Yeah Svenska Hollywood Fruar…..

Hej på er alla. Just nu är jag i Las Vegas med hela familjen och vi bjöd även med oss Niles och Nick. Ja dom har sitt eget rum och Sara och Hanna är med oss i en superstor svit. Igår regnade det så det blev ingen pool och Pina Coladas. Vi shoppade och gick på en Cirque Du Soleil Show på kvällen. Sen spelade vi lite och jag gjorde inget annat än förlorade arghhh. Sara och Hanna gick ut med Nick och Niles på en dansklubb.

Ny dag idag och solen är ute :) Vi ska ner till poolen och sola lite. Jag skickar ett Instagram så får ni se. Vi bor på Four Seasons och det är jättefint här. Bella och Molly är hemma. Det är Mindy som sitter barnvakt. Jätteroligt att ni gillar henne i SHF. Hon är min bästa vän och båda våra familjer trivs tillsammans. Kul !!

          

Niles och Sara :) Nick och Hanna :) Kul att dom kunde hänga med och roligt att få lära känna dom båda lite bättre.

Familje middag första kvällen vi kom. Vi åt på Charlie Palmer som är ett väldigt gott Steakhouse.

Helt otroligt att det regnar i Las Vegas mitten av augusti. Men vi gör det bästa av det hela och besöker lite olika hotell och det finns massor av nya koola. Detta är vårt hotell The Four Season.

Här är vi på Venetian och tänker ta en liten Gondola Ride. Emma och Nicholas tycker att sådant är super kul.

          

Turistar som alla andra. Kul :)

Lite Italiano lunch mitt i det hela och medans vi åt så blev vi underhållna av opera sångare som sjöng gamla goda italienska låtar.

Ut på kvälls show och är super peppade. Min svarta blus blev genomskinlig på kortet men var INTE det normalt. Vi har skrattat mycket och skämtat hela tiden. kul resa men nu ska jag hoppa i poolen och bli lite brun.

Kram och vi hörs snart igen. Maria

 

 1. Herregud vad du har ändrat dig i denna säsong av Hollywood Fruar. Kan ju inte säga att det är till det bättre. Du kändes mer äkta och härlig när du var mer dig själv och fokuserade mindre på Mindy i programmet. Nu känns du som en 10-årig flicka som just hittat en bästis och måste ha allt matchande, hund, bil och kläder. Kan du inte va mer dig själv? Och varför är du ”rädd” för gunilla? Eftersom det inte går att kommentera på gunillas blogg, så skriver jag här: gunilla är söt, naturlig, vacker, tusen gånger mer äkta och härlig i sin personlighet än både dig, isabel och margareta tillsammans. Det ni tre verkar lida utav är pinsam avundsjuka, som visar sig i rejäl mobbning. Ni borde skämmas.

 2. Trevligt att lära känna sina döttrars pojkvänner.
  Hoppas den ena pojkvännen lär sig att ta bort sin keps när man sitter vis matbordet, typiskt Amerikanskt. Gud sitta med hatten på vid matbordet.

 3. Kul att Mindy var med i första avsnittet och hoppas hon är med mer!!!… Hon verkar superhärlig och asrolig!!! Och hoppas hon hade kul i sverige (sweden)… Ni gjorde succé i pride paraden!!! Hälsa Mindy från Göteborg att vi älskar redan henne också!!! Kram Niclas Göteborg…

 4. Hur kan man kalla andra kommentatorer för lättfotade? Det var bland det dummaste jag läst. Jag förstår också att folk undrar för visst är usa i mångt och mycket dubbelmoralens land. Det är helt accepterat att ha väldigt urringat och shorts som visar halva skinkorna, köra bil efter några glas och helst ha ett vapen att försvara sig med. Men ajabaja om man antyder ngt om sex.

 5. INGA STEROTYPER HÄR INTE!!! MINST AV ALLT MARIA M OCH HENNES FAMIL !. OCH DET HANDLAR INTE ALLS OM ATT VARA PRYD. SÅ FEL, SÅ FEL… ATT TA EN VISS HÄNSYN, LÄRA KÄNNA VARANDRA, GE VARANDRA FRIHET GENOM ATT HA VISSA GRÄNSER ÄR BARA BRA!!! ÖMSESIDIGT FÖRTROENDE OCH ***R*E*S*P*E*K*T** ÄR A&O ** I ALLA FÖRHÅLLANDEN. BÅDE I PARRELATIONER, UNGDOMSKÄRLEK OCH ÄLDRE-ROMANTIK….

 6. Hihihi…..du är ju för rolig :)
  Vill också ha en sån där pool som du skriver om….en som man kan hoppa i och bli brun :D Förstår helt och hållet vad du menar men det blev så kul :)

 7. Älskade premiären av SHF! Men det slog mig också att du och Mindy i ett eget program, det hade inte varit dumt! Ni är så himla roliga ihop!

 8. Jag förstår svenskars kommentarer om skilda sovru
  , men jag är också medveten om att det är ett annat tänkesätt i USA! Jag upplever också att man är mer pryd i USA och pratar inte öppet på samma sätt som vi! Fast i vissa fall är det mer tillåtande med hur man klär sig i usa gentemot Sverige, och man får mer vara den stereotypa ”kvinnan” som knappt är acceptabelt i Sverige längre!
  Iaf, det vore bra och intressant om du berättar hur & varför ni tänker som ni gör! Inte för att på något sätt döma, utan för att öka folks förståelse ! För visst skiljer det, men det ena behöver ju inte vara bättre, Alla sätt är bra utom de dåliga :)

 9. Hej! Var också i las vegas i veckan, synd vi inte såg er! åkte därifrån igår& ja himmel vad det regnade! Hade tänkt ligga i poolen & sola! Istället blev vi dyngsura och fick på något ställe ta av oss skorna för att gå igenom stora vattenmassor!

 10. Har aldrig kommenterat innanr! Nu då jag ser att många har kommenterat detta med skilda sovrum,blir jag oxå lite nyfiken. Flickorna var ju nyligen på Bali med sina pojkvänner och inte kan jag tänka mig att de bodde separerat där :-)
  Måste oxå säga att Mindy verkar vara underbar och genuin människa. Kul att se er i rutan igen…..

 11. Härligt med familjesemester och att Hanna och Saras pojkvänner också kunde följa med. Förstår inte heller detta med skilda sovrum, dom är ju vuxna, men det är er familj så andra behöver ju inte förstå era regler. Det är alltid intressant att höra och se andra familjers regler och familjeliv. Att det kan vara så olika. Tycker det är underbart att ni umgås så mycket som ni gör. Hoppas ni får en fortsatt bra semester och en bra helg.

 12. Oj då! Lästa kommentarerna här nedanför! ( Maria -Inte behöver ni svara på dessa dumma kommentarer av lättfotade svenskar… ) Vi är alldeles för frigjorda och till den grad att vi faktiskt är fångar i vår egen fälla!!! VARFÖR LÄR VI VÅRA BARN HÄR I SVERIGE, ATT EN ABSOLUT FRIHET ÄR DET BÄSTA SÅ ATT VI HUR SOM HELST KAN GÖRA PRECIS VAD VI VILL!!! Regler och en viss ordning i samvaron är klart bra, så att alla vet var GRÄNSERNA GÅR, möjligheterna finns och kan utnyttjas till allas gemenskap. Är det en riktig frihet??? Nej tack ni som skriver härnedanför :Maggan, R, Julia! Amerikanare är inte alls tråkiga därför att det inte görs vissa ”saker” … Friheten ligger i samvaro, upplevelser utan att TÄNKA PÅ VARANDRA SOM SEXOBJEKT I .ETC… Människan och så även de unga, är först en social varelse! Det är bara vi svenskar som skall vara SÅ RADIKALA ATT ALLT ÄR TILLÅTET I VÅR SK. FRIA KULTUR… Vi är en av de mest insnöade folk som finns…

 13. Superskönt att se sig om! Och fint att ni gillar döttrarnas pojkvänner som föjler med. Hoppas ni tog vara på varje minut, både i och utanför Poolen! Så att vardagen känns lite lättare med en massa goa minnen i bagaget… Ha det bäst alla Montazamisar!!!

 14. LAS Vegas är jättemysig tycker jag sedan vi var där förra hösten. Hoppas vi får en kommentar varför de har skilda sovrum????? Ha en fortsatt trevlig semester i LAS Vegas.

 15. Dem kan inte sova separat! Dem är ju nästan vuxna och det är 2012 vi lever i… vakna upp, hur har du önskat ha det själv?, eller det är Kamrans religion som säger, det jag inte ser- finns inte…

 16. **HejBästaMaria**
  Så fint det ser ut där,ni ser ut att ha det bra och trivas; )
  Ja jag tycker att det är jättekul att Mindy är med i SHF,du och Mindy är bäst och gör hela programmet!!=)
  Skönt att Mindy kan passa vovvarna =)

  Åh jag vill också åka till Vegas,men tack för att du delar med dig så att man får drömma sig bort lite =p

  Ha en fortsatt trevlig trevlig dag Maria och hälsa familjen KRAM**

 17. Hej Maria! roligt att ni är tillsammans så fina ni är allihopa!!! Hoppas ni får det bara bra på semester! Mindy är hur rolig som helst:):)
  Stor kram!!!

 18. Men allvarligt, skillda sovrum. Så ni tror att dom inte ”ägnar sig” åt varann när inte ni är med. Dom är tonåringar och kära, kom igen.
  Så typiskt präktigt amerikanskt

 19. Fast skulle ni bo i Sverige så skulle dessa unga vuxna par ha sovit i samma rum, inte sant? Känns det amerikanska ‘pryda’ sättet mer naturligt för dig Maria fast du är uppvuxen i ‘fria’ Sverige? Skulle vara intressant att höra dina åsikter kring detta :)

 20. Hej maria ! Vad roligt att hela familjen Åkte med på resan. Jag har inte heller tur i spel men vi har tur i kärlek istället … Visst? :-)❤ Vad skönt att ha en vän som Mindy som man kan fråga om ALLT. Ha sååå kul! Kram Malin (mallan)❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..