Jag är super glad för mina nya outdoor kuddar….

Hej och hjärtligt välkommna till min blogg :) där jag visar lite av det ena och det andra. 

Saker som jag gillar…

1. nybäddat i sängen

2. ett hem som luktar gott och sommar friskt

3. en stor härlig fruktskål

4. sol, bris och bad i vår trädgård

5. NYA KUDDAR I TRÄDGÅRDEN :)

6. alla er som läser och kommenterar här på bloggen

Saker jag inte gillar….

1. stress

2. torra toppar så imorgon ska jag klippa mitt hår lite gran och göra en massiv inpackning

Julia som undrar vad Hanna hade för färg i sitt rum. Färgen heter Dry Creek och märket är Dunn Edwards. Jättefin färg.

Ulrika som undrar vad X betyder i LAX (Los Angeles Airport) Det har blivit förklarat för mej att det behövde vara 3 bokstaver så dom la bara till X. Och jag tror att det är ganska omöjligt att komma så nära upp till Hollywood skylten så att man kan röra bokstäverna. Too close for comfort och jag tror att det är förbjudet

Så nu tillbaka till mina kuddar :) Jag tar så otroligt väl hand om våra saker så det var ett svårt beslut jag tog när jag tänkte att nu behöver jag köpa nya härliga färgsprakande kuddar. Jag stack till Potterybarn och köpte kuddar så det smällde om det. Ja kanske inte så högt men det pyrde lite i plånboken får jag säga. Här kommer ett smakprov.

FÖRST MÅSTE JAG SÄGA ATT JAG ÄR GLAD MEN SAMTIDIGT OROLIG FÖR SARA OCH HANNA SOM NU SEMESTRAR MED SINA VÄNNER I BALI. Dom kommer att vara borta i 2 1/2 vecka. 

Hanna, Sara och Niles åkte vid 22.00 tiden till LAX och sitter nu på planet till Bali. Jag vet att dom är kloka och tar vettiga beslut. Hoppas att dom tar fina kort så vi får se :)

I lördags kväll var jag och Kamran på bröllop och dansade som bara den.

Sen på Söndags morgon kom Frida med sin familj och gjorde en intervju med mej och Kamran för några tidningar i Sverige. Vi pratade om hur man håller kärleken och äktenskapet vid liv. Easy breasy :)

          

Medans vi intervjuar och skrattar så glatt så kommer ett annat lyckligt par in för att hämta deras dotter Caroline som är Emmas bästa kompis. Caroline hade sovit över :) Syns det att mitt hår är torrt???

Något jag heller inte får glömma. Hoppas att det finns en likadan för Sverige med en sol som har en liten halsduk på och en typisk fin och blomstrig midsommar stång i bakrunden :)

Tre killar som väntar ivrigt på att filter pumpen till poolen ska bli fixad. Vår pool har stått still i 6 dagar och det är så stilla och tyst. Saknar plurrandet och vattenfallen. Dom fixar för full nu.

Välkommen till kuddhörnan. Jag köpte gula och sandfärgade kuddar och ni kan inte ana vad fint det blev. Kamran loved it too :)

          

Lyxade till och med att sätta några kuddar på mina barstolar vid baren. Sen har jag en annan liten sitt grupp där det blev randiga kuddar. Molly hälsar :)

Vad tycker ni? Gillar ni kuddarna eller syns dom kanske inte så mycket? Det bästa av allt var att kuddarna var på REA!

Mycket mysigt på min veranda. Jag valde 2 kuddar som hade lite mönster. Vågligt :)

          

Blommor, blommor och återigen blommor. Älskar dom och den lilla kusen som tittar fram.

          

Min egen fantastiska uppfinning :) I den stora korgen ligger det rena fina badhandukar och i den mindre korgen lägger alla sina blöta handukar så är det bara att bära in korgen i tvättstugan. Mitt bästa sommartips om ni använder många handukar utomhus.

Stor kram till er alla och vi hörs igen. Kram Maria

 1. Hej Maria!

  Jag är så grymt imponerad av ditt liv, du verkar vara en kanontrevlig människa. Du skrev något om att du och Kamran har pratat om hur man håller äktenskapet vid liv, du skriver att det är Easy Breasy. Har du några tips?? Skulle jättegärna ta emot några sådana i så fall.

  Kram kram/ Åza

 2. Fantastiska Maria, fantastiska kuddar. Måste bara tipsa om en konstnär jag träffade när jag bodde på Gothia towers i Gbg häromveckan, tror du gillar henne, Hanna Ekegren heter hon och hon har en hemsida/blogg: sputnikan.blogspot.se! Längesedan jag blev så upplyft av konst.
  Desirée

 3. Hej Maria. Bali är fantastiskt enligt mina barn. De har varit där två gånger och stannade två månader varje gång. Hyrde hus och träffade nya vänner för livet från många olika nationaliteter. De kommer gå jättebra för dina barn. Kram till er alla från lilla Svedala

 4. Hej Maria.
  Läste nyligen en artikel av en kvinna som trodde att ju närmre barnen är sina föräldrar desto längre behöver de resa :) Nu kommer dina barn använda all den sunda förnuft du och Kamran lärt dem hela livet!

  Använder du mycket doftljus hemma?
  Kram Cecilia

 5. Hej Maria! Blir så glad av din blogg. Du är en fantastisk människa och sprider så mycket glädje och värme i världen. Tänk om fler vore lika omtänksamma som du… Kuddarna var helt underbara, supersnyggt! kram kram!

 6. Hei Maria ,jeg må bare starte med å si at håret ditt ser kjempefint ut som vanlig :-)

  Du har en fantastisk fin trädgård veldig fine puter ,og med så mye fint og varmt vær får dere masse tid å nyte det :-))

  ha en fin dag klem Marianne

 7. Hej Maria !
  Tack för att jag får ta del av din mycket vackra trädgård, med växter, möbler och pool. Så många
  underbara rum i trädgården. Sååå LYXIGT.
  Kuddarna är jättefina. Lilla Molly har vuxit och
  blivigt en stor tjej nu, så söt och go. Men jag
  saknar lilla sötnosen Bella. Sara och Hanna
  kommer att få en underbar semester på Bali.
  Du ska se att det går bra, dom är så duktiga.
  Ja visst är det härligt med nybäddad säng.
  Vi har alltid färsk frukt hemma, är så gott.
  Jag hade lite längre hår än dig, men innan
  midsommar klippte jag mig några dm.
  Ha det så bra. Många kramar från
  vän Rose-Marie.

 8. dina brun-begiea möbler ljublar med dessa kuddar och den blommiga omgivningen som flödar i ert hem…huanemej…nu försvann det jag skrev-orkar ej en ggn till… sorry… kommer igen i m… kramizzzzzzzz

 9. Skriv din kommentar här!
  Hej Maria.
  Jeg hadde gledet meg sååå masse til å se vaskorna dine i Scaasi butikken i Karlavagen i dag. Da jeg endelig fann butikken, var den stengt, closed down!! I morgen må jeg forlate Stockholm og dra hjem til Norge uten en av dine supre vaska :((( Jeg kan jo få den via nettet men det er mye mer stas å kjøpe i butikk. Kan vere lurt å fjerne den adressen fra siden din :) Masse lykke til med de nye vaskorna!! Gleder meg :) God klem!

 10. Hej Maria ! Vad härligt med nya kuddar och dessutom på rean , ibland kan man fynda STORT..:) det är nog mer känslan med dina toppar och det är ju bättre att toppa dem nuuu än att man får klippa en större bit ;(Förstår att det är lite Pirrigt med tjejerna , men som mamma ska man nog ”oroa ”sig över sina barn fast man vet att dem kommer att klara resan galant och ha fantastiska minnen med sig hem. ;) SKickar dig en x-tra stor kram ! // Malin (mallan)❤❤❤

 11. Hej Maria! Det ser jätte härligt ut! Jag bara undrar kommer du till tennis veckan i båstad i sommar?
  Ha det bra kram Ruut :)

 12. Du har en väldigt vacker o mysig trädgård.

  Jag bara njöt när jag såg bilden på lilla Molly vid Agapanthusen, Potatisblomman o Flitiga Lisorna.
  Lyckliga du som kan ha Agapanthus på friland.
  Här får man släpa in dom i garaget över vintern.

  Kuddarna passade in bra överallt så där gjorde du en bra affär även om betalkortet blev lite bränt i kanterna.

  Sara o Hanna kommer säkert att ha en bra vistelse på Bali och kommer hem med minnen för livet.
  Snart är dina töser hemma igen.
  Kram

 13. Hej Maria

  Du behöver inte oroa dej för att ditt hår ser torrt ut jag tycker det är helt fantastikst ut.
  mvh Anneli

 14. Hej! Så härliga sittgrupper du har! Kuddarna passar perfekt, det ser riktigt mysigt ut! Man längtar efter att få sätta sig ner och läsa en spännande bok eller bara sitta och titta sig omkring på allt vackert du har i trädgården!
  Fiffigt med tvättkorgarna:-)
  Kram

 15. Thank you for answering! You are very nice!! :)
  I will send you a pic once we paint our room (at the end of summer!).
  And the pillows look great to me because the white and gold colors look very fresh and summery, so they are perfect for the ”outdoor living-room” ;)
  Kiss from Barcelona xx

 16. Hej Maria
  Kuddarna var väldigt snygga och både passar och syns bra.Kul att få se bilder från din härliga trädgård.
  Inte kan jag se att dina toppar är torra men det är klart att håret mår bra av att få lite inpackning så här speciellt i sommartider med mycket sol.
  Förstår att du är orolig för döttrarna som reser långt bort men du ska se att det går bra
  .Kram Sandra

 17. Hej Maria! Först måste jag bara säga att jag älskar dej och jag tänker ofta på dagen då vi faktiskt träffades på Åhléns City, det var såå roligt:-) men jag undrade om du inte kunde ta lite bilder på ditt hus och några rum? Jag tycker att du bor så fint och när jag kollar på SVH ser man mycket av ditt hus men det är svårt att förstå hur allt hänger ihop, skulle tycka det var jättekul och du ville lägga upp lite bilder!:-) stora kramar från ditt #1 fan!!

 18. Hej Bruden :)
  Härliga bilder från eran underbara trädgård, kuddarna var faaantastiska. Du ger mig sådan insperation, jag blir glad av att se din kreativitet Maria!!! Ha en bra dag! Idag känner jag mig extra fiiin med mina mm örhängen.
  Kram Svea

 19. Hei:-) masse herlige puter, syntes de passet fint i møblene deres. Tusen takk for at du deler livet ditt med oss, dere er en herlig familie. Klem fra trofast leser i Halden, Norge – Cathrine :-)

 20. Så fint du gjort Maria med alla nya kuddar. Verkligen mysigt. Förstår att plånboken lättade, hahaa!!
  Och lilla Molly ligger där och njuter. Hon har kommit till paradiset.
  Men – var är BELLA?
  Vill se fler foton med henne. Det är ju Bella vi lärt känna från början i din blogg, men numera är det mest Molly som gäller. Jag saknar faktiskt underbara Bella!!!
  ** Så snälla – fler bilder på Bella **

 21. Men herregud så oprofessionellt av ”journalisten” att släpa hela sin familj med på en intervju! Ungefär som om du vore en turistattraktion, Disneyland eller nåt. Du är alldeles för snäll som låter folk komma hem till dig på det sättet. Endel är fräcka och utnyttjar sånt.

 22. Hej Maria!
  Tack för alla fina bilder, jag har sagt det förrut och jag kommer säga det igen, men ni har sån otroligt vacker trädgård.
  Kuddarna passar in jättefint.
  Jag undrar också hur du gör när det börjar regna, springer du ut och plockar undan allt då, eller?
  Jag gillar din idé med tvättkorgarna för handdukar, den var jättesmart.

  Jag tror flickorna kommer få en underbar semester på Bali.

  Nej då Maria, du behöver inte oroa dig, ditt hår ser jättefint ut, men skönt ändå att klippa topparna och göra en riktig inpackning.

  Ha det så gott!

  Kram

 23. Nä då, det syns inte att håret är torrt på dig. Det brukar oftast vara en själv som känner och ser sånt. Men härligt för dig att få håret ompysslat.
  Jättefina bilder och alltid lika kul att få se hur du har det. Supersnyggt med gult och sandfärgat. Gillar verkligen de mönstrade kuddarna :D
  Förstår oron för döttrarna, är orolig här också fast dottern bara är på dagsommarläger och kommer hem varje eftermiddag, men funderar ändå över om hon får i sig tillräckligt att äta och att hon klär sig så hon inte fryser osv. Fast jag känner ledarna för lägret och vet att dom tar hand om barnen jättebra så oroar man sig ändå. Är säker på att dina döttrar också har det bra. Kram

 24. Hej Maria!
  Kommer det någon mer säsong av svenska hollywoodfruar som du kommer att vara med i?

  Jag älskar att se blider från ditt underbara hem!
  Kram Elisé

 25. Hej Maria
  Dina nyinköpta kuddar blev ju hur bra som helst. Jag gillar de två mönstrade på verandan :)
  Dina hårtoppar ser inte torra ut, så det är lugnt.
  Kram Tina

 26. åh vad jag blir prrig i min mage av att se ditt vackra hem och alla underbara bilder. jag hade önskat att det fanns en chans att få bo som dig i detta vackra och härliga land med fantastiskt klimat. älskar att se mycket bilder från din trädgård och hur miljön runtom ser ut där du bor och läsa om alla tips på fik och mathak. :)

 27. Hej Maria!
  Åh, vad fint du har det! (som vanligt!) Önskar vi hade bättre väder här i Sverige så man kunde ha så mycket textilier ute…det är så fint. Men, men, nu har vi det regnigt:) fast idag verkar det bli uppehåll, så får väl passa på att klippa gräset. Ska ha kalas för våra tvillingflickor Molly & Ebba 15 år, på fredag. Vilken bra idé med korgarna för handdukar! -det ska jag ta efter…
  Ha det riktigt gott!
  Kram Weronica Rose

 28. Hej Fina Maria igen

  Jag glömde skriva att ditt hår ser inte torrt ut alls….Men visst är det skönt o bra med toppning av håret och ha inpackning….
  ….Hoppas du visar en bild där ifrån och efter…..
  Jag har skönhetsdag varje söndag och då bla blir det inpackning…så nice!!!

  Kramisar Nettan ( Logan )

 29. Nu har tryckfelsnisse varit framme igen. Inte sjutton heter jag Albita utan det ska vara Anita. Hihi så det kan blii när man skriver från iPhonen. Glömde även skriva att det är så mysigt i din trädgård med all växtlighet och kuddarna är jättefina.

 30. Hej Maria! Kuddarna passade ju in superbra – fast det är inte de som fångar min blick vid första titten! Du lever ju lyx som i en dröm!!! WOW – vilken underbar trädgård, möbler, pooler, hus, jaaa……life liksom :-) Är så avundsjuk <3

 31. Hej Fina Maria

  Kuddarna gör succé i mina ögon….Där ser man vad kuddar gör….Super fint Maria…. Jag älskar eran trädgård….ja vill vara där o mysa…haha

  Jag förstår din känsla om Hanna o Sara holiday på Bali….Dom verkar vara så kloka och förståndiga….dom kommer ha jätte kul…och dom har ju underbara och kloka föräldrar som lärt dom allt möjligt….

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 32. Fint Maria! Hur gör du om och när det börjar regna ?
  Har själv funderar på samma sak med trevliga o mysiga utemöbler men sen tänker jag Nej om det börjar regna sen måste man börja springa och ta dem alla in.
  Du behöver nog knappast vara orolig för dina flickor!
  Du har uppfostat de ju så bra och så nära, de har helt säkert omdöme och gör de ngt ”tokigt” enligt mammor så antagligen får de dåligt samvete genast.
  Kram ha en fin dag

 33. Hej Maria!
  Det var ett långt härligt inlägg ned många spännande. Tror att flickorna har en trevlig resa men som förälder är man alltid lite orolig.

 34. **HejBästaMaria**
  Finns det nåt bättre än ett fint och rent hem som doftar gott..och nybäddad säng!!Och fruktskål den fyller jag på hela tiden..vilken är din favvo frukt Maria?:-)Och fy för stress jag håller med dig..klarar inte av stress för fem öre:-P Ohhh vilka fina kuddar du köpt!!Läckra färger som piffar upp:-)Alltid kul att köpa nånting nytt..Kul för flickorna att resa lite,bra att kolla runt lite och se andra länder när man är ung..du behöver nog inte vara orolig Maria:-)Fina ni är på bröllop du och Kamran:-)Så mkt fina blommor och sötnosen Molly:-)Hälsa tbx till Molly oxh Bella från mig:-)Hoppas poolen blir fixad snart så killarna får bada:-)Smart med handdukskorgarna Maria,du är så påhittig:-)
  Ha en fortsatt Lovely Day önskar jag dig fina Maria m.fam:-)
  Kramar från Anna Nykvist*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..