Emma and Nicho snuggle with Molly


via Instagram http://instagr.am/p/M8a9B5nTEh/

 1. Hej Maria!
  Jag älskar din blogg! Tycker mycket om att ”höra” och se stort och smått från din härliga familj! Fortsätt så. Bry dig inte om dom som inte gillar den. Dom behöver ju inte läsa. Stor kram / Elisabet

 2. Vilken underbar bild på dina barn och Molly. Jag funderar starkt på att skaffa mej en Malteser, man smälter ju… Ha en härlig sommar Maria! Kram från Birgitta

 3. Sötnosar!!! Ni har ju det helt underbart verkar det som. På onsdag åker vi till Los Angeles och stannar några dagar, sen hämtar vi ut en bil och kör till New York med några avstickare! Ser verkligen fram emot den här resan och vi ska även träffa lite släktingar här och där. Ha det nu så himla härligt, kanske ses vi någonstans i vimlet! Vi ska bo på ett hotell på Hollywood Blvd. Kramar till hela din underbara familj.

 4. Hej Maria!
  Så söta alla 3. Härlig semestertripp ni varit på, sååå
  vackert. Här regnar och åskar det om vartannat.
  Varit dåligt väder i tre veckor, inget roligt alls. Men
  hoppas fortfarande på SOLEN. Innomhusväder,
  passade därför på att gå och fixa håret hos frissan
  och till min salong som gör mina naglar så fina,
  bytte färg idag också. Känner mig så fin nu.
  Känns bra att unna sig själv något-lycka.
  Till er alla som har regn, tänk på att -efter regn
  kommer SOLSKEN.-
  Kram från din vän Rose-Marie.

 5. Molly är jättesöt, men varför alltid hon. Bella är precis lika söt men verkar ha blivit bortglömd sen Molly kom. Förut va det alltid bilder på henne, nu nästan aldrig. Så synd tycker jag. Båda är lika mycket värda, eller hur ?

 6. Jag tycker då om dig Maria och din underbara blogg:-)Blir så himla glad varje gång jag går in här:-)*kramar*

 7. Vad det gaeller kritik av bloggen sa maste jag saega att foerutom en del bra bilder paa soedra Carlifonien
  sa aer den andefattig och osmart i hoegsta grad.Tur att nagra av laesarna gullar med dig annars vet jag inte vem skulle vilja laesa dravlet.
  Ja jag vet,behoever inte laesa etc.etc..vilket jag haermed upphoer att goera.Har vaentat foer laenge
  pa ett skarpt inlaegg….Och nej aer inte avundsjuk paa Marias liv ..har allt jag behoever.
  Elodie

 8. Bea: Du verkar ju inte alls tycka om Maria eller nåt så vad gör du här överhuvudtaget? Tror inte det finns många som tycker illa om Maria då hon verkar vara en riktigt härlig person. Sen skryt förstår jag mig inte på vad du menar med, Maria skryter fan minst av alla Hollywood fruar. Och för att man är glad över nåt nytt ibland och skriver det om i sin blogg så tycker inte jag att man skryter!
  Lär dig glädjas åt andras lycka, då kommer man långt!

 9. Maria!
  Vad enformig din blogg har blivit är det inte bilder på Mindy, så är det Molly du visar! Jo jag vet att det är din blogg ocg du gör vad du vill med den! Men lite kritik tål du oxå få, blad allt gull gull på denna blogg!
  Eller är det så att du ej gillar kritik och därför visas det aldrig mera negativa kommentarer här?!

  Läs t.ex. Ms PW:s blogg, hur hon får kritik över sitt liv i kommentarerna på hennes blogg. Men du är väl för fin för att stå upp mot kritik! För alla gillar dig ej….

  Jag vet oxå att jag ej behöver läsa din blogg, men ibland ka du faktiskt har bra inlägg där det inte förekommer en massa skryt eller Mindy!!!

 10. **Åhh så cute:-)Hoppas ni alla mår bra Maria och att ni haft en toppen dag!!Kramar från Anna Nykvist**

 11. Oj! På den här bilden så ser man verkligen hur lika dom är varandra när dom gör nästan identisk min :)

 12. Hej Fina Maria

  Åhh, vad mysigt Emma & Nicho har det med Molly vovven….Molly njuter till 100 %

  Vad fin Emma är med rosetten i barret….Nicho är så charmig….

  Har Hanna & Sara kommit hem nu?
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..