En liten träff och födelsedags happy hour för Pamela…

Oj oj oj idag har jag klippt mitt hår och är kortklippt. Gjort ärrenden hela dagen och kört Emma och Nicholas hit och dit. Bella och Molly har varit hos the groomer och är nu nytvättade och nyklippt. Skönt !

Jag avslutade kvällen med att fira Pamelas födelsedags happy hour på Chart House som ligger lite uppe på ett berg och har en jättefin utsikt. Jag och Mindy åkte dit tillsammans.

Emma och Caroline äter fisk men det roliga är Emmas lillfinger som alltid står rakt ut när hon dricker något. Pippinette!!!

Helt underbar utsikt det var lite solnedgång när vi tog detta kort men varmt och gott. Synd att mina skor inte kom med på kortet. Visar skorna imorgon. Den här restaurangen ligger i Dana Point Harbor.

Väldigt sällan är jag ute på någon Happy Hour men det här var verkligen kul. Man får ju massor för så lite, ja halva priset. Mindy och jag berättade att vi ska åka till Sverige nästa vecka och alla tyckte att det lät superkul. So once again for the road Pammi….Happy Birthday girlfriend :) :)

Ha en fantastisk torsdag och imorgon ska jag visa lite av mina koola kläder :) Ohhh jag glömde att berätta att igår hade jag bok klubs möte och vi har läst 50 Shades of Grey är den boken poppis hemma i Sverige?? Kram Maria

 1. Korten ser underbara ut som vanligt! Hälsa Emma att jag har samma ”problem” vad gäller lillfingret, har oxå alltid sett pimpinett ut…;) Hälsa även grattis till Pamela! Ha det gott! Kram Weronica Rose

 2. Hej Maria ! Happy birthday Pamela . I wish you à Great day . Vaaa har du klippt kort ? Du menar topparna ? Även topparna kan kännas som frisörerna har kapat håret . ;-) Du är snygg i allt . Vill jättegärna se en bild . Vad kul med lite firande och god mat . Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 3. Idag skall det se ut så här för mig oxå! Ni får gärna ggratta mig…. F-lunch med väninna i Gbg. Simning-dock ej i havet… Småkaos i stan – Bruce är ju här! Solen är här idag!

 4. Hej Maria’!
  Har kommenterat ett par gr nu om samma sak men det är för vi så gärna vill träffa dig när vi är i USA! Finns det någon chans att få tröffa dig?
  / Trogen läsare =)

 5. Hejsan Maria

  Oj oj …vilka fantastiska ..helt underbart vackra ställen det finns där du bor.Kan tro ni längtar efter att resa till Stockholm du och Mindy.Hoppas ni får en härlig tid där och att sommarvädret får vara fint också.Om jag hade bott i Stockholm eller i närheten så skulle jag absolut ha kommit och sagt hej till er.
  Kram och ha det gott.
  Sandra

 6. **HejBästaMaria**
  Och grattis till Pamela:-)Fin du blev i håret Maria!Och vovvarna nyfixade oxå..Så mkt du hinner med hela tiden:-P
  Ja snart kommer ni kul!!Ska kolla upp boken ni läst:-)

  **Ha en underbar dag Maria m.fam,själv ska jag och lillbror på Grönan kuuuul:-D Massa kramar**

 7. Hej Maria!
  Först vill jag säga:
  Happy Birthday to Pamela!

  Sen blev jag supernyfiken, du måste visa oss bild på din nya frisyr!

  Underbart kort på dig och Mindy, ni är så fina.

  Kram

 8. Oj då vilken fin klänning du har! Jätte vackert färg. Varifrån har du köpt det?
  Kram,
  Päivi

 9. Hej Fina Maria igen

  Vad konstigt jag gick in nu igen på din blogg och jag ser nya bilder…När jag skrev kommentaren 7:40 var det på ett instagraminlägg….Hmm?!

  Ja, ja var för jag skriver igen, är att jag läser din text nu som inte fanns när jag skrev sist…. att du klipp håret kort?…?. menar du topparna eller klippt dej korthårig ?…Spännande …Visa foto…Du är säkert jätte fin…

  Underbar foto på dej och Mindy vid solnedgången

  Kramisar Nettan ( Logan )

 10. Hej Fina Maria

  Vilket härligt gäng trevliga, snygga tjejer på födelsedagsparty…..

  *** Happy birthday Pamela I hope you have a great dinner with wonderful friends ***

  Ha en jätte härlig dag Maria
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..