Four Season pool Las Vegas


via Instagram http://instagr.am/p/Or_mOyHTG9/

  1. Hej Maria! Jag ville vara lämna en liten hälsning & tacka för en helt underbar blogg. Jag går igenom en oerhört tuff tid i mitt liv just nu, då jag väntar på en ny lever. Men varje gång jag kikar in på din blogg så kan jag inte låta bli att le. Du verkar vara en så härlig människa med så mycket energi & kärlek omkring dig. Väldigt roligt att se så mkt bilder på dig & din fina familj. Vilket toppen gäng. Tack för en jätte härlig blogg & att du delar med dig av din personlighet, upplevelser & tankar. Lots of Love Johanna (v-ås)

  2. Hej Fina Maria

    Åhh, jag ser att ni har de sååå mysigt vid poolen….Och vilka fina foton i de tidigare inlägget här under…Kul att Sara o Hanna boyfriend Nils o Nick är med…

    Nu är det fredag…Helg… ledigt….Nice….Jag har date med tvättstugan…men något skojsigt måste de oxå bli….

    Kramisar Nettan (Logan )

  3. Hej Maria ! Åh vad alla är bruna ! Själv är man en riktig ”blekfis” ha ha . Ser hur mysigt ut som helst ! Kramis Malin (mallan)❤❤❤

  4. Häpp – det ser v a r m t ut, Maria. Hoppas ni kunde njuta ! Och att ni badade tillsammans ! Här börjar det bli lite kallt…. Vädret har ”inte varit nådigt alls mot oss här…”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..