Idag sticker vi till Catalina Island !

Hej och god morgon. Tänkte se om det går att ladda ner resten av mina kort innan vi åker till Catalina Island. Berättar mer om det senare. 

Tack för era kommentarer och hoppas att ni alla gillade mina svar till frågestunden.

Här ser ni ett annat kort i arbets format. Lite mer relaxed stil :) Älskar den röda färgen.

Date night with Mindy and Randall i lördags kväll. Vi var och åt på ett ställe i Newport Beach som heter 3 Thirty 3

Jag och Mindy drack en jättegod drink men har glömt vad som var i den. Vilket minne!!!

4th of July !!! Amerikas Independence Day och vi var inbjudna till grannen för att umgås och äta jättegod mat. Vi hade gjort en jättestor ostbricka som blev mycket uppskattad. Oftast så blir det ändå att alla drar sej till Chips, salsa och guacamole.  En av mina vardags kjolar som jag tog på mej eftersom den hade vitt, blått och rött.

          

Ostbrickan och Kamran som pratar med en kille som heter Mark. 

Sen bar det av till Mindys hus och vi alla skulle vidare till Mission Viejo för att kolla på Fireworks. 

Red, white and blue är dagens tema. Alla hade klätt sej så fint. Mindys döttrar är så söta och snälla. Hon är en jättebra mamma.

Två viktiga män i våra liv.  Kamran och Randall har liknande intressen.

Great crowd!! Det var bara Sara och Hanna som saknades. Vi gjorde facetime på vår IPhone med Hanna och det var jättekul. Vi längtar efter dom och cant wait till they get home. Vi hade tagit med oss ost och kex.

          

Vi hittade ett jättebra ställe där vi slog oss ner på massor av täcken och hade det jätte mysigt. Jag hörde senare att det hade varit så kallt och rått nere vi beachen. Vi var vid Mission Viejo Lake där det var varmt och skönt :)

Jag och Mindy har superkul tillsammans. Vi är soulmates friends och det är en fantastisk feeling :) 

Svårt att ta kort på fireworks men det var jättefint.

Finalen och det sprakade för fullt….love that sound!!

Nej nu ska jag packa och fixa för Catalina.  Kram Maria

 

 

 

 1. Fantastiskt med sâ stora familjer! Själv har jag precis lagt mina tvâ smâ monster och vet inte hur man orkar med ett, eller tvâ eller tre till! Courage, som man säger här i Schweiz. :-) Fina är ni allihop!

 2. Hej Maria!
  Jag skulle vilja fråga dig en sak och vet ej hur jag ska få tag på dig, skulle inte du kunna skicka ett mail till mig så att jag kan fråga via mail?
  Tack på förhand. (emilia_faust@hotmail.com)
  /Emilia

 3. Hej Maria!
  Tack för att du visar så många fina bilder, och ett stort tack för alla dina svar till frågestunden!! Du är så underbar och fin :) Ni ser glada och vackra ut på bilderna, så skönt att Mindy är din Best Friend! Ha en trevlig helg, sköt om dig. Många kramar, Nora.

 4. Shit vad solbränd du är! Du har aldrig varit brunett eller funderat på att bli det? Tror det skulle bli super fint till din solbrända hy.

 5. Underbart med kvinnor som ni, så snygga och underbara. Den som säger något annat är bara avundsjuk. Herregud, jag önskar att fler Svenska kvinnor vågade vara mer kvinnliga som ni och inte ha så många hämningar. Stor kram till er

 6. fattar mig inte på din tjej kompis…en 45 åring eller mer och tror att hon är 23 och går med öppen mage och shorts? hahaha snacka om ålders kris..pinsamt

 7. Hej! Gud, vad snygg den blusen är som Mindy har på sig!! Vet du var den är köpt samt om den går att köpa i Sverige? Älskar din blogg, du är en fantastik person =) Å visst är det härligt med goa vänner!

 8. Hej Maria!
  Jättefina bilder… dina svar på frågorna var intressant läsning. Maria Du och din familj är välkommen till oss när ni kommer till Sverige.Kram Svea

 9. Hej Maria. fick hem två fina tofsar igår, kanon fina. ska dom på mina två väskor. Är super nöjd. Ha det så bra som bara du kan. Kram Monika D.

 10. Hej Maria!
  I aug ska jag och min sambo till Kalifornien och vi skulle hemskt gärna vilja träffa dig! Vet att du skrev du skulle till Sverige 1-7:e aug men om du är hemma och vill träffa två snälla och glada fans så är vi i Kalifornien 2-25:e aug :D

  Mvh Camilla

 11. Mys pys på högsta nivå! Fina bilder på glada människor som har det trevlig tillsammans då blir jag oxå g l a d ! Att bara vara kan vara så härligt enkelt och fyllt av upptåg, lite att mumsa på och dricka. Så är man där på utvald plats vare sig det blir kallt eller vindig eller så. Alla ser ut att må bra! Så må b ä s t på er Husvagnssemester…. Vi hörs…

 12. Hej Maria ! Vilka härliga kort ! Det är jättekul att era män funkar ihop också . Hela familjerna verkar ha kul när ni träffas. Fun fun :-) . Jag älskar picknick , det är så härligt med att äta ute. Det är sommar . Ha en fantastisk helg . Kram till dig // Malin ;mallan❤❤❤

 13. **HejBästaMaria**
  Hoppas att ni får det super duper trevligt i Catalina!!
  Ja det var ett häftigt foto med den röda färgen:-)Jah älskar din fina kjol den har så fina färger:-)Härliga bilder på er alla..Åhh så mysigt ni ser ut att ha på stranden när ni har tagit med er filtar mys mys..Wow så fina färger på fyrverkerierna:-)Så kul att du och Mindy hittat varann och blivit så bra vänner och jag längtar såå tills man får se er i SHF i höst:-))

  **Ha det nu så bra och ta hand om er och var rädda om er Bästa Maria massa kramar från Anna Nykvist:-))**

 14. Härliga bilder och ett underbart firande av nationaldagen. Önskar det var lite mer fart här också när det gäller firandet, men vi gör vad vi kan i familjen i alla fall.

  Ha det så bra i Catalina.

 15. Hej bästa Maria.
  Så mysigt ni verkar ha det….trevligt att ni har sånt tema, klädda i rött, blått och vitt. Din kjol är superfin.
  Ha det gott i Catalina.
  Kram
  Inger i Söderköping

 16. Du och väninnan ser ut som systrar! Bra vänner växer inte på träd så jag förstår att du mår bra i hjärtat <3

 17. Såå himla mysigt ni har det! Såg mysigt ut när ni gick iväg för att titta på fyrverkerierna! Ungefär som vårat Valborgmässofirande när vi går iväg och tittar på en eld och fyrverkerier! Hoppas ni får en skön semester nu på Catalina Island!

 18. Åh!
  Jag har faktiskt varit på Catalina, både i Avalon och Two Harbours!!
  Det är en fantastisk liten pärla!
  Ha det så underbart -ser fram emot att se lite bilder därifrån!
  Kram

 19. Hejsan!
  Gud vad härligt firande!! Skulle önska att vårt svenska firande av nationaldagen kunde ta lite fart och bjuda på härliga fester och färgmatchningar ;-) Gud vilka fina vänner du och Mindy verkar vara. Härligt med en ”soulmate” vän – i vått och torrt!
  KRAM

 20. Hej Fina Maria

  Åhh, så härliga fina foton….Det syns så väl att du och Mindy är BFF….Mindys döttrar är så söta och ser snälla ut…

  *** Ha en jätte trevlig resa till Catalina Island ***

  En fråga, ibland går jag in på Sara och Hannas blogg….Men läste jag fel …..men skulle inte du sätta in deras foto från Bali….Jag ser bara deras instagram…eller kanske har jag missat fotona eller missförstod dej….hihi

  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..