Super kul Fars Dag…you cant go wrong :)

Hej på er alla hemma i Sverige. Hoppas att ni har lagt in för semester för snart kommer väl stor sommaren till er med jordgubbar och grädde. Finns det något bättre. Midsommar i högsta hugg.

JAG KOMMER TILL SVERIGE…..jippeey jayjo :)  Mer info kommer…..

Dags för TÄVLING och vi slår till med en väska från Maria Montazami Collection. HÅLL UTKIK :) !!!!

Här kommer några kort från igår. Vi var i Mission Bay som ligger i San Diego brevid Sea World. 

Emma och Christian står och värmer sej i solens strålar. 

Dags att hoppa på båten och om ni undrar vad det är för en lurv jag håller i så är det Molly som fick hänga med. Bella är för stor så hon fick stanna hemma.  Ni måste kolla på Saras blogg hur rolig jag såg ut i båten när vi for fram som en skotts spole. Höll på att skratta ihjäl mej.

Kamran är så glad och han är duktig på att köra den här båten. Han kör snabbt men ändå säkert. Vi alla skrattar och Bellas chanel scarf flög av som jag hade knutit runt min väska för att vara kool :) Men som tur var så blev det ju 4 bitar av en stor scarf.

          

Jag kan tänka mej att det är många utav er som också älskar att vara vid vattnet nu när sommaren är här. Båtlivet är något speciellt och vi kommer att åka hit oftare och cruisa runt the bay. Det bästa av allt är ju förstås att man blir så brun utan att anstränga sej.

Hanna och jag satt längst bak och gissa om det blåste :) Det är faktiskt jättemysigt att åka hit till Mission Bay Hilton Resort under en helg och sen kan man spendera en dag på Sea World. Vilket är ett måste tycker jag för er som kommer och besöker San Diego. Våra favorit amusement parks är Knotts Berry Farm och just Sea World.

Ha en trevlig kväll och vi hörs imorgon. Kram Maria

 

 1. Hej,
  Kamran fick en härlig Fathers Day med sina nära och kära vid sin sida, härligt :)
  Jag kollade på Saras blogg på fler härliga bilder, jag förstår att du skrattade.
  Kram Tina

 2. Hej Maria! Vilka härliga bilder och dag ni ser ut att ha haft. Men ….. ser att det är enbart Nicholas som är ordentlig och har flytväst på sig!! Var hade ni andra era??? :-) Såg den härliga bilden på dig på Saras blogg och vi har nog alla någon gång i vårt liv blivit fotade i liknande ”pose”, men det får man bjuda på. Kram/Eva

 3. En sådan Far som Kamran är värd all uppmärksamhet! En riktig pappa-dag där alla var med, hade trevligt och njöt TILLSAMMANS!!! Det bästa med livet = Att ha en familj som fungerar….

 4. Åh Maria ! Du förstår inte hur länge jag väntat på en tävling med en av dina underbara väskor som vinst !! Jätte kul :-D För övrigt , jättefina bilder och jag läser din och dina döttrars blogg varje dag :-)

 5. Åh, vad härligt med en båttur:) Ser helt underbart ut…får en att längta efter sol, värme o salta bad. Här hemma i Sverige är det ju inte särskilt varmt just nu ;) Kul med en tävling snart igen..hoppas på turen :)

 6. Hej Maria,

  Jättefina bilder på er alla! Jättekul med en tävling igen, och spännande att du lottar ut en av dina superfina väskor. Skulle vara så kul att vinna en sådan till min mor. Hon skulle verkligen behöva något mer modernt.

  Kramar
  Klaudija från Köping

 7. Hejsan Maria!!
  Vilken härlig FarsDag ni hade, hela din familj:D. Det måste verkligen vara underbart att bo i ett sådant vackert klimat och underbara miljöer:-)….Ni va alla jätte fina på båten och skönt sommarklädda:))..Och va roligt att lilla Molly kunde följa med er:)..det blev nog ett spännande äventyr för henne..hihi!!

  Jag hade verkligen själv velat prova på att åka sådan snabb båt, känna vinden i håret:D..Gött!!
  P.s!!…….Jag är verkligen supertaggad för din kommande tävling:DD………KRAM!

 8. Hahaha vad roligt Maria, jätte skön bild :) på Saras blogg. För övrigt ser jag att Er dag var toppen fin.

  Kram Lii

 9. Ser härligt ut! Längtar till att sol och värme kommer hit till oss också!!!!
  Ha det gott!
  Weronica Rose

 10. Hi Maria! Looks fun =)

  I was once in Knotts Berry Farm in LA. It was super exciting! Can recommend.

  -Kaisa

 11. Hej Maria!
  Vilka fina kort och strålande väder. Har tyvärr lätt för att bli åksjuk men det ser häligt ut. Här är det snart dags för svenska färska jordgubbar och grädde. Vad kul att du kommer till Sverige igen! :-)

 12. **HejBästaMaria**
  Vilken fin dag ni hade:-)Ja men det är underbart med vatten..Jag bor nära havet såå underbart!!
  Åhh Maria kommer du till Sverige Yeeessss!!:-DÅh nu har man nåt att se fram emot:-)Ha en foetsatt Lovely Day kram.Anna Nykvist*

 13. Hej Maria!
  Nu har jag kikat i Saras blogg och…. hihihi, vilket kul kort på dig,man ser verkligen hur fort det går, ser nästan ut som du ska ”flyga” ur båten.
  Kram

 14. Hej Maria ! Ha ha jag dör , Gud vad härligt kort på dig i Saras blogg, du får förlåta mig men du ser helt underbart galen ut .:) vilken härlig dag ni måste haft. Ja nu väntar midsommar med allt vad det innebär. Vi hoppas bara att värmen kommer. Vad kul !!! Du kommer till Sverige . Yeeeh! Tävling det ser jag fram emot. Kramis Malin (mallan )❤❤❤

 15. Hej Fina Maria

  Åh vad skojsigt att du kommer till Sverige ” VÄLKOMMEN ” du skrev jag, är det jobb visit eller holiday med familjen?

  Fotona är helt underbar….Sol, vatten och trevligt sällskap…Nice….

  Tävling mycket kul….Spännande…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 16. Hej Maria!
  Åhh vilken underbar dag ni verkar ha haft, det ser så underbart ut med sol, blå himmel och blått vatten. Jag längtar så jag med.
  Ja, jordgubbar och grädde är väl supergott, ja jordgubbar är gott att äta som dom är också.

  Vad skoj med en tävling, hoppas den blir här på bloggen så man kan vara med, alla har ju inte facebook och sånt.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..