Nu är vi här…jippey yay :) Bloggträff nu på Söndag kl 10.00-11.00 Sheraton Hotel på Tegelbacken 6

02 augusti 2012 24 kommentarer
Allmänt

Hej på er allihop. Åhhh vilket fint väder. Just nu är jag och Mindy på Hotel Diplomat i Stockholm för att göra intervjuer hela dagen. Spännande och super kul. Tänk att babbla på i flera timmar….en kvinnas dröm haha.

Här kommer några kort från vår start….

Redo att åka till Sverige. Hoppas nu att vi inte glömt något.

Vi är så glada och excited. Jag tror att Mindy kommer att älska Sverige.

          

Barnen är så glada och kommer säkert att göra lite extra roliga saker nu när jag inte är hemma.

Vi träffade ett gäng svenskar på LAX som också var på väg hem till Svedala.

          

Mindy skriver sin första autograf och jag ligger på hotelrummet och skulle blogga. Det blev sent så jag bloggar nu istället.

Här sitter jag lite lätt jetlaggad och Annika (som sminkade mej när jag gjorde VING reklamen i Egypten) bättrar på mitt smink.

Kom och säg hej på Söndag om ni kan det vore jätteroligt.  Kram Maria

24 kommentarer

Ni är bara så fina! Hoppas att ni får en underbar tid i Sverige. Ska bli roligt att läsa vad Mindy tycker om Sverige och oss Svenskar… Kram till er båda från Anna i Jönköping

Hej Hej Fina Maria

Välkommna
Nice …att ni båda är här…Så skojsigt….Åhh, ännu skojsigare med bloggträff…Vi ses på söndag…..
Spännande… Och Tack Maria…

Ha nu båda en jätte mysig och fin vistelse här i Stockholm..Ska bli kul att se vad ni hittar på här…Det var en rejäl packning…

Kramisar Nettan ( Logan )

Hej maria och mindy !! Välkomna till Stockholm . Jätteroligt att ni är och jag hoppas att ni får njuta av vistelsen. Vilka packning du har med dig men man kan inte ha för mycket ! Vad roligt med bloggträff jag blir jätte glad . Vi är ju då självklart på semester … Kan jag inte lösa detta så hoppas jag att DU NETTAN (loggan) ger Maria en stor kram från mig okey? kram Malin (mallan)

Hej!
Välkomna till Sverige båda två! Så himla roligt att ni är här, tyvärr kan jag inte komma till Stockholm på söndag, jag fyller år i morgon och ska ha främmande hela helgen och på måndag jobb igen, så jag får stanna i Linköping. Men ser fram emot att titta in här och se vad ni hittar på för kul!
Kram Helena

VARMT VÄLKOMNA SKALL NI VATA & HA DET SÅÅ GOTT MED ALLA ÄVENTYR & MÄNNISKOR NI MÖTET! Du är så fi med att *m*ö*t*a* människor! So Dirty, men jag är kvar i Göteborg! *** kramiz! ***

Oj det blev lite fel med orden….Mobilen hoppar….skakar…. Oj då… Hoppas du är en bra ordtydare… Hur som = övningvi Svenska! Kursen efter SFI!

Åhh så typiskt bodde på Diplomat i förra veckan om det ändå hade vart då ni kom :(
Vill så hemskt gärna träffa er men bor nere i götet så det skulle bli en ganska lång resa är jag rädd.

Välkommen till Sverige, hoppas du får en trevlig vistelse här och att vädret visar sin bästa sida så du kan njuta av Sverige mellan jobb passen. Ha en trevlig bloggträff,:-)

Välkommen till Sverige! Hade gärna kommit på söndag,,,men får inte ihop det med sonens fotbollscuper m.m.
Ha det så trevligt i alla fall och hälsa till Mindy! Kram Heléne

Hej Maria, kan du inte komma till Göteborg? Skulle vara jätteroligt ifall du kunde komma dit då jag inte kan ta mig upp till stockholm och du är min förebild. Jag har velat träffa dig huuuur länge som helst och nu när du är i Stockholm så kan jag inte ta mig dit, så typiskt…Men snälla ber dig av hela mitt hjärta att försöka ta dig till Göteborg. Ha det bra kram :)

Välkommen Maria o Mindy till Sverige! Kan tyvärr inte komma är på kurs som slutar vid lunch på söndag. Hade varit kul att träffa er båda!

Välkommen…….skulle varit kul att få träffa dig men har en bit att åka till Stockholm, så jag får nöja mig med att titta in i din plogg!
Önskar er upplevelserik kul Sverigevistelse :) /Kram

Skriv en kommentar