Ett personligt inlägg till CARINA Perssons mamma :)

Kära Carina Perssons mamma :) Först vill jag tacka dej så mycket för att du tittar in på min blogg. Jag hoppas att jag bjuder på lite av varje från mitt liv här i Kalifornien som mamma, fru, vän, syster och dotter.

Just när det gäller INSTAGRAM så har amelia fixat så dom inläggen hoppar direkt in på min blogg. De flesta bloggare har det uppsatt så numera. Jag skriver på engelska efterson jag har kompisar här i USA och i andra länder utanför USA som följer mej också. Det betyder INTE att jag är super poppis utan att tex min kompis Katrins polare i Australien gillade mitt kort och började följa mej. Och så sprids det osv osv. Jag har ca 22.000 följare så det blir naturligt  att skriva på engelska.

Så något storhetsvansinne finner du inte hos mej och kommer aldrig att göra. Det är inget som lockar :) Hoppas nu att detta förklarar varför jag skriver mina INSTAGRAM inlägg på Engelska. Det värsata av allt var dock att filtret som jag satt på kortet för att visa er vad god glassen var gjorde att jag blev kolsvart i huden haha. Så nej jag har inte solat till ett bränt kol.

Kram från er vän Maria

 1. Hej!
  Å jag såg trailern igår för nya omgången med SHF, det ska bli så kul att titta in hos er ”live” igen! :)
  Ha det bra, kram från Birgitta N i Östersund.

 2. Hej!
  Vill bara säga att du är så himla härlig i dina kommentarer emellanåt ;-D Bra förklarat för den nedklampande mamman, är det hon som skrivit att du såg ut som ett ”bränt kol”? *garv* Puss till dig!

 3. Hej Maria!
  MUMS, vad gott med glass. Längtar så till SHF. Få delta i ditt och din familjs liv och få se lilla Bella och Molly och kul att Mindy är med. Säsongstarten är 21/8. Roligt med vänner i andra länder. Själv har jag många familjer boende i Australien, från mina nära. Vi träffas nästan varje år och nu i september får jag besök därifrån. Ska bli så kul. Vi ses snart genom rutan. Ha det så bra goa Maria.
  Många kramar till dig och din familj och till sötnosarna från din vän Rose-Marie.

 4. Oj, nu såg jag att högerklick har inaktiverats på denna sidan. På gott och på ont skulle jag tro, går inte att översätta med Google Crome då, men det funkar på de flesta sidor. Kanske du Maria kan göra nåt åt det så det går att endast välja högerklick så att man kan använda den fiffiga funktionen i Google Crome?

 5. Vad bra att du bryr dej om dina följare av bloggen, det är fint av dej! Bloggträffen i Sverigen nyligen är oxå ett bra exempel på att du verkligen bryr dej om oss :-) Tips till er som lätt vill översätta en websida till svenska eller nåt annat språk, använd webläsaren Google Crome. Det enda du behöver göra är att högerklicka var som helst på sidan och välj ”översätt till svenska”, superbra är det och jag själv använder det alltid när jag kommer till en engelsk sida, inte för att jag inte kan engelska men för att jag är för lat för att läsa när jag inte behöver. Google Crome är dessutom turbosnabb :-) Ha en underbar dag :-)

 6. Hej Maria!
  Skriver till dig på kvällskvisten (hos mig) =) Tummen upp! för det du skrivit, du är den du är och all heder för det. Kram Svea

 7. **HejBästaMaria**
  Men du är väl för go du Maria!!!! Tänk om alla vore som du vilken underbar plats jorden då skulle bli= ))
  Du är Bäst och underbar..Haha nej jag såg ingen bränd kolbit iaf sist vi sågs haha= )

  Ha en Lovely Day och hälsa familjen KRAM = )

 8. Hej Maria!
  Får jag ge Carina Perssons mamma ett tips?

  Jag tänkte som så, hon kanske kan markera den engelska texten och ta Ctrl C, så öppnar hon en ny flik och letar på Google, där under fliken mer finns översätt, klicka i engelska till svenska och tryck sen så markören står i den engelska rutan, då tar hon Ctrl V.
  Då blir får hon den engelska texten översatt, jättesmidigt och enkelt.

  Lycka Till och Kram från mig!

 9. Kära Maria!
  Oj oj oj vad ledsen mamma blev! Det var inte alls hennes mening att det skulle bli så här! Och jag ville bara framföra hennes åsikter. Mamma ber så hemskt mycket om ursäkt och hälsar att hon gärna vill fortsätta att följa dig. Hon ringer till mig när hon vill veta vad du/ni skriver på engelska. Tråkigt om du och andra har tagit illa upp.
  Med vänlig hälsning
  Carina o mamma

 10. Det finns ett ordspråk som var en favorit hos min pappa när han levde: -Tomma tunnor skramlar mest!
  Ha det gott Maria!
  Kram Weronica Rose

 11. Hej Maria ! Go girl ! Din blogg och inlägg är modern och omtänksam . Du tänker på alla som vill följa dig runt hela världen . Må så gott . Kramis Malin (mallan )❤❤❤

 12. Hej Fina Maria

  Du är helt underbar…jag har sagt det förrut och kommer säga det fler gånger…Du är bäst….vilken empati…trevlig…snäll…m.m

  ***** Det är så skojsigt att få följa dej , din familj o vänner…..ja bli så extra glad när jag vart här inne *****

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..