Här går det undan minsann….

Full fart hela tiden så blir det bara när jag kommer hem till Sverige. Jag och Mindy har haft ett fullt program men idag blev det lite shopping och en god pizza lunch. Vi promenerade till Gamla Stan och Mindy köpte masssor av svenska souvenirer till sin familj. Vi har haft sådan tur med vädret och alla är så glada och är ute i vimlet.

Nu får ni se lite av vad vi har gjort….

Therese från Trosa läser på Mindys Instagram att vi är i Stockholm och kommenterar att hon kommer in till stan och säger hej. Mannen och Sofia (deras 4 mån baby) fick hänga med. Vi hade en kopp kaffe tillsammans.

            

Jag och Mindy shoppar lite på NK. Vi är överlyckliga därför allt är på REA!!!!

Vi är i full form och på väg till Mr.Gay Sweden 2012. Jag är co-host tillsammans med Jean Pierre Barda. Jag älskar min klänning som är från Tadashi.

          

Vi hänger ett tag i lougen innan jag och Jean Pierre går ut på scen. Mindy träffar Mika från Make Up Store och Navid och Johannes.

Det gick super smort easy brezzy och kul att lära känna JP :)

Just like a postcard :) Titta vad fint. Sov några timmar och sedan var det dax för Pride Paraden. Jag och Mindy var i QX lastbilen och vi dansade i högklackar i 4 timmar till jättebra musik. Vi älskar Loreens låt jag kan verkligen förstå att den låten vann Melodi festivalen. Det var massor av folk på gatorna alla vinkade och hade a great time inklusive oss.

Andreas och Niklas var med och dansade.

Vi var den sista vagnen och dasnsade med alla dessa människor. Crazy och helt otroligt. Det här blir ett minne för livet. 

Senare på kvällen kom Johan Pråmell och hämtade oss för att åka vidare till Cafe Mälarpaviljongen. Dinnertime :) Gissa hur ömma våra fötter var?

            

God mat och en jättefin restaurang. Vi hade ett rum för oss själva och det kändes som om man satt i vattnet och åt middag.

Imorse hade vi bloggträff på hotellet och det var mysigt. Jag såg trött och sliten ut brist på sömn. Tilda och hennes kompis.

En kul skara tjejer och kille som heter Fredric. Tack alla för att ni kom och det var roligt att träffa er alla.

Mindy tyckte det var jättekul att se mitt lilla display i Make Up Store. 

På väg till Gamla Stan för att äta lunch och shoppa lite. Det är ju så fint och soligt och jag tar massor av kort med fans under dagen.

Lunch och jag gluffsade i mej en Capricciosa med extra champignoner. 

Life is great and so is Sweden!!! Kram Maria

 

 

 

 

 1. Å, du är ju för härlig! Du är en sån person som man blir glad bara av att titta på :)

  Om du har tid…kika gärna in på min nyöppnade webbutik http://www.minimini.se. Där säljer jag fina accessoarer och smycken till både stora och små.

  Kram / Katarina

 2. Ååh vilken fin bild på oss Maria!
  Vill bara tacka för att ni tog er tid att träffa oss, det är verkligen jättesnällt av er, och jag hade så kul! Hoppas ni har haft en bra resa i Sverige och att flygresan tillbaka till LA går bra:) Hälsa alla
  kram från Tilda

 3. ***Hejsan***
  Vilken underbar klänning!!! Så underbar!
  Ni ser ut att ha haft toppenväder och inte minst superskoj på er lilla turne i Stockholm.

  Kram

 4. Vilka vackra färger på alla dina bilder, Maria! Och skärpan är verkligen kanon, har du en annan kamera, eller nåt? Du ser så smal och fin ut, o Mindy är bedårande söt. Själv har jag förargligt nog gått upp ett par kilo i sommar, grrr!!!
  Kram Lena

 5. Vilken tur att Stockholm visar sig från den bästa sidan (fint väder) när ni är och hälsar på!! Ni verkar ha hunnit med väldigt mycket roligt i alla fall :)

  Ha det gott och ta hand om er!
  Kram

 6. Hej, en fråga!
  Jag läser inte din blogg så noga. Så svaret på min fråga finns kanske nånstans eller om nån vet:
  Vad är grejen med att du och Mindy ser likadana ut, lika frisyrer? Är det på skoj eller allvarligt?

 7. Hej Maria!
  Vilken fantastisk fin klänning du har på dig på själva galan, helt underbar!
  Både Du och Mindy är alltid så fina, ni verkar lika underbara båda två!

  Men du, jag trodde det skulle komma jättemånga till bloggträffen! Men det där blev ju mer hanterbart, då hant ni kanske med att prata nåt ord med allihopa.

  Helt galet vad mycket folk det var ute på Stockholms gator, perfekt att vädrets makter var med också, allt blir ju så mycket trevligare med sol och värme.

  Kram till dig och Mindy!

 8. Hej Maria och Mindy ! Vad händer idag ? Ni har hunnit med sååååå mycket under dem här dagarna :-). Tack NETTAN (logan) ❤ för att du hälsade från mig. Det värmde och jag tänkte på er igår … Lyckans ostar. Ha ha . Ha en fortsatt fin dag . Kram till er Maria och Mindy . //Malin (mallan)❤❤❤

 9. Hej, Maria!

  Förmedla att du skramlande några för ett skramlande kräsen och låg till Connecter tidskriften motsvara. Både Tilda och jag är lugna i hänryckning.
  Vi har stulit fötterna en hel del och lägga upp bilder om du får abstraktion eller lust att ansikte på dem!

 10. Hej Fina Maria igen

  i all lyckorus…glömde jag skriva….det var så kul att träffa Anna alla bloggläsare….vi var en skön lagom grupp

  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Vilken härlig klänning – en riktig mermaid dress! Ja, jag kan tänka mig att ni verkligen behöver lite semester efter Sverigeresan – och kanske lite fotvård också :D .D
  Kramar,
  Kirsi

 12. Hej Fina Maria

  Tusen TACK, vilken hääärlig söndag jag fick uppleva på bloggträffen. SO FUN!!! Hela jag ler…

  Jag säger detta igen ” Du är BÄST ” Du bryr dig, är rolig, snäll, sån empati m.m

  Mindy är lika trevlig som hon ser ut på foto, jag förstår att du och Mindy är BFF

  Hälsa Mindy att jag blev och är mycket HAPPY för att hon gillade mina kläder…det är så kul när man lyckas med outfiten

  Efter bloggträffen träffade jag en kompis min BFF, GISSA vad jag snackade om….(bloggträffen) haha

  Ha en fin sista dag du o Mindy
  Nu blev detta en lång kommentar, men jag är så extra gla…Tack Maria o Mindy
  Kramisar Nettan ( Logan )

  Malin (Mallan) jag gav Maria en kram från dej

 13. Vilka fina bilder du lagt upp. Ni ser ut att ha haft en trevlig bloggträff, synd jag inte kunde komma. Ha en fortsatt trevlig vistelse i Stockholm! :-) Haha, jag skulle bli trött efter en kvart av att gå i högklackat.

 14. Hej!
  Vilka härliga bilder! Det är så kul att få se vad ni hittar på du och Mindy, önskar jag hade kunnat komma upp till Stockholm i helgen, men jag har haft 45 årsfest i dagarna två!
  Ni har så läckra kläder, klänningen var jättefin! Längtar till när Hollywoodfruarna börjar. Jättekul att Mindy ska vara med där också!
  Kram

 15. Wow! Ni ser ut att ha haft det kanon! Fullt ös, medvetslös ;) som man säger…Ha, ha…
  Ha en fortsatt trevlig vistelse här!
  Kram till dej o Mindy!
  Weronica Rose

 16. Varför är Mindy med överallt nu för tiden för ? Varför ska hon vara med i Svenska Hollywoodfruar för ? Hon är ju inte SVENSK ? Hon snyltar rätt mycket tycker jag ……en som vill synas o komma upp sig och sen herregud ni / du måste sluta o tramsa er med erat tjafs om BFF ni är båda över 40 inga tonåringar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 17. Hej Maria!

  Tack så hemskt mycket för en jättemysig och jordnära bloggträff. Både Tilda och jag (hennes kompis, hehe) är fortfarande i extas.
  Vi har bådat fotat en massa och lagt upp bilder om du har tid eller lust att kika på dem!

  Hälsa Mindy och familjen så mycket och ha en fortsatt trevlig vistelse i Stockholm! <3

 18. Hej Maria ! Åh vad kul med Pride ! Hel lyckat vad man kan se på bilderna . Jättesnygg klänning ! WHOw !! Roligt med BRA shopping och dessutom på rea då har man ju ”tjänat ” pengar …ha ha .Åh vad kul med bloggträff där hade man velat vara ❤…Jättekul.❤Kramis Malin (mallan )❤❤❤

 19. Hej fina Maria! Vilka härliga bilder! Och vilken härlig energi du har! Som vanligt! Det är alltid så roligt att läsa din blogg. Du är min stora IDOL!! Nu till min fråga. Om ett par veckor ska jag fira min 70-årsdag med en STOR fest. Jag ääälskar fester! Och som tema ska jag ha – guess what – Maria Montazami så klart. Kan du hjälpa mig med några idéer förutom tofsar och läppstift Skulle även vilja ha nån stor bild eller poster av dig, så du liksom hälsade välkommen. Jag har ditt idolkort och din underbara bok, som inspiration. Det vore kanon, om du ville hjälpa mig! Mina gamla tantkompisar kommer att dö men av förtjusning, hoppas jag. Hihi!
  Stort TACK på förhand! Kram Elisabet

 20. **HejBästaMaria**
  Vill tacka så mycket för bloggträffen idag det var verkligen så kul att få träffa dig och Mindy!!Ni är underbara som tar er tid när ni är i Sverige att träffa oss!:-)
  Det var trevligt att träffa alla som kom på träffen och jättekul att träffa dig Nettan irl:-) Tycker du verkar vara en trevlig person:-) Klänningen du bar på Pride är superfin Maria..Kul det var att se er i paraden också ni såg ut att ha kul:-)Hoppas att ni hann iväg och shoppa lite idag och att ni får det trevligt de dagar ni är kvar i Stholm:-)
  Många kramar till dig och Mindy ifrån Anna Nykvist:-))

 21. oj oj oj vilken fart ni har hållt tror du behöver semester när du kommer hem smile
  du är underbar som bjuder på dig själv så mycket som du gör

  vad skoy mindy också rivs i swerige!

 22. HELLO GIRLS… VILKEN DAG NI HAFT… WOW!!! Tack för de läckra fotona. Scysta! Jag satsar på SALLADER I SOMMAR! Med mineralvatten & citron! Mina… Favvos är granatäppel-juice! Sov x-tra bra!!!

 23. De e så roligt att se på alla bilder du tagit….
  ser att ni har fantastikt rolig i folkvimmlet!
  Det måste kännas kul att få träffa så många kändisar!
  Det är underbart med det fina vädret vi har nu och vi får hoppas att det håller i sig ett tag till!
  /Kram

 24. Hej Maria
  ja nog har du fullt upp hela tiden när du är på besök i Sverige.Men det är så härligt att du har en sån otrolig energi …att den räcker till att hålla sånt tempo.Roligt att ni har haft tur med vädret och hunnit med lite avkoppling också.Din kläninning ger jag full pott för .Den var så himla snygg…kollade direkt på den när jag såg bilden och tänkte..wow vilken klänning..Ha en fortsatt fin tid
  Kram
  Sandra

 25. Du fina människa, blev så himla lycklig av att se dig på flaket på QX’s lastbilsflak. Du är så himla härlig. :) Det var säkert hur kul som helst att få stå på flaket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..