FRÅGESTUND….FRÅGA MEJ PRECIS VAD DU VILL :)

HEJ PÅ ER…IDAG MITT I ALLT SÅ HAR JAG BESTÄMT MEJ FÖR ATT HA EN LITEN FRÅGESTUND. TÄNK UT EN KUL FRÅGA OCH ÄR DEN LÄTTSVARAD SÅ FÅR DU MITT SVAR. NEJ DÅ MEN JAG VÄLJER VÄL CA 20 -30 FRÅGOR OCH SVARAR PÅ DOM.

KUL!!

DÅ BÖRJAR VI…..

 1. Hejsan på dig.
  Jag måste verkligen gratulera dig till din klädstil ! Jag tänker på dina kläder varje gång jag ser dig i massmedia. Min fråga är helt enkelt…. vart får du tag på alla dina snygga kläder? Kör du med några favorit märken? Vart köper du dem? Vore verkligen tacksam för ett svar!
  Ha det så bra och lycka till med vad det nu än är som du gör.
  /Eva

 2. Hej Maria!

  Jag är ganska ny tittare men gillar vissa delar av serien. Tittade precis på del 3 när du hämtade din nya söta valp. Vad jag reagerade på var att det såg ut som en djuraffär vilket är mindre bra då de flesta valpar kommer från ”puppy mills”. Hoppas för din skull att så inte är fallet.
  Hoppas du inte tar illa upp för att det var det som jag la märke till men är väldigt emot dessa valpfarmer och valpar som inte får en bra start i livet.
  Hälsar en lycklig hundägare med en ”lite” större hundras nämligen Grand Danois. Ska forsätta titta på era äventyr over there.

 3. Hej Maria!
  Vilket härligt liv du lever.Du ser alltid så glad ut.Jag har en liten personlig fråga till dej.Vi är ett nystartat företag i smyckebranchen.Nu undrar jag om vi får skicka ett smycke från vår kollektion o du kunde göra lite reklam för oss.Vi behöver en stor puch så här i början.Vi har kollektionen från LA.Så vi tycker smyckena hade passat så bra på dej.Jag tror vi svenskar inte är riktigt redo om vi inte får någon puch från någon kändis. Välkommen in o ta en titt på nätet.Vi kommer in med mycket mer nyheter snart. Ha en riktigt fin dag.Ewa

 4. Maria du är så snygg, men minska ner ditt hår så får du mer elegans. ( lite rokokodam just nu).Du har också världens vackraste barn.Skriv din kommentar här!

 5. Skriv din kommentar här! Hej Maria! Du är den bästa hollywoodfrun!!!!! Jag undrar vad du har till dina köttfärskebab? Ser inte riktigt vad det är på bilden. Kramar Helena

 6. Skriv din kommentar här! Hej, Jag o min yngsta dotter åker till USA 25 okt-3 nov, vi åker till Los Angeles för att träffa min äldsta dotter som utbildar sig till Make Up artist. Båda min döttrar är fans av dig, jag också! Finns det någon möjlighet att få träffa dig, helgen 26-27 ok eller senare på kvällstid. Detta hade varit en fantastiskt underbar överraskning till mina supergoa tjejer. /Bodil

 7. Hej Maria !
  Du är en helt underbar person!!!
  Jag skulle så gärna vilja köpa ett brunt hundhalband o koppel till min älskade cremevita dvärgpudel!! Bella är såååå fin i sitt!! Var kan jag köpa ett???
  Ha en underbar sommar !
  Kram Anna i Malmö !!

 8. Hej Maria!

  Undrar bara eftersom jag har blivit helt galen/beroende av Marocan oil om de är lika bra i schampo o balsam//kramar från Susanne fd Texasbo

 9. Hej Maria!
  Jag undrar om Sara och Hanna har jobbat någon gång? Jag menar sommarjobb. Det bra om dem börjar tjäna egna pengar.
  Tack för svar

 10. Hej fina Maria! Finns det något som du verkligen tycker om att göra men som få människor vet om? Något som folk kanske inte trodde om dig :)

 11. Du sa tidare att inga sleepovers för barnen, det var du noga med. Aldrig! Är det ngn usa grej som är ”farlig” eller har du inte ngnsin fått gå till ngn övernatten som barn? De får ju alla barn här sova över när man pratar med deras föräldrar, på helgen såklart.

 12. Hej Maria! Jag älskar din blogg och att se din familj på teve, ni är helt underbara! Jag har två frågor till dig, den första är om du märkt någon skillnad på hur du som svensk uppfostrar dina barn och hur andra uppfostrar sina barn där? Tycker du att dina barn är mer ”svenska”? Till sättet alltså. Min andra fråga är hur dina barn ser på svenskar? :-)
  Hoppas du har det fint!

 13. Hej Maria!
  Din blogg är BÄST! Jag ett stort fan av amerikanska reality shows. Jag undrar om du biland träffar på kvinnorna från The Real Housewives of Orange County? Är dom alltid så uppfixade i verkligeheten som de är i programmet? Känner du någon utav dem? Jätte tacksam för svar och snälla sluta aldrig blogga :)

 14. Skriv din kommentar här! Hej Maria ! jag förstår inte varför dina produkter är så dyra? silver halsband för 4000 kr och metall örhängen nästan 500 kr…varför ska man betala 3500-5000 kr för din väska när man kan köpa en guess,D&G för samma pris.?!.sänk priserna då går det nog bättre för din företag ..folk känner ju dig bara i Sverige och inte alla trots allt..alla kollar ju inte på shfruar :))

 15. Hej Maria! Var kan man köpa dina handväskor i stockholm? Jag älskar dom men jag får inte köpa över internet. Puss på dig! Ha det bra kära du! :)

 16. Hej fina Maria! :)
  Hur länge har du bott i U.S.A? och hur många städer i U.S.A har du besökt än så länge? Kram!

 17. Du och Kamran har hållit ihop så länge. Vad är knepet? Ni är ett sånt underbart par! :)
  Kram på dig Maria!

 18. Hello Maria !
  Jag undrar vilken ras din underbara lilla hund Bella är. Funderar på att skaffa hund och hon ser ut som en sån trevlig hund, både på bild och i TV rutan!
  Kram Scilla

 19. Hej Maria! Min fråga till dig är: Hur var det att omställa sig när du flyttade från Sverige till USA, vad det en stor omställning, är mycket annorlunda, finns det likheter mellan länderna? Kram

 20. Tack för en fin blogg!! Hur blev det med Hermes armbandet,lämnade du tillbaka det? Du skulle lägga upp bild på det men det kanske jag missade isf :)

 21. ……………………………..

  Är du och Kamran kändisar i USA,
  eller är det ”bara” vi svenskar som vet vem ni är?

  ………………………………………………..

 22. hej Maria,jag har följt din blogg väldigt länge men för en stund sen så var jag inte inne på din blogg på längee,till min fråga nu.Har ni skaffat en ny hund (kompis till Bella)för när jag har kollat nu på senaste har jag sett en annan liten söt hund som bella.

 23. Gokväll! När jag bodde i USA uppskattade jag vissa vardagsprylar som höll mycket bättre kvalitet och förenklade tillvaron än på samma prylar i Sverige. Det var bland annat en pappersrulle där man rev av en bit och stoppade i torktumlaren. Gav en himmelsk doft till tvätten och känns mycket mer miljövänligt än sköljmedel. Det andra var frys- och plastpåsar, med självslutande kanter. Soppåsar hade färdiga band att bara knyta ihop dem med.

  Min fråga är vilka vardagsting du har, som inte finns i Sverige, och som du uppskattar på liknande sätt?

  Vänliga hälsningar från MarieSkriv din kommentar här!

 24. hej Maria!när du bestämde dig för att flytta till LA,var det svårt att flytta då?Var det inte knepigt att hålla koll på allt tx.möbler?

 25. Kanske en lite djup och vanlig fråga men den är ändå så olik men jag kör ändå. :)

  Hur skulle du definiera att leva livet, enligt dig?

  Tack på förhand, ha det bäst Maria! :)

 26. Oj Maria så mkt frågor du fått..Många bra frågor men en del ska ju bara dumma sig..Ha en fortsatt trevlig kväll*kramar*

 27. När kommer du till Sverige, stockholm nästa gång? Skulle vara så grymt kul att få träffa dig, vi alla älskar dig här! Kram

 28. Hej Maria!

  Vad brukar du läsa och läser du någonsin svenska böcker? Jag skulle vilja tipsa om en ny svensk författare som skriver jättehärliga romantiska böcker som är spännande också. Prova att läsa ”Charlotte Hassel”, den kommer både du och dina döttrar att gilla!

  Kram Anna L.

 29. Hej kära Maria! för det första vill jag bara att du skall veta hur mycket jag tycker om dig! Om jag är deppig eller har haft en dålig dag läser jag din blogg eller tittar på ”Maria Montazamis dance moves” vilket alltid får mig på gott humör! (o vilka sköna dance moves du har!!) :D min fråga lyder då att vad tycker du om att flyga? Jag själv är ganska flygrädd och jag har märkt att du flyger ganska ofta, och sträckan mellan Sverige och USA är ändå rätt lång! /varma hälsningar från Finland! :)

 30. Glömde fråga dig om några klädesplagg jag sätt på din blogg som jag baraa måååååste fråga efter, hoppas du kan svara. En är den fina toppen 17juni inlägg- On our way to partay- . Och sedan den virkade klänningen du hade när ni var på båten! Och sist, den randiga linnet du hade på senaste inlägget!

  Vore så snällt om du kunde svara på denna här eller på mejl, LOVE dina kläder.

  KRAM

 31. Hej! Jag har lite funderingar, jag känner mig otroligt uttråkad här i Sverige just nu och känner för något nytt i livet, har ett år kvar att plugga och undrar vad jag ska göra därefter. Hade gärna velat åka och jobba i kalifornien, au pair är väll det enklaste för att komma dit, minns att du började med det när du kom till usa. Var det jobbigt att åka från familj mm. är lite skrajj för att komma dit alldeles själv & lämna alla här hemma, antar att man lär känna många där också, Det är nog en upplevelse. Har du några tips?
  Kram !

 32. Hej Maria! Jag undrar om du någon gång känner att du blir trött och less på all den uppmärksamhet du får.
  Jag tycker du är en sådan fantastisk personlighet,men du måste väl någon gång känna att nu är det nog??

 33. Din väskor är väldigt vackra men som du säkert känner till är medellönen efter skatt i Sverige plus – minus 100 kr i timmen.
  En standardväska kostar cirka 200-400 kronor.
  Dina väskor är svindyra för oss och säljs bara i konstiga ovanliga affärer som nästan ingen känner till :-(
  Det vore kul om du kunde sänka priset så att fler kan köpa dina väskor.
  Om du skippar alla mellanhänder som vill ha en del av kakan för dina väskor får du lika mycket kvar i förtjänst. (Fråga Kamran)

 34. Det verkar som att du och Mindy är bästa vänner. Kände du henne redan innan hon flyttade in nära er? Hur blev ni så goda vänner ?

 35. Hej Underbara Maria!
  Har två fina barn varav den ena har blivit tonåring, hujedamej vad läskigt och svårt det är ibland ;) ”Små barn små bekymmer, stora barn större bekymmer” brukar det ju heta och jag kan inte annat än hålla med. Ni verkar ha lyckats så bra med era barn, några tips på vägen??

 36. Skriv din kommentar här! hej!varför pratade du illa om gunillas hus när hon var snäll och bjöd er på lunch för att ni ska ha det trevligt och lära känna varandra..?! alla bor olika man ska visa respekt ändå och sen så tar man inget till graven..hon äger lägenhet och ett hus i Sverige och en lägenhet på manhattan.. och att hon hyr i L.A? hon är ensamstående mamma som gör allt själv..tur att Kamran gör allt åt dig

 37. Har du bra kontakt med dina barn? Särskilt Hanna och Sara när dom är så pass äldre. Är du sträng med att Hanna inte får dricka alkohol då hon är minderårig? Vad tycker du om deras pojkvänner?

 38. Kan inte Mindy skaffa sig ett idolkort också??
  Och kan du hälsa henne ”I can’t wait to see her on Svenska Hollywoodfruar”! :) Hon verkar så skön, precis som du!!

  Och en till fråga; kommer du komma till Finland igen någon gång? Hoppas verkligen du gör det, och till nån annan stad än Helsingfors också! :)

 39. Hej Fina Maria! Jag undrar en sak..: vill du någonsing bo i sverige? Kanske köpa ett sommarhus eller något liknande? Kram Josefin

 40. Maria!
  Troettnar du aldrig pa lyxliv o all flaerd du omger dig med? jag menar klaeder aer kul men maste man ha sa mycket som du har ,aer det inte skoent att dra pa sig ett par ingangna brallor o en vaelanvaend troeja ibland? eller maste det vara nyshoppat jaemt? Du maste spendera enorma summor bara pa klaeder.Troettnar du aldrig?
  Elodie

 41. Hej fina Maria!
  Kul med frågestund! :)
  Min fråga är: är du lika känd i USA som du har blivit i Sverige? Säljer du dina väskor mm i USA också?

  Tänk nu jobbar jag sista dagarna den här veckan sen har jag semester! Ska bli så skönt! Var skulle du helst vilja åka på semester?
  Ha en skön dag! Kram Birgitta N i Östersund

 42. Hej Maria. Kan du inte lägga in bilder från din tid i USA, under tiden din familj har växt fram och berätta om ditt liv och hur du och Kamran har haft det under alla år. Tack för en trevlig blogg som alltid är kul att läsa.

 43. Hej hej
  Jag undrar vart din kompis Pamela tog vägen du
  vet hon som inte verkade komma till ditt tärningsspels party.För att hon kanske hade hört dig genom fönstret du att hon prata så högt och att hennes dotter va fult klippt. oj nu blev det inga punkter. Men hon kom iallafall till party till slut.
  Men det är väl inte samma Pamela som brukar vara med dig nu. Bara undrar detta blev väldigt långt.
  Kram kram Ingela

 44. Om du endast fick välja 1 väska att ha och då inte en av din egna vilken skulle det bli då?
  Kram!

 45. Har ni aldrig funderat på att flytta till Sverige med hela familjen? Eller vet du att du aldrig kommer bo i Sverige igen?

 46. Har du varit på six flags magic mountain nångång? favoritride?

  Har du varit på Knotts berry farm nångåmng? Åkit perilious plunge. man bli dyngvåt ser det ut som

 47. Hi Maria!
  I often wonder if the friends (Mindy, Pamela etc.) of yours have careers / do they have a job, or do they stay at home as housewives?

  Keep up the good blog work :D

  Br Kaisa

 48. Hej Maria!
  Jag och min man åker till New York om två veckor..har du tips på shopping (ja förutom dom kända ställena) och kanske någon bra restaurang…
  Ha det gott.. kram, Taina

 49. *** Hej Fina Maria ***

  Nice med frågestund….det är kanske bra om du har de då o då…

  ***** Min fråga är ***** Hur långt tillverkningen har kommit med din MM plånbok? Och i vilka färger kommer den vara i ? *****

  Min är SÅ hemsk ha blivit så sliten men vill vänta att shoppa en tills din MM finns i butik

  …..Ha en underbar tisdag, här strålar solen såååå NICE idag…..
  Kramisar Nettan ( Logan )

 50. I din tidigare tonår; Var drömmen att åka till USA och skapat ett liv där eller vad hade du för drömmar?
  Var det slumpen? Tycker det är ett väldigt intressant livsöde från flickrummet från lilla Sverige till LA och Svenska Hollywoodfruar med egen kollektion :)

 51. Fina Maria. Du verkar så otroligt avslappnad och social, har du någonsin blivit svartsjuk?

  Sen undrar jag hur du tror att det har påverkat dig att inte ha kontakt med din pappa? Jag har en helt identisk situation som din.

  Tack för en inspirerande blogg!

 52. Hej Maria! Jag undrar i vilka situationer du märker att du är uppvuxen i ett annat land? Kramar från Vänersborg

 53. Hej Maria!
  Frågat många gånger om det
  kommer någon plånbok i din
  collection?
  Kramar o en trevlig sommar!
  Lotta.

 54. Vilken högtid är din favorit, vilken är din favorit maträtt? Vilket kaffe dricker du helst på starbucks? vilket är din favorit dryck vin, bubbel,vatten, drink mm? Favorit märke i kläder och väskor? kram och ha en härlig tisdag!

 55. Hej Maria!

  Vad har du för några drömmar om vad du vill göra i framtiden? Fortsätta utveckla dina väskor och smycken eller?

  Åker ni iväg hela familjen på semester, och vart åker ni i så fall?

 56. Hej Maria!

  Jag är en tjej på 14 år bosatt i Stockholm som tycker du verkar jätte trevlig och snäll och jag ÄLSKAR din stil, särskilt dina tofsar! Dom är ju så SÖTA! Och dina egen designade väskor är helt FANTASTISKA! Vore kul att träffa dig någon gång i framtiden!

  Min fråga är: Hur många tofsar har du? Eller rättare sagt, Hur många finns i ditt hus? :)

  Vore kul om du kanske kunde filma/fota alla rum också och berätta hur många ni har. Ni verkar ha ett stort hus, vilket jag också vill ha när jag blir äldre! :)

  Kramar på dig Maria och fortsätt vara underbara och fina du!
  M.V.H: Elli, som jag kallas! :)

  Du är min favorit av alla Svenska Hollywood fruar och det kommer du alltid att vara! Läser din blogg varje dag!

 57. Hallå Maria!
  En för privat fråga kanske du tycker – men varför vänder du aldrig andra kinden till när du fotas? Du är ju lika snygg från det hållet. En fix idé, eller? Vore roligt se dig ur olika vinklar ;-))
  Kram och ha det gott!

 58. Hej Maria!
  Min Fråga= du har på ett tidigare inlägg visat på bild och skrivit om att du skulle börja använda en produkt som gör ögonfransar och bryn fylligare och
  längre, på 30 dagar. Du skulle skriva och berätta för
  oss vad du tyckte om det. Men du har inte gjort det.
  FRÅGA= 1. blev fransarna fylligare och längre?
  2. blev brynen fylligare?
  3. var produkten (finns många märken, kommer ej
  ihåg ditt märke) mild för ögon och hud?
  4. har du slutat med produkten?
  5. tyckte du ej om det?
  SNÄLLA, vill veta är så nyfiken.

  SNÄLLA, skulle så gärna vilja se ditt dressingroom.
  Du har skrivit att du skulle visa oss det.
  Ha det så gott i solen och värmen.
  Här blåser det och regnar mest varje dag. Kramisar
  till sötnosarna.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 59. Superkul med en frågestund Maria ! :)

  Hur gamla är dina barn ? :)

  En grej jag undrat länge över , kan du inte dra hela historien från när du kom till USA till där du är idag ? :)

  Vill flytta till USA efter studenten och skulle jätte gärna höra din historia !

  Stora kramar :))
  Ebba 14

 60. Hei Maria!
  Hvor mye morrocon Oil skal man bruke i håret? Og hvor ofte? Jeg bruker det noen dager, men synes det blir litt ”tungt”! Har kanskje i for mye!
  Kjempe klem fra Linn-Merete – Norge!

 61. Hej Maria!
  Ska Emma skaffa någon blogg?
  Kan du göra mer videobloggar med din familj?
  Kan du ge tips på bra smink som du vet finns att köpa i Sverige? :)

 62. Om du inte ”fastnat” i Usa, Vad skulle ödet ha fört dig då tror du eftwr all succecess ? Kan vi fastna i något vi inte väljer självmant??? Ligger allt i vår egen ”makt”?

 63. De hära kanske är en lite konstig fråga men jag tänkte fråga om du vet något jätte bra finnmedel eller produkt som man kan använda om man har ganska mycket pormaskar?

  Min andra fråga är om du har/vet någon jätte bra ansiktsrengöring som finns att köpa i sverige?
  Kram :)

 64. Hej Maria ! Nice med frågestund ;) Förlåt om det är för privat men hur friade Kamran till dig ? Kramkalas Malin (mallan)❤❤❤

 65. Hej Maria! Hur lång är du och vilken skostorlek har du? Skulle vara kul att veta, jag själv är en 182 cm. Kram

 66. Hej Maria!
  Har du nån gång ångrat att du ställde upp i Svenska Hollywoodfruar och blev ”allas vår MM” ?
  Kram Svea

 67. Hej Maria! Jag har en liten fråga som jag undrat över en tid. Är Mindy svensk eftersom hon ska vara med i svenska hollywoodfruar?

 68. Hur kom du till USA från första början? I framtiden vill jag så gärna flytta till USA men vet inte hur jag ska ta mig dit! :/

 69. Hur var det att gå på S:t Ilian skolan?
  Vilket område i Västerås har du bott i?

  Själv går jag på S:t Ilian skolan nu, det var jätte roligt att få veta att du har gått där en gång i tiden :)

 70. Hej Maria! Väldigt stor fan här! Älskar dig och allt du gör! Men vad var första tanken när frågan om du ville vara med i ”Hollywood fruar”? Hur tänkte du? :D Jätte glad om du skulle svara! PUSS

 71. Jag skulle vilja ha en idolbild av dig men jag mailade till adressen du skrev men jag har inte fått något svar? Hur ska man göra? :)
  KrM

 72. **Ojj skoj med frågestund :-P hmm svårt att bara ställa en fråga;-)Men jag undrar om det finns någon möjlighet att få träffa dig och Mindy när ni kommer till Stholm?:-)) Och om det finns möjlighet att hälsa på dig om man nån gång åker till USA?:-)Många har ställt den frågan,och förstår att det kan vara knepigt kanske men jag bara undrar..
  Superkul med frågestund Maria:-))Kramar Anna Nykvist*

 73. Hej! Vilken plats i Sverige är ditt smultronställe?? Ha en bra sommar, hälsningar Linda.

 74. Hörde nångång nån av USA-fruarna, minns inte alls vem det var, men hon sa att leggings var det absolut fulaste som finns, håller du med henne? Kolla gärna in min sida, där har jag mycket naturbilder från skåne :-) Ha en bra dag!

 75. Dear Maria! Jag har sett på er vägg en tavla om ten Commandments. Är du religiös? Skulle gärna vilja veta till vilken kyrka går er familj.
  Love Aurora

 76. Hej Maria! Jag är en tjej på 16 år som bor i Stockholm. Jag ska åka till USA i slutet av juli till i mitten av augusti och tänkte fråga man kanske kunde få komma och hälsa på? :) Träffade dig när du hade läppstift signering i Gallerian och du var supertrevlig och rolig. Men tillbaka till frågan: Finns det någon möjlighet att jag kan träffa dig när jag är i USA? Skulle vara superroligt att bara få snabbt komma förbi och hälsa på. Tar såklart med mig en stor påse med lite smått och gott från Sverige om jag får komma ;) Kram Kram

 77. Hej Maria! Ska till USA någon gång under nästa år. Kommer man att få kunna träffa dig? Skulle betyda oerhört mycket ! Kram Elsa

 78. Hej Maria! :)
  Kan inte du berätta lite mer om hur du blev vän med Mindy? Kom ihåg att hon flyttade in i erat område och att ni sen blev bästa kompisar och spenderar varenda dag med henne. Hur gammal är hon och vad är det som gör att ni blev så bra vänner? Lite nyfiken bara :)

 79. Hur lång är du ? =) Jag tycker det är mycket roligt att du vågar gå i klackar. Jag är själv ganska lång och äskar höga klackar men jag tycker att jag blir så lång. Och så skulle det vara roligt om du någon gång när du är i Sverige åka till Kullavik, Halland.

 80. Skriv din kommentar här!
  Hei Maria! Hva synes du er det beste med å filme Svenska Hollywoodfruar? Wish you the best and I can’t wait to meet Mindy on the show too! Please sat hi! Kramar, Kari

 81. Jag har några frågor, är väldigt intresserad att veta vem i din familj som pratar svenska. Nån som inte kan svenska?
  OM man åker till usa får man hälsa på dig då?
  Stor kram

 82. Hej Maria, jag önskar att jag fick besöka dig och ditt kärleksfulla hem. Min fråga är ifall jag och en kompis får lov att komma och hälsa på dig? Vi är 24 år och tänkte åka en sväng till USA i augusti för vi har aldrig varit där och det skulle vara en dröm att få åka dit och att dessutom få träffa dig vore helt underbart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..