Nicholas har sin 8th grade dance…..

Ja det var mitt sista barn som går ut 8:an och ikväll hade dom sin stora dans. Ohh vad jag önskar att ni kunde se dom. Nichos kompisar och deras kompisgäng träffades hos Marli som är dotter till Shaun (som har 6 barn). Där bjöds det på massor av mat och alla föräldrar var bjudna och alla tog massor med kort.

Otroligt gulligt!!! 5 kompisar som träffas innan partyt hos Marli och posar för några kort :)

Nicho och en skol kompis som heter Katie :)

Här är Shauns yngsta dotter Marli som vi har känt sedan hon var nyfödd. Marli och Nicho har varit kompisar hela deras skolgång.

Så söta och artiga.  Alla är jätte excited att gå till dansen som är på en annan skola. Dansen är mellan 19.00-22.00 :)

Friends for life tror jag.  Här i USA är dom jättebra med att hålla kontakten med alla studenter genom åren. Klassträffar hit och dit och jag tror faktiskt att de flesta gillar det. Hur fungerar det i Sverige??? Jag har ALDRIG fått någon inbjudan till någon klass träff :(

Jag och Mindy tar en snabb lunch nere på rooftop i Laguna Beach :) Varmt och skönt !!!

Mindy och jag kör till shopping centret för att köpa nya skjortor till Clayton och Nicho för kvällens dans. Stannar att Chanel disken för att prova deras nya läppstift. 

Kram på er alla och vi hörs imorgon. Dags för tävling snart mina vänner. Vad säger ni om en snygg sommar klocka????  Maria

 1. Vilken enastående kvinna du är Maria, så himla vacker! Märks att du har uppfostrat dina barn väl, kollar bara på Nicho, vilken charmör!

  Jag vet att det är nästan omöjligt, men I´ll give it I try, I got nothing to lose:

  Jag är en 19 årig tjej som vill ut och upptäcka världen. Som just nu söker som au pair till USA. Min dröm kommer gå i uppfyllse bara genom att komma till the U.S, men min fråga till dig är om jag kan få en hjälpande hand om du vet någon organisation eller familj som vill ha svenska barnflickor, då den svenska processen gällande au pair till Usa går väldigt trögt just nu.
  Vore evigt tacksam om jag fick en hjälpande hand!

  Är trogen läsare av din blogg, keep up the good work, because you rock!!! :D

  Varma hälsningar!

  ps. Om jag nu skulle få bli världens lyckligaste tjej genom att du läser detta och tänker svara, så gör det på min mail. Ha de gott! ds.

 2. Otroligt vacker klänning på dig Maria när du står och provar läppstiftet! Outstanding! Ser så glamouröst ut med långklänningar, det är verkligen din grej ! Ha det så bra Love from Evelina

 3. Va förväntasfulla de alla ser ut =) hoppas de hade kul på dansen!
  För två år sen var det 15 år sedan jag gick ut 9:an och ett företag här hade anordnat allt, det var bara att tacka ja och betala =) Det var 6 stycken klasser som var bjudna cirka – cirka 40 som kom och ifrån min klass var det jag och två andra…. trist!!
  Va kul att det är annorlunda i usa =)

 4. Vad fin han är din son, kommer nog bli riktigt snygg om ett par år! Blir allt mer lik sin pappa!
  Dina barn verkar så goa och är fina allihopa! Kram

 5. **HejBästaMaria**
  Kul med skoldans:-)Och jättebra att de håller kontakt med varann..Lite dåligt med det här i Sverige:-\Jag har bara varit på klassträff en gång..
  Fina de är ungdomarna..Tänk om man kunde gå om skolan:-)Fina du och Mindy är:-)Ja en tävliiiing kul kul:-)
  StorKram och hoppas du och familjen mår bra<3

 6. Marli är JÄÄÄTTEVACKER! Snacka om avis ^^…
  Önskar jag också hade en vän jag känt i hela mitt liv =’)
  Undrar bara… Hur gammal är Nicholas :)?

 7. Min son är lika gammal som din. Tänker vad olika utgångsläge våra barn har. Min Sam har Asperger och adhd. Blev utbränd av skolan och varit hemma ett helt år nu. Jag har ingen aning om han någonsin mäktar med skolan igen.. Det känns lite extra såhär i avslutningstider. Man blir så påmind om det. Hur vi tillät han falla utan att fatta någonting och vad det kommer att kosta honom i en framtid kanhända..

  Fin grabb du har. Tjejtjusare allaredan misstänker jag ♥

 8. Å så fina ungdommar! :)
  Jag var nyss inbjuden på 30-års jubileum sedan 9’an. Vi var inte många och en som flyttat utomlands hade de inte hittat för att skicka inbjudan till… kan bero på det att inte du fått någon inbjudan?
  Tänk att idag har det haglat nästan centimeterstora hagel i Östersund… visst är det fantastiskt! Samtidigt var det ca 16 grader varmt. i luften. Konstigt är det!
  Har varit utanför landets gräns i en vecka så därför har det blivit lite sparsamt med kommentarer. En ny tävling låter kul! (Jag som snart fyller år kanske får en fin födelsedagspresent ;))
  Kram från Birgitta N i Östersund.

 9. Hej Maria! Jag går också in eigth grade at an internationall school in Gothenburg! I was wondering who is taking all the pictures of you and Mindy? En Contest hade varit jätte kul!

 10. Vet inte riktigt om det är vanligt men tror att det är vanligare med en återföreningsträff med gymnasieklassen men mamma hade en återföreningsträff med sin klass från grundskolan däremot var det inte många hon fick tag i men det var runt halva klassen då de flesta flyttat utomlands eller gift sig och bytt namn.

 11. Hej bästa Maria.
  Jaa tack, jag vill gärna vara med och vinna en klocka. Vilken snygg tunika du har, jag älskar blått.
  Vi i klassen hade en återförening det året när vi fyllde 40 år, usch så längesen det känns. Det var jättekul.
  Ha en bra kväll.
  Kram Inger i Söderköping

 12. Hej Maria!
  Nicho är en riktig charmör. Vilka härliga bilder på dig och Mindy. Va ROLIGT Med tävling!!!!
  Kram Svea

 13. Hej! Nicho är väl 98? I sverige går man i åttan när man är 14 år gammal och sjuan när man är 13 :) kanske är annorlunda i USA… kram!

 14. Hej fina Maria:-)
  Så söt han är er Nicho! Härligt med sommar och värme!..väntar på den än:-(..bor i Luleå(Norrbotten) och vi är inte direkt bortskämda med solens varma strålar;-)
  Visst vore det kul med en tävling..en fin sommarklocka=ja:-D..Hoppas man har lite tur bara!
  Önskar dig en bra lördag!Kram

 15. Hej Fina Maria

  Jag kan tänka mej hur glada och spännande det är att gå på dansen.. Så skojsigt….

  Jag tänker tillbaka när jag var i den åldern…jissses det var pirr, fniss och allt spännade…och träffa andra människor…

  Vad härligt med vattnet bakom dej och Mindy, vilken utsikt när det är lunchdax…Nice…nästan så man kanske glömmer bort att käka för det är så fint…

  Ha en fin lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 16. Härliga unga på väg i början av sina liv! Nicos blir mer och mer lik pappa… ??? Han verkar så cool – lugn och trygg … Med skjortan utanpå, enkelhet är A & O när man dansar loss… Måste vara härligt att följa sina barn i denna brytningstid! Hoppas de alla hade riktigt kul och fin gemensakp. Här i Sverige är vi mer individuella och håller oss till några få vänner. Klassåterträffar är inte så vanligt. Att ses i Klassen efter studier och arbete, mitt i livet, är sällsynt… Jag har varit på en skolträff, då min Skola hade 50 års Jubileum… Vi firade bla. Abba som började bli i hetgröten när jag gick ut Högstadiet. Jag hade Stig Andersson som klasslärare och i matte.bla. En mkt engagerad lärare, som då just hade börjat bli lite populär med sina låtar! Vi fick spela in en skiva i Abbas Studio tom. Jättekul… Fina minnen…

 17. Hejsan Maria!;D……Nicho ser ut att va riktigt förväntansfull till dansen och va fin han är:)…Gud! Vilken fantastisk plats du och din väninna Mindy åt på, man riktigt drömmer sig bort när man ser utsikten.
  Jag är enormt nyfiken på sommarklockan, hade verkligen blivit super-duper glad om jag blev den lyckliga vinnaren:DDDD……….Så räkna med mig i din sommartävling Maria!….KRAM!!<3

 18. Jag blev inbjuden en gång till en klassträff, gick till den och hade det så tråkigt. Alla pratade bara om hur mycket pengar de hade gjort! Den andra klass träffen jag blev inbjuden till kunde jag inte gå till, efter som jag inte bor i Sverige. men kunde inte gå och efter det fick jag inga mer… :))
  Älskar hur fina alla barnen är och hur stolta de ser ut-gulligt!
  Jag verkligen gillar din blåa top du har på dig i fotot med din vän Mindy till lunchen. Såg skönt och varmt ut där! Kallt här i England.
  Ha en fin helg.
  Kram

 19. Hejsan!
  Oh-la-la, där ser man, hur pass mognare flickor är jämfört med jämnåriga pojkar. Kvinnliga tjejer som posar för fullt i make-up och i korta klännningar. :) Men så är det ju – killar kommer efter…
  Sommartävlingen låter bra också. :)))

  Kramar,
  Kirsi

  Ps. Din gröna klänning är verkligen vacker!

 20. Hej Maria ! Åh vad tonåringarna är fina . Speciellt Nicho , han har nått x-tra i sina ögon .:) vad kul att föräldrarna fick vara m på förfesten , jättekul . Jag fick en inbjudan 2003 till min gamla låg och högstadiet då var 23 år sedan vi träffades. Men vi hade ingen bra sammanhållning i våran klass … :( så jag gick aldrig . TÄVLING … Alltid roligt yeeeeeh:0)kram Malin (mallan)❤❤❤

 21. I min hemstad har vi en förening som arrangerar en återföreningsdag sista lördagen i maj varje år. De som får komma är dem som gick ut gymnasiet för fem, tio, femton, tjugo, osv, år sedan. Så vid denna dag kan de samlas de som är 24 år men även de som är 59 år. Så det är flera generationer som samlas, enda kravet är att det är ett visst antal år sedan som man tog studenten. Flera evenemang under dagen, som avslutad med middag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..