In Italy

23 augusti 2012 12 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/OpYzE4HTMP/

12 kommentarer

Haha, där var vi förra hösten. Så häftigt att gå runt och alla ljusshower på kvällen. Det är så vackert i Las Vegas, stora Kasino på varje hotell x flera. Ha en fortsatt trevlig semester. :-)

Hej Fina Trevliga Maria
´
Vilken Nice bild på dej …..Jag kan förstå att ni i familjen har de underbart med ledighet tillsammans..

*** Ha en fortsatt myyysig holiday ***

Kramisar Nettan ( Logan )

Hej Maria!

Vad härligt ni verkar ha det!

Det är så här att jag och min man skall åka till L.A den 2-8 okt för min man skall gå på en konferens med jobbet! Jag blir då ensam hela onsdagen 3e och på fredag förmiddag den 5e!

När du la ut Emma på video när hon spelade piano så fick jag en liten ‘present ide’ till henne! Det råkar inte vara så att jag skulle kunna få hälsa å lämna den till någon av dig eller dina döttrar!? ^^

Jag har ju aldrig varit i L.A förut så jag har ingen aning om vart?! Om du skulle tycka att det är roligt å träffas så kan väl du maila i så fall^^

(förstår om ni inte orkar hälsa på alla fans)

Stor kram josefine

MARIA BARA LÄS DETTA SNÄLLA BER DIG!!

Hej Maria du måste bara verkligen hälsa din vän missy, att hon är dö grym och be verkligen henne rocka loss med musiken i bilen och fortsätta dansa som hon gör. Jag och min sambo har suttit och gjort repeat när ni är i bilen första avsnittet.
ni passa verkligen ihop.
love MIG DE OCH HÄLSA HENNE att hon e grym.

kissies

Pop va underbart! Häftigt! Va där i januari och bara längtar dit igen. Såg ju vart du fått din inspiration ifrån. Ha det gott och spela inte för mkt;-)

Skriv en kommentar