I Love Finland and all the people in it :)

Hej Svejs!!! Nu har jag kommit hem från Finland och fått en god natts sömn. VI HADE JÄTTEKUL IGÅR :) Vi (jag och Mika) fick ett fantastiskt mottagande från början till slut.

Jag var på Forum i Helsingfors och träffade fans och sedan bar det av till en historiskt ställe som heter Kappeli och som är helt underbart. Där blev det press och intervjuer och sedan en underbar middag. Champagnen flödade hela dagen men var icke orolig jag hade bara något glas :)

Jag vill tacka för alla mina fina gåvor som jag fick. Allting är så fint. Jag kommer tillbaka med familjen vid första bästa tillfälle.

Idag ska jag till UPPSALA  och besöka Make Up Store 13.00-16.00.

Sedan tar jag tåget ner till MAMMA :) Vi ska till Väla imorgon och shoppa :)

Jag har massor med kort som dom har tagit. Jag lägger in dom men hinner tyvärr inte skriva. Alla korten är från Finlandsbesöket igår :)

Svenska Ambassaden i Finland. Vi kom för nära så ni ser bara dörren haha!! Det är i allafall en replica av Slottet i Stockholm.

Jag hade en jättefin BMV och en privat chafför hela dagen. Vilken lyx :) Han heter Marko.

Den jättefina Stats Kyrkan i Helsingfors…

     

Här blir jag välkomnad med Champage.

Det här är Forum i Helsingfors.

Helt otroligt!!! Jag blev chockad över alla dessa människor. Roligt att ni kom. Ok då börjar vi….

Åhhhh vad gulligt. Tack så mycket :)  Älskar småbollarna.

     

Say Cheese…

     

Till höger ser ni ju Nora som kommenterar ofta här på bloggen. Jättekul att se dej igen Nora. Visst var det crazy :)

     

Skriver, kramar och tar massor med kort för fulla muggar.

     

 

Smile !

     

Dags att åka vidare till Kappeli.

     

Ok sista autografen här på Forum sen måste vi vidare. Hinner inte blogga mer det får bli del 2 av Finlands besöket.

Kram kram nu ska jag med tåget till Uppsala. Maria

 1. gud vad mycket kort! Jag skulle vilja byta liv med dig eller iaf få hänga med dig en dag! :) Asså första bilden?! Du ser verkligen ut som en riktig hollywoodfru med klass, nästan som en barbiedocka som man inte kan ta på utan som bara finns i berättelser.. Haha du är min idol, tack för att du finns Maria!

 2. Hei=hej och kiva=roligt att du var i Finland också :). Märkte du att Finland är ett tvåspråkigt land; skyltar och gatunamn osv. är också på svenska. Hur känd är du i USA och finns dina produkter där också?

 3. Fortsätt vara den du är.. Du är en fantastisk kvinna med fötterna på jorden trotts att du lever med en rik man. Passa på och lev och njut av dina nära och kära. Man vet inte hur länge man har varandra

 4. I have seen some episodes of that svenska hollywoodfruar and I have to say that YOU Maria are absolutely the most sympathtic person there, and thats because you are REAL and you really care about others, not just yourself.. You are very welcome to Finland again<3

 5. Hej Maria !
  Du hade en ursnygg leopardtopp/tunika på en av det sista bilderna. Var hittar man en sådan ?
  Ser fram emot onsdag nu då vi ses i Uppsala konserthus. Ska bli jätteroligt !!!

  Kram
  Bettan i Uppsala

 6. Bästa Maria:-))
  Hej Hej Hej Hej på dig:-)vad kul att se din kommentar här:-)Du är för go du:-)
  Ha nu en underbar dag med söta mamma..Massor med kramar till er från Anna Nykvist**

 7. yesterday here in finland svenska hollywood frauan just ended,i was soo sad,but i bought Maria Montazami lipstick,and it was perfect ! i hope new season of svenska hollywood frauan will come soon ! (:

 8. Hej Fina Maria

  Kul att du skriver en kommentar här…det är så skojsigt när du dyker upp överallt…du är ju såå stört skön…Ha en super myyysig dag med mamsen och shoppa loss ….
  Trevlig söndag på dej
  Kramisar Nettan ( Logan )

 9. HEJ HEJ HEJ !!!!! DET ÄR MARIA :)
  JAG ÄR HOS MIN MAMMA OCH BLOGGAR IKVÄLL PÅ TÅGET TILLBAKA TILL STOCKHOLM. STOR KRAM OCH HA EN TREVLIG SÖNDAG

 10. Dear Maria. I am sooooooo happy we mat to the city on Friday here in Helsinki to meet you. We came with a little daughter of mine (3 months old) from the other side of the capital just to see you. It was great you gave us a moment even though the queue was soooooo long; you shared a moment with us without queing:)! Happy of all the photos we managed to capture and also the Fancy make up bag I managed to get as a present. Cant wait to meet you again, Maria.

 11. Hej Maria! :) Jag vill sa garna kopa en handvaska till min mamma fran din kollektion. Jag bor dock i Hollywood, CA jag sa jag kan inte kopa fran Sverige. Finns det nagot alternativ? :) Kram

 12. Åh maria vi träffades idag, det va mig du trodde va patrik fast jag hette fredrik, du är så hilma go och bäst!!!! love you, önskar dig al lycka <3

 13. Hej Maria! Det var jätte härling att se dig och ta en bild med dig. Det är synd att jag vågade inte prata med dig och hoppas du tror inte att jag var oförskämd. Du är jätte vacker!

 14. Åh nej jag visste inte att du skulle vara i Uppsala idag mellan 13-16. Då hade jag ju lätt gått dit, hade varit jättekul att träffa dig Maria! Hoppas du kommer hit snart igen. Jag vet att du ska till Uppsala Konsert & Kongress men det kostar ju pengar. :) Kram på dig Maria!

 15. When you smiling… Då blir jag lycklig i hela mig!Vilka mysiga foton och glada people… Love You Helsinki! En härlig stad.
  Tror jag träffat Nora vid Globen, då fick vi inte möta dig in Person… Hon va jättetrevlig! Hej Nora – glad för din skull! Att du fått möta Fina Maria, som inspirerar oss båda och många fler!

 16. Vilka mysiga foton och glada people… Love You Helsinki! En härlig stad.
  Tror jag träffat Nora vid Globen, då fick vi inte möta dig in Person… Hon va jättetrevlig! Hej Nora – glad för din skull! Att du fått möta Fina Maria, som inspirerar oss båda och många fler!

 17. Hej Maria! Det var såååå otroligt kul att träffa dig, att jag glömde hur man talar svenska. :D Förlåt mig, jag bara stod där och log som en idiot. Jag och min kompis Sanna åkte 150 km för att träffa dig – och vi ska göra det igen om (och när!) du kommer tillbacka till Finland :-)

  Och som Nora säger: du är helt underbar! :-)

 18. Hej Maria! så kul att du var här i Finland:) jag hade jätte viktigt testet i gymnasiet så jag kunde inte kom och träffa dig:( Men hoppas jag kan träffa dig nästa gången när du kommer till finland!:) kram, Ada.

 19. <3Halloj Maria<3
  Kul att se att du haft det så bra i Finland:-)men oj så mycket människor:-)Kul att se Nora igen också:-)
  Fina foton..det ser så fint ut där..jag har varit i Finland men det är längesedan nu..
  Åhh vad mys att du ska träffa din söta mamma:-) Sådan mor sådan dotter:-)Hoppas att du och mamma Anita får en underbar dag..visst var det Anita som mamma hette?:-\
  Hoppas du har en toppen dag i dag i Uppsala!!Superkram till dig underbara Maria:-)**

  Och kram till alla goa bloggis vänner..hoppas ni får en fin lördag**

  Mvh Anna Nykvist**

 20. Hej Fina Maria! Moi moi :)
  Visst var det crazy ;) det var sååå många som ville träffa dig på Forum! Vi är många som tycker att du är helt underbar :) Jättekul att vi träffades, och jag är glad att du skrev på min bok som jag hade med mig!
  Vilken härlig dag det var på Kappeli, alltid lika roligt att få lyssna på dig då du blir intervjuad. Och jag fick min ”perfect” photo after all… ;) tack Maria, kiitos!
  Roligt att höra att du trivdes i Finland, kanske får vi dig hit snart igen!
  Jag såg dig på finska&svenska kanal på tv i går kväll, du var så härlig och naturlig i Skavlan. Kul att vi får se ett program om din Finland visit på tv på nästa vecka ;)
  Vad skönt för dig att du träffar din mamma i dag!!!
  Jag ska till middag med mina vänner i kväll, och jag ska ha fina rosa läppstiftet på mig :)
  Sköt om dig Maria, och lycka till med allt på din Sverige tour! Många kramar, Nora.
  (Hej hej Nettan, Malin(mallan), Karin och alla andra bloggläsare :) Ha en fin helg! Kram!)

 21. hej Maria! Vi är 6 tjejer som har gjort en cover på låten One thing och vill gärna att du ska se den! Du är bäst i svenska hollywood fruar! Du borde ha ett eget program, men i alla fall här är länken: http://youtu.be/Fez8_AkwbSk

 22. Hej Maria,
  De var jättetrevligt att du kom till Finland.
  De bästa var att se att du är lika hjärtlig som på TV.
  Sverige har alltid varit nära mitt hjärta, min mormor bodde där sedan 1947 och där är hon också begraven så jag har varit mycket där dom bodde i Gamla Stan några gränder före slottet. Min faster 95 har också bott där säkert lika länge nu är hon på Linnehemmet och är 95 år. Så jag åker ganska ofta för att träffa henne. Hon har varit i Hollywood flere gånger och brukar tala om den tiden :)
  Du och din fammilj ska ha ett riktigt bra år och ta väl vara på varann och din mamma i synnerhet.
  Kram Benita
  ps. tittade på dina foton och jag hittade mej i röda rocken med kameran på ögat och ett gult reflexband på armen och träffade dej med och bytte några ord, men du såg så mycket folk att knappast kan du minnas alla.

 23. Hej Maria!
  Ursnyggt läppstift. Kommer snart ligga i min väska:) Kommer du till Norrköping och Make up store?
  Din blogg är alltid kul att gå in på, fast jag brukar inte kommentera så ofta:)
  Stor kram till dig!
  Lycka till med allt.

 24. Jättekul att du var i Helsingfors, Finland, Maria. Jag och min mor ska åka dit med Silja Serenade den 22 juli. Vi åker på kryssning dit minst en gång om året. Den där vita kyrkan har jag varit upp till en gång, men eftersom jag är höjdrädd så tycker jag att det är så obehagligt att gå upp och ner för alla dessa trappor. Men fin är kyrkan i alla fall.

  Kramar
  Klaudija

 25. Moi (Hej på finska) Maria, och vad jätteroligt att det blev ordnat så att du också kom till Finland och hälsa på! Du är minst lika poppis här i Finland som i Sverige och vi är mååååånga som följer dig på TV och blogg!!! Din härliga värme och humor lämnar ingen oberörd och ditt liv och din familj verkar som en dröm…som tack vare dig dessutom är sann!!! Kunde inte själv komma och hälsa på dig i Helsingfors eftersom jag driver en affär 7 mil ifrån och inte kunde lösgöra mig, men hoppas på nästa gång! Hälsa också dina samarbetspartners att vi absolut vill ha dina väskor och övriga produkter i en egen liten fin boutique i Helsingfors! Älskar dem!
  Kram från din jämnåring, Gunilla i Finland (som är stolt över att vara en -65:a, då man verkligen kan se ut som DU!!!!något att sträva till!!!)

 26. Hej Maria =)
  undrade bara om det vore möjligt att själv få bilden som blev tagen av oss i Forum? mitt kort i kameran ser ut som vi höll på och äta nåt :D

 27. I was so happy to finally meet you in person. I´m a big fan of yours here in Finland and read your blog every day (I was the girl with glasses and bangs, who took millions of pictures and also had a pick with you taken).
  Hope you have a nice time in Sweden before heading back home. All the best and keep up the good work!
  -Kaisa (Finland)

 28. Hej Maria!
  Åh vad galet mycket med människor, du är lika populär överallt =)
  Och du ler och är lika fin på alla bilder, vilket tålamod du har =)
  Vad skoj att se en ”ny” bild på Nora =) Hej hej till dig :-P
  Maria i Finland, usch vad jobbigt med förkylningen/förkylningarna hoppas ni snart blir friska igen.
  Håller med Nettan m.fl jag hoppas också du får en mysig och trevlig shoppingdag med din mamma! =)
  Så skoj att du får möjlighet att umgås lite med henne också när du är här.

  Kram nu till Dig och alla mina fina vänner här!

 29. Ojojoj, vad mycket folk det var som ville säga hej till dig Maria! Tänk att du är så stor i Finland också, roligt!! Med din härliga personlighet förstår jag att du är poppis ;) Massor av fina bilder från din dag, jag skulle också vilja ta mig till Helsingfors någon gång i mitt liv. Ha en fin lördag och ha det mysigt med mammsen!

  Kram kram

 30. Kära Maria
  Roligt att du trivdes i Finland, inte här så farligt som många tror att här är :) . I varje fall fick jag den känslan att du var lite rädd att komma hit. Sedan tyckte jag att vissa kommentarer innan din Finlands resa, antrydde till att vi ej här i Finland kan ta väl hand om gäster som hit! Sprid nu hastigt ryktet Maria, att här springer inga isbjörnar på gatorna och här finns annan mat oxå korv med mos ;) !!!
  Ha en underbar dag med din mamma, ni har båda längtat att få träffa varandra.
  Själv är jag räjält förkyld, lika som äldsta trollunge. Så är inge vidar pigg…
  Väntar på att få tag på ditt nya läppstift + kit !!!
  Ha det bra!
  Kram Maria
  Hälsningar även till mina söta blogvänner, det är alltid lika roligt att läsa en hälsning från er. Ni vet vilka ni är…

 31. Hejsan Maria

  Jag är så glad för dig, att du blev så hjärtligt mottagen av finska fans – och de var många…! Tyvärr hade jag ingen chans att komma till Helsingfors på så kort varsel, så jag får nöja med mig med bilder istället.
  Ha det så bra,

  mvh Kirsi

 32. Ser att du är populär i Finland oxå. Kul med uppdatering. Ha en trevlig dag och kväll med din mamma. Spännande att se om du gör några fynd i Väla. :o)

 33. Hej Maria! Vilket härligt möte med alla människorna i Finland , dem har längtat … Roligt Nora att du kom fram till Maria bland allt folk. Skam den som ger sig :) vad härligt att du hinner träffa ”mami”. Det är nog viktigt att landa och bara vara en stund . Det tar på krafterna att träffa alla och KRAMAS! ;) Ha en underbar dag i Uppsala . Kramkalas Malin (mallan)❤❤❤

 34. Lyxigt med privatchaufför. Vilken härlig kappa du har på första bilden. Jättefin! Hoppas du får en bra dag med din mamma. Det är så roligt att komma in och se lite flärd på din blogg, men också att se ditt vardagsliv.
  Nu blir det till att ta hand om min lilla sjukling som fått vattenkoppor.

 35. Hej Maria!
  Vad kul att du är så poppis i finland ockå. Jag måste säga att du var helt underbar i Skavlan igår kväll. Jag längtar till och få se dig igen. Nej nu väntar resten av dagen juridik läsning. Ha en underbar resa till din mamma. Må så gott. Ha en trevlig helg alla bloggläsare.
  Kram
  Camilla i Karlstad

 36. Hej Fina Maria

  Vad roligt det är att dyka in här ibloggen och se alla nya bilder…(Hej Nora kul att du fick träffa Fina Maria)

  *** Maria du var såå underbar på Skavlan igår kväll du är så äkta…rolig….och så naturlig ***

  ….imorse visade kanal 5 reklam med dej och Christine Meltzer ” Partaj ” som sänds imorrn kväll…Kul…

  Ha en UNDERBAR …mysig tid med din mamma…Oj vad ni antagligen längtar efter varandra…Det blir nog många glädje tårar…

  Kramisar Nettan ( Logan )
  Ha en trevlig dag o kväll mina vänner här inne

 37. Välkommen till Väla, det har hänt en hel del sedan du var där kan jag säga! Mkt bra shopping nu:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..