…goder morgen goder morgen både herre och fru jag önskar eder alla en super kul juuuuullll….

Skojar bara….medans ni har sovit har jag…..gjort ett Zumba pass, coffee på Starbux med Mindy, släppt av Nicho för soccer camp, släppt av Molly för grooming, lämnat Bella till Randall ( Mindys man som är en veterinärian) för att klippa naglar och borsta tänder, vattnat blommor, duschat och gjort mej i ordning för att snabbt sticka till South Coast Plaza med Mindy för att byta vissa saker, hämtade Nicho från fotbollen, hämtat Molly, tankat, tagit kort, stack till shopping malen och köpte 7 jeans kommer att lämna tillbaka två par, stor handlade med Emma och Molly, lagade kebab, persian yogurt med gurka, rabarber och jordgubbs smulpaj, Bella kom hem och hon var så fin :), Kamran kom hem, jag bloggar och är nästan helt slut :)

Shaun och Mark äger en jättefin RV Mobile home och vi kommer att ta en resa upp till San Fransisco med dom i sommar. Barnen hänger såklart med. Jag och Kamran besökte dom igår kväll för en romantisk solnedgång men det var super molnigt så det var omöjligt att få något fint kort. Dom hade hyrt ett ställe vid Newport Coast och bott där en vecka med sin familia. Inget speciellt sa dom men utsikten var fantastisk.

          

Molnigt men vi har så kul i allafall. Både jag och de flesta av mina väninnor är så easy going och uppskattar det mesta vad livet har att bjuda på. Jag och Shaun (som har 6 barn) :)

Detta är det senaste i USA. Har ni det i Sverige??? 4 småglas i en förpackning som är precis en hel flaska vin. Så du kan gå till mataffären och köpa en sådan här praktisk rulle och lägga ner i picknicks korgen. Vinet är redan upphällt i 4 fina vintage glas. Pris 16 dollar!!!

Jag vid South Coast Plaza. Älskar min fina klänning som jag har fått från Sverige :)

Jag och Mindy med hundarna som vi hämtade från tvätten :) Mindys hus är jättefint och hon har massor av blommor överallt :)

Imorgon blir det en videoblogg :) God Natt och kram Maria

Jag svarar på era frågor imorgon från förra inlägget :)

 1. Underbar klänning!!
  Jag skulle också vilja veta lite om hus och priser och vad man bör ha för inkomst om man vill kunna bo i villa i L.A.. Då menar jag kanske inte i värsta fina stooora dyra- utan en villa helt enkelt.. 3 sovrum, kanske.. Massa kramar!!

 2. Hej Maria!
  Jag och min man funderar på att bosätta oss tillfälligt under några år kanske det blir , i dina trakter. Men vad kostar ett hus för två vuxna med pool i dina kvarter idag ? Vad behöver man tjäna i månaden för att kunna bo i Laguna? Har kollat lite på hus til salu och det verkar inte vara billigare i LA, eller hur? Tacksam för svar på denna lite annorlunda fråga.

  Din blogg är superfin, du strålar på fina bilder från ett soligt härligt Califonia, längtar dit, kram

 3. Ville bara berätta att jag twittrade med Pernilla Wahlgren som hade ostbågar på en bild. Jag skrev att du gillade ostbågar men blev rättad av Miss Wahlgren att du säger ostkrokar. Men nu vet jag :)

 4. Hej Maria!
  Din klänning är otroligt snygg. Häärliga bilder som vanligt, kul med camping men men det är ju inte vilken husbil/buss som helst heller ;) Ha en bra dag Maria och kom ihåg att du måste vila ibland och njuuuuta!!! Kram Svea

 5. Underbar klänning på de sista bilderna!

  Härligt med camping, måste vara ärlig och trodde ínte det fanns camping i USA. Trodde det var hotell som gällde. Oj, vad fel man kan ha. Fantastisk utsikt, trots molnen.

  Hoppas du inte haft en lika hektisk dag idag.

 6. Godmorgon =) Vilken underbar klänning. Det ska jag köpa nästa gång, en snygg elegant långklänning =) Tack för inspiration. Hoppas dina döttrar har det bra på Bali, förstår att den kan vara oroligt, tänk när mina barn är så stora att de vill resa ensamma, jisses vad orolig jag kommer vara =) Ha en toppen dag nu! Kram fina Maria <3

 7. **HejBästaMaria**
  Ja tiden går fort,står inte på förenns det är jul igen:-P
  Ojj hjälp så mycket du hunnit med Maria..hur??Kliver du upp jättetidigt på morgonen?:-)
  Så fin din klänning är:-)Kuligt med vinflaskan,har inte sett nån i Sverige än:-( Åhh vovve sötisarna:-) Har Mindy också två vovvar?:-)Idag har det varit en fin dag,solen har varit framme,hoppas att den kikar fram imorn med för idag har jag varit inne och städat bara varit ut korta stunder:-)

  *Ha en fortsatt Lovely Day kramar från Anna Nykvist*

 8. Hej. Är surpuppig för min PC vill inte vara gift med min Internet idag… Funkar ej alls… Åhh, denna klänning är sååå VACKER… Som en dröm… Precis som du oxå är Maria, för många Svenskar. Jag gillar din attityd och fina Livshållning! Kul att du får Nya äventyr i Sthlm… Och nya utmaningar… Ha det alldeles helt fantastiskt Jättefint, ni två vänninor på Sthlms gator och Arenor!!!

 9. Skulle vilja få tag i ett sådant armband som Hanna köpte då ni var på ett köpcenter, hela familjen, innan alla tog examen. Hon visar det i sin blogg och skriver att det är ett ”O-bracelet”. Vad är det för märke? Trevlig 30 års present till mig själv :-) Har frågat i hennes blogg men inget svar…därför provar jag hos dig! Fab dress!!! Kram Lollo

 10. Hej Maria !
  SUPERSNYGG klänning, allt klär en SKÖNHET.
  Supersöta och nytvättade sötnosar MOLLY och CLOE.
  Men vem och vems är den lilla bruna TOY-PUDELN??
  Så vackert Mindys hus är. Oj, så många jeans.
  Här regnar och blåser det. Men dagen har varit solig.
  Ha det gott i solen och värmen.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 11. Mycket snygg klänning.
  Men nu till något helt annat.
  Varna dina döttrar!!!!
  Dagens Aftonblad skriver om ytterligare ett fall av en avliden svensk i Indonesien.
  Dom som avlidit har druckit lokalt tillverkad sprit ”Arrak” som blandats med metanol.
  Många indonesier själva har också avlidit men det skrivs bara om turisterna när det händer.
  Det har varnats på Indonesiska UD:s hemsida om detta och det gäller Bali o Lombok samt Gili-Trawangan ön.
  Föräldrar vill ju inte gärna tro att deras barn dricker något men riktigt så är ju inte verkligheten så för guds skull varna dina döttrar.
  Kram

 12. Hej Maria!
  Din man, Kamran, vart kommer han ifrån? Har för mig att han kommer från Iran men jag är inte säker. Lever han efter den persiska kulturen eller har han gett upp den helt? Vad tycker du om det? Har han lärt barnen någon persiska? Tycker det är så spännande och intressant att få veta! :) Kram kram och hoppas du får en fin dag i soliga L.A!! :D

 13. Hej Maria!
  Valdigt vacker klanningen. Passar dig sa bra i modell och farger.
  Fraga: jag bor har i CA (Bay Area) och vill SA GARNA kopa dina sma MM orhangen som jag sett i bloggen tidigare. Gar de att kopa nagonstans i USA eller direkt fran dig??? Tacksam for svar.
  Kram!

 14. Skriv din kommentar här! Urläcker klänning du har här på bilderna Maria!!!!
  Har faktiskt hittat en snygg själv m tillhörande kofta -lång som matchar fint. Företaget heter Mondaii-det finns även en affär i Helsingborg. Rekomenderar detta varmt Kram

 15. Hej Maria, du och Mindy är supersnygga och vilken fin klänning:-) Love it! En kommande affärsidé för dig kanske att sälja vin i fyr-pack:-).
  Läste otäckt om ett par unga killar som dött på Bali och någon grann-ö av förgiftad inhemsk sprit. Varna dina döttrar och killen att dricka spriten…Kram

 16. Hej du fina! Snygg klänning :-) Vilken fiffig idé den där häftiga vinflarran är – men har tyvärr inte sett eller hört talas om något sånt i Sverige :-( Borde verkligen vara något att importera hit! :-) Trevlig semester!

 17. Hej Maria!
  Nej du, nån sån vinflaska har jag inte sett i Sverige, den var ju supercool ju, helt perfekt att ha med på picknick och liknade.

  Mindys hus ser verkligen ut att vara superfint.

  Kram

 18. Hej Maria!
  Som vanligt kul att läsa om dej och att se bilder!
  Gillar också din klänning, så sommarfin! Igår hade vi fest för våra tjejer som fyller 15 år. Hade BBQ för vi hade fint väder!!!

  Ha det så gott och kram!
  Weronica Rose

 19. Hej Maria ! Vilken dag ! Du har ju varit överallt !!! Fått massor gjort. :)En sån där flaska har jag inte sett , den var ju hur cool som helst . Din klänning var fantastisk fin. Vad roligt art semestra med sina vänner . Det ska vi också göra om några veckor. En familj somvi står nära ochvi åker iväg 1 vecka . I år blir det Turkiet , våran familj har inte varit där. ;)
  Kram till dig //Malin

 20. Hej Fina Maria

  Jadu snart är det juuuul igen….hihi….Men nu har vi sommar…hm….idag är regnet back in town…Grgrr..

  Wow vad cool flaska att ta med på picknicken…ja har inte sett någon…men det kanske finns…

  Maria jag undrar om du vet ” hur ” långt tillverkarna har kommit med din ” MM plånbok ? ”

  Ha en fin lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..