Neeej säg inte att sommaren glider mot sitt slut…

Hej och hjärtligt välkomna. Vi har värme bölja här just nu vilket gör att man bara vill slappa och ta det lugnt. Det finns inte så mycket energi över för annat. 

Imorgon fyller Mindy år och vi kommer att ha ett stort party för henne här hemma hos oss på lördag och alla våra vänner är bjudna. 

Jag vill bara visa er min IPhone väder karta över där vi bor. Hot hot hot!!!! Det är bara att hålla sej i skuggan med något kallt i handen.

Kamran och jag i lördags kväll. Ohh lalala wearing my new Christian Louboutin wedges. Jättesköna kan ni tro :) Ja jag vet att ni kommer att kolla på den genom skinliga toppen men man ser bara lite kropp siluette när man tar kort och jag planerade att inte ta fler stående kort under kvällen :)

Mmmmmm gott med med hummer( Kamran) och Caprese sallad (färsk mozzarella, basilika, tomat, olivolja och balsamic vinegar) med grillad lax på topp.

Hanna och Sara har båda blivit nominerade så om ni känner för det rösta :) Varenda röst räknas och jag vet att båda två älskar att blogga. Great girls no doubt about it!!!!

Ok under mitt blogg inlägg ( som har hållt på i 2 timmar) har vi nu planerat en Las Vegas resa innan skolan börjar. Åhhh vad skönt :) Ha en underbar sommar tisdag och fika minst en gång. Kram Maria

 1. Kara Maria om du bara visste vad lycklig jag är.Snart får jag det fint hemma med fina Vingtavlan. tusen tack för adressen kram

 2. Ja jag läste hör i metro att det skulel va 33 grader där nån dag förra veckan i la men annars fattar man nada av fahrenheit

 3. Hej Maria!
  Du är sååå vacker och sååå snyggt klädd. Ser att du har samma mönster på bältet som på skorna, mycket snyggt. Älskar dina skor — vill haaa. Kollade på Christian Louboutin. Men hittade ej dina ursnygga skor? Du och Kamran är ett mycket vackert par. Så klart att vi röstar på Hanna och Sara. Hälsa till Mindy och önska henne HAPPY BIRTHDAY med en kram från Rose-Marie.
  Många hälsningar till dig och din familj
  från din vän Rose-Marie.

 4. Hei Maria! Vil bare si at jeg synes bloggen din er så fin og morsom å lese! I do enjoy reading about all the small and big things in your life in California. Takk :-) En fortsatt god sommer til deg og din famile! Med vennlig hilsen, Agnete-i-Oslo

 5. Hej Maria.
  Jag hoppas verkligen du läser mitt inlägg :)
  Jag har hittat världens finaste solglasögon från vb på en sida från usa. länkar den längre ner här. Men jag vågar inte beställa därifrån, skulle du kunna göra det åt mig så sätter jag in pengar innan och betalar frakt och allt? Har ingen kompis just nu som är i usa annars hade jag löst det på annat sätt. du är min enda utväg. hoppas hoppas hoppas du vill hjälpa mig..
  här är länken: http://www.shopbop.com/acetate-butterfly-sunglasses-victoria-beckham/vp/v=1/845524441941656.htm?folderID=2534374302193480&fm=browse-brand-shopbysize-viewall&colorId=37041

  kram elin

 6. Mysigt, pysigt… Gillar dina sallader… Gott gott i gott är det! Toppen var inte såå… snygg… Men beundrar personer som klär sig snyggt i jeans, och att det ser ”fint ut!” Men den betyder inte något – kläderna som kroppen skyls med : ALLT SOM ÄR VIKTIGT = HOW YOU MAKE IT WITH OTHERS…
  *** CONGRATS&HUGS FOR MINDY! Fine att hon gillar Sweden….

 7. Hej Maria!
  Tack för trevlig blogg och att du delar med dig av ditt härliga liv i Californien och underbara familj! Tittar inte in varje dag men lite då och då för inspiration! Du klär dig så härligt och vi är lika gamla så du inspirerar mig till läcker stil! Jag vill verkligen inte klä mig som en tant redan!!
  Nu i sep ska vi åka till LAX för en speciell familje högtid! Har du ngt tips på lyxig restaurang?? Beverly Hills Hotel el Gordon Ramsys?? Ngt läckert ställe!!
  Ha det så bra!
  Kram
  Eva

 8. **HejBästaMaria**
  Ha en underbar Tisdag du med m.fam = ) Oj hälsa Mindy så mkt på hennes födelsedag,jag skriver en hälsning till henne också på instagram ; ) Åh så fina du och Kamran är,och älskar dina kläder Maria..Jag har en liknande svart top..
  Kuul för flickorna att vara med på bloggtoppen,klart jag ska rösta på dem = )
  Åhh Las Vegas!!Jag hänger på ok ; )
  Ha en underbar dag i värmen,tänk på att dricka mkt..
  KRAAM**

 9. Hej Maria! Så roligt att läsa din blogg, måste erkänna att jag är avis på ditt liv – det verkar vara spännande, trevligt och glamourartat! :-) Jag blev nyfiken, du skrev att ni ska ha Mindys födelsedagsparty hemma hos er? Är det vanligt i USA? dvs att man inte bjuder in sina vänner hem till sig? Utan att man istället bjuds in t sina vänner? Verkar väldigt skönt, då får man ju som födelsedagsbarn ”all attention” och behöver inte stressa m mat o liknande… Tack för en kul blogg! Hälsningar Lina

 10. Hei Maria:-)

  Du kunne fint ha visst frem den svarte toppen mer, for du er kjempestilig i den:-) her i Halden er det stort sett under 20 grader, ikke noen sommerfølelse i det hele tatt i år. Ha en fin dag.
  Klem Cathrine

 11. Hej Maria!
  Happy birthday to Mindy! (i förskott).

  Maria du är verkligen skitsnygg i kläderna du hade när du och Kamran var på dejt!

  Var roligt att båda tjejerna är nominerade med sina bloggar.

  Om man översätter era grader till celsius, ungfär hur många grader blir det? (jag hittade ingen enkel sida för att själv kolla).

  Kram!

 12. Du är skitsnygg när ni ska ut och äta mat! Supersnygga jeans, top och skor! :) Älskar din blogg. Kram Jenny

 13. Hej Maria ! Vilka snygga skor ! Ja , allt var ju så snyggt . Jag som älskar jeans , vill ha dina ! Japp så är det … ;) vad roligt att båda tjejerna har blivit nominerade . Grattis Till dem båda !! En resa till LAS Vegas är ju inte dumt att avsluta sommarn med. Kram till dig // Malin ;mallan)❤❤❤

 14. Först Grattis Mindy! Jag skulle gärna läsa ett inlägg från henne om vad hon tyckte om Sverigeupplevelsen, går det att ordna?
  Såå snygga skor, ja hela du förstås men :-) Hoppas daten var trevlig, ser mysigt ut. Värmen kan du skicka hit, här börjar det svalna ordentligt men jag planerar en solresa till vintern så jag ska inte klaga.
  Veronika

 15. Du är alltid så snyggt klädd! Älskar the top och jeansen , riktigt snyggt ! Du kan väl skicka lite värme till Helsingborg ;) inne på min sista semester vecka ich inte fått så mycket sol där inte .. Ha de bra kram Jenny

 16. Shit va snygga jeans :)
  Men du Maria…..eller någon annan.
  Var kan jag köpa en Drawstringbag i svart?
  Jag har letat men hittar ingen återförsäljare :(
  Jag bara måste ha en sån.
  Annars hoppas jag ni får fortsatt fint väder, samma som här uppe i norrland, Luleå :)

 17. Ojojoj, varmt!!! Tur att ni har en pool att svalka er i dagar som de här :)
  Så fina ni är du och Kamran, jag älskar dina skor OCH din topp som är lite genomskinlig, det gör ju såklart ingenting, bara snyggt! Och den satt väldigt fint på dig Maria. God mat verkar ni ha ätit på eran dejt också, det verkar finnas så mycket gott att äta på restaurangerna ni går till, man dreglar nästan lite grann av att se bilderna ;)

  Ha en bra dag fina du!

 18. Hej Maria!
  Vilka läckra skor! Gillar även jeansen och toppen! Du passar jättebra i sån topp. Jag tycker det är jättesnyggt med smala jeans och ett par snygga högklackade skor till.

  Vad härligt det låter med Las Vegas resa!!
  Själva har vi lagt in 5:e semesterveckan nästa vecka och då blir det en 2 dagars kryssning till Helsingfors, vilket vi ser fram emot jättemycket!

  Ha de så bra!
  Kram

 19. Hej hej Fina Maria

  Jag älskar din outfit när du o Kamran var ute o käkade…så NICE….Åhh…

  Vad underbart och ha varmt och soligt….Här känns de som sommaren inte varit sommar…ja njuter av dina foton istället…

  Hälsa Mindy jätte GRATTIS…Spännande att få se foton från partyt…Kör så de ryker…

  Jajamänsan jag kommer ta många kaffe idag på jobbet…haha

  *** Maria du vet väl att jag älskar din underbara blogg ***

  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..