Min skådespelardebut!

Här kommer två klipp från min skådespelardebut för programmet Partaj. Jag var sjukt nervös men det gick jättebra och vi behövde inte ta några omtagningar. Vad tycker ni? Hollywood next? Eller, ja det blir det ju för jag flyger hem idag. ;-)

 

[kanal5play id=”1529785491001″ size=”medium”]

[kanal5play id=”1513192090001″ size=”medium”]

 1. Jag kan inte se dina klipp, får testa en annan dator o se om det är någon skillnad… :/
  Missade ju naturligtvis när du läste väderprognosen, men det gick säkert bra! :) Nu är det äntligen vår enligt meteorologerna även i Jämtland! Härligt!

 2. Jag kan inte heller se dina videoklipp. Det är blanka sidor. Är du hemma i LA nu ? Tack för alla bilder
  ingrid

 3. Ja jag såg dej så lättsamt och avslappnat läsa vädret i tv de är annars så stressiga som berättar vädret för oss de e skoj o följa med i din vardag tack för att du finns kram Bibbi

 4. Du är alltid så positiv och rolig :) Jag gillar verkligen din personlighet, orkar inte vänta att dom ska börja visa programmet i Finland, tycker jag såg någån reklam om det. Kramis!

 5. Hej

  Till Anna 28 mars klockan 19:40

  Jag frågade Maria det när jag träffade henne på Åhléns City , eftersom jag längtar efter det underbara program….men Maria visste inte när, för TV3 har inte sagt något om det blir i vår eller i höst… Hoppas snaaart…Det står inget på TV3 sida heller…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 6. Maria,

  Hoppas att din resa hem gått bra,
  Gissar att det blev ett härligt kramkalas! :0)

  Jag är så ledsen att jag inte kunde besöka dig ihelgen på Åhléns City… Jag har legat sjuk i hög feber, så tråkigt…
  Men nästa gång då hoppas jag att jag är frisk och kan komma och hälsa på dig.
  Fick iaf se dig live i Uppsala på din föreläsning :0)

  Varmt tack för att du bjuder på alla härliga bilder från din turné. Är så mysigt att få följa med i din värld.

  Önskar dig en fin dag!

 7. SOS klippet var skitkul, jättebra gjort!
  Jag har en fråga som inte rör det klippet :)
  Jag undrar om du vet när nästa säsong av svenska hollywoodfruar kommer att sändas på TV?
  Eller vet kanske någon snäll bloggläsare det? :)

 8. Hej Maria.
  Jag kan inte se dina videoklipp här…det är bara en vit sida. Jag tror nog att du var jätteduktig och jätterolig.
  Skönt att vara hemma igen?
  Kram Inger i Söderköping.

 9. Hej Maria!
  Ja, som Mia skriver nedan så var du ju med i halv 8 hos mig igår i avsnitt 38. Fredrik som höll i middagen igår är mitt syskonbarn, han är hur go som helst. Vi gillar dig skarpt båda två.
  Din bok är kanon och extra roligt nu när jag fått den signerad av dig också:-)
  Hoppas du haft en skön resa hem!
  Kram från Helena i Linköping

 10. Du är så härlig Maria. Just för att du är den du är. Och vi känner alla igen oss i dig tror jag. Enkel och mysig tjej du är. Älskar din blogg. Så otroligt duktig du var med vädret. Kanon.
  Kram

 11. Hej Maria! Åh! vad duktig du är..nu kan du bli skådespelare också. Kramar och var rädd om dig.. <3 <3 <3

 12. Hej Maria!
  Alltså jag finner inga ord för hur ledsen jag är att jag inte fick träffat dig nu när du var i Sverige. Jag missade dig när du var i Göteborg, fattar inte hur jag kunde göra det.. Jag såg ingenting om Göteborg på bloggen, jag har till och med googlat men hittade ingenting så jag antog att du skrev när du skulle till Göteborg senare, men sen när jag kom hem från skolan i torsdags tror jag det var så såg jag att du hade skrivit ett inlägg då du var på åhlens city. Så då missade ju jag dig.. Alltså jag blir verkligen ledsen :-( Har inte träffat dig sen du var här på Bokmässan och det, det var väldigt längesen!

  Jag vet inte om du ens kommer ihåg mig fortfarande, men jag hoppas det! Nästa gång du kommer till Sverige då SKA jag träffa dig, det kändes verkligen hemskt å missa att träffa dig nu..! Iallafall är det jag som har rosa hår, eller rättare sagt hade, nu har jag dreadlocks men det har jag redan berättat.

  Ja, jag hoppas verkligen du kommer ihåg mig nästa gång vi träffas, och jag hoppas det blir snart! Du är en sådan människa som får en att skratta när man inte ens har lust att le. Du sprider verkligen glädje och jag tycker om dig VÄLDIGT mycket, det ska du veta!!!

  Stoooooooooor kram från Hanna!

 13. Hej Maria
  Du har ju skådespelartalanger minsann.Absolut Hollywood next.Dom var riktigt roliga dina klipp.Ha nu en fin resa hem till dina nära och kära.
  Kram Sandra

 14. Du är bara helt underbar Maria! :D
  Och vädret där var du jättebra, kan inte beskriva men du var jättebra. Oftast när man kollar på vädret har man ett poker face men när du läste vädret log man hela tiden, detta eftersom du sprider en sådan energi omkring dig!

  Kram :)

 15. Hej Maria! Du är häftig både i Partaj och Vädret. Du var jätteduktig när du läste vädret. :-) Ha nu en härlig hemresa till USA! Hoppas du kan sova på planet hem, jag brukar sova är så skönt när man flyger. ;-)

 16. Hej Fina Maria!
  Haha :) :) Vad rolig du var på Partaj!! Jätteduktigt, jag var mycket *impressed* ;) det är inte alls lätt att vara så naturlig och *funny* på rätt vis, men du var det!!! Vilken multitalang du är :) Fint!!
  Först av allt vill jag tacka dig för att du kom till Finland, det var en jättekul dag, och jag var superglad att jag fick träffa dig igen! Jag vill också tacka dig för att du har visat så många glada bilder här, så att vi bloggläsare har haft en möjlighet att ”följa med dig” på din Sverige Tour :)
  Jag önskar dig en trevlig resa hem till din fina familj, åh vad skönt för er att få vara tillsammans igen!!
  Hej då, vi ses på nästa gång, hoppas jag ;)
  Och vi hörs ju här!
  Många kramar och soliga hälsningar, Nora.
  **Hälsningar till alla bloggvänner också :) Karin: Tack för din snäll hälsning, ha en fin dag!**

 17. **Bästa Maria:-))**
  Du är strålande med allt du gör!!Du är superduktig!!:-))
  Ha en trevlig resa nu..tänk hur fort tiden gick..Oj vad glad din familj ska nu bli:-))Och små vovvisarna:-))**
  Kramkalas till dig Maria och än en gång tack för denna gång:-))**
  Till Karin vad kul att du växt upp här i Nynäs då vet du precis vad jag talar om när jag säger hur otroligt vackert det är här ute;-)Var det längesen du var i Nynäs nu?Har du familj och släktingar kvar här?:-))
  Ja jag är här på katthemmet och sen i Åkeshov:-))Ja det är alldeled nytt här ute:-P Trist att du inte har fb..Och inte Nettan heller..Ni som har får gärna lägga till mig..Anna Nykvist heter jag där som sagt;-)
  Du verkar så go du med Karin och alla ni andra med:-)
  Hade också skrivit till Maria Finland och Nora ang om ni hade funderingar om att nån gång ses?:-)
  Ja vänner för livet kan man aldrig få för många av;-)

  Ha en underbar dag alla goa bloggisar;-)Ni betyder:-))**
  Och Bästaste Maria än en gång ha en fin resa!!Många kramar Anna Nykvist**

 18. Åh nu ser jag, så tokigt det sert ut…
  Självklart så verkar ju ni, Mallan, Nettan och Anna också vara supergo’a och supersnälla =)
  Men det hoppas jag alla redan vet att jag tycker =D

 19. Hej Maria!
  Jag vill önska dig en skön oich behaglig resa hem! Jag förstår att det ska bli skönt att komma hem till ditt och de dina nu, som du sa tidigare, så blir det väl lite plocka här och plocka där men ganska snabbt är nog huset som du vill ha det igen :-P
  Roligt också att få berätta för dom om allt roligt du har fått uppleva nu på din Sverigeturné, och om alla fina människor du mött. Minnen för livet =)

  Ha en riktigt bra och skön dag nu Maria!

  Kram till dig!

  Nu några meningar till mina fin vänner som läser här =D
  Anna, du såg väl mitt svar i Marias förra inlägg? :-P
  Nora och Maria i Finland, tänk att ni bor så pass nära varandra, skoj om ni kan försöka träffas, ni verkar lika go’a och snälla båda två =)
  Mallan, Nettan och Anna skoj att ni också bor så pass nära varandra, vem vet ni kanske också blir vänner för livet :-P

  Jag är så glad att jag har er här i gästboken, och det är alltid lika skoj när någon av er har skrivit en liten hälsning =D
  Hoppas ni får en jättebra dag!
  Kram till er från mig!

 20. Helskönt Maria! Vi som följer dig kan ej tänka oss något bättre… men du ÄR först maka, mor, designer och hundälskare! Men att ”hoppa in och göra lite kul grejer” – pröva vingarna med att vara allkonstnär är ju jättekul för dig och dem som upplever ”dina Pippi-hyss”! Ha en skön, vilsam 1a dag därhemmavid!

 21. Underbart! =) jag skratta så jag kikna =) Nästa gång du kommer på en turné måste du absolut komma upp till Norrland så jag har en möjlighet att gå =)

 22. Grymt! ”Har du prövat sodavatten…” :DDD
  Du har verkligen hunnit med ett och annat på din visit – men säkert skönt att komma tillbaka hem.
  Ha det så bra, Maria och alla här!

  Kirsi

 23. Hej Maria ! Du har visat på så många olika sätt att du har talanger, underbart! Vi säger inte ; Hej då ! Utan på återseende . Ha en skön hemresa. Familjen din längtar ….kram Malin (mallan)❤❤❤

 24. Kära Maria
  Tyvärr kan jag ej säga ngt om Partaj, då jag ej sätt det! Det synns inte ngt klipp här på det inlägget jag får upp!!! Men du var helt säker toppen bra!
  Ha en trevlig hemresa med alla fin minnen och gåvor i bagaget.
  Din familj väntar ju så att du skall komma hem till dem igen.
  Ha det bra samt allt väl till dig och din familj!
  Kram Maria
  Ha en bra dag alla bloggvänner!

 25. Hej Maria! Hoppas du har haft de roligt här i sverige. Jag var i Stockholm i helgen och som tur va så läste jag i din blogg att du skulle vara på Åhlens. Äntligen…så kan jag få se henne alive =) så jag kilade dit på lördagen och där stod hon…Maria Montazami! Så roligt…jag bara sken upp…. Du är så go på många vis. Ha nu en trevlig resa hem och sköt om dej… Kram Maria

 26. *** Godmorgon Fina Maria ***

  Du har talang som skådis…hoppas det kommer mer…du är underbar….alla program blir mycket bättre när du är med….

  Tänk vad mycket du har gjort under dessa 17 dagar (tror de var 17 )
  du har mycket att berätta för dina nära och kära…

  Ha nu en bra och trevlig resa hem jag förstår att du längtar efter din familj och dom efter dej…..Tusen TACK för denna gång Maria..vi ses

  Kramisar Nettan ( Logan )

  Till Karin, jag bor i Sthlm
  Till Anna, näe jag har inte FB

 27. Hahah :D Det var ju jättebra :) Väldigt duktigt gjort av dig att komma ihåg alla repliker, det är ju ännu svårare när man är nervös också ;)

 28. Hej Maria !
  Du har talang med skådespeleriet , du var verkligen superbra :) vilket jobb du har gjort här på din resa i Sverige hoppas att du har haft det bra och trivts. Love your lipstick som jag köpte i lördags :)
  trevlig resa hem och ta hand om dig
  Kram Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..