Emma lär sej en ny sång på pianot :)

18 augusti 2012 30 kommentarer
Allmänt

Mamma vänta du bara tills hon har lärt sej hela sången. Då kan vi gråta ikapp :) Kram Maria

30 kommentarer

Hej Fina Maria

Åhhhh, Vad vackert….Tårarna är redan på väg…Så fint….Emma är duktig….Jag vill höra mer….Och tänk när hela musikstycket spelas…Oj,oj…

Kramisar Nettan (Logan )

**HejBästaMaria**

Wow så underbart vackert Emma spelar!!Är det något instrument som jag verkligen uppskattar så är det piano..Duktiga Emma!!
Ha en fortsatt Lovely Day och hälsa fam kram Anna Nykvist = )

Wow! That’s beautiful. Vad hon är duktig, Maria. Hälsa Emma det :) Jag önskar att jag också kunde spela piano. Är hon självlärd eller har hon tagit pianokurser? :)

Hej Maria och Emma ! Vad vackert …. Sååå duktig. !!! Skulle vara jätteroligt om man fick höra fortsättningen . Kramis Malin (mallan)❤❤❤

Vad duktig hon är på piano, hon lär sig säkert hela snart. Min stora dröm har alltid varit att kunna spela piano. Kanske en dag…

Wow! Jag visste inte att ni har en sådan talang i huset, hon spelar ju jättebra!
Piano är mitt favoritinstrument, och det är verkligen något jag vill lära mig. Men har ingen möjlighet att träna på fritiden då jag inte har ett piano….så det blir nog inte av tyvärr.
Men det är ändå kul att se andra duktiga! :)

Hej maria har du åkit perilious plunge på knotts nån gång. hörde den skulle stänga så jag får ej möjlighet att åka den innan jag kommer dit efter 3 september. den verkar skitkul.

Vilken duktig tjej Emma är!!!
Henne kan du vara stolt över. Hon kommer att bli superbra om hon fortsätter spela på det där sättet.
Hälsa henne det!
Kanontjejen :-)))
Kram från en som la av för tidigt…
/Ka

Hello Emma!!! Jättenice att höra dig spela… Jag blir alltid väldigt rörd när jag upplever ungdomar/barn som vill lära sig spela något instrument! Själv fick jag aldrig en chans, ( det var pappas ”fel”!!!) trots att vi har stor musikalitet i vår släkt på min Mors sida… *** Så Maria – jag kan med lätthet gråta ikapp med dig!!! ***Både Glada övningar och traggliga – väntar vid Pianot kan jag tro… Ha det gott & bäst & allt däremellan…

Hej Maria!
Så duktig Emma är och så vackert. Spelar inte Nicho också piano? Önskar att jag kunde det.
Maria vi ses genom rutan nu på tisdag. Ska bli så roligt, längtar så. Många hälsningar till dig och din familj från din vän Rose-Marie.

Jättekul med video på Emma! :)
Men Maria, du har inte nämnt att Svenska Hollywoodfruar börjar på tisdag, om två dagar! :D Eller det kanske du har? :) Oh well! Jag har sett jättemycket fram emot det :)
Kram och ha det så bra!

Hej Maria!
Många hälsningar till Emma, så duktig hon är!!! Spelar du också piano, Maria? Vilken underbar instrument! Ha det så bra, många kramar från Nora.

hej maria jag har en fråga till dig. jo den där showen på tlc där man kan handla gratis mat med hjälp av kuponger är den äkta elle fejk. och gör du det med. alltså jag vill flytta till usa för att kunna testa detta. så himla coolt och konstigt att matvarubutikerna ej går i konkurs fattar ej hur detta är möjligt att man kan använda 17 kuponger och få 17 läsk billigare. här i sverige är det bara tillåtet med 1 kupong per vara! och ni har också affär där allt bara kostar en dollar som är 6 kr i sv pengar. Har du handlat på dollarstore/dollar three eller 99 cent store nångång?

Skriv en kommentar