Vi hade i alla fall tur med vädret….. haha!!!

Hej igen och tack för att ni tittar in och kollar läget :) Måste bara säga att fy fasiken vilken hemresa vi hade från vår underbara semester vecka i vindalarna. Det var meningen att på söndag så skulle vi shoppa lite och sedan äta lunch innan avfärd mot LA med en nattstoppning någonstans för att sedan komma hem måndags morgon till Orange County där vi bor.

Låt mej förklara lite kortfattat….hade en bra shopping runda med Sara, Hanna och Emma som höll Molly. Kamran, Nicho och Bella shoppade på sitt eget håll. Vi gick in till Victoria Secret och Saks Fifth Avenue. Vid 4 tiden mötte vi upp med Kamran och Nicho och vi alla gick tillbaka till hotellet för att äta en sen lunch. Vi bestämde oss för att ta motorvägen och sedan stanna inför kvällen på något mysigt litet hotell för att kolla på Bachelorette finalen. Smaka något av vårt fina vin som vi hade inhandlat osv. 

Jag och Kamran i den röda bilen och Sara körde min bil. Allt vi ser den närmaste 4 timmarna är öken och åter igen öken (inget mysigt hotell i sikte) med värme och ko bajs lukt i högsta hugg. Ok säger Kamran we might as well go all the way home. Vi kör på och klockan 23.30 SMÄLLER det och Kamran får pungtering. Paniken sätter in och det var jätte skrämmande att stå vid väg kanten när det är så mörk och man vet inte vad som kommer att hända. Vi måste tyvärr ringa en special lastbil som hämtar Ferrari bilar i krisläge. Notera, notera….vi väntar vid väg kanten till kl 02.30 till bärgnings lastbilen äntligen kommer fram. Vid det här laget har jag öppnat en fin årgång av Pinot Noir från Falcon Crest vinodlingen och Kamran hittade en fin påse med en exclusive nötblandning och för att toppa av allting så hade han en stor ruta av toffee kola som räckte flera varv runt i min bil (Range Rover). Det kunde ha varit värre. Här kommer de sista korten från vår road trip….haha

Det här var stayn som var i mitten av vår hotell lobby. Intressant tyckte vi eller vad säger ni?? Ett gäng glada dansande kvinnor som väntar på att tvätten ska torka!

Här sitter barnen och försöker hjälpa mej när jag provar olika klänningar som kanske skulle bli bra för Sverige resan Mr.Gay 2012 Stockholm Pride :). Jag kommer att vara deras konferencier och gissa mina damer och herrar om det kommer att bli kul. Snälla ni har ni inget att göra Fredagen den 3 Augusti kom till Stockholm och säg hej till mej. Jag och Mindy kommer att vara i Stockholm 1 Augusti – 7 Augusti. Superkul!!

Ok tillbaka till bil resan. Klockan är nu 12.00 mitt i natten och så här såg dessa filiurer ut. Vi väntar på bärgningsbilen. Alla är trötta och vill bara sova. 

Sara som fryser och är jätte trött. 

Medans vi sitter i bilen och väntar blir Emma the big DJ och spelar allt från Disney till Dubstep. 

Kamran är jätte ledsen att vi alla måste vänta men vi håller ju ihop in i det sista :) We love you buddy!!!

Nu är klockan 02.30 och äntligen kommer den här lastbilen för att hämta Kamrans bil. Jag och Kamran packar in oss i min bil med 4 barn och 2 hundar och vi kör iväg hem. Vi kommer hem 05.00 och är helt slut. Gooood Nattttt!!!!

Ha en fantastisk varm sommar onsdag idag!!! Kram Maria

 

 

 1. Hej Maria
  Nää men vilken osis ni hade på hemvägen.Men ni gjorde i alla fall det bästa av situationen….skönt att allt gick bra och ni kom er hem välbehållna.Visst är det konstigt att man kan resa långt och allt går som på räls men sen när man ska hem så ska det
  bli rackel.Inte konstigt ni var trötta efter den långa hemresan.
  Varma sommarhälsningar från Sandra

 2. Hej bästa Maria.
  Vilken otrevligt slut på er semesterresa..men tur att ni kom helskinnade hem, i alla fall. Snart så skrattar ni åt alltihop och ser det som en ny erfarenhet.
  Så nu är ni hemma i vardagen…
  Ha det gott.
  Kram
  Inger i Söderköping.

 3. Vilken tur ni kom helskinnade hem. Är ju otäckt få stå vid vägkanten mitt i natten, finns ju så många idioter ute och åker…Kramisar

 4. Det där blir en resa som ni kommer att minnas i all framtid ni höll humöret uppe trots elendet med bilen :)
  Välkommen till svergie nästa vecka hade gärna kommit o träffat dej men det är för långt till Stockholm o ingen vill följa med hoppas du får en trevlig resa .

 5. Nämen fy då! Usch vilket slut er resa fick. Men hur kom ni hem? Ni är sex stycken och din bil tar väl bara fem, eller? Ni kanske baxade in allihopa :) Finns det hjärterum… ;)
  Som sagt, ni har ju haft det bra på resan i övrigt. :)
  Det är kul att följa er både i upp- och nedgångar.
  Kram!

 6. Men tvi en sån hemresa…..och när man är på väg hem så vill man bara knäppa med fingrarna och vara..hemma. Undrar vad snygg klänning du valde??
  Hade gärna kommit till sthlm 3/8 men är inte där förräns 10/8 ;-( Blir bara snabbvisit med ostron och skumpakväll, sen blir dt Skåne och tillsist Spanien igen ( dit vi flyttat) :-)
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Puro Beachclub Marbella-Puerto Banus

 7. **HejBästaMaria**
  Ojj vilken hemresa!Vad skönt att vara hemma nu:-)Bra att ni hade tur med vädret;-)
  Hoppas det gick bra att hitta klänning till pride,du kommer att vara bäst och göra succe Maria:-D
  Skulle såå gärna vilja träffa dig och Mindy!!Den 3 vart är ni då,eller menar du att man skall komma till priden?Kostar det?:-)

  **Ha en underbar dag Bästa Maria m.fam plus vov vov:-)Många kramar Anna Nykvist**

 8. Det blir iaf en resa ni aldrig glömmer ;)

  Och jag måste bara säga att jag inte kan sluta småle åt ”PUNGtering” hehe punktering ska det vara. Så roligt det kan bli när det blir lite fel :)

 9. Fy så trist med punkteringen,hade dt vart jag hade jag också fått vänta på en bärgare. Kan inte byta däck själv. Eller så hade jag forsatt att köra så fälgen hade gått sönder,då hade maken blivit tokig på mig. Köra sönder en fälg för 13 000 kr,det hade vart nåt det. Tur ni fick hjälp i alla fall. Det viktigaste är att ni var tillsammans óch höll ihop. Kan lätt bli att man bråkar annars. Idag ha vi härlig sommarvärme här i Sverige,så nu badar jag och vovvarna. Kramiz Kristina från Alingsås

 10. Hej Maria!
  Nu har jag varit borta några dagar, men är nu hemma och har läst ikapp här hos dig.
  Men vilken otur ni hade på hemresan, men slutet gott allting gott, som man brukar säga.
  Ha det så gott!
  Kram

 11. Vilken hemresa – era stackare! Tur att det löste sig!
  Skrattar åt kortet med barnen och hundarna – alla ser pömsiga ut – särskilt Bella! 

  Maria

 12. Oj då vilken skrällsmälll er semester slutade med… Därifrån kan ingen gå fri… Men fint att se hur väl ni tog ”de hele”… DÅ om någonsin, sätts familjegemenskapen på prov! Hoppas alla är utvilade och kan ta det med ro. Som tur är gör det nog ingen större läcka i er plånbok kan jag tänka mig. Bara att alla kommit utan skråmor eller brutna revben, är ju gott! Ha det Bäst ni alla godingar i Orange County !

 13. Har just börjat följa din blogg – och vilken bloggstart!
  Jobbig resa.!! Ni håller ihop och allt känns positivt även om det var jobbigt! Välkommen till mina TANKAR o BILDER.

  //Lola

 14. Hej Fina Maria

  Nämen OJ vilken hemresa och MITT i natten…Urk, Not FUNNY! Vilken tur att ni hade varandra…

  Oyes de vore JÄTTE skojsigt att se och få träffa dej under Mr Gay galan…Men det brukar vara såååå otroligt mycket folk har jag fått berättat…Men visst kan vi alla MM fans chansa, vill man något så får man kämpa…..haha…

  ***** Ni, du & Mindy är såååå Välkomna hit *****

  Hittade du någon NICE klänning att shoppa loss?

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 15. Hej Maria ! Vilken resa !! Tur att ni kom helskinnade ur det och har livet i behåll . ❤Man kan inte låta bli att titta på statyn och undra vad i hela friden håller dem på med … Men det är väl tanken med konst att man ska stanna upp och titta :-) Det är sååå roligt att du och Mindy kommer till Pride och Stockholm . Jag hoppas att få träffa dig och Mindy :-) . Kram och sov gott . Malin(mallan)❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..