Min fina Pippi tröja är köpt på Åhlens City i Stockholm och jag älskar den.

Ja visst var den fin min Pippi tröja. Det var Ni alla som inspirerade mej för jag tyckte att var och varannan som jag hälsade på hade en sådan tröja fast mest den vita. Så stick genast till Åhlens City och köp den för att den år så mjuk och perfekt att ha på sej vid alla tillfällen :)

Idag har det stormat och regnat hela dagen. Själv passade jag på att gå och göra manikyr/pedikyr. Innan det så gick jag på Zumba och sedan en lång härlig massage. Mycket avkopplande och härligt.  Ikväll kommer en grannfamilj att vara på Tv på något som heter Undercover Boss. Mycket spännande :) så vi ska såklart kolla på det. 

Igår köpte jag en ny Tshirt som jag vet är super poppis här i Kalifornien så med detta kort vill jag visa den. Ha en toppen helg med lite städning och vår sortering. Själv städade jag ur mitt badrum och det känns så skönt och rent när man skrider in.

Jag fick med mej 10 par örhängen från min Maria Montazami Collection så jag kommer att ha en tävling imorgon. Jag låter er veta när exact den börjar ni måste komma ihåg att ni är 9 timmar före oss.

Min nya fina Tshirt. Mina barn kommer att se den och säga Mommy where did you get that shirt???? Jag ser ganska mosig ut efter min massage.

Kram Maria

 1. Skriv din kommentar Hej jag undrar var går man in på för sida om man vill köpa din smyckern Tack på förhand

 2. himla tråkigt, det går inte att kommentera inlägget med tävlingen om örhängena, men detta inlägget går bra att kommentera, märkligt!

 3. En fråga som kanske någon här kan svara på?
  Visst syns min hotmail-adress när jag kommenterar eller är de bara jag som ser den?
  Tänkte på tävlingarna, behöver jag skriva in min mail-adress i kommentaren också? Förstår ni hur jag menar?
  Kram till alla vänner här!!

 4. Hej Maria.
  Jag är såå ledsen att jag inte fått träffa dig än….ja bor ju i Västerås o när du var här låg hela vår familj i magsjuka…blää-
  Jag har inte varit in så mkt på din blogg….pluggar pluggar (till tandsköterska) men nu ska jag ta igen allt hahah…
  Jag blir såå glad och får sån energi när jag ser dig o din familj och läser så jag ska aldrig göra om det, prioriterar din blogg nu tror jag får MER energi då att plugga.
  Många kramar Gen

 5. Hej! Jag är 21 år och ska till hösten flytta från Sverige och plugga i Duluth, minnesota. Har du varit där någon gång, eller har du någon som helst uppfattning om staden?:) Kram

 6. Vilken fin t-shirt du köpt. Hoppas du har en bra söndag. Här är soligt och riktigt skönt ute. Vårväder med andra ord, vi har ingen snö fått i helgen som Stockholm fick igår. :-) Kul med tävling igen. Kollar in en sväng senare idag, så ser jag om du startat tävlingen. Ha en fortsatt bra dag!

 7. Skriv din kommentar här! Inte riktig likt, den tröjan. Här har våren kommit och lite trädgårdsarbete, det går så fort när det väl slår ut. Kram Ann-Christin från Höllviken

 8. Hej fina Maria! Tycker ni ser så solbruna och fräscha ut du och din väninna. Jag längtar sååå till att få ta av mig jacka o byxor och få lite solbränna jag med! Du passade verkligen i din röda fina pippitröja! Ja, även i din nya tshirt ;) Kul med en tävling igen! :) Du har så fina vinster! Ha det bra! Birgitta i Östersund

 9. Hej Maria, idag hämtade jag ut ett paket med Maroccan Schampoo, conditioner och deras Maroccan Oil. Inspirerad av dig så tack snälla för att du puschat för deras hårolja, den är helt magisk!

 10. Hej Maria!
  Vad glad jag blev när jag fick se att du har en blogg :-)! Nu har jag lagt till din blogg i mina favoriter!
  Kram från mamma Mia

 11. Hej Maria!
  Idag har jag varit ute och förberett trädgården för sommaren. Helt underbart väder har det varit i Karlstad idag. Det är så underbart att vi går mot sommaren. I morgon ska jag och en studiekompis vara på biblioteket hela dagen på universitetet.
  Ha en underbar lördag.
  Kram
  Camilla i Karlstad

 12. Hej Maria!
  Jag har en fråga till dig, Min kille Micke fyller 30 år i sommar och jag försöker få ihop lite roliga hälsningar från personer jag vet att han skulle bli glad att få en hälsning av! (och lite chockad såklart) hihi. skulle vara så supersnällt om du kunde göra det och det skulle vara såå uppskattat!
  Maila gärna mig om det går att lösa på något vis!
  Kramar från Sverige

 13. Hej Maria,
  Vad har du för märke på pippitröjan? Så man inte behöver springa runt i alla butikerna på Åhléns. :)

 14. Hej Maria!
  Låter som du har haft en riktigt skön och avkopplande dag, mysigt =)

  Till Pim!
  Se inlägget ”Mindy och jag shoppar på Rogers Garden i Fashion Islands”, där har Maria den fina Pippitröjan på sig.

  Vad skoj Maria att du har köpt tröjan här i Sverige, har du fått någon kommentar hemma hos dig för tröjan?

  Ha det så gott nu Maria och alla ni andra också!

  Kramar från mig

 15. Lullos dig som bor i Californien som slipper snö hel
  vetet. Du har det grönt och fint året om och kan gå utan att behöva halka. Samt ha short och tshirt nästan året om. Om jag bodde där jag skulle typ gå på Knotts Berry farm och Six flags varje dag. ja det är ett paradis. Nöjesfälten har öppet året om tillskillnad mot här där det är aptrist på vinter. tjatar på min halvamerikansk kille att vi ska flytta till flroida så jag kan gå på disney world och universal varje dag

 16. Åh Maria!!! Jag tycker din nya tshirt är sååå snygg! Jag undrade var den kommer ifrån? Ha det bra!
  -Beata, 14 år

 17. Godmorgon Maria ! Åh vad härligt ! Först träning och sedan massage och på det manikyr. Så avkopplande. Ibland är det ”bra ” med dåligt väder då tar man sig i kragen och gör dem där tråkiga sakerna… Sen kan man klappa sig på axeln och vara stolt när det skiner. :) Ska kika in på Åhléns . Din nya tröja var snygg och cool, den lär du inte få ha för dig själv när dina tjejer ser den . Ser fram emot tävlingen . Dina örhängen är supersnygga ;) Ha en skön helg. Själv har vi gårdsstädning i morgon , känns lite svårt att få upp löven när SNÖ ligger i vägen …..grrrrrrrrr:( Kramis till dig Maria . Det känns tomt här utan våran SOLSTRÅLE …….Självklart en kram till bloggisarna här inne . Malin (mallan)❤❤❤

 18. Hej Fina Maria

  Ja ni hade dåligt väder, trist….Och vad vaknar jag till här i Stockholm…..Jo SNÖ….Hur Nice är de?….Gggrr… Ja, ja det ska bli sol imorrn…men jag undrar allt…hihi

  Ha en mysig lördag over there

  Kramisar Nettan ( Logan )

 19. Vad härligt med med både träning och massage. En bra start på helgen. Själv tog jag en löptur och sen blev det bastubad. Också otroligt avkopplande. Nu blir det yoga innan frukost.
  Härlig t-shirt! Ser så avslappnat och coolt ut.

 20. **Bästa Maria**
  Godmorgon är det här i Sverige:-)Regnar gör det man hör hur det smattrar på fönstret:-\ Men då kan man vara inomhus och få lite gjort:-) Skönt att få massage och fixa naglarna:-)
  Ja pippitröjan är sjukt fin!!Kul att du köpt den här i Sverige;-)Ja man får åka och ta sig en titt på åhlens nudå;-)Fanns den i kort modell också tro:-)?
  Kul att grannarna ska vara med på tv..vad handlar det programet om?:-)
  Snygg tshirt du köpt:-)Åh tävling det får man ju ej missa!!Ha en fortsatt trevlig helg Maria plus familj och så vovvarna såklart:-))
  **Kram på dig också Maria Finland och trevlig helg:-)Detsamma önskar jag alla andra goa och fina bloggvänner!!**
  Kramar Anna Nykvist**

 21. Kära Maria
  Visst är det härligt med massage och pedikyr/manikyr!
  Man kännner sig så fräsch efteråt.
  Vi fick mycket regn igår kväll/i natt och mera regn har de lovat idag. Men imorgon skall solen skina!
  Vilket märke har din Pippi tröja? Ifall det skulle gå att få tag på den här i Finland.

  Ha en bra dag!
  Ha det bra samt allt väl till dig och din familj!
  Kram Maria

  **Trevlig helg alla bloggvänner. Kram på er.**

 22. Jaha Maria! Var är din Pippitröja då? Redan visat den här? Dvs.Jag missade den… Visst är det härligt med massage. Kroppen blir lätt efteråt och lunget sprider sig ”all over the place” som Prins Daniel sa när han just blivit pappa… Jaa, man ser lite mosig ut kanske. Nyvaken… Ha det gott i ditt vårstädade hus….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..