Ja då blir det lite lätt shopping på Victoria Secret innan vi beger oss tillbaka till Orange County :)

Nu har vi packat ihop och ska bege oss ut på stan. Jag undrar hur andra hund ägare gör när dom rastar sina hundar om man bor i storstan. Det finns ju knappt något gräs!! Vi hittade en plätt åt Bella och Molly och blev jätteglada så där har vi sprungit var annan timme och rastat dom och dom är helt ok med det.

Igår var vi riktiga turister och försökte hinna med så mycket vi kunde. Vi tog en trevlig båt tur runt Alcatraz och Golden Gate Bridge och vi fick lite lätt guide information. Barnen gick och såg Ripleys Believe It or Not!!!!  Jag och Kamran tog hundarna och satt oss ner på Fishermans Wharf och åt garlic räkor and fish and chips. Gott och jag spillde räkgarlic sås på mina byxor och fick titta på dessa fett fläckar hela dagen arghhh. Jag är inte mycket för fläckar. Vi besökte också Pier 39 där vi shoppade lite souvenirer från Alcatraz butiken. Sedan köpte vi körsbär och glass.

Kul kille som verkligen måste svettas i hans kostym. Man trodde knappt att han var levande.

Jättefin godis affär där vi köpte choklad och glass. Det blir stenhård träning så fort jag kommer hem, inga ursäkter!!!

          

Världens längsta man tillsammans med världens minsta man. 

Hjälp skynda er och stäng av kranen!!! Inget är för larvigt för mina barn och jag älskar det. Dom hänger alltid ihop.

Sedan säger vi hej till lite Sverige såklart.

Pier 39 där sälarna har sin semester plats. Här ligger dom och solar och slurpar färsk sushi varje dag. darrigt att ligga ytterst på kanten.

          

San Francisco Bay is as beautiful as it looks :)

Alcatraz The Rock och allt mysteruim runt omkring.  Här hittade du de värsta kriminella människorna in historien. 

           

Det finns inget bevis på att någon rymde från The Rock och överlevde. Cellen var lika bred som om du skulle sträcka ut dina armar och om du lyfter upp dina armar så hög var cellen. Al Capone var en duktig golv moppare är det sagt.

Golden Gate Bridge och det var massor av människor som gjorde olika surf metoder. Vet ej vad denna kallas. Kallt i vattnet kan ni tro och säkert en och annan haj.

Kram och hej nu måste jag iväg. Maria

 

 1. Jag besökte Alcatraz och tror att cellerna var lite större än så. Himla häftig upplevelse iaf :) Har ni inte åkt spårvagn? :)

 2. Big big stad med svenska mått mätt… Här är det näst intill storm – jag skall nog inte ta cykeln idag… Annars knallar sommaren på med sitt sätt att muntra upp våra semestrar med… Regn… Sucksan, ojsan… Jag reser till Göteborg istället, och firar Födelsedag!!! Ha det bästni alla Montazamisar….

 3. Vilken fantastisk semester ni måste haft! Bättre väder i alla fall än vad vi har här ….kallt och regnigt! Jag som också har två hundar vet vilket bekymmer det kan vara att hitta bra rastplatser,inte alltid det lättaste. Kram från Kristina i Alingsås.

 4. Vad mycket ni har hunnit med och ni verkar ha väldigt roligt! Alcatraz har man ju bara sett på tv förut, måste vara häftigt att se på riktigt! Roligt att vart du än befinner dig så finns det svenskar som vill säga hej :)

  Ha det gott!

 5. Underbara bilder och ni har hunnit med mycket roligt. Alltid lika kul att avsluta med lite shopping också.

  nu blir det morgonträning för min del, behövs efter en halv veckas semester utan träning, även om vi cyklade och gick mycket. Fortsätter du med zumban? Eller är det dags att prova något nytt?

 6. Hej Maria!
  Härliga semesterbilder och underbart väder. Roligt att få vara tillsammans hela familjen, även dom 2 sötnosarna. Bilden på mannen i silverfärgat. Detta ser vi mycket av i Köpenhamn. Dom står helt stilla. Där ser man tjejer/killar och äldre män. Utklädda till olika figurer. Framför dom finns något att lägga pengar i och då man gör det, så rör dom på sig och gör något roligt. Plattsen som barnen gick på, där världens längsta och minsta man fanns. Finns också i Köpenhamn. Här har vi regn just nu och +13. Ni ska ha en fortsatt trevlig semester.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 7. **HejBästaMaria**
  Åh så mkt fina foton!!Härligt jag vill också ut och resa:-)Njut nu och ta vara på dagarna:-)Dagar som ni kan minnas och se tillbaks på <3
  **Ha en fortsatt underbar dag önskar jag dig och familjen massa kramar Anna Nykvist:-)**

 8. Hallåj!

  Tack snälla för att du visar så många härliga bilder ifrån ställen man själv aldrig kommer till. Helt underbart att få ta del av er semester och se allt vackert ni besöker. Jag reser med er… med hjälp av bilderna :)
  Kram och ha en fortsatt fin semester allihopa.
  (Retfullt hörru, att spilla ner brallorna,,, förstår precis!!)

 9. Hej Maria!
  Vilken underbar resa ni har haft, tack för att du har visat oss alla fina bilder!! Skönt att ha semester med hela familjen, jag tycker också om roadtrips :) vi är på semester med familjen just nu, men i Finland… ;) San Francisco är en av mina favoriter, så mycket att uppleva! Jag önskar dig och din familj en bra hemresa, drive safe!! Många kramar, Nora.

 10. Hej Maria och resten av familjen Montazami, alltid lika roligt att få ta del av dina fina bilder och tillhörande text.God Natt får jag säga och önska Er en bra fantastisk dag! Kram Svea

 11. Hej hej Maria ! Åh vad mycket gott ni har ätit . Man lever bara en gång så ÄT och njut av stunden. Jättefina bilder , det känns som man är med på ”turneringen ” ha ha ;-) . Kram Malin (mallan) ❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..