Maria Montazami

Min skådespelardebut!

Maria Montazami

Här kommer två klipp från min skådespelardebut för programmet Partaj. Jag var sjukt nervös men det gick jättebra och vi behövde inte ta några omtagningar. Vad tycker ni? Hollywood next? Eller, ja det blir det ju för jag flyger hem idag. ;-)

 

 • http://www.emeliesdiktblogg.blogg.se Emelie

  Haha åh så go är du Maria!

 • Jenny

  Hahaaaa! SOS-klippet var ju helt underbart! Go Maria!

 • Linnea

  Så go är du!
  älskar din blogg!
  Älskar din bok !
  ha en bra kväll!

 • http://www.lyckorummet.se Birgitta N

  Jag kan inte se dina klipp, får testa en annan dator o se om det är någon skillnad… :/
  Missade ju naturligtvis när du läste väderprognosen, men det gick säkert bra! :) Nu är det äntligen vår enligt meteorologerna även i Jämtland! Härligt!

 • ingrid

  Jag kan inte heller se dina videoklipp. Det är blanka sidor. Är du hemma i LA nu ? Tack för alla bilder
  ingrid

 • http://Msn Britt-Marie

  Ja jag såg dej så lättsamt och avslappnat läsa vädret i tv de är annars så stressiga som berättar vädret för oss de e skoj o följa med i din vardag tack för att du finns kram Bibbi

 • Sofia

  Du är alltid så positiv och rolig :) Jag gillar verkligen din personlighet, orkar inte vänta att dom ska börja visa programmet i Finland, tycker jag såg någån reklam om det. Kramis!

 • Nettan

  Hej

  Till Anna 28 mars klockan 19:40

  Jag frågade Maria det när jag träffade henne på Åhléns City , eftersom jag längtar efter det underbara program….men Maria visste inte när, för TV3 har inte sagt något om det blir i vår eller i höst… Hoppas snaaart…Det står inget på TV3 sida heller…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 • PinkLady

  Maria,

  Hoppas att din resa hem gått bra,
  Gissar att det blev ett härligt kramkalas! :0)

  Jag är så ledsen att jag inte kunde besöka dig ihelgen på Åhléns City… Jag har legat sjuk i hög feber, så tråkigt…
  Men nästa gång då hoppas jag att jag är frisk och kan komma och hälsa på dig.
  Fick iaf se dig live i Uppsala på din föreläsning :0)

  Varmt tack för att du bjuder på alla härliga bilder från din turné. Är så mysigt att få följa med i din värld.

  Önskar dig en fin dag!

 • Anna

  SOS klippet var skitkul, jättebra gjort!
  Jag har en fråga som inte rör det klippet :)
  Jag undrar om du vet när nästa säsong av svenska hollywoodfruar kommer att sändas på TV?
  Eller vet kanske någon snäll bloggläsare det? :)

 • Sandra

  Klippet när du jobbar på sos var sjukt roligt. Du var riktigt bra :)
  Kram

 • Inger

  Hej Maria.
  Jag kan inte se dina videoklipp här…det är bara en vit sida. Jag tror nog att du var jätteduktig och jätterolig.
  Skönt att vara hemma igen?
  Kram Inger i Söderköping.

 • Helena Gustafsson

  Hej Maria!
  Ja, som Mia skriver nedan så var du ju med i halv 8 hos mig igår i avsnitt 38. Fredrik som höll i middagen igår är mitt syskonbarn, han är hur go som helst. Vi gillar dig skarpt båda två.
  Din bok är kanon och extra roligt nu när jag fått den signerad av dig också:-)
  Hoppas du haft en skön resa hem!
  Kram från Helena i Linköping

 • Eva

  Du är så härlig Maria. Just för att du är den du är. Och vi känner alla igen oss i dig tror jag. Enkel och mysig tjej du är. Älskar din blogg. Så otroligt duktig du var med vädret. Kanon.
  Kram

 • http://lukas lukas_fam@hotmail.com

  Skriv din kommentar här!
  Dear Ms . M.M <3
  Tack för dina fina insatser Wow! <3 :)))
  Ha ni en trevlig Resa
  Kramisss
  M.H

 • wiggo

  Hej Maria du var jätte bra.Ha en bra resa hem till familjen.
  Kram Wiggo.

 • Agnete

  Hihihihi……. SUPERMORSOMT!
  Hilsen Agnete-i-Oslo :-)

 • Helen

  Hej Maria! Åh! vad duktig du är..nu kan du bli skådespelare också. Kramar och var rädd om dig.. <3 <3 <3

 • sofia

  Hej Maria!
  Kostar det att få ett kort med din autograf?

 • Mia

  Hej Maria!
  Du var med i halv Åtta hos mig igår på TV4, avsnitt 38.
  Du måste kolla detta klippet;
  http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/halv_atta_hos_mig?title=halv_atta_hos_mig_del_38&videoid=2174468

 • Jani

  Maria, du är bäst!

 • http://halsofokus.com HÄLSOFOKUS

  Hahahaha, säger jag – nästan på gränsen till att gå för långt men. Du klarade det bra :-)
  // Kikki

 • http://hannanyberg.devote.se Hanna Nyberg

  Hej Maria!
  Alltså jag finner inga ord för hur ledsen jag är att jag inte fick träffat dig nu när du var i Sverige. Jag missade dig när du var i Göteborg, fattar inte hur jag kunde göra det.. Jag såg ingenting om Göteborg på bloggen, jag har till och med googlat men hittade ingenting så jag antog att du skrev när du skulle till Göteborg senare, men sen när jag kom hem från skolan i torsdags tror jag det var så såg jag att du hade skrivit ett inlägg då du var på åhlens city. Så då missade ju jag dig.. Alltså jag blir verkligen ledsen :-( Har inte träffat dig sen du var här på Bokmässan och det, det var väldigt längesen!

  Jag vet inte om du ens kommer ihåg mig fortfarande, men jag hoppas det! Nästa gång du kommer till Sverige då SKA jag träffa dig, det kändes verkligen hemskt å missa att träffa dig nu..! Iallafall är det jag som har rosa hår, eller rättare sagt hade, nu har jag dreadlocks men det har jag redan berättat.

  Ja, jag hoppas verkligen du kommer ihåg mig nästa gång vi träffas, och jag hoppas det blir snart! Du är en sådan människa som får en att skratta när man inte ens har lust att le. Du sprider verkligen glädje och jag tycker om dig VÄLDIGT mycket, det ska du veta!!!

  Stoooooooooor kram från Hanna!

 • Anna Gbg

  Hej,
  Du är helt grym!!!
  Hälsar Anna i Gbg

 • Sandra E

  Hej Maria
  Du har ju skådespelartalanger minsann.Absolut Hollywood next.Dom var riktigt roliga dina klipp.Ha nu en fin resa hem till dina nära och kära.
  Kram Sandra

 • Klaudija Martinovich

  Ser inte bilden, mycket konstigt!

 • http://josefinpasvenska@blogg.se josefin

  tycker att du är grym Maria!

 • Gustav

  Du är bara helt underbar Maria! :D
  Och vädret där var du jättebra, kan inte beskriva men du var jättebra. Oftast när man kollar på vädret har man ett poker face men när du läste vädret log man hela tiden, detta eftersom du sprider en sådan energi omkring dig!

  Kram :)

 • http://www.yasminegill.blogg.se yasmine modell mamma och fru

  så underbart bra

 • Susanne

  Haha, underbart bra!

 • Anita

  Hej Maria! Du är häftig både i Partaj och Vädret. Du var jätteduktig när du läste vädret. :-) Ha nu en härlig hemresa till USA! Hoppas du kan sova på planet hem, jag brukar sova är så skönt när man flyger. ;-)

 • Louise Pettersson

  Du är underbart härlig. Både i Partaj och när du läste vädret. Kram på dig!

 • http://agressia.blogg.se Emily

  Hahahahahah du är allt för härlig du!!!

 • Nora

  Hej Fina Maria!
  Haha :) :) Vad rolig du var på Partaj!! Jätteduktigt, jag var mycket *impressed* ;) det är inte alls lätt att vara så naturlig och *funny* på rätt vis, men du var det!!! Vilken multitalang du är :) Fint!!
  Först av allt vill jag tacka dig för att du kom till Finland, det var en jättekul dag, och jag var superglad att jag fick träffa dig igen! Jag vill också tacka dig för att du har visat så många glada bilder här, så att vi bloggläsare har haft en möjlighet att ”följa med dig” på din Sverige Tour :)
  Jag önskar dig en trevlig resa hem till din fina familj, åh vad skönt för er att få vara tillsammans igen!!
  Hej då, vi ses på nästa gång, hoppas jag ;)
  Och vi hörs ju här!
  Många kramar och soliga hälsningar, Nora.
  **Hälsningar till alla bloggvänner också :) Karin: Tack för din snäll hälsning, ha en fin dag!**

 • http://miimz91.wordpress.com Mimmi

  Haha! Jag gillade SOS Alarm skarpt :)

 • dalkullanannanykvist

  **Bästa Maria:-))**
  Du är strålande med allt du gör!!Du är superduktig!!:-))
  Ha en trevlig resa nu..tänk hur fort tiden gick..Oj vad glad din familj ska nu bli:-))Och små vovvisarna:-))**
  Kramkalas till dig Maria och än en gång tack för denna gång:-))**
  Till Karin vad kul att du växt upp här i Nynäs då vet du precis vad jag talar om när jag säger hur otroligt vackert det är här ute;-)Var det längesen du var i Nynäs nu?Har du familj och släktingar kvar här?:-))
  Ja jag är här på katthemmet och sen i Åkeshov:-))Ja det är alldeled nytt här ute:-P Trist att du inte har fb..Och inte Nettan heller..Ni som har får gärna lägga till mig..Anna Nykvist heter jag där som sagt;-)
  Du verkar så go du med Karin och alla ni andra med:-)
  Hade också skrivit till Maria Finland och Nora ang om ni hade funderingar om att nån gång ses?:-)
  Ja vänner för livet kan man aldrig få för många av;-)

  Ha en underbar dag alla goa bloggisar;-)Ni betyder:-))**
  Och Bästaste Maria än en gång ha en fin resa!!Många kramar Anna Nykvist**

 • linda

  Heheh, SOS ALARM var jätteskoj :)

 • http://nej A

  tyckte inte att det var kul..

 • http://blogg.alltirosa.se Vickan – Pinkoholic

  Du var superbra Maria! Skulle lätt kunna vara med i fler program. Mer Montazami åt folket :)

 • Karin, igen

  Åh nu ser jag, så tokigt det sert ut…
  Självklart så verkar ju ni, Mallan, Nettan och Anna också vara supergo’a och supersnälla =)
  Men det hoppas jag alla redan vet att jag tycker =D

 • Karin

  Hej Maria!
  Jag vill önska dig en skön oich behaglig resa hem! Jag förstår att det ska bli skönt att komma hem till ditt och de dina nu, som du sa tidigare, så blir det väl lite plocka här och plocka där men ganska snabbt är nog huset som du vill ha det igen :-P
  Roligt också att få berätta för dom om allt roligt du har fått uppleva nu på din Sverigeturné, och om alla fina människor du mött. Minnen för livet =)

  Ha en riktigt bra och skön dag nu Maria!

  Kram till dig!

  Nu några meningar till mina fin vänner som läser här =D
  Anna, du såg väl mitt svar i Marias förra inlägg? :-P
  Nora och Maria i Finland, tänk att ni bor så pass nära varandra, skoj om ni kan försöka träffas, ni verkar lika go’a och snälla båda två =)
  Mallan, Nettan och Anna skoj att ni också bor så pass nära varandra, vem vet ni kanske också blir vänner för livet :-P

  Jag är så glad att jag har er här i gästboken, och det är alltid lika skoj när någon av er har skrivit en liten hälsning =D
  Hoppas ni får en jättebra dag!
  Kram till er från mig!

 • http://systrarnabackstrom.se en blogg om 5 systrar

  Åh, du är så underbar Maria!!

 • http://blogg.amelia.se/majamelon/ majamelon

  Haha, underbart! ”how rude”!

  Ha en härlig dag!

 • http://amelia.se/SmyckenGlimma pim v

  Helskönt Maria! Vi som följer dig kan ej tänka oss något bättre… men du ÄR först maka, mor, designer och hundälskare! Men att ”hoppa in och göra lite kul grejer” – pröva vingarna med att vara allkonstnär är ju jättekul för dig och dem som upplever ”dina Pippi-hyss”! Ha en skön, vilsam 1a dag därhemmavid!

 • http://lillisgoesodd.blogspot.com Lillis

  Det syns ingenting av din nervositet i allafall. Du är en tusenkonstnär!
  Ha det gott

 • http://smillac.blogg.se Camilla

  Underbart! =) jag skratta så jag kikna =) Nästa gång du kommer på en turné måste du absolut komma upp till Norrland så jag har en möjlighet att gå =)

 • Kirsi, Finland

  Grymt! ”Har du prövat sodavatten…” :DDD
  Du har verkligen hunnit med ett och annat på din visit – men säkert skönt att komma tillbaka hem.
  Ha det så bra, Maria och alla här!

  Kirsi

 • Malin

  Hej Maria ! Du har visat på så många olika sätt att du har talanger, underbart! Vi säger inte ; Hej då ! Utan på återseende . Ha en skön hemresa. Familjen din längtar ….kram Malin (mallan)❤❤❤

 • Maria, Finland

  Kära Maria
  Tyvärr kan jag ej säga ngt om Partaj, då jag ej sätt det! Det synns inte ngt klipp här på det inlägget jag får upp!!! Men du var helt säker toppen bra!
  Ha en trevlig hemresa med alla fin minnen och gåvor i bagaget.
  Din familj väntar ju så att du skall komma hem till dem igen.
  Ha det bra samt allt väl till dig och din familj!
  Kram Maria
  Ha en bra dag alla bloggvänner!

 • http://Mallanolsson.bloggplatsen.se mallan

  Hoppas att du haft det bra i Sverige och att resan hem går fint. Vi längtar efter ditt nästa besök i Sverige :)

 • Maria S

  Hej Maria! Hoppas du har haft de roligt här i sverige. Jag var i Stockholm i helgen och som tur va så läste jag i din blogg att du skulle vara på Åhlens. Äntligen…så kan jag få se henne alive =) så jag kilade dit på lördagen och där stod hon…Maria Montazami! Så roligt…jag bara sken upp…. Du är så go på många vis. Ha nu en trevlig resa hem och sköt om dej… Kram Maria

 • Nettan

  *** Godmorgon Fina Maria ***

  Du har talang som skådis…hoppas det kommer mer…du är underbar….alla program blir mycket bättre när du är med….

  Tänk vad mycket du har gjort under dessa 17 dagar (tror de var 17 )
  du har mycket att berätta för dina nära och kära…

  Ha nu en bra och trevlig resa hem jag förstår att du längtar efter din familj och dom efter dej…..Tusen TACK för denna gång Maria..vi ses

  Kramisar Nettan ( Logan )

  Till Karin, jag bor i Sthlm
  Till Anna, näe jag har inte FB

 • http://saraebk.blogg.se Sara

  hahaha du var ju jätte bra :D

 • http://tiddys.blogspot.com Tina

  HAHA! sjukt kul!

 • Emma

  Hahah :D Det var ju jättebra :) Väldigt duktigt gjort av dig att komma ihåg alla repliker, det är ju ännu svårare när man är nervös också ;)

 • Camilla

  Hej Maria !
  Du har talang med skådespeleriet , du var verkligen superbra :) vilket jobb du har gjort här på din resa i Sverige hoppas att du har haft det bra och trivts. Love your lipstick som jag köpte i lördags :)
  trevlig resa hem och ta hand om dig
  Kram Camilla

ANNONS
ANNONS