Tävling…..Tävling….Tävling…Klara Färdiga Gå….

06 mars 2012 484 kommentarer
Allmänt

Ja kanske inte världens roligaste tävling men vi kör på. Tyckte att det kunde vara fint att duka upp till fint nu till våren med din käresta vän :) Jag och Mindy valde dom tillsammans och tyckte att det var fint :)

Snabba svar…ja jag kommer själv till Sverige och är lite orolig att det kanske blir för lång tid hemifrån. Men jag litar på Kamran,  Svärmor och Uncle Christian och vet att dom kommer att klara allt galantas :)

Christian är 202 cm och är 24 år. 

5 vinnare och jag lägger upp onsdag kväll vem som vunnit.  Skriv en kommentar och ge rätt emailadress.

Två färg glada middags servetter med en super gullig servett ring till. 2 st

Här har vi en annan version :) Trevligt och romantiskt för våren.

Spets och kärlek :) passar alla !!!!

En liten påsk korg med ägg och en liten påsk dekoration :)

Lycka till och kom ihåg att detta är lite mer utav en personlig present :) Ni kan alltid tänka på mej när ni dukar upp till fest för två eller tar fram den lilla korgen vid påsk. Kram Maria

 

 

484 kommentarer

Hej Maria. Jättefina påskgåvor du har hittat. Älskar fjärilarna och korgarna är urgulliga. Tack för att du bloggar. Första jag loggar in på varje morgon. Kramar från M

Hej Maria! Vad fina dukningar , åh nån av dem skulle jag vilja vinna . Jag skulle tänka på dig när jag har dem framme . Vad roligt att du kommer och förstår att det är lång tid men vi kommer att ta hand om dig. Ha en fin fin dag ! Kram Malin (mallan)❤❤❤

Skriv din kommentar här! Ja du Maria alla de där servetterna är jätte snygga vid olika tillfällen ,jag ska duka extra fint till helgen för jag och min man firar 45 års bröllopsdag kram Anita

hejsan maria! hoppas allt är bra med dej o familjen? här är det bra. så fina påskpresenter du köpt för tävling. jag vill absolut va med i tävlingen. många kramar kerstin.t

Hej Fina Maria

Jag vill jätte gärna vara med…Åh, vad fint…Alla har sin speciella prägel…Kul..

Extra kul att du fick hjälp av Mindy…Kanske vovvarna Chleo och Molly hjälpte till..hihi

Ha en underbar dag
Kramisar Nettan ( Logan )

Jag skulle mer än allt vela var med, och jag om jag skulle vunnit skulle jag gett dom till min mamma som fyller år snart och hon har ju inga servett ringar eller nån sån där söt liten korg :)

Åh vilka fina servetter, skulle kunna dukas med till flera rätter. Såklart man vill vara med!!
Ha en bra dag! Kram Angelica :)

Kära Maria
Oj vad fina påskgåvor! Nu känns det verkligen som om våren snart är här :)!
Idag vaknade vi till en kall morgon, -13 C grader, brrrr, men dagarna är varma. Så snön smälter litet då…
Hoppas du har en fin resa till Sverige och vet du Kamran & Co kommer att klara hushållet galant när du är borta! Det är bara att de ej sätter saker och ting på de ställen som du vill ha dem, så det tar en tid när du kommit hem innan du har allt på sin ”rätta” plats igen! Så är det åtminstone för mig, behöver bara vara borta några timmar så är allt upp och ner här hemma ;) !
Ha super nice dag! Hälsa Mindy och ge henne en kram för att hon är en så god vän! Jag saknar nämligen en riktigt god vän, som du Karin, att dela vardagsbekymmren med. Nu har jag givetvis min älskade mor som jag kan prata allt med, men ibland så känns det som jag belastar henne med allt…
Ha det så bra samt allt väl till dig och din familj!
Kram Maria

Tack Anna Blue för din hälsning! Hoppas Karin du har det bättre nu, önskar vi bodde närmare varandra!!
Hälsningar även till N, N + ni andra sötnosar här på bloggen.

Hej Maria! Äntligen har jag hittat din blogg, har inte läst tidigare men nu har jag gått igenom nästan hela haha du verkar vara så rolig och snäll! Jag är oxå gärna med och tävlar!! :)) kram

Vilka fina presenter!!! Jättegulliga – jag vill gärna vara med och tävla! Jag gillar påsken för då vet man att våren är på G :-)
kramar

Åh självklart vill jag vara med och tävla om dessa underbara priser !! Gillar verkligen ”Spets & Kärlek”, men även de andra priserna är underbart fina ♥
Var rädd om dig fina Maria.
Kram

Jag skulle älska att ha dem där hemma! Speciellt nu när vi flyttar till hus den 1 april. Hade passat perfekt i de nya lantliga köket här uppe i Norrland!

Kram

Hej Maria!
Åhhh, så fina saker du lottar ut, blir riktigt vårglad.
Så nu spritter det i mina ”lurviga” ben..
Hoppas nu på stor tur..
Ha det så bra Maria, kramar från Marie

Påsken, en mysig tid . Klart man vill vara med och tävla :D

Hade varit super kul om du kommit till dom skånska delarna , Helsingborg och så ;)

Kramar Jenny B

Perfekt! Hej Maria Montazami! Hoppas du ser min lilla komentar bland alla andras. Jag är gärna med på att vinna den här personliga pressenten från dig! Kommer passa så bra att duka fram maten från din reccept bok :D En stor bamse kram till hela familjen! :D

Halloj!
Du skriver att det inte är världens roligaste tävling..men jag skulle bli så glad om jag vann fjärilarna med servetter då jag följts av fjärilar hela mitt liv, har en tatuerad på min axel, jag älskar fjärilar…kram på er…från Linda Strand

Wow… va toppen fina dekorationer. Dom vill man ju supergärna duka fint med. Önskar att jag vann dom som går lite i den romantiska stilen för här planeras det snart frieri från min sida. Vad passar då bättre när man ska duka för två. Önskar dig en skön dag.

Åhhh vilka härliga servettuppsättningar! Det finns hopp om sommaren, svårt att tro här i Sverige i slask och frost. Jag vill självklart vara med och tävla;)!

Ligger här och snörvlar med influensan. Alltid kul att titta in här på din blogg och få ta del av din vardag och den glädje du sprider. Klart att jag vill vara med på din tävling!

Är jättedålig på att piffa till middag´s dukning.. Så jag vill GÄRAN vinna lite av din FINESS o touch…

Så hoppfulla varma mars-kramar fr frusen Dalkulla…

Hej Maria!
Vilka underbara priser du har i denna helt klart roliga tävling. Tänder riktiga vårkänslor. Ha en underbar dag. Sköt om dig och din familj.
Kram Monica

Superduper fina! Du är så kreativ Maria! Jag är mer än gärna med och tävlar om de där finsakerna! Perfekt att duka fram nu i påsktider :)

Tack för dina fina och roliga tävlingar!!

Hej Maria ! Oh dom söta äggen men korgar skulle jag gärna vinna. Äggen skulle jag placera i min stora äggkoppssamling som jag har på väggen! Jag hoppas du kommer i TV snart! Kram från mig !

Kan man bli annat än GLAD av härliga vårfärger! Man vill gå ut och göra ett riktigt vårskrik rakt ut i luften.
Såklart vill jag gärna vara med och tävla och håller mina tummar för en liten vinst:-)
Ha en underbar dag för det tänker jag ha!

Vill ju självklart vara med på ditt ”Lotteri”. Jag håller tummarna och hoppas att: plötsligt händer det! :)
Jag blev verkligen förtjust i de översta färgglada middagsservetterna! Urläckra! /Birgitta N. i Östersund

Hej Maria!
Jättefina priser som du och Mindy har valt ut. Självklart vill jag vara med och tävla. Kul att du kommer till Eskilstuna igen nästa onsdag 14 mars.
kram anna

Det hade varit toppen att vinna någon av dessa finna servetter vilket hade blivit något nytt och fint att duka med till en av middagarns med min kära man, som jag ibland dukar upp vid vårt matsalsbord för att göra vardagen lite festlig. Roligt med all inspiration du ger som även gör att man själv känner hur bra man har det i sin egna lilla värld och vardag :-)
Kram/Eva

Hej Maria, Oj vad fina priser! :) Jag skulle såklart bli jätteglad om jag vann, fjäril eller påskgrejjset. Din blogg är så inspererande och rolig och det är otroligt underbart att du bjuder så mycket av dig själv. Hoppas du fortsätter så! Kram

Hej Maria!!
Så kul med en tävling och jag vill absolut vara med.
Nu får jag hålla tummarna och hoppas på vinst :) Kram till dig

Hej Maria!
Hade varit jätte kul och få vina speciellt när du har valt ut dem själv. De blir mycket personligt då.
Kram
Camilla i Karlstad

Underbart fina personliga presenter! Hade varit jätte kul att kunna duka med när jag och maken är själva, vilket inte händer så ofta med många barn. Men desto roligare att kunna göra fint vid dessa tillfällen…. <3
Kram

Hej Maria !
Vilka fina priser du valt ut, jag vill gärna vara med och tävla , då jag och min sambo nyss förlovat oss känns våren extra festlig och att duka upp fint hemma och bara mysa vore jätteroligt.
Må så gott
Kram Camilla

Vilka fina saker ni har hittat, jag vill väldigt gärna vara med och tävla! De små äggkorgarna var så söta!! Men allt var fint och jag skulle bli glad för vilket som. Jag skulle duka en riktigt fin påskmiddag/födelsedagsmiddag med dem om jag vann. Min son fyller år på påskafton så det brukar bli en massa gott :-) Kram från mig och min lilla familj

självklart vill jag vara med och tävla om fina servetter från fina maria! våren är snart här och kroppen spirar. kram på er:-)

Jag vill vinna och duka fint till kommande kalas då jag och sambon ska gå ut med nyheten till våra nära och kära om att vi ska få vårt första barn i september!

Jättefina servetter och servettringar, du är så generös! Gillar de första och andra extra mycket måste jag säga! De skulle passa perfekt för om 3 veckor lämnar jag min man för 2 månaders studier i Tanzania. Helgen innan tänkte vi mysa till det bara han och jag och då skulle det vara fint att duka upp med ”det där lilla extra”.
Ha en fin-fin dag!

Vad fint, vad gullig du är som tänker på dina läsare! Självklart vill jag vara med och tävla!
Förresten, jag och min sambo har tänkt att vi ska semestra tre veckor i USA, närmare bestämt i Californien. Finns det någon liten undanskymd ”pärla” som du eller läsarna tycker att vi absolut inte får missa??

Man ska väl få ha tur i livet någon gång också säg. Älskar din blogg Maria du får mig alltid att le hur trist dagen än må vara. Keep up the good work!

Hej Maria!
Jätte fina saker som alltid,självklart vill jag vara med och vinna.Och när du själv valt ut dom så blir det ju speciellt :) Ha det bäst

Hej M! En underbar dag i mellansverige. Solsken och fågelsång. Det känns som att våren är på väg. Så himla skönt! Om jag vinner skulle jag ge vinsten till min mamma som snart har bröllopsdag! Ha en fin dag!

Hej snälla Maria!!!!
Roligt med en tävling till, snällt av dig! denna gången kan det vara min tur, aldrig fel att försöka!
Jätte fina presenter har ni valt, bra smak:):)
Kram Elvira:):)

Jag är jätte gärna med o tävlar. Kul att du och Mindy har knåpat ihop priserna. Hoppas på tur.
Hälsningar från Lisen

Hejsan,
Jag kollar din blogg varje morgon, men har inte kommenterar tidigare. Räcker bra att bara läsa för mig.
När jag ser ”spets och kärlek” varianten tänker jag direkt på Tomas Ledins – Det Finns Inget Finare än Kärleken.
Fin dukning och musiken bakgrund och god mat.

Hoppas Du får de fint under Sverige trippen och att Du inte blir helt slut.

Bästa hälsningar från Clara

Hei hei. Inspirasjon og gode ideer.. Så utrolig fine de sommerfuglene var:)
Er daglig innom bloggen din, er helt super..

Hej Maria! Jag är gärna med och tävlar.skulle vara kul och ha nå fint att duka med när man har middag med pojkvännen.

Hei Maria. Vil kjempegjerne være med på konkurransen. Synes det er koselig å følge med på bloggen din. Trenger absolutt en oppmuntring, og hadde vært gøy å vinne, har hatt sykdom i huset siden tidlig desember, med 3 barn og en mann som jobber borte 4 dager i uken er det de små tingene i hverdagen som lyser opp. Takk for fin blogg :-) klem Cathrine, Halden, Norge.

Hej Maria!

Vilka superfina priser! Har faktiskt ärligt talat aldrig vunnit något på en blogg tidigare, vore finfint att vinna några våriga prylar – från dig!

Läser din blogg regelbundet och blir så glad av den! Du lyckas göra dina inlägg roliga och fina! Härligt med så många bilder också.

Våriga hälsningar från Sara L

Jag är mer än gärna med och tävlar, så får man se om man lyckas ha turen med sig och vinner något av dessa fina priser =)

Hei Maria, så herlige saker du og Mindy har valgt ut – kjempesøte! Blir gjerne med i konkurransen.
Vil bare si at jeg har stor glede av bloggen din – så morsomt å få en liten smak av livet over there.
Hilsener fra Agnete i Oslo :-)

Jättefint!! Jag och min pojkvän har precis flyttat ihop men eftersom vi båda är studenter är fina servetter tyvärr inte högt prioriterat så de hade varit jätte kul att överraska honom med någon av dessa par!

Skriv din kommentar här
Påsken är en härligt tid med ledighet med familjen, duka fint till mina nära med Marias servetter vore en dröm. Så fint
kram Ann-Christin

Hej
Jag läser din blogg och har gjort det sedan du började att blogga då jag tycker att det är så roligt med lite flärd.
Är ålderspensionär sedan några år men gillar din stil du är så cool, tänk att du fått hela Sverige att pynta med tofsar.Blir glad om jag vinner men gör jag inte det så är det okej ändå
Hälsningar Ann-Cathrine

Hej Maria!:) Jag vill vinna helt klart den översta med alla färgerna:) De är precis som jag fulla med liv och rörelse och jag blir glad av färger precis som jag är med Glad:)

Hej Maria & Fam Montazami
Kära hjärtanes vilka fina bilder…
Spännande med en tävling så det är bara att hoppas på lite tur..
Kram & Omtanke till er..
Carina

Hej Maria!
Så fina servettringar och påskdekorationer! Jag är gärna med och tävlar. Såg bilder på dig förra helgen hos min väninna Gunnel. Hon träffade dig förra året. Ha en skön vår! :-)

Hej fina Maria!
Jag vill jättegärna va med i din tävling och håller alla tummar och tår för att jag vinner!!
Många kramar till dig och din familj:)

Skriv din kommentar här!
God Morgon ! Ha ni en trevlig Dag ! <3
Kära Fru M.M ! <3:)))
Nice med allt !
Jag vill vara med och tävla och vinna …! <3:)))
Kramisss
Lisa 14 År

Hej Maria !

Den 23 mars firar jag och min man 40 år
tillsammans.
Drömmen vore att få duka bordet med någon av de
här läckra ljuvliga vårpresenterna.

Ha det gott !

HEJ :)
Jag har tre tentor denna vecka, så det hade varit kul med en vinst i alla fall :D
Kram o Tack för härlig blogg

Åh vilka super fina dekorationer Maria! Den första var väldigt läcker med alla färger, väldigt påskig!
Hoppas jag vinner! :)

Ha de super!

Hej Maria! Mycket fina servetter! Väldigt gulligt av dig att ordna de här tävlingarna! Fantastiskt roligt! Vore kul att vinna!
Soliga marshälsn från Maria i Stockholm

Kul med tävling igen , jag vill vara med o tävla!
Tack för en jätte trevlig blogg, läser som vanligt mer än jag kommernterar…..
Ha det gott !
Kram Anita

Hej Maria!
Åh så fina vinster ni hittade!! Underbara färger! Jag vill så gärna vara med och tävla, och då skulle jag tänka på dig varje gång jag dukar eller tar fram påsk dekoration :) Du är så snäll och gullig, Maria, superkul med en tävling!!
Soliga hälsningar till dig Maria, och till alla som läser denna underbara blogg :) Många kramar, Nora.

Två ggr på en månad har jag serverat den utsökta kycklingen med ostbågstäcke från din livsstilsbok. Mycket uppskattat bland mina gäster.Kram Kristina Fransson Alingsås. Fina saker till dukningen är aldrig fel.;)

Hej Maria! Jag måste bara säga att du har en fantastisk inredningsstil och väldigt bra smak. Självklart vill jag delta i tävlingen och nu hoppas hoppas hoppas jag att få vinna någonting, för en gång skull. Stora kramar till dig och din familj.

Jag vill verkligen vinna någon av dessa, så vackra speciellt ”Trevligt och romantiskt” och ”Spets och kärlek”. Håller alla tummar som jag har för vinst för en gångs skull. Kramiz

Åhh vore så underbart att vinna något av dem fina vårsakerna! :-) Jag är gärna med och tävlar om en fin vinst!

Hej! Så glad jag blir när jag ser dessa fina servetter. Jag blir så ”glamour-inspirerad” och det behöver jag i mitt liv just nu :) Vill vinna!!

Vilken vårkänsla man får när man ser dessa vackra saker. Vann jag skulle jag ge det till min 22 åriga dotter som opereras för femte gången i dag efter en olycka. Maria du är en av hennes favoriter, och hon skulle bli överlycklig.

Skriv din kommentar här!skulle få vara toppen att dekorera påskbordet med dessa färgglada servettringar och självklart kunna kommentera att det är du som valt dom.

Hej maria super roligt med en tävling, hoppas bara ja får changsen att vinna denna gången, jag brukar aldrig vinna! hääärligt med vår snart! kram isabelle

Hejsan Maria!: )
Vilka vackra servetter och kreationer<3. Man märker verkligen hur bra smak du har för inredning och dekorationer. Drömmen är att få prata med dig personligen. Därför tycker jag detta är en kanontävling och varje gång man vill duka bordet riktigt fint och "stylish" så vet man att det är utvalt från helt rätt person…Och vilka söta påskkorgar också :D…Dessa fina korgar kommer verkligen sätta extra färg på min påsk i år. Så please!! Välj mig i den här tävlingen:-)

Många kramar till dig Maria och jag hoppas du får det riktigt mysigt och trevligt här nere i Sverige:)

Hej! Min mamma ska komma på besök i april och då ska jag bjuda henne på någon god mat och skämma bort henne för att hon alltid skämt bort mig. Vore kul att vinna någon av dessa och kunna duka med det och sedan ge till henne då hon gillar dig (jag också så klart!)

Hoppas att din Sverigevisit blir trevlig och att du slipper halkan.

Hej Maria :-) Detta var verkligen personliga presenter då du valt dem med din bästa vän Mindy :-)
Det skulle vara så kul att få duka med det i hop med min bästa väninna eller varför inte mysa till det med min dotter .
Välkommen till Sverige och hoppas att du får en trevlig vistelse här . Hoppas att du kommer till våran Make Up Store . Kram Eva

Hej Maria, vilken tur att jag gick in här idag igen…ligger hemma och är sjuk och skulle behøva en lite uppmuntring..Jättefina saker tycker jag..Tack før en trevlig blogg som det är roligt att gå in och läsa varje dag…Kram

Jag vill vara med och tävla om dom fina sakerna! Speciellt påskkorgarna var superfina, jag har inte något påskpynt så det skulle passa jättefint hemma hos mig! :)

Hej Maria! Skulle väldigt gärna vilja vinna. Känner att jag behöver något att muntras upp av. Våran katt blev nyligen påkörd. :( Kram på dig!

Hej!
Jättefina priser! Jag skulle bli så glad om jag vann;))Längtar sååå mycket efter vår och påsk.
Ha det bra!!!!Skriv din kommentar här!

Hejsan Maria, fick din bok i födelsedagspresent. Läcker. Kommer snart att flytta och då skulle dina presenter passa utmärkt. Kommer du till Västerås när du kommer till Sverige? christina

Hej Maria!
Jättefina vinster du har i din tävling. Så roligt det skulle vara att vinna eftersom det är så speciella saker och inget man får tag på här i Finland åtminstone, skulle vara en glädje att ha till Påsk! Varma hälsningar till er alla!

Skriv din kommentar här! Hej maria åh vad fina priser, skulle bli så super glad om jag fick vinna dessa priser nu innan påsk. Jag har aldrig vunnit någon av dina tävlingar så jag hoppas att jag vinner denna tävling. mvh Linda kram till dig

Klart jag är med och tävlar!! Jag och min underbara sambo har vår 9årsdag på påskafton så jag hade tänkt bjuda på en påsk/romantisk middag för honom och vad skulle passa bättre än ett par romantiska middagsservetter :D

Servetterna och servettringarna på bilderna i mitten skulle absolut påminna om dig, ljust och vackert. Sakerna på de andra två bilderna är underbart ärtiga i färgerna! Hjärtliga hälsningar från öriket mellan Finland och Sverige!

Hello Maria, and indeed I suppose that you are the best Swedish decorator that I am every day through your blog! I like your style of decoration, simple, uncluttered, sophisticated, sophisticated and smart. Your house looks like a decoration(set) just taken from a big magazine of decoration but also a very warm and family place where it smells good to live there. You have ideas very interessante and I hope that one day when I shall have my own house I shall be to maintain it with so much style and idea as you! I hope that my message will affect you and I wish that it encourages you to continue your passion for the decoration and to make it to us discover quite days! A faithful French reader, Pauline
ps: I forgive do not know how to speak Swedish, I shall be can be the only one has to write you in English, I kindly request you to excuse me for it.

Skriv din kommentar här!
Hej Maria!
Brukar inte läsa i så mkt bloggar men sedan jag såg dig på tv , fick jag uppfattningen av att du är en glad och lättsam tjej! Har därför kollat din blogg då o då , den känns lättsam och glad!, vilket man behöver i vardagen, Varför inte vara med i din tävling.. fint påskpynt! Tjingeling Lena

Hej Hej!
Ligger hemma sjuk hemma i kalla Sverige. Måste vara hemma från skolan i några dagar för att försöka att bli lite piggare så jag kan hänga med skolan till Romme och åka skidor :) Att vinna skulle hjälpa till lite;) Jag gillar alla priserna så det skulle inte spela någon roll vilken jag skulle få:)
Ville också tacka för julkortet jag och min syster fick:) Det blev en jätte bra julklapp. Mamma hade ”skickat” efter det, vi tänkte skicka ett kort tillbaks till er som tack men det blev aldrig av:/ Men tack i alla fall. Ha det bra! XOXO

Min email är: emma-ida-louise@hotmail.com

Men åh, korgen med trollsländan på var ju bara för söt! Är en tjej som är fullkomligt besatt av trollsländor & ugglor :)
Ser fram emot att nya säsongen av er fruar!! :) Hoppas det börjar på TV SNART!!

Hej Maria !
Vill självklart vara med och tävla ! Vore det kul att få duka med de fina servetterna till påsk när jag o min sambo sätter oss nerför lite påskmys.
/ Gunilla

OOOOOOO VAD JAG ÖNSKAR ATT JAG NÅNGÅNG KUNDE VINNA.. korgarna o alla servetter va såååååååååååå fina.. tänk på mig snälla maria..

Klart man vill vinna:) *räcker upp en hand*
Äldsta dottern, Annika, fyller år 26 mars, vore skithäftigt att få ge henne nåt från ”dej”:)

Oj så fina och våriga servetter…skulle verkligen kunna överraska mannen med en romantisk middag . Ett tag sedan sist.. Här skiner solen så man blir ju lite vårkär….

Underbart att våren är här! Rykten säger dock att snö är på väg, men jag hoppas de har fel! Jag älskar våren och allt som hör till.. Jag blev så glad när jag såg påskkorgarna så dem håller jag mina tummar och tår på att jag vinner :) Ha det så gott! Ni verkar ha underbart väder! *avis*

*Bästa Maria*
Äntligen tävling!!Fina priser du och Mindy valt:-) Klart man skulle vilja vinna:-P
Min email är Annanykvist41@hotmail.com :-)
Hur länge ska du vara i Sverige?:-) Det kommer att gå bra med familjen:-))Hoppas du och fam får en underbar tisdag..Sj ska jag iväg till katthemmet**

Stor kram till dig Maria och alla här på bloggen:-))
Från Anna Nykvist**

Oh jag vill också vara med och tävla. Servetterna högst upp var ju superfina, speciellt nu till påsk. Hoppas jag vinner annars får jag ha min man att söka när han åker på jobb till USA nästa v. Var är dom köpta?

Hej hej Maria vilka underbara servetter och påskpynt du lottar ut :) , jag är jättegärna med och tävlar om att kunna vinna. Skulle passa perfekt nu till våren med lite nytt att duka med. Här håller vi på och renoverar vårat gamla hus så det skulle verkligen passa med lite nya servetter att duka med i mitt ”nya nyrenoverade hem” kram kram från Annelie :)

Åh, jag som är en påsk älskare! vackra saker som möter mina ögon, skulle bli VERY VERY HAPPY om jag vann dessa grejer.
Påskigt, färgglatt & härligt som behöver lysa upp min tillvaro & min nyrenoverade lägenhet.

(du skriver att det kanske inte är världens roligaste tävling, jo det tycker jag det är. Det är tanken som räknas, brukar min mor säga ibland. Helt sant )
Jag blir alltid glad vad det än är för tävling.

Soliga hälsningar, Anna Blue

Maria, jag blir så inspirerad av din stil, faller mig helt i smaken! Så himla fina väskor, armband och allt vad du hittat på, och nu dessa fantastiskt vackra påsk-saker, en sann dröm att få dessa!!!

Påsken slår julen- alla gånger! Speciellt när dekorationen är så färgglad som dina servetter. Skulle passa utmärkt för mitt första påskfirande i min nya och egna (!) lägenhet. Kram!

Skulle gärna vilja vinna lite fint påskpynt då påsken för oss är tråkiga minnen =( Min dotter som då var 2år gammal blev dålig i magsjuka helt okontaktbar, åkte in till sjukhuset men blev hemskickade med att ”hon är visst närvarande proverna var fina” fast vi sa att hon inte alls var närvande och sig själv. Så vi hann vara hemma 1timme innan hon får ett krampanfall och vi får ringa 112 då vi inte får någon kontakt med henne när krampanfallet lagt sig. Det blev massa prover och 3dagars sjukhusvistelse för oss och det hände i påsk för 2år sen och händelsen sitter fortfarande som ett tråkigt minne fast i påsk.

Hej,

Vår mamma har hjälpt oss att tävla. Vi åker alltid till Farmor & Farfar i påsk och det hade varit roligt att få ge henne någon av de fina presenterna.

/ William & Sebastian

Hej Maria! Jag vinner aldrig något men jag tänker inte ge upp! Därför vill jag jätte gärna vara med och tävla om de här vackra dukarna!
Ha en fin dag, Hälsningar och kramar från Halmstad

Älskar servettringarna med fjärilar och servetterna som hör till!! Nu håller jag tummar å tår för att de ska får luft under vingarna och flyga till Sverige! :)

Som vårlika blomsterlökar blommar de ut på ditt bord och ger glädjefnatt till dess bärare Servietten och dess vänner – Matälskarna… Som är Pimsan och hennes bästis – Maria!
Jättetjusiga och vårlika allihopa… Tänk att få en MontazamiMaria med vid bordet i form av några sköna servietter med ringar av Din omtänksamhet!!!

Hej! Jag vill absolut vara med och tävla om fina priset! Jag tykcer verkligen om romantisk för våret pris :):)
Have a nice spring beautiful :)

Hi Maria! My swedish is very rusty so I need to use google translation reading your blog :) But love to participate in your tävling! Romantic ones were the one catched my eye. ps. Molly is soooo cute!!

ÅÅÅÅÅ Jag är med . I slutet av Mars ska jag ha middag så jag vill gärna vinna något av detta…

Kram Maria

åh så fina dom med fjärilarna är :) jag har precis fått min första lägenhet så fina servetter skulle passa perfekt!

Toppenkul tävling men annorlunda påskpynt, jag är gärna med och hoppas på vinst! Tack för din underbara blogg! Kram!

Åh, vad fina! Vilka som hade förgyllt dukningen hemma hos mig på Solskensgatan i Ödåkra. När jag läser din blogg, är det som när man hör dig TV. Helt underbart <3

Skriv din kommentar här!
Men sååå fina Självklart vill Jag testa lyckan att få duka med de fina dekorationerna och självklart skulle jag tänka på Dej när Jag dukar upp till fest.

Ha det gott i Våren Maria.
Kram @nette

Oj vad fina de är allihop skulle bli så glad om jag vann.
Ha en fantastisk dag kram på er. Och tack förresten för idolkortet. Jättekul att du tar dig tid att skicka sådana tycker jag.
Kram
Jamie

Hej Maria!! jag vill jätte gärna vinna dessa superduper söta dekorationer som passar utmärkt till påsken! Jag skulle ge dem till min mamma som en liten påsk present för det är hon värd!! Snälla låt mig vinna :) tack på förhand och tack för din mysiga blogg

Hej! Maria och välkommen till Sverige
Det skulle vara uppiggande med dessa fina saker till Påsken om några veckor. Mvh Carina

Hej Maria!
Ligger hemma i sängen i influensan, med nästan 40 graders feber. Att få vinna något fint att duka med, skulle verkligen muntra upp mig.
Kram Sandra B

Kärleken har jag och några av dina fina arrangemang skulle passa super till en påsksupè för två.
Hoppas, hoppas !!

Hej! För mig är det världens roligaste saker! Samma förra påsken när du lottade ut kökshanddukar och lite påskiga saker. Älskar det :)
Har inte vunnit något ännu, men hoppas på denna gång!
Kram

Hej Maria!
Jag ska åka till Helsingborg i Påsk med min kille. Vi har många fina minnen därifrån då vi var ”ny”kära. Nu är vi ”gamla”kära men det är lika härligt det, på ett annat sätt! Skulle vara skoj att duka upp med middagsservetter eller påskdekorationen på hotellrummet.
Sedan har jag bara en fråga om det går bra; Är det någon som kallar dig för Mia? Är det vanligt i Usa att man säger Mia istället för Maria?

Många kramar

Tack för att vi får läsa denna underbara blogg :)
Det hade varit roligt att få lite Montazami inspiration runt påskbordet i år :)
Supergillar!
Varm vår kram till dig

Hej Maria! Jag läser din blogg varje dag och det är så kul att följa dig och din familj. Jag och min sambo håller på att rusta om köket och det skulle vara riktigt fint att få duka upp med ett par av din servetter när det är dags att inviga de nya köket :) dom med vårfärgerna var ju underbara! Ha en bra dag. Kram Madeleine

Hej Maria! jag är jätte gärna med!!! Älskar alla, dom var så fina! Tycker speciellt mycket om servett ringarna som liknar fjärilar såååååå fina!
kram, L

Oh vad mysiga presenter, jag hoppas verkligen att jag vinner dessa finingar. Får man vara så egoistisk?? Jag hälsar till hela din härliga familj och NU längtar jag efter påsken och alla konstrundor som då drar igång. Jag kan varmt rekommendera Österlens konstrunda.

Hej Maria!
Jag läser din blogg varje dag, det är en mycket fin och mysig blogg :-) Jag har precis flyttat från skåne till luleå för att studera på deras universitet. Så någon av de fina servetterna hade varit mycket fint i min
lägenhet. Ha en bra dag, kram Ida

Tycker verkligen om din blogg och inte bara den. Jag gillar dig skarpt!
Är gärna med i din tävling. Och det skulle passa fint med lite nytt piff till dukningen för en romantic dinner med min man som snart fyller 40 år.
Kram på dig!

Hej! Vilka fina påskpresenter som man kan vinna. Hoppas du får en bra vistelse i Sverige. På fredag ska jag på sminkkurs på Make Up Store så kanske testar jag ditt läppstift =) M v h / Petronella

Hej Maria!
Jag är jätte gärna med och tävlar om dessa fina/söta vinster. Skulle bli jätte glad om jag vann för har aldrig vunnit något från en blogg innan. + Att min mamma fyller år på påsk afton så det skulle bli en jätte bra present/överraskning till henne. Hon skulle bli jätte glad då och hon är värkligen ett stort fän av dig.

Kramar från mig :)

Hej Maria,
Bloggen är underbar, personlig och positiv. Jag uppskattar att du fortsätter i samma roliga och lite knasiga anda! Stor Kram Cecilia

Hej söta Maria! Håller tummarna för att jag har turen att vinna denna gången.. Välkommen till Sverige! Vi har fortfarande kallt men nu har solen varit framme så vi börjar få lite vårkänslor. Kramar från Helen

Hej Maria!!

Så underbart med lite personliga presenter, tycker du har gjort ett kanonfint jobb med att fixa till dom. Hoppas självklart att jag är en av dom lyckliga som kommer att vinna. ;)

Kram Carina

gud vad fina! du är otrolig! jag vill gärna ha dom hemma:)
kram Edith
p.s du är min största förebild! :) d.s

Spets och kärlek till mitt bröllop den 12 maj (My fiancé is from over there:) Tack för en jätte bra/fin duknings ide! :)
Vill jätte gärna vara med och tävla!!

Hej Maria
Ohh.. dom var då så fina allihopa.
Skulle bli jätteglad om jag vann .Tänk att få ta fram och duka så där fint när jag ska äta mysmiddag med min käre man.Skulle alltid tänka på dig och sända dig en varm tanke när vi sitter där vid bordet.Så nu håller jag båda tummarna.Hoppas turen är med mig denna gången.
Kram från Sandra
Ha det fint Maria

Hej, jag är jätte gärna med och tävlar :) gillar själv att duka fint till fest men även lyxa till vardagen lite.
Hoppas vi ses i Uppsala på din inspirationskväll.
Kram

Så fina servetter och ringar till, skulle bli jätteglad om jag vann. Försöker att ha en dejt med min man en gång i månaden, vårt nyårslöfte inför det här året. skulle vara underbart att få duka upp med någon av dessa.

Åh så söta vinster! Jag har faktiskt aldrig haft en servettring i min ägo, så jag hoppas på tur. Om jag vann skulle jag duka fint till mej o min bästa väninna, äta lite goda ostar, dricka lite vin o sen skulle vi skåla för dej =)

Hej Maria! Jag hoppas att jag vinner något utav det för att jag vill överraska min bästa vän med en fin middag när hon kommer hem från sin resa. =)

Hej härliga Maria!
Så härlig video du har gjort när du tänder ljuset! :)
Kul att du kommer till Sverige igen, hoppas du kan komma till Lidköping! :)
Kram Princessemma

Åh allt ser fantastiskt ut!! Känns himla vårigt och glatt, blev på bra humör nu! Jag vill helt enkelt ha allt ;)

Tack för att du delar med dig av ditt liv! :)

Jätte fina vinster, hoppas jag blir en lycklig vinnare :)
Kan se bordet framför mig, uppdukat och tjusigt med fina servetter eller en härlig påskkorg :)
Håller mina tummar för att jag vinner!!!!
tack för en super härlig blogg, kramar!!!!

Fina påsksaker alltihop så jag är med och tävlar! Jag är inte hemma över påsk(är i Thailand) men det skulle vara mysigt att ha med sig något lite påskigt även där :)
Ha det bra! Kram

hejsan maria montazami! Min mamma blev så förälskad i dehär sakerna så hon sa att jag skulle komentera här. så jag är med och tävlar :D

Hej härliga Maria ! Jag är en tjej på 13 , snart 14 år som heter Ebba ! Skulle va kul om du såg min kommentar här bland alla andras ;) tycker du är en otroligt härlig person som är sig själv som många andra inte skulle va om man va med i en stor tv-serie , jag har följt dig sen säsong 1 och jag tror att jag har sätt varenda avsnitt minst 5 gånger ;) när jag blir vuxen vill jag flytta till USA och bli mäklare, tror att los angeles passar mig bättre än ett liten samhälle där alla känner alla :) Men i alla fall så är jag ett jättestort fan och de skulle vara otroligt häftigt att vinna och få typ en personlig ”gåva” ifrån dig Maria :)

Stora kramar från mig :)

Du är en väldigt generös person! Inte bara med presenter men också ditt sätt att dela med dig av ditt liv.
Det skulle vara fantastiskt att vinna! :)

Vilka underbara presenter,du lottar ut.Skulle va så roligt o få duka ett romantiskt bord med presenten o ha rosa champagne i glasen.
Kram på dej

Härliga presenter… Jag är gärna med och tävlar! Ha en underbar dag och en ännu bättre vistelse här hemma i Sverige :)

Så himla kul med tävling! Vill jättegärna vara med i den. Vilka fina saker du lottar ut, håller tummarna att jag har tur. :-)

Hej Maria!
När jag nyligen upptäckte din bloggsida genom Amelia blev jag otroligt glad och har fått en roligt anledning att gå in på datan varje dag. Har följt dig genom hollywoodfruar och tycker du är en mycket naturlig och härlig person, såg fram emot alla avsnitt pga dig. Tack för att få ta del av ditt liv. Är gärna med i tävlingen, gillar de vita servetterna.
Kramar från Gunilla :)

Hej Maria, det var ett tag sen jag titade in på din blogg – men som alltid fulla av roliga påhitt som bara du gör :)
Vill gärna vara med och tävla om en fin servettring – fint och personligt med Mariastil :) Kram på dig

Hej Maria,
Vilka förtjusande saker! Helt underbara! :) Jag vill som alla andra pröva lyckan att få chansen att vinna något av dig.

Ha en underbar kväll och klappa dem söta vovvarna från mig :)

Skriv din kommentar här!
Jag kommer behöva nåt fint sällskap i Påsk, då min dotter åker till fjällen med sin pappa. Förgyll min tillvaro :-)

Jag är jättegärna med och tävlar. Det var jättefina prylar som inte liknar nåt man kan hitta här hemma.

Åh, så fint! Blev väldigt förtjust i servetterna på bild nr 2 med de fina fjärils-ringarna, så fina! Ska snart flytta hemifrån och de skulle verkligen passa bra in i den stilen jag försöker skapa i min första egna lägenhet! :) Många kramar till dig Maria

Hej goa Maria!
Är väldigt gärna med och tävlar och om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ge dem till mina söta döttrar Tilda o Maja! Många kramar till dig!

Hej Maria!
Jag skulle så gärna vilja vinna någon av dessa underbara priser :-)
Jag undrar också om Mindy har någon blogg, den skulle vara skoj att läsa isåfall?!

Skulle jag vinna skulle jag vilja ha korgen med äggen för de var sååå söta ocj ngt jag skulle ha framme nu till våren och påsken..kram

Du är riktigt godhjärtad Maria som går och köper så vackra saker och lottar ut till oss bloggläsare. Jag skulle bli otroligt glad om jag blev en av vinnarna. Om jag vinner hoppas jag även på ett signerat idolkort från dig. Välkommen hem till Sverige på besök igen. Kramar från Laila

Hej bästa Maria ! :)
Vilken mysig och bra tävling.
Jag vill jättegärna vara med och tävla.
Tack för en underbar blogg, kramar
Estelle :)

Oj Maria, vilken ljuvlig tävling :) De är alla fina, men vinner jag den vita med fjärilsringen, så lovar jag att bjuda mannen mitt hjärta slår för på middag.

Grattis Maria, du bara utökar och utökar i ditt sortiment, kul!! snart får du öppna en affär med alla väskor och dekorationer. Jag vill gärna vinna fjärilsringarna eller de färgglada små bollarna-ringarna, sååå söta…ha en trevlig helg..mvh angela

Vilka härliga vårfärger :-)! De passar verkligen fint nu framöver våren och när det snart är påsk!

Kram från Anette

Hej Maria! Jag är gärna med ochTÄVLAR. Så fina påskpresenter du lottar ut och personligt från dig. Du är så fin och go. Hoppas på tur. Hoppas att jag får en chans att få träffa dig igen, nu när du kommer till Sverige. Skulle vara så roligt. Många kramar till dig och din familj från din vän Rose-Marie.

Åh så fina! Jag är me å tävlar :)
Dom fina färgglada skulle passa super duper till mitt nymålade svarta köksbord! Håller på och förändrar atmosfären lite här hemma, verkligen skönt med förändring med en ny årstid! (men fortfarande minusgrader på kvällar och nätter..)
Men solen kommer mer och mer!
Snart är det faktist påsk och då fyller jag år så, så även om det är lite kallt än så finns det ju saker att se fram emot!!

Ha det så skönt i eran härliga sol! Du kan gärna få ta med dig lite värme när du kommer ;)

Underbart fina! vill gärna duka upp fint för min man när han kommer hem från sitt jobb på sjön då han är borta 4veckor i stöten.

Inte världens roligaste tävling? Det är det visst det, jag älskar att duka fint när jag ska ha gäster. Dukningen är en av de viktigaste sakerna. jag kan hålla på i timmar så att det blir som jag vill att det ska bli. Jag dukar även fint när gubben och jag ska ha lite festligt inte bara när vi har gäster. Allra bäst gillar jag sakerna på bild ett, sen bild fyra, sen bild två och som nummer fyra bild tre. En tävling som verkligen passar mig!!!!

Hej Maria.
Kul med tävling! Klart jag vill vara med och försöka vinna och håller stora tummen. Här i Sverige är det jättehärligt väder, våren är på ingång och det tackar vi för:) Hoppas att ni har det lika fint, och ha en bra dag.

gud vad söt den vita är !! ( andra uppifrån) Skulle bli en perfekt present till mors dag (vilket jag vet är om några veckor) Men jag tycker man ska vara förbered :)
Kram Sandra

Hej!! Jag vill vinna:)
Tänk att få pryda bordet med nån av dessa vackra skapelser av självaste Montazami!!!! Då blir varje dag en fest!! :) hoppas på tur!! :Kram/Malin

Ohhh så vackra vinster du har i din tävling , kul om ja vinner , Då ska ja överraska min man med go mat o dukning , Kram

Åh vilka vackra! Absolutly loves den romantiska vita.. Hade varit så kul att få vinna just dessa från dig, då kan jag skryta till vännerna ;)

Tack och ha en riktigt trevlig dag!

Redan 416 kommentarer. Hur sticker man ut här??

De färgglada servetterna var ju helt underbara. Vilka glädjespridare. Wow!

Men även de söta påskkorgarna. Skulle jag vinna dessa kommer påsken vara fram till jul hos oss!

Nåväl, ha en riktigt bra dag!

Kram från Skåne!

Vilken trevlig start på morgonen! Jag gillar de färgglada och de med spets mest, så himla fina.

Nu håller jag tummarna, kram :)

Hejsan Maria!
Superfina dekorationer vid dukningar!
Lite festligt över dukningen tycker jag är billig vardagslyx!.
Alla är mycket fina tycker jag och visst hade det varit kul att få vinna en ”personlig” present av dig:-)
Läser din blogg dagligen ,tyvärr är jag dålig på att kommentera men jag och tycker du har en superfin kollektion väskor!! I have 1 on my wishlist… väntar tålmodigt på att den lilla svarta i skinn ska anlända!!
önskar dig en fin dag!/Kram

Hej!
Sitter hema och e sjuk och blev så glad av din vårtävling! Älskar de små påskkorgarna med äggen i fina färger! Svårt att hitta liknade i Sverige.
Det skulle verkligen pigga upp att ha lite tur och vinna dessa fina! Jag hoppas på stor tur! Kram

Hejsan Maria!!
Åhh vilka vårkänslor man får av ditt fina pynt,önskar att jag har turen och får vinna något av pynten tillsammans med en fin autograf av dig./Kram från Susanne uppe i Norrland.!

Va roligt med en tävling och vilka fina vinster! Så självklart vill jag verkligen vara med och tävla.
Maria i Bergen, Norge

Skriv din kommentar här!
Hejsan ! Dear Mrs Maria .M! <3
coolt med allt !
Tack för dina fina insatser .Ni är helt Fantastisk Dam ! <3
Japp vill jag bara vara med och tävla :)
Kramisss
M.H

Åh vad roligt med en tävling! Nyss hemkommen från en jobbresa i Stockholm och nu hemma med sjuk och febrig dotter, när hon nu sover hinner jag äntligen kika in till dig! Hade gärna vunnit något av de fina sakerna. Ha det bra!

Hej Maria!
Jag skulle gärna vilja vinna! Vore supekul! Har aldrig vunnnit en bloggtävling förut så det vore superkul!
Älskar din blogg!
Kramar Johanna

Skriv din kommentar här! Hej maria.jag undrar om du kommer att besöka karlstad nu när du kommer till sverige?skulle så gärna vilja träffa dig.stor kram Linda

Hej Maria!
Idag är det min 40-årsdag men tyvärr ligger jag sjuk i influensa. Tänkte prova lyckan i din tävling, det hade ju varit en fantastisk 40-års present om man vinner.
Kram Helena

Hejsann svejsann :) jag skulle vilja vinna detta till min syster som älskar dekorera, hon skulle blir otroligt glad om hon fick detta :) puss och kram

Hej Maria! Servetterna och ringarna är verkligen fina.
Jag skulle gärna vilja vinna ett av dessa set!! Hälsn Anki

Åh vad fina!! Setet med de fina servetterna skulle verkligen lyfta upp hela vår påsk :) älskar din stil och ditt hem. Kram från Sara nere i Skåne :)

Verkligen jättefina!! Dessa kombinationerna är kanske inte något man skulle tänkt ut själv men åh så fint. Du får allt att se så gint ut och det märks att you know your way around interior design! De med fjärilarna är helt fantastiska!!! Kram :)

Klart jag vill vara med & tävla.

Fantastiskt söta servetter och ingen av dom matchar nåt i vårt hem men det gör inget annat heller så de skulle passa perfekt! :)

Skulle gärna vilja vara med i tävlingen! Älskar din stil och skulle vara en dröm för mig och min syster som är också helt galen i dig :)

Skriv din kommentar här!O M G så snygga de översta var, de som är så färggranna :)
Vill såklart gärna vinna dem :)

Hej Maria! Hoppas allt är bra med dig och familjen. Älskar din blogg och den inspererar nog mer än vad du tror! Här nedan kommer ett rim från lilla mig varför just jag vill vinna=)!!

”Jag skulle så gärna vilja vinna de fina romantiska som är på bild nummer två. För de är verkligen vackra som få. Att få äran att klä mitt bord med dessa skulle få mig att må som en prinsessa! Att få vinna detta skulle aldrig gå att prissätta.

Nu kan jag endast hoppas att jag blir den lyckliga, så hålla tummarna gör jag för att slippa bli den olyckliga”.

Tusen Kramar/ Jacqueline

JAG VILL VINNA :):) Oj såå fina:) Skulle passa perfekt till påsk! Håller mina tummar!!
Hälsa din fina familj !
Kram Sofi

Jag vill gärna vara med och tävla-
Skulle vara så otroligt roligt att få duka upp en romantisk middag med blivande mannen och få lite egen tid bara för varandra.
Många kramar till dig och din familj.

Jag skulle vilja vinna något till min mamma för hon har kämpat det senaste året med ett nytt företag och ändå lyckats hålla ihop vår familj! Kram!

Klart jag vill vara med och vinna, vilka underbara,
härliga färger, jag älskar påsken för det påminner om
våren är snart här och det ska bli underbart.
Kram

Jätte fiint, Skulle vara kul o få vinna något från dig som är personligt som du skriver:)
haha trodde Christian va äldre faktiskt :P inte lika gammal som mig.

Hej Maria!
Jag undrar hur jag kommer kontakt med dig för en tävling på din blogg?
Det handlar om underbara avtryck på smycken med barnens hand och fotavtryck eller ditt barns första huvudfoting!
Mvh Carina

Skriv en kommentar