OBS OBS OBS !!!! Sara och Hanna kan inte blogga från BALI…så jag kommer att ta över och hjälpa dom :)

Hej igen och jag måste verkligen få säga att ni alla är en grupp av glada positiva människor som lever och njuter av livet. Ni är en stor inspirations källa för mej och jag tycker att det är så roligt att läsa vad ni alla sysslar med under dagens gång.

Sara och Hanna har det super i Bali men tyvärr så är det omöjligt att blogga och ladda ner kort. Så dom kommer att försöka emaila mej deras kort så kan jag blogga åt dom :) Kul då ska jag verkligen festa till det med lite av mina egna fashion kort haha!!!

Idag kom Pamela över och vi solade och läste en massa skvaller tidningar. Jag säger som min mormor brukade säga att nu ser jag ut som en ljus pepparkaka :) Nicholas och Emma hade deras kompisar här också för att bada så det var massor av pool vatten överallt därför jag hade precis fyllt upp poolen och när man åker ner för ruschkanan så blir det stora vågor. Vår pool är fylld med saltvatten så det är en ganska kool feeling att bada i den. Känns som om man är ute i havet.

Kort från igår ……

Jag blev glatt överraskad av Thomas med familj som kom med 2 påsar ostkrokar. Trevligt och jag bjöd på kaffe och tror ni inte att min maskin strulade igen. Nästa gång bjuder jag på ett kallt glas Champagne istället :) 

Gulligt kort tycker jag!!

Gissa vem som kom och hälsade på mej sedan??? Jo Lina Gardelid som har målat min fina Ving tavla. Mycket trevligt att få träffa henne och visa vart min fina tavla hänger. 

Just där den här tavlan hänger så är det en målad himmel i taket och det passar ju perfekt tycker vi. Spännande och beskyddande på ett tryggt sätt.

Ok allt för idag och tro inte att jag tänker lägga in ett bikini kort med min nya ljusa pepparkaks bränna. Haha ja det vore en syn :/

God Nattis och Kram Maria 

Berättar mer om Mindys och min resa till Sverige imorgon. Fy fabbe vad kul det kommer att bli. Jag ska göra en gig och Mindy hänkar med. Vi kommer bara att vara i Stockholm så ge oss gärna tips på vad och var det händer roliga saker.

 1. Hej Maria!
  Vad fantastiskt vacker du är! Inte konstigt att ni 2 har så fina barn med så vackra föräldrar! Genom bloggen så verkar ni vara underbart jordnära och tight familj, med jättefina barn som har härliga personligheter allihopa! själv så har är jag svensk men bor i Norge, har en son på 6 år och dotter på 4 år, bor med min kära som jag ska gifta mig med den 25 aug, efter att vi har varit tillsammans i snart 10 år, jag är 29 nu:) en liten fråga till dig? vilket är ditt bästa tips för att ge tid och uppmärksamhet till dina barn genom uppväxten?
  Ha det gott Maria och co’, hälsningar från Norge:)

 2. Hej Maria!

  Vi tackar för ett trevligt besök i tisdags hemma hos dig.
  Måste säga att du verkligen är jordnära och trevlig. Precis så som man ser dig på Tv är du i verkligheten. Hoppas du inte mumsat upp alla krokarna än. Resan in till L.A blev riktigt lång. Ca 1.5 timme. Tyvärr tog vi 5:an in. Ja jag vet vad du sa. DU hade rätt (igen). När vi åker från San Diego lovar jag att vi tar 405 upp. På Söndag bär det av till Vegas för några dagars sol och sightseeing. Poolområdet på MGM hade 108 grader igår. Puh. Då gäller att ha badkläder på (jag lovar inga speedo). Återigen ett jättetack Maria. Du är bäst!!
  Kramar från Thomas, Monica, Linn & Alexander.

 3. Hej Maria fin tavla med vinga.i går var det toppen väder i växjö vi var där och spelade mini golf.

  Kram Wiggo.

 4. Vad kul att se Lina på besök hos dig. Gullig och begåvad tjej det där. Ni som gillar tavlan kan alltid beställa en reproduktion på hennes hemsida http://www.linagardelid.com/grafiskt.html. Välkomna till Sthlm. Om ni ska hitta på något och du vill visa Mindy stan, ta en tur med luftballong. Förmodligen det bästa sättet att se vår vackra stad (sedan brukar det ju ingå champagne också) kram Louise

 5. Hej Maria!
  Vad vacker du är!
  Undrar bara hur det kommer sig att ni har saltvatten i poolen ist för klor?

  Kramar Mia

 6. Hej Maria!
  Vad kul att du har skrivit så ofta och visat oss så många fina bilder, Tack :) Dina nya outdoor kuddar är vackra, och trädgården… Den är ju helt underbar! Vi har en liten trädgård och jag älskar alla mina blommor :) Åh vad roligt att Lina var hos er! Din tavla är superfin. Jag älskar min ”Wings” tavla också :) Roligt för dig och Mindy att ni kommer att åka till Sverige! Ha en superFUN resa :) :) Sommarhälsningar och många kramar från Nora.

 7. Gud va härligt med saltvatten pool!! Det känns så mycket fräschare än giftigt klor…
  Ska bli roligt att läsa dina döttrars inlägg, du har så härlig humor. Förresten du måste ha hört att P3 gör en imitation på din röst, och om du inte redan har hört det så måste du, jag tror du kommer att skratta gott! Du är bäst. Kram Anna

 8. Hej Maria!
  Gillar din tavla skarpt… jag älskar änglar, en sån tavla skulle jag också vilja ha. Roligt att Du och Mindy kommer till SWEDEN ;) Kram Svea

 9. Hej Maria ! Din tavla är FANTASTISK vacker och vad kul att lina fick komma och se tavlan ”live” hemma hos er. ;) Det är så kul att titta in hos dig en stund varje dag , alltid nått nytt och roligt. Nu blir jag nyfiken på var och när du ska göra ”entré” i Stockholm …. Ha en sån fin dag . Kramis Malin (mallan) ❤❤❤

 10. **HejBästaMaria**
  Det är du som är våran inspirationskälla juh!!Man blir alltid så glad när man går in på din blogg,den är så fin och du är en underbar person Maria som alltid är så glad och snäll:-)Att kunna få gå in här på bloggen och
  ta del av dig och din familjs liv over there är det bästa som finns!!Du är bäst Maria:-)
  Hoppas flickorna har det trevligt på Bali,min kusin var dit förut och hon sa det var väldigt vackert där..Åh den tavlan med vingarna är så fin..Den skulle passa perfekt här..Idag har det varit toppenväder här,hoppas ni oxå haft fint väder så ni kan plaska runt i eran fina pool:-P
  Så kuuul att du och Mindy kommer:-))Ni kommer att ha så kul..Hoppas man får se er:-)
  Ha en forts Lovely Day massa kramar Anna Nykvist*

  a som finns:-)Du är bäst Maria!!

 11. Hej fina Maria!

  Jag kommer att vara i Laguna Beach på söndag då jag hälsar på en vän där. Skulle det vara möjligt att få komma förbi och säga hej till er? Det hade varit så himla roligt.

  Kramar!

 12. Vilken fin tavla, den måste skänka dig lugn o ro
  Det skulle i varje fall uppleva om jag hade den att titta på.
  Ha det så jätte trevligt i Sverige, hoppas att ni får fint väder oxå
  Wivi

 13. Hej härliga Maria!
  Lika snygg alltid!
  Tråkigt att du inte kommer till Skåne, trodde
  jag fick träffa dej i H-borg liksom förra året!
  Har frågat så många gånger om de kommer
  någon plånbok i din collection, (inget svar).
  Skulle vara najz att ha i min fina MM väska!
  Kramar från mej!

 14. Häftiga maria! Snart är du här och shakar loss… Kul! Alltid varmt Välkommen… Det måste var härligt med saltvatten i Poolen – kan det vara för komma bort från kloret i vattnet? Just nu talar Mr. President O´Bama on Sjukvårdsreformen som gått igenom H D – Hippp hippp Hurra! En klok man denne tjusiga människa som ger allt för sitt folk! God bless him!!!
  Din fina tavla med vingarna är verkligen fin och mycket symbolisk… Gud vingar må beskydda er alla Montazamisarna….

 15. Hurk an man åka till bali. Världens tristast ställe då kan de lika bra åka till hawaii som är närmar.e sol och bad tröttnar man på efter 3 timmar. Nej tacka vet jag orlando där har man inte tråkigt en sekund!

 16. Hej Maria vilken underbar tavla ger ett lugn och en trygghetskänsla Va duktig hon är som målat den.
  Här i svergie är det ingen sommar ännu regn o åter regn. Men för min del gjör det inte så mycket för jag jobbar ett par veckor till. Ha det skönt i solen och tänk på oss när du ligger där i solen o plaskar i polen :)
  hälsningar Anneli

 17. Hej Maria!
  Tack själv för att Du är en sån fantastisk inspirationskälla! Du sprider så mycket glädje och solsken genom din blogg! Du är fantastisk!

  Härligt med saltvatten i poolen, förstår att det är underbart att bada och plaska runt där.

  Idag sitter jag ute i bikinin, vi har 15 grader varmt i skuggan och ganska mycket stora moln, men man lär ju ändå försöka passa på de dagar som det inte regnar…

  Kram

 18. Hej Maria.
  Du skriver att vi är din inspirationskälla….men du ska veta ATT DU ÄR VÅR INSPIRATIONSKÄLLA. Det är så kul att läsa dina bloggar, man kan fly bort från vardagen en stund.
  Välkommen till Sverige, kul ställen i Stockholm? Jag vet bara att det var en härlig känsla att åka i glasbubblan utanpå Globen, prova den. En vidunderlig utsikt över stan och så bor min dotter och familj i Älvsjö, lite utanför stan, det kanske inte du tycker är så roligt förståss. ;D
  Ha det så gott.
  Kram/Inger i Söderköping.

 19. Åh, är tjejerna är på Bali, det låter härligt!! Kul att de ger dig förtroende till att skriva på deras bloggar, du får passa på att lägga in lite fina kort på dig själv också ;) Nästa gång får du bjuda på ett glas skumpa i solen, det hade inte jag tackat nej till i alla fall :)
  Fantastiskt att kunna bada i ”havet” i sin egen trädgård, inte fel alls! Förstår att Nicholas och hans kompisar tycker om att vara där och plaska i vattnet.

  Ha en bra dag fina du!

 20. Du ser fantastisk ut som vanligt! Önskar jag hade din energi…:) Härliga kort, somriga flickor. Cool top din flicka har! (tappade namnet nu…;) den skulle mina flickor gilla! Förresten, mina flickor Molly & Ebba fyller 15 på torsdag nästa vecka! Ha det riktigt gott och ta ett slat dopp! Kram Weronica Rose

 21. Hej Fina Maria

  Tack för du bloggar och ger oss så mycket…Din blogg är så positiv och du ger mej sådan energi och jag blir så HAPPY…Tack igen Maria

  Vad bra att Hanna o Sara kan ta hjälp av dej med deras bloggande foton….jag kan tänka mej att det är otroligt fint där…

  Kul att få se en bild på Lina Gardelid och trevligt för dej att få träffa henne

  Jättefin bild på Emma och den andra tjejen så somrigt och naturlig bild

  Åhh, ostkrokar är inte dumt att få…Mumsa och njut av dom…Du får shoppa fler påsar när du kommer hit…hihi….Hoppas Stockholm visar från sin soliga och fina sida…

  Är det på Pridefestivalen du ska uppträda….jag tror den brukar vara under sommaren nångång…Jag tänkte,eftersom du fick pris på QX-galan ett år..

  Ha en underbar dag
  Hurra solen skiner för andra dagen på rad
  Kramisar Nettan ( Logan )

 22. Skriv din kommentar här!Underbart för flickorna att vara på Bali!! Min man och jag var där i vintras och jisses så vackert det är där!!!

 23. jag vill också hälsa på dig och din familj maria! jag och min pojkvän är här i LA just nu.. is there any chance to meet you guys?

 24. Maria! Måste bara säga att din blogg är underbar och du verkar vara en sån fin människa. Beundrar och ser upp till dig väldigt mycket!

  / Åsa aka Triiixi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..