San Francisco..då är det bäst att sätta på sej jackan :)

Klockan är 10.40 och vi är på väg ut för att ha lite kul i San Francisco. Vi tänker åka ner till Fishermans Warf and Pier 39. Åka lite båt runt Alcatraz och äta massor av goda och färska skaldjur. Molly och Bella hänger med.

Sedan tänkte vi ta barnen till Guinness World of Records. Nicholas älskar allt sådant kul. Här kommer de sista korten från Napa Valley och från min favorit vinodling Rombauer.

Vi packar ihop för att resa vidare. Hittills har det gått jättebra med Bella och Molly fast jag vet inte riktigt vad dom tycker och tänker om vår road trip :)  Dom har säkert hemlängtan till deras trygghet därhemma. Rent fint gräs med blommor runt omkring, deras mat serverad i tid osv.

          

Äntligen är vi här. Ni kanske undrar whats the big deal men detta är verkligen mitt favorit vin. 

Det var massor av blommor och enorma krukor med fina arrangemang av olika växter. 

Här får ni ett smakprov av utsikten. Man kan verkligen försvinna i det gröna :) det tar aldrig slut. Ni som är ute och semestrar i dessa områden, missa inte denna vinodling Rombauer.

          

Här träffar vi Patrick som kommer att servera oss detta goda vin. Ja man får ju bara en liten slurk.  Vi provade fyra sorter för 15 dollars per man.

Nu till den stora överraskningen som jag inte visste något om!!!!! OBS OBS OBS…..Vi är nu medlemmar i Rombauer Chardonnay Club och kommer att få 12 flaskor Chardonnay skickat till vår framdörr var tredje månad. Kamran var så glad eftersom jag inte hade en aning att han skulle överraska mej. Superkul tycker jag.

Vi stannar snabbt på Sonoma Cheese Factory och äter lite lunch innan vi åker vidare till San Francisco. Hanna är alltid den som beställer det godaste och vi alla dreglar runt hennes mat.

Inte illa att rulla in på Golden Gate Bridge :)

Nej nu väntar alla på mej. Kram Maria

 1. Golden Gate bron åkte jag över 1989 en mörk höstkväll . Betalade tull vid bron har jag för mig men borde upplevas i dagsljus ser jag nu.

 2. Vilken mysig resa ni gör. Är Bella och Molly vana att åka bil och gillar det så uppskattar de nog att få vara med er alla tillsammans.

  Så himla kul att du uppdaterar oss med så mycket fina kort. :-)

 3. Hej igen Maria! Jag gick in på Rombauers webb och fann en delikat hemsida med tom. en massa matrecept som passar till deras olika viner… Hur mysigt som helst!!! En av deras föregångare och skapare har skrivit en matbok…

 4. **HejBästaMaria**

  Glad att få se ännu ett inlägg ifrån eran fina resa och alla foton:-) Ni ser alla superhappy ut:-)Oj vilken stor nalle björn,har ni vunnit den:-))
  Härligt med båttur,kommer att tänka på då när du och Anna Book var ute och åkte båt och erat hår fladdrade haha,men det gick nog lugnare till idag :-P Borta bra,men hemma bäst tror jag vovvisarna tänker,men bara de får vara med er tror jag de är glada:-) Kul av Kamran överraskade dig med vinet..Ha en fortsatt Lovely day fam.Montazami många kramar ifrån Anna Nykvist <3

 5. Hej Fina Maria

  Nice, mycke nice att få hemskickat vin…Vilken överraskning…Vilken underbar utsikt bland allt grönt och blommor

  Haha ja säker undrar vovvarna vad de är frågan om…..Men dom är säkert super glada att vara med…

  Nyss var du på TV i ett program som heter ” Sommarkrysset ” du visade vädret….det du spelade in i mars var det väl…det var lika kul att se de igen…du är STÖRT SKÖN…

  Ha en fortsatt fin holiday , Tack för allt du delar med dej
  Kramisar Nettan ( Logan )

 6. Supersemester och glädje med wowwar, vin, drägel kring mat och mycket blommor och grönt = är skönt!!!!
  Kan inte bli bättre… Hundarna trivs nog så länge de får komma med er… Fint att Kamran överraskar sin fru…
  Något vi ladies gillar. Och barn me´för den skull! TACK FÖR RAPPORTEN NI ALLA….

 7. Vilken härlig semester ni ser ut att ha! Vad kul att Kamran lyckades överraska dig! Här hemma i Göteborg har jag just sett ett filmklipp på dig från TV4 som weathergirl :)

 8. Hej Maria ! Vilken resa ni är på!! Wow :-) jättekul att du delar med dig och jag önskar att jag själv med familjen va på en sådan resa . Vilken upplevelse . Gulligt av Kamran med en överraskning ❤. Kör försiktigt . Kramkalas till dig och familjen . Malin (mallan)❤❤❤

 9. Golden Gate har jag gått under med ett Svenskat fartyg 1972. Det var häftigt! Ha det gott!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..