Photoshoot with my favorite photographer Thomas Engstrom and his wife Lena


via Instagram http://instagr.am/p/MivANQnTA-/

 1. Hej Maria! Cecilia heter jag och bor just nu i Norge. Har bott här sedan 2009, men nu vill jag verkligen till usa. Jag jobbar just nu som butikschef och känner att det är dags att vidga mina vyer. Jag tänkte höra om du vet någon som behöver hjälp som ”personlig assistent”? (eller vad man nu kallar det) Jag har ett brinnande intresse för inrednig, service och att möta nya människor! Maila mig gärna om du vet något eller vill veta mer om mig! Med vänlig hälsning.

 2. Hej Maria!
  Älskar dina väskor,så fina..
  Vart kan man köpa/beställa någon av dina väskor?
  Vore tacksam för svar,ha en fortsatt underbar dag!
  Love Emma

 3. Hej Maria! :)

  Ville bara säga att jag älskar din blogg, verkligen kul att ha något att läsa när jag sitter framfør datorn på jobbet och inte har något att gøra nu i sommar! :)

  Jag har helt missat vart man får køpt dina fina väskor? Jag ska till Los angeles nästa vecka, säljer dom där? :)

  Glad sommar till dig och fin familj!

  Mvh

  Martina Karlsson

 4. Jag förstår denna förtjustning över Fotografen. Jättekänsliga, fina bilder… Ha en bra Resa till ditt Födelseland… Well-coming Girls!!!

 5. Du blir så bra på bild jämt Maria !
  Jag har en fråga, som inte alls har med detta inlägg att göra, men kommer du kanske ha något mer samarbete med hamburgerkedjan MAX ?!
  Min far blev nämligen överförtjust i Maria Montazami burgaren och vill gärna ha den tillbaka ;)

 6. Hej Maria! Kul att ha en favvo fotograf. ;) är det ofta han tar dina bilder? Väldigt söt fru har han också . Ha en fin fin dag . Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 7. Hej Fina Maria

  ***** Lika vacker som alltid….du strålar av lycka o värme *****

  Du är på Aftonbladets söndagsbilaga idag på framsidan, jätte fin

  Jag läser där i att du kommer till Pride festivalen (haha, då gissade ja alltså rätt att det var då du skulle komma hit..) är det då Mindy oxå hänger me? eller blir det fler besök?

  Jag läste oxå att Dallas avsnitten gick så bra i USA att det blir ytterligare en säsong…Nice…ser framemot säsong 1 i höst…

  Ha en fin söndag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 8. Hoppas det blev bra bilder.

  Här börjar det lida mot kväll och solen kikar fram efter en dag med regn så vi passar på att grilla lite och ha familjemiddag så här en söndag kväll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..