In Las Vegas having fun with the family ☀

22 augusti 2012 23 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/OnQaxpnTEa/

23 kommentarer

Say HI to Mindy from me Maria: I absolutely loved her yesterday in ”Svenska Hollywoodfruar”. What a woman :-D!

And hey, you were pretty funny, too :-) As usual :-)

XXX Johanna

Hej Maria ! Vad härligt ! Spelar ni nånting ? Grattis till en bra start hollywoodfruarna. Ha ha Mindy är ju ”galen” . Ni måste ha jättekul ihop.:-) Kramis Malin (mallan(❤❤❤

Hej Fina Maria

Åhh, du ser så fräsch ut o snyggt linne…Coolt!!!
Kvällsfotot va läckert…

Ha en hääärlig tripp med familjen

Kramisar Nettan ( Logan )

Vad kul att se er i Svenska hollywoodfruar igår :) Blir roligt att följa den nya säsongen. Du o Mindy verkar ha riktigt kul tillsammans :)

Hej hopp!!
Underbart att Svenska hollywoodfruar är tillbaka. Och som de flästa tycker så är det ju du som gör showen.
Du verkar vara en sån härlig person.
Blir så faschinerad av dina kläder. Du har sån härlig stil. Gillar mycket!!

Kram kram

Såg nya avsnittet Hollywood fruar. Men vad är grejen med Mindy. Samma frisyr och allt. Ser på bilder att ni även har liknande kläader.Hallå! Det är lite scary.

jag blir så grön av avund.När jag ser dig i högklackat

jag är opererad 2 gånger för diskbråck så den tiden med höga skor är förbi snyft

roligt se dig tillbaka i rutan märks mindy och du har blivit riktiga vänner hon verkar vara ett krutpaket smile

hoppas den nya frun också är trevlig
men där är en fru jag klarar mig väldigt bra utan
nej inga namn men hon verkar inte vara normal nåt är fel med henne
för min del är du nummer 1 har varit hela tiden
börjar också tycka om isabell mer och mer
stor kram till dig

Jättekul att se Hollywoodfruar på TV igår!

Du verkar vara den klart trevligaste av dem alla. Mindy också förstås – skrattade högt när hon satt i bilen och dansade. :-) Fantastiskt att ni har blivit så goda vänner.

Ha det så kul i Vegas!

Gud vad roligt att SHF är tillbaka har längtat så!! Det hade inte varit något utan dig du är bäst och att Mindy är med dig i programmet är ännu roligare, längtar så efter tisdag!!!
Stor stor kram!! Elvira

HEEEEJ MARIA!!!!!! såg SHF igår and you are absolutely the best!!!!!!!! Jag bara undrar om du inte kunde starta med att twittra!? Jag vill så himla gärna veta mer om ditt liv och vad du gör i LA! Du är en helt fantastisk person!!!!
MVH Marcus! :)

HejHej! Efter att sett SHF igår så vela jag bara säga att Mindy verkar vara en helt underbar person och ni verkar ha så mycket gemensamt! riktigt roligt! :) Jag tycker att du och Mindy borde få ett helt eget program som typ ”the crazy blondes” eller nåt :D

Hej Maria! :)
Nu äntligen har jag blivit ägare till en Drawstring bag och jag är suuupernöjd!! Älskar den grymt mycket, den kommer bli min nya bästa vän :) Så otroligt fin!!
Det ända som fattas nu är att få träffa dig, hoppas den drömmen blir sann någon gång! :)

Satt också självklart spikad i soffan när SHF hade säsongspremiär igår! Som vanligt är du favoriten och vad roliga du och Mindy var. Ni verkar ha ha funnit varandra, kul :) Längtar nu till varje tisdag!
Kramar från Elin :)

Hej Bästa fru Montazami!
Såg första avsnittet av SHF i går kväll, riktigt roligt att se er i rutan igen. Ser fram emot fortsatta avsnitt med glädje. Jag förstår av vad jag såg igår att Mindy och du har roligt tillsammans, när hon höjde ljudet på bilstereon och dansande i bilen…. hon bjuder verkligen på sig själv och framför allt hon är den hon är och det vinner man på i längden tycker jag. Jag gillar verkligen teservisen, helt i min smak. Det är så roligt att få ta del av din vardag och fest här på bloggen och nu också på tv. Du och dom andra fruarna kommer att lysa upp i höstmörkret. Stämmer det Maria att det som händer i VEGAS stannar i VEGAS? =) Gillar verkligen dina armband och toppen du har på bilden … men men allt klär ju en skönhet eller hur? Njut nu av vistelsen i VEGAS tillsammans med din familj. Kram Svea

**HejBästaMaria**
Du och Mindy var Bäst igår på SHF = ))Såå himla kul att se er!!
Vad händer i Vegas då?Hur länge blir ni borta?Har ni vovvarna med er också?Åhh Maria vart hittar du alla snygga kläder,älskar ditt linne = ))Önskar dig söta Maria m.fam en trevlig dag massa kramar från Anna Nykvist = ))

Hej Maria!
Äntligen SHF. Underbart att se dig i rutan igen och även Mindy. Min man skrattade högt när han såg Mindy höja ljudet på bilsterion och att hon satt i bilen och dansade. Han sa, ”så där gör du också”. Skönt att veta att det finns fler som bjuder på sig”. Önskar dig och din familj en trevlig semester i Las Vegas. Kram från din vän Rose-Marie.

Skriv en kommentar