fick vi massor med snö och väglaget var i kaos. Min sambo blev påkörd av en annan bilist som körde alldeles för fort då vädret var dåligt och ej fick det stannat. Skadorna blev materiella, men jag blev ju skakis och tänkte att tur att barnen ej var med!

  Ha det bra samt allt väl till dig och din familj!
  Kram, Maria

 12. Hej Maria!
  Hoppas att allting gick bra med sista dagar på filmningen! Alltid lite tråkigt att säga ”hej då” till filmgruppen efter flera dagars intensiv arbete tillsammans, eller hur?
  Kul att Hanna bloggar till Veckorevyn. Jag tror att hon skulle bli superglad om hon fick gästdesigna för Maria Montazami Collection :)
  Resan till Stockholm närmar sig, roligt för dig och Pamela!
  Sköt om dig Fina Maria!
  Många kramar, Nora.

 13. Välkommen till Sverige, här är kallt nu -15,5 grader. Tydligen ska kylan hålla i sig ett tag. Så ett tips är att packa varma kläder. ;-) Vart ska du i Sverige, bara Stockholm eller åka runt?

  Ha en bra dag! I morgon ska jag kolla in Hannas blogg. :-)

 14. Välkommen till Sverige, här är kallt nu -15,5 grader. Tydligen ska kylan hålla i sig ett tag. Så ett tips är att packa varma kläder. ;-) Var ska du i Sverige, bara Stockholm eller åka runt?

  Ha en bra dag! I morgon ska jag kolla in Hannas blogg. :-)

 15. Hej Bästa Maria:-))
  Kul att Hanna också bloggar nu..var in o läste lite och vad kul att också få följa henne nu**

  Glöm inte att ni ska packa ner varma kläder!!Det är verkligen iskallt här nu!!:-\
  Men hoppas ni tycker att det ska bli kul att komma till Sverige ändå:-))**

  Här är det lungt ikväll..Ligger framför Tvn..Har lindat in mig i varma plädar..Hoppas ni mår väl over there!!**

  **Massa Kramisar Anna Nykvist**

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..