Bloggträff i morgon söndag kl 10.00-11.00…..kom ock säg hej :)

04 augusti 2012 29 kommentarer
Allmänt

VAD SÄGER NI? KOM FÖRBI I MORGON OCH SÄG HEJ TILL MEJ :) JAG BOR PÅ SHERATON HOTEL, TEGELBACKEN 6 . NI ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA. NÄR NI KOMMER TILL HOTELLET SÅ GÅ TILL DISKEN OCH NI FÅR EN NYCKEL FÖR ATT TA ER UPP TILL THE PRESIDENTAL SUITE.

HOPPAS ATT VI SYNS…KRAM MARIA

29 kommentarer

Hade jag bott i sthl hade jag gärna kommit, du verkar en så härlig människa, en sån som är sig själv och bara är här och nu. Mindy verkar jag få lite samma känsla för. Fast det är väl därför ni är så bra vänner :)

Hej Hej Fina Maria

Hoppas att allt är bra med dej. Oyes jag kommer mer än gärna och hälsar på en sån fin och underbar trevlig Hollywoodfru..hihi

Ha en fin kväll du och Mindy vad ni nu hittar på

Kramisar Nettan ( Logan )

Hej!
Hade gärna kommit men jag bor i Göteborg.
Du får ta och komma till Göteborg vid tillfälle! 
Antar att ni har det roligt och fullt upp med Pride, intervjuer och en massa människor som vill prata och fotas med dig och Mindy!

Maria

Hade gärna kommit om det inte var så långt hade varit superkul hoppas det blir fler tillfällen kanske du kan planera det lite längre i förväg så man kan boka in det i almenackan. Det krävs ju lite planering både pengar o tåg o så hotel förstås. Hade såååå gärna velat komma.
Hoppas ni får trevlig
mvh Anneli

Hade gärna kommit om jag bott i Stockholm eller i närheten. Hade varit jätteroligt att träffa dig, har följt dig sen första säsongen av SHF

Åh jag vill så gärna komma men det går tyvärr inga tåg! Men jag hoppas att ni får en trevlig resa! Kom tillbaka till Sverige en annan gång så kandke vi kan träffas, det skulle vara dom en dröm! Älskar dig Maria du är Bäst! Hälsa Mindy också! Hon verkar vara en jättebra vän!

Hej Maria! hade jätte gärna vilja träffa did du verkar så go! Men lite långt bort! men hoppas du får många fina besök i morgon! Kram/Dessan

Såg dig o Mindy på lastbilen idag stå och jassa till musiken, härligt! Vilken härlig dag o jättefint väder . folkfest! Fick så fina foton på er!

Skulle vara så kul att träffa dig på riktigt, men bor en bra bit från Stockholm. Hoppas du får en rolig och trevlig stund med dom bloggläsare som kan komma och att vi får se lite kort senare.

Hej :)
Jag har aldrig tidigare varit någon bloggläsare..men nu så..och först ut blev du..
Vilken härlig blogg du har – den kommer jag fortsättningsvis följa !
Du verkar vara en så mysig person som det är trevligt att läsa om !
Om jag hade befunnit mig lite närmare Stockholm hade jag absolut tagit mig till Sheraton, hade varit trevligt att träffa dig, tala lite inredning, kläder och om livet i största allmänhet.
Har lite funderingar på att ta med mig mina tonåringar på en tripp till Los Angeles. Har du några tips eller annat till mig får du gärna skicka mig ett mail…
Ha det så trevligt på bloggträffen imorgon :)
Kram

Ja, här var det en Göteborgare till! Välkommen hit till Västkusten nästa gång! Hoppas ni får trevligt imorgon och fortsatt givande vistelse i Sverige!

Hej maria ! Åh vad jag hade velat komma !!!! Trevligt med ledighet men helt fel tidpunkt när DU ska komma till stan med mindy ;( Jag hoppas att ni andra blogg vänner får jättetrevligt och att vi möts en annan gång . :) kram till dig /malin (mallan)❤❤❤

Oh, så kul men jag är bortrest och kommer nte hem till mig förrän på eftermiddagen i morgon. Synd men det blir vl fler tillfällen. :-) Ha en underbar dag!

Hej Maria!
Ville bara säga en liten hälsning om att ni får ha det så himla trevligt och roligt på bloggträffen! Nu träffade ju jag (min familj) dig och Mindy i fredags, men hade gärna kommit idag med om vi bara bott lite närmare <3 Luv ya! Kramar från Therese i Trosa

En fråga. Varför anser du att man inte ska låta barnen sova över hos varandra? Läste att du tyckte det i din Frequently asked questions.

Hej Maria! Önskar att jag kunde komma men vi skulle åka hem tidigt. Jag är en tjej på 16 år och har verkligen dig som min kvinnliga förebild. Du är bäst, love you!

Vart iallafall mycket, mycket glad över att jag fick se dig på pride tåget en snabbis eftersom jag har drömt om att få se dig i verkligeheten väldigt länge! Men hoppas du kommer till Sverige nå mer snart så jag får chansen att träffa dig riktigt. Kram

Hej! Pia här 48 år gammal, Åh underbara du, spontan, öppen och rak, om jag ändå kunde komma förbi och säga Hej till dig,men flyttat från Stockholm till Göteborg så befinner mig där just nu. Kommer du hit någon gång så skulle jag mer än gärna laga en god middag till dig. Bara att hojta till :)
Min man och jag sitter just och planerar vår nästa Usa tripp, vi åker till San Fransico till midsommar nästa år när han fyller 50..vi ska göra en roadtrip från väst till öst. Men mest tid ska vi tillbrimga i Californien…Vi har en dröm om att gifta oss där. Så Maria har du någon bra, häftigt,vackert eller unikt ställe du skulle kunna rekommendera oss att ha vår vigsel på? Vi har varit en del i Usa men aldrig i Californien. Så det är lite nytt för oss och man vill ju att den här dagen ska bli unik och den bästa ever.. :) Maila mig gärna om du har lust/tid och ork. Varm go kram Pia

Hej Maria!
Jag ville bara säga tack för bloggträffen idag. Jag tyckte att det var jättekul att äntligen få träffa dig. Det var jättekul att få träffa Mindy också :). Hoppas ni fick en trevlig dag på stan efter bloggträffen och att ni hittade lite roliga fynd.
Hälsa till Mindy :)

Kram
Amanda ifrån Motala.

Skriv en kommentar