Nerladdnings problem…..

06 juli 2012 17 kommentarer
Allmänt

Hej på er igen…sitter här vid datorn och Emma har precis visat mej några roliga klipp från Ellen Degeneres Show när hon gör parodi på olika tv program. Super kul :)

Här kommer några kort som jag vill dela med mej till er alla….

Jag och Molly gör ett photoshoot i trädgården. Som ni ser så är det inget glamour shot :)

En annan arbets bild av Thomas Engström. Här putsar jag kristall kronorna med mitt SWEA förkläde :)

Jag har fler kort att visa er men tyvärr så laddar inte datorn mina kort just nu arghhhhh!!! Jag provar i morgon bitti. Kram Maria

 

 

 

 

17 kommentarer

Hej Fina Maria

Vilken ursnygg foto på dej och Molly du ser så avslappnad ut och ser ut att njuta….Nice…En cool bild….

Jag det måste puttsas och städas oxå i livet
Ha en jätte fin helg

***** Åhh, vad jag älskar din blogg *****
Kramisar Nettan ( Logan)

Vilken underbart kort på dej när du sitter och slappnar av. Det är faktiskt ett av de bästa kort jag sett på dej :)
Älskar dina möbler som du har där ute…undras vart man kan få tag på liknande här i norra Sverige? Är inte så förtjust i alla ”rottingmöbler” som säljs här nu….
Kram!

Vi älskar dej Maria för den du är. Tack för att du vill dela med dig av ditt liv till oss nyfikna svenskar bla. kram till hela din familj och Mindy förstås.

Fina Maria! Tack för att du bjuder så mycket på dig själv och på delar av ditt liv i bloggen. Du verkar vara en rolig, ödmjuk och omtänksam människa :)

Ha en bra dag!

Hej Maria, jag älskar läppstift precis som du :) men jag undrar om du har någon tips om vad man gör för att inte läpparna ska bli torra efter andra omgången man lägger på läppstiftet.Hoppas du kan svara på min fråga :)

Maria , underbart kort på dig när du slappar vid poolen, färgen på tröjan passar dig och du ser så naturligt fin och gullig ut. ha en fantastisk dag. kram wivan

Hej Maria!

Vilket härligt kort av dig ute vid poolen, du passar jättebra med luggen uppsatt också. Snygg outfit!
Love your kitchen!!

Kram
Synne

Hejsan!
Håller med andra, att poolbilden är riktigt fin. Du ser så fräsch ut, och korallrött är vackert mot solbrännan…:) Och Molly är bara för härlig….!
Kramar,
Kirsi

Hej bästa Maria.
Glamour outfit…nääee…men väldigt naturligt och avslappnat. Du ser ut att njuta av tillvaron.
Ha det gott.
Kram
Inger i Söderköping.

Jäkla, vad snygg du är när du har luggen uppåt i spänne. Längtar nu tills jag o dottern få se både dig o Mindy i SHF till hösten. Det är bara att stå ut tills dess.

Oj då… Här är oxå problem… All text försvann ut i intet.. *** Därför gillar vi dig Maria…*** Det är ute med Madonna, Lady Gaga och andra Image… Många vill se den naturliga, skapande PERSONLIGHETEN bakom skinnet och huvudet… Jmf. Laleh, Loreen, Thomas Ledin, Malena Ernman – vår stora Sångfågel! De är naturliga, skapande människor som visar oss en väg som är möjlig och naturlig : att få vara oss själva… Vi gillar dig för den du är ; den härliga, påhittiga och vänliga medmänniskan som sätter Familjen i Fokus och omtanken om alla…Du verkar vara en sån där mysigt, snäll person jag skulle vilja vara vän med. Skratta och finna på tokigheter tillsammans med!!! Och detta ÄR DU… Hoppas du alltid förblir Maria Montazami, fru, mamma, syster och kompis… Vi bara älskar dig för den du ÄR! Glöm inte det…

Bästa Maria du är alltid fin på alla foton:-)Fotot på dig och Molly vid poolen är såå fint:-)
Älskar dina kristallkronor:-)Det är jobbigt när datorn krånglar,datan lever alltid sitt eget liv*fniss*
**Massa kramar**

Skriv en kommentar