Super kul dag mitt i veckan…..thats how I like it!!!!

Hej på er alla bloggis läsare kul att ni är här och kollar in. Idag blev det massor av lyckade event. Får jag lov att berätta om en vanlig dag i mitt liv. 

Vaknar kl 07.00 med ett leende och tar Molly och Bella på en kort promenad.

Hanna kommer in och berättar hur olycklig hon är med hårfärgningen i hennes hår som hon gjorde igår på en salong och det tog 3 timmar. Det ser ut som om hennes hår är doppat en snabbis i brun färg och det blev som en liten hatt på toppen.

Vid 9 am tiden är jag redo att sticka till Zumba och kommer på i sista sekund att jag inte har några workout skor därför att jag skulle ha köpt nya och de gamla ligger nu i recycle någonstans. Panik kutar jag in i Kamrans garderob och tar ett par av hans avlagda skor. Neeej alldeles för stora men det får duga. Kopplar upp Bella och Molly för att släppa av dom till the groomer på vägen till Zumban. Sneglar på sko hyllan i garaget och ser Saras (Fångarna på Fortet skor) och sätter på mej dom. Passar perfekto!!!

Efter Zumban handlar jag nya rosa plantor till trädgården för att det ska bli fint till Mindys födelsedags kalas. Åker hem lastar av plantor och hoppar in i bilen för att klippa håret. Hanna kommer när jag är klar och vi frågar hur vi kan fixa detta hårproblem. Nancy min hår frisörska rekommenderar att vi går tillbaka och ber att stylisten fixar Hannas hår så som hon vill ha det (Blake Lively färgton).

Jag åker hem och hoppar i duschen och sedan fixar jag mej iordning och sticker iväg till Starbucks för att träffa svenska Karolina och hennes pappa. Karolina är 15 år och kommer från Landskrona. Ur gullig och dom hade med sej jättefina rosor till mej :) vi pratar ett tag och sedan åker vi hem till mej och tar lite kort. Efter att vi sagt hej då åker jag och hämtar Molly och Bella. På vägen hem hämtar jag 3 cocktails bord hemma hos Shaun som vi ska använda på partajet.

Så fort jag kommer hem så kommer Mindy och hämtar mej och vi sticker iväg och beställer ballonger, köper godis i massor, servetter, godispåsar osv osv. Sen åker vi hem och lastar av för att Mindys bil ska tvättas. Vi hoppar in i min bil och sticker till TJ MAXX för att köpa stora fina godis skålar som ska pynta vårt godis bord hjälp dej själv med en påse. Medans allt detta händer är barnen i trädgården med deras kompisar och badar. Hanna och Nick tar Bella och Molly to the boardwalk in the Harbor in Dana Point för en promenad och lite glass.

Nu till det viktiga och roliga…Mindy och jag strosar in på TJ MAXX och går direkt till kristall avdelningen och i hörnet av mitt öga ser jag massor av glas och mer därtil som vi samlar på. Jag skriker Mindy look!!! Vi tjuter av glädje och börjar automatiskt plocka i alla glasen i våra shopping vagnar. Alla runt omkring oss blev jätte nyfikna och blev alldeles olyckliga när vi tog vartenda glas. Ralph Lauren glas i bästa kristall och glas från Italien som är guld kantade och super exclusive. Jag lovar ni får se dom imorgon :)

Sen åker vi hem och nu är det dags att ge Mindy hennes födelsedags present. Hon blev jätteglad och vi skrattade glatt och tog ett glas vin och hyvlade lite fin stark ost med oliv kex. Hem och lagade mat (pratade med Kamran och vi började diskutera plast foliet som du sätter på mat eller annat som du sparar i kylskåpet, blev osams i 10 min men är nu över det) och nu sitter jag här kl 22.00 och bloggar på. Hanna och Nick kom för en timme sedan och Hannas hår är nu fixat till en bättre färg :) Har ni somnat???

Jag och Karolina 15 år och nästan lika lång som mej :) GREAT!!!

Här ser ni Hanna och hennes hår som blev lite konstigt. Nick hennes pojkvän är så gullig och otroligt lik Kamran så vi kan verkligen inte mer än att skratta åt den likheten. 

Här är de fina rosorna jag fick av Karolina. Tack så mycket det var verkligen alldeles för mycket.

Tadaaa….The Bondurant Wing portrait :) Skönt att veta att man har ängla vingar runt sin familj. Tack än en gång Lina Gardelid som har målat denna tavla och tog med sej den från Sverige. Ni kan gå in på www.linagardelid.com och se fler vingar. Mindy blev överlycklig och kan inte vänta att få hänga sin tavla.

Ovetande att Christine (Mindys dotter) tar ett kort. Ughhh

             

Fullt vetande och redo med ett kamera smile. Vilken skillnad :)

Ohhh vad den är fin och jag hoppas att Mindy och hennes fina familj alltid kommer att känna sej trygga med dessa vingar som sluter sej runt deras familj.

Tack för era kommentarer och kul att ni gillade min garderob. Ja jag kan visa er mer såklart. Ha en toppen dag! Kram Maria

 

 1. Varför är det så att så fort någon skriver något negativt till Maria, som Malin har gjort, så måste alla försvara och säga att den personen är bitter. Jag håller med Malin, när man köper märkeskläder och strör pengar omkring sig som bara den, så tror väl inte jag heller att 10 dollar har samma värde för Maria som nån annan. Det fattar väl alla själv! Om man läser Saras blogg så är det ju shopping nästan varje dag och alltid märkesgrejor, så varför är man sur och bitter för att man påpekar det?

 2. Åh Maria! Helt underbart roligt att läsa om din dag i detalj. Du är så fantastisk! :) Kul att följa dig en hel dag hur du tänker och vad du gör. Jättebra present till Mindy! Gärna fler såna här inlägg tack :) Kraam!

 3. Malin, om du kunde läsa ordentligt istället för att låta så sur & bitter så står det ” en vanlig dag i MITT liv”. Det är ju trots allt Marias blogg, varför skulle hon skriva om ett vanligt svenssonliv när hon inte ens bor i Sverige?

 4. Hej Maria,
  Jag är så ledsen för att jag inte fick träffa dig då du tog emot på Sheraton hotel. Men jag hade ingen barnvakt. Vilka fina vingar! Visst är det något speciellt med änglar ändå? Du har fått min bok Valentin den magiska drycken och jag hoppas att du tycker om den. Jag älskar inredning precis som du och idag är jag med i Leva och Bo. Här kan du kika in hos mig http://jessicahardiman.hoi.se/
  Kram Jessica Hardiman

 5. Härligt att läsa om din dag, du hann verkligen med mycket.
  Hannas hår är jättefint, men så klart ska hon känna sig nöjd själv. Söt kille hon har och SÅ lik Kamran, ha ha.
  Jag förstår att Mindy blev glad för sin present.
  Längtar SÅ till tisdag då SHF börjar igen.
  Kram till dig!

 6. Jätteroligt inlägg, kul att få ”följa med” dig under en dag!

  Malin, det klart att Maria vet att hon inte lever ett svenssonliv. Men till skillnad från många andra så gör hon något bra av sin tid; tar hand om sina barn, sin make, sig själv och sitt hem. Vad är fel med det?

  Go Maria!

  /Anneli

 7. En vanlig dag?!
  Tänk på Maria att det du gör på dagarna, gör vi medel Svenssons efter en arbetsdag på 8h. Då skall vi ta hand om hus, hem, barn, hobbyn etc etc…
  Du lever i en värld, där du aldrig kommer att förstå hur vi Svensson lever! Du säger vidare att 10 dollar väger lika mycket hos dig som hos oss, vilket nonsens prat!

  Jo, jo jag vet jag kan låta bli att läsa din blogg…Men det finns dagar då jag verkligen gillar dina inlägg, men inte idag.

  Ha det bäst Maria.

  Kram Malin

 8. Så vackert Maria! En toppensida i denna din blogg… Älskar dessa vita vingar med kronan…. Tänker på ” himlen är nära….” Varje dag tom! Hanna har ju jättefint hår…. Varför färga & fixa … ??? Vi vet ju att det inte är hälsosamt… ??? Henna & fin Olivolja går bra… Och kamomill som håller håret vackert ljust. Blåklint förskönar det gråa. Experter på skönhet säger dessutom att den hårfärg jag får passar även bäst till min hudton etc…

 9. Du är för rolig Maria!! Skrattar gott och känner igen mig i ditt vardagsliv, härligt att du delar med dig!! Men en fråga, är det vanligt att amerikaner går ut på promenad med sina hundar, har hört att de endast släpper ut dom på sin (förhoppningsvis) stora tomt, är det så? Kram Lena

 10. Hej Maria!
  Först vill jag säga, vilken helt fantastiskt underbart fin blombukett du fick av Karoline, Wow säger jag bara, vilken lycka och glädje att få en sån.

  Men så tråkigt med Hannas hår, tur att dom fixade till det, får vi se en bild få det färdiga resultatet?

  Vad skoj att Mindy blev så glad för din fina present.

  Jätteskoj också att läsa om din dag, har du oftast så fullspikade dagar, eller var det här mer ett undantag?

  Kram!

 11. Åh, så kul att få läsa om en vanlig dag i ditt liv. Verkar som du flänger en del fram och tillbaka, men kul också. Hoppas partyt för Mindy blev lyckat. Ha det bra!

 12. Haha du skriver så roligt Maria. Det verkar nästan som om du skriver fortare än du pratar? :-)

  Min dotter blev gråhårig en gång när hon gjorde slingor hos frisören. Fruktansvärt! Tur i oturen att det gick att fixa. Men det tog många timmar och kostade mycket. Och i slutet såg hon likadan ut som innan…

  Ha en bra dag! Kram

 13. Maria va roligt det var att läsa om din dag från morgon till kväll, ditt sätt att berätta och din spontanitet gör att man bara vill ha mer och mer! Tj Maxx äventyret var bäst, ”Mindy look” jag både hörde och såg dig framför mig! I love it, ser fram emot att se de fina glasen! Kram Anna

 14. Hej Maria ! Näääää vilken låååång dag !! Du hann med mycket , både roligt och nödvändigt . Ha ha ;-) grattis till Mindy som fick den underbara tavlan , den är jättefin . Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 15. Ja, läser att du har haft ett späckat schema. Hinner du njuta av livet? Tycker du har fullt upp. Kul med sådana här inlägg, tycker jag. Fin tavla med vingar. Hoppas Hanna fick ordning på håret. För många år sedan när jag färgade mitt hår hos frissan, hade jag gröna inslag när jag kom hem. Syntes inte i spegeln där, men jag gick tillbaks så det tog några timmar att få ordning på det. Vilken chock när det var grönt i det när jag kollade i spegeln, efterhand kan man skratta åt eländet men inte då. Ha en fortsatt trevlig dag/ kväll.

 16. Hej Maria!
  Kul att få en inblick i din vardag, somnade gjorde jag inte. Nästa vecka börjar de sända dom nya avsnitten av SHF, spännande! I ett tidigare inlägg har du ett bälte på dig som finns i collectionen skrev du, jag har inte kunnat hitta detta bälte någonstans. Är det något som kommer i höst? När kommer den efterlängtande plånboken och hur ser den ut?
  Mvh Yvonne

 17. HERREGUD, Vilket HÄRLIGT inlägg :) haha! Fick verkligen inlevelse av allt du gjort (och alla andra) och det var riktigt roligt att läsa :D Fler såna här :))

 18. Hej Maria! Vi tittar in här varje dag, du är som en god vän med alla och din familj också. Tänk vi började följa dej ända sedan Hollywood fruar började,glömmer heller aldrig när du och Carmen lät oss ta kort med ier i Båstad ser fram imot nya avsnitt av Hollywood fruar i höst kram från Mikaela,corinne och mamma Britt-Marie

 19. Hej Fina Maria

  Jaaduu vilken dag du hade….Så är det ibland….

  Hoppas Hannas nya hårfärg gick att fixa iordning.. inte kul att vara missnöjd….

  Vad skojigt att Mindy blev överlycklig av sin födelsedagspresent….. Jag älskar min ” Ving tavla ”

  Jag frågade i förra inlägget om din pafym som du hade på bloggträffen vad den hette….Hoppas du har tid att svara…jag är så trött på mina parfymer…Och vill testa nya om de passar på min hud…

  Jag såg dej o Mindy i Se&Hör en intervju på Diplomat Hotel….Ni var så fina i era rutiga skjortor…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 20. **HejBästaMaria**
  Nej klart jag inte somnade Maria,din blogg är ju det bästa som finns = D
  Ojj fullproppat schema,massor ju..Älskar tavlan med vingar på..Syns att Mindy är glad över den = )

  Ha en fortsatt Lovely Day!!Ha ett trevligt födelsedGs kalas för Mindy!Hälsa familjen KRAM**

 21. Vilken dag! Tur att det finns dagar du kan vila och ta det lugnt. Hoppas festen blir lyckad och att du kan koppla av själv.

 22. Underbart Maria! Du är verkligen effektiv och det gillar jag skarp..och självklart så somnade jag inte ;) Det är ju hur roligt som helst att läsa din blogg. I dag skall jag inviga min nya bruna och supersnygga Maria Montazami Drawsting bag….I just love it…och dom nya snygga örhängena sitter redan på plats…
  Hoppas ni får en helt fantastisk fest för Mindy… Jag är så besviken att jag inte kunde träffa er i Sthlm sist…
  Kram kram

 23. Ojojoj, hur mycket kan man hinna med på en dag egentligen? ;) Fullspäckat låter det som! Jag kanske har missat det, men hur kommer det sig att ni skall ha Mindys födelsedagsfest hemma hos er? Roligt att fixa inför en fest i alla fall!! Tror jag skall köpa din idé om att plocka ihop till sin egen godispåse på min nästa fest. Skall ni ha svenskt godis att bjuda på?
  Den tavlan är sååå fin, kan tänka mig att Mindy blev jätteglad över den!

  Ha det gott och ta hand om dig!

 24. Skriv din kommentar här!Läser din blogg varje gång du lägger in ,men nu Maria börjar jag ledsna ! Tycker att det är töntigt att du drar in Mindy nästan på varje bild ,samt att du involverar henne på dina jippo .Denna människa vill ju vara en kopia av dig(stalker ) inte vet jag .Men nu kommer jag att sluta läsa dina inlägg,jag tror att du förlorar på detta i långa lopp ….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..