This was so much fun and we bought the shirts from H&M !! Love it!!

27 juli 2012 19 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/Nkrz26nTA1/

19 kommentarer

Wow – fina, sportiga systrar… Jag skall inhandla ny sommar-födelaedagsblus IDAG på min Dag! SOlen skiner, poolen väntar, dvs simbassängen… Ha det Maria!

Hej hej Fina Maria

Ni är sååå fina och snygga ni är i jeansläderna…Jag är så glad att du har fått en sådan snäll och trevlig granne och BFF

Vad underbart fint fotot det är på dej på stranden

Kan du inte visa ett foto när du har klippt till din ” NYA ” korta frisyr….Jag är såååå nyfiken….

Jätte skojsigt för Mindy att få göra intervju för svensk tidning, vilken tidning kommer de i ?

Ha en fin helg
Kramisar Nettan ( Logan )

Hej Maria! Vad kul att ni hittade kläder från H&M, där jobbar ju jag !! Kramkalas till er båda ! Malin (mallan)❤❤❤

Kära Maria, jag undrar om du verkligen vill vara profilerad som gay icon!? What does your family think about it? Du får säkert bra betalt för din närvaro på Pridefestivalen men… men… är det i själva verket så att du blir utnyttjad? Jag hoppas att du tänker på det en gång till. Please, don’t sell your soul!

I wish you and your family all the best and God’s blessing!

love
Aurora

Hej Fina Maria

Jag läser att underbara roliga SHF startar den 21 augusti..SÅÅÅ fun…Äntligen…Tjohooo…

Träffade du nya frun Margareta Svensson? Hurdan är hon?

Ha en fin dag
Kramisar Nettan ( Logan )

Vad tycker du om att din dotter Hanna inte tänker äta några kolhydrater? Känns det inte dåligt att din redan smala dotter bantar? Kan säga att det är inte hälsosamt att skippa kolhydrater. / läkarstudent

Det skulle vara spännande att veta hur mycket Kamran tjänar per månad/år. Det känns som att ni har otroligt mycket pengar, hur kan man tjäna så ofantligt mycket på att vara fastighetsmäklare? :) Kram!

Elin – du borde lära dig hyffs. Man frågar inte folk om pengar. Inte om Lön eller vad man betalar i hyra, det borde du fått lära dig.

I USA kan man bli betydligt rikare än i sverige om man hamnarn på rätt spår, jobbar hårt och har en fallenhet för affärer.
I Sverige har du ju flera veckor semester på sommaren, det har du inte i Usa, där har du i regel en vecka. Du får vara beredd att aldrig vara hemma innan klockan 17 och åka tidigt på morgonen. Visst kan man tjäna, men smakar det så kostar det.

Anna- Jag är snart färdig läkare. Vore kul att veta vilken utbildning och vem som är din handledare som påstår att det är farligt att utesluta kolhydrater!! Det finns inget som tyder på att det
är , känns om att du snarare är en person som hänger på allt angående LCHF.
Där folk har en uppfattning om att folk ska trycka i sig en massa farligt kolestrol, vilketmockså är en felaktig uppfattning.

många i USA skippar kolhydrater, och inte för att banta utan för hälsan, som läkarstudent borde du veta detta.

Skriv en kommentar