Hej på er alla gissa vad jag har gjort idag :) :) ???

Idag har jag filmat hela dagen och det har varit super kul. Som alltid är man rostig och lite småtorr i början men sedan släpper det. Snart får ni reda på vad det är vi filmar :)

Jag väntar på ett paket från Sverige som har mina örhängspåsar i så jag har inte skickat ut era vinster ännu till er som vann örhängs tävlingen men jag lovar att dom kommer snart :)

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!!!!! Angående att skicka meddelanden till varandra (bloggläsare emellan) så tror jag att vi måste sluta eftersom dom blir längre och längre och det kan vara ganska tråkigt för alla nya bloggläsare som tittar in. Eftersom jag läser alla kommentarer så tar det mycket av min tid att läsa era personliga hälsningar till varandra. Så om vi kan skippa dom så blir det lite lättare och mer fart på det hela tycker jag. Jag tror att vi alla uppskattar att läsa något lätt och kanske inte så långt. Jag menar nu inget illa mot någon och jag älskar att läsa vad ni alla skriver men det tar liksom bort det vittriga och roliga för alla som tittar in. Jag tycker att det är jättekul när ni frågar mej frågor om dittan och dattan :) So please no hard feelings.

Jag och Mindy vid mina nya planterade träd. Jag vill att ni träffar Mindy så jag kommer att göra en liten videoclip så får ni se vad hon är för typ :)

          

Ja här ser ni att mina rosor har slagit ut och dom älskar vädret just nu. Fiiiint :)

En annan vinkel på min courtyard och ser ni Molly?? Hon är så söt så man kan inte annat än att fjanta sej när hon går förbi :) Det blir tunghäfta blandat med baby språk…haha! Jag ser ju för tusan att det är Mindys hus i bakrunden så att så nära bor vi och är inte det fab?

Kram till er alla och kul att ni är med mej på denna resa. Maria

 

 1. Samma Camilla:

  Ärligt talat, så märker jag inget faktiskt. Har även scrollat o kollat alla inlägg som Maria skrivit. Märker ingen skillnad.
  Jag är impad att du är den enda som gjort/gör det, för jag ska hålla utkik i fortsättningen.
  Tycker bara det är så tråkigt om det är så som det du säger.

 2. Det är självklart att det inte är Maria som skriver. Varför skulle hon? Vet du hur mycket pengar hon drar in på den här bloggen? Och sina diverse kollektioner?

  Läs inläggen noga. Speciellt när hennes bror har varit på besök så märker man en tydlig förändring i språkbruk, meningsuppbyggnad och ordförråd. Någon av ni Marias fans kan ju fråga henne själva när ni har kontakt med henne.

  Ledsen om någon blir besviken. Men tänk efter. Levde ni Marias liv, skulle ni då skriva själva?

 3. Det är väl klart att det är Maria själv som skriver.

  Vad är det du ser som är skillnad och hur märker du Förklara tack :)

 4. Jag hoppas att ni som läser den här bloggen förstår att det inte är Maria själv som skriver. Det är så uppenbart att det nästan vore pinsamt om man inte märkte det. För visst är det så Maria? Kanske får du ”lite” hjälp?

 5. Wow, vilka härliga bilder, drömmer mig bort till ”over there” :) Älskar det söta, gulliga, romantiska trädgårdsmöblemanget! Konstigt…egentligen brukar jag inte alls dras till det söta, gulliga och romantiska, men dessa trädgårsmöbler föll mig verkligen i smaken. Lovely! :) Kram Cicci i Blekinge

 6. Ps. Tycker också det är bra att inte behöva läsa alla bloggläsares kommentater till varandra. Jag kommer nu att titta in oftare på grund av det. Ds

 7. Hej Maria! Nu var det längesen jag tittade in ”hos dig” och blir så glad att se dina vackra rosor, din trädgård är underbar. Här hemma börjar det grönska så smått, härligt! Längtar efter sol och värme och att även mina rosor ska blomma. Kram på dig från Gunilla

 8. Vad bra att du tog upp det med privata meddelanden i kommentarsfältet Maria. Tyckte det var lite jobbigt och poängen med kommentarer är ju att man kommenterar inlägget i fråga och inte skriver en massa privata saker. Någon suris är man inte för att man tycker det?
  Mindy verkar vara lika härlig som du! Ni har så lika stil också! :)

 9. Er trädgård ser helt faboulous ut just nu med alla rosor, träd och lilla Molly som snufsar förbi! Hörnorna jag ser här får mig att vilja krypa in och bara vara i någon hörna hos er. Hoppas Maria du får tid till detta! Om fansen vill ha kontakt har jag ett förslag: Jag är beredd att starta en egen Maria Ms sida här på ameliabloggen eller annorstädes, där vi Maria-diggare kan tjattra av oss om det vi ser här på din blogg!!! En personlig sida med etik, prylmeningar, kuligheter och foton oxå! Hakar någon på skriv mejl till mig: Pim!

 10. Tack Maria för att du satte ner foten ang privata skriverier. Det är lite tråkigt att bli ansedd som en suris som jag, Erika och ett par till blev när vi tyckte att en del saker är för privata(och långa) att skriva i en blogg som faktiskt inte ens tillhör en själv.

  Jag vet att det kan vara svårt att säga ifrån för man vill inte såra sina läsare som såklart inte menar illa, men heja dig som vågade.De som brukat skriva till varann behåller säkert kontakten ändå.

  Ha en fin vecka och kram.

 11. Kära Maria
  Ursäkta att vi har besvärat dig med våra skriverier om vårt liv! Men jag trodde verkligen du gillade när vi skrev vad vi gör. Som t.ex. manikyr, frissa besök, hobbyn, bus med barnen i snön, middagsbesök osv. Då du kommenterat det i dina inlägg, som positiva saker. Men tydligen tycker du ej om det.
  Så ännu en gång ursäkta.

  Kram Maria

 12. Hej!
  Det är faktiskt ganska tråkigt att läsa massa inlägg om hur nöjda vissa är också, och typ vad vissa har gjort/ska göra under dagen.
  Det som är intressant att läsa i gästboken är när folk har skrivit om saker som hör till det Maria har bloggat om, det är väl det en gästbok borde vara till.

 13. Först tack för du tog upp ämnet med att skriva så mycket till varandra.

  Vilken underbar rosenrabatt du har, så vackra färger. Och stengången i trädgården är bara sååå snygg. Kul att du går runt och filmar, är så kul att se hur din trädgåre ser ut. Önskar dig en trevlig onsdag!

 14. Hej Maria.
  Va´ bra att du tog upp det med att bloggläsare skriver till varandra..det är inget kul att läsa för oss heller. Så ett stort tack.
  Vilken urgullig trädgårdsmöbel du har, jag gillar den typen av möbler och heminredning. Jättefint.
  Vilken tur du har som har nära till din vän Mindy..bara till att kvista över till varandra.
  Ha det så gott.
  Kram Inger i Söderköping.

 15. Fin trädgård med vackra blommor du har Maria, trädgårdsmöblen med sina rosor på är helt underbar!

 16. Hej! Jag undrar om mindy, din vän kommer ifrån USA eller om hon härstammar ifrån ett annat land precis som du? Jag tycker ni ser så kul ut när ni har likadana kläder, hoppas jag också är så när jag blir äldre (är 22 år nu) Tack för allt du tillför med din härliga personlighet! Mvh Julia

 17. När jag skrev co i som Maria & co, menade jag din familj & Mindy inkluderat :)

  PS, har skickat email till Christian om idolkort, men fick aldrig svar. Fortfarande har jag inte fått idolkort, däremot julkort. SKulle vara jättekul att få en idolkort DS

 18. Hej Maria & co

  Sicken snygg top tröja du har på dig, med de superfina randiga färgerna. Please, vart har du köpt den? I USA skulle jag tro :)
  Synd att den ej finns här i Sverige, skulle definitivt köpa den på momangen.

  Åååh, underbar trädgård & vackra rosor. Gissa om jag älskar rosor, jepp det gör jag. Och så sockersöta Molly där, jag smälter när jag ser henne.
  Den bilden på henne i trädgård är väldigt underbar!

  Hälsningar /Anna

 19. Älskar rosorna, önskar jag hade rosor i min egen trädgård. Men just nu finns det bara några björkar och nån buske. Planerar att fixa till trädgården nästa sommar när huset är färdigrenoverat, längtar dit och tills dess får jag njuta av dina fina bilder över din vackra trädgård.

 20. Skönt att äntligen få slippa läsa alla privata meddelanden ”blogggvännerna” emellan och att faktiskt fokusera på Maria M istället, detv är ju trots allt hennes blogg som hon har vänligheten att lägga ner mycket tid, engagemang och ork på. Tack Maria för det. :)

 21. Maria, jag och min fästman har precis bokat en resa till sunny california. Vi åker om knappt två månader och blir borta 3,5 vecka ungefär. Vi flyger till San Francisco och ska sen bila igenom Kalifornien för att avsluta resan i Las Vegas där vi flyger hem ifrån. Nu undrar jag om du har några tips på platser, butiker eller liknande som ”man inte får missa”??
  Tack för en underbar blogg! Kram

 22. SÅ fina rosor och så kul du och Mindy verkar ha det!!!!
  Härligt med Björkarna. Just nu har vi ”musöron” på våra Björkar i Skåne! Kram Heléne

 23. **Hej Bästa Maria:-)**
  Oj spännande med filmningen:-))Fina foton på rosorna..och trädgårdsmöblerna är så snygga!!Ja kul att få se film på Mindy..och skulle också vilja se hennes hem..har för mig att du skrev vid något tillfälle att hon gillar silver och det gör jag också så då skulle det vara kul att se hur hon inrett;-)
  Ja och lilla Molly är med och kollar trädgården..ja det blir alltid pluttegull språk när man pratar med djur och alktid roligt att höra:-)
  Ang Viktigt Maria så var det bra att du sa till..Både trist och bra..Men det är lungt;-)
  Har varit underbart väder här idag..Hoppas du och familjen mår fin fint och vovvarna också såklart:-)
  Oj glömde säga att tröjan du har är såå fin:-)
  **Stor Kram från Anna Nykvist**

 24. Hej Maria!
  Tjusigt som vanligt, bade du och tradgarden!
  Till Kaja som fragade om market ”86”: alla dessa klader ar fran Victoria’s Secret.
  Kram!

 25. Hejsan!
  Härligt det ser ut med fina rosor och skön trädgård!
  Är det BJÖRKAR man kan se i er trädgård?
  Nu skiner solen här i Stockholm och det är jättehärligt! Jag känner mig privilegerad som sitter hemma och jobba och kan njuta av koltrastens härliga sång! Kram från Maria J

 26. Hei, hei!
  Jeg vil bare si TUSEN TAKK for idolkortet som jeg fikk sist uke :-)
  Åh, så vakker hage dere har, herlig å se! Jeg tror jeg må ut i min egen hage idag og forberede våren litt. Vi plantet et magnoliatre ifjor som vi har high hopes for. Magnolia er bare et såååå vakkert tre, don´t you think?
  Med vennlig hilsen Agnete-i-Oslo

 27. Hej Maria!
  Jag tycker du är så himla härlig och jag kikar in på din blogg varje dag.
  Din trädgård är fantastisk och jättevacker! Jag drömmer om en sådan i framtiden.
  Tycker också Molly är så otroligt söt!

 28. Hej Maria!
  Tack för att du har visat så många fina bilder och videoclip också :) Nu har jag tittat och läst alla inlägg ;)
  Trädgården är supervacker, underbara rosor och allt!
  Din tröja är fin, passar bra på dig. Blir roligt att få se videoclip på Mindy, hon ser alltid så glad ut :)
  Kul att du har filmat igen!!
  Jag önskar dig och din familj en trevlig vecka!
  Många kramar, Nora.

 29. Hej Maria!

  Jag och min pojkvän tänker åka till Kalifornien i September på en liten roadtripp til bla San Diego och Las Vegas. Hur är vädret i den månaden? (Min pojkvän tror att det är kallt!!)

  Kram

 30. Du kan ju ha frågestunder ibland så dina läsare får fråga allt de undrar, så slipper du svara hela tiden :)

 31. Hej Maria!

  Jag skulle så gärna vilja veta var du köpt den härliga tröjan du har på dig med blå och rosa ränder, sååå fin!

  Kramar!

 32. Vad roligt att vi ska få träffa mindy!! Kan inte hon också börja blogga? Hihi:))
  Kram på er!

 33. Hej Maria!
  Vilken underbar trädgård! Sköter du om blommorna själv, eller har ni en trädgårdsmästare som kommer och fixar det?
  Jag undrar också vad 86 är för märke? Heter det något mer än 86? Såg att du och Mindy hade det på era byxor, och nån av tjejerna hade det på sin tröja.
  Kram

 34. Hej fina Maria!
  Det är så fint när det blommar i rabatterna! Nu vill jag ha sommarvärme också så träden o gräsmattorna vaknar till, för än så länge är det så tråkiga färger ute! Ha det bra du och familjen. Det ska bli kul att få se Mindy i något filmklipp! Birgitta N i Östersund

 35. Hej Maria!
  Jättefin trädgård med många fina färger, det är precis den stilen jag gillar :)

  Hoppas du får en bra dag!
  Kram Ida

 36. Hej Maria,
  Härlig trädgård fylld med färg :)
  Här kommer ett tips på en romantisk rosa pelargon ‘Dolce Vita’.
  Den skall införskaffas till min balkong.
  Ha en bra dag och hälsa din goda vän Mindy.
  Kramar Tina i Södertälje

 37. Halloj !!!
  vilken underbar trädgård du har =) du är verkligen duktig på att välja växter som passar ihop osv..
  jag skickade till dig för ca ett 1 år sedan om att jag ville ha idol kort med autograf skickde min adress och fick svar av christian att han glömt att det snart skulle fixas har nu skickat flera mail och påminnt men inget har kommit =( Varför ?? Kram Anita

 38. Skriv din kommentar här! Så fint du har trädgården!!!
  Trodde inte du hade så många fina blommor!!! Jag har också fina blommor, har planterat jättemycket löka. MIn ros som jag har fått av min mamma finns kvar i trädgården. Den är gul!! Idag blir det mammografi.Hoppas du kan komma till Höllviken, eller Näset isommar, kanske Falsterbo hourse show hade varit nåt för dej!!! Kram Ann-Christin

 39. Kära Maria
  Vilka underbart vackra rosor du har! Ser till min egen glädje att min ros jag fick till morsdagen i fjol har överlevt vintern :) .
  Roligt att se en annan vinkel från din trädgård och Molly ser ut som en ullig snöboll bland allt det gröna. Vad stor hon har blivit! Visst är det konstigt att vi skall börja prata baby språk då man ser en gullig hund?!
  Dina trädgårsmöbler ser så nya ut. Är de nya för säsongen ;) ?
  Kul att se mera av Mindy! Gillar hon annars att visa sitt hus mera? Det skulle vara roligt att se hennes hus och hur hon har inret det!

  Ha en underbar dag fin Maria!
  Ha det så bra samt allt väl till dig och din familj.

  Kram Maria

 40. Hej Maria!
  Tack igen för dessa vackra, stämningsfulla bilder! Ser framemot videoklippen av Mindy… :))

  Ha det så bra,

  Kram Kirsi

 41. Hej Maria!
  Det är alltid lika trevligt att läsa om vad du har för dig om dagarna. Dessa rosor är ju helt underbara! Och Er kära hund Molly som är ursöt!
  Ha det så bra!
  Kram, June.

 42. Hej Maria!
  Vilka möbler jag bara säger vilka möbler!!!! för att inte prata om rosorna umderbara. Nu längtar jag till sommaren. Kram Marie

 43. Kära Maria,
  varje gång jag tittar in på din blogg kan jag inte sluta le :) och jag kan inte hjälpa att mina drömmar om att flytta till california tar överhand haha…jättefina bilder. Du verkar ha hittat din ‘bästis’ i Mindy…vad vore livet utan god vänskap och massa skratt!? Stor kram från Linda i soliga Malmö

 44. Hej Maria ! Vad kul att du spelar in igen , det ”rullar ” på . Kul ! Vilken härlig trädgård med vackra rosor. Vet du när Hollywood serien kommer igång ? Ha en fin fin dag. Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 45. Vilken underbart vacker trädgård ni har Maria ! Den där lilla blommiga möbeln med blommor på är ju bara så underbar! Skulle gärna vilja ha den! Tack för att du delar med dig av din värld det gör verkligen min dag också! Kram Birgitta

 46. Ja, det hade varit roligt att få se ett filmklipp av Mindy, ni verkar vara så goa vänner som gör allt möjligt tillsammans. Det hade varit kul att få se vad hon är för en filur, även om vi har sett henne på många bilder i bloggen :)
  Mycket fin trädgård Maria, älskar dina rosor!!

  Ha det gott och ta hand om dig!

 47. Hej Fina Maria

  *** Jätte skojigt att du filmar igen… Spännande…Och Lycka till….***

  Vilket fint utebord och dom två stolarna är….Nice…

  Oj,oj vad stor Molly har blivit….jag ser det nu när hon står där ute……ja känner igen de där med babyspråk till lilla söta vovven….

  Ni har verkligen en underbar härlig trädgård

  Ha en härlig dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 48. riktigt fin trädgår maria!! du kan väl skicka lite sol till sverige har ju stort sett regnat, haglat, snöat i veckor nu :/ ha de underbart kram

 49. Så härligt med dina kommentarer och bilderna du bjuder på. Du gör min dag!! Här är det grått o trist..vädret verkar ha fastnat i ett enormt lågtryck! Därför är det så underbart att drömma sig bort för en stund.
  Stor varm kram//Lisen

 50. Roligt att se olika vinklar från din trädgård! Fint med rosor. (Jag heter ju Rose i efternamn, fast med Tyskt uttal…)
  Får lite inspiration, kul eftersom jag själv älskar att fixa i min trädgård. Ska bli kul att få se Mindy ”in action” :).
  Hon verkar vara lite busig! Hennes ögon glittrar på varenda bild! Ha det så gott Maria!
  Kram Weronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..