Sara och Hanna :)

Hej och god morgon på er. Vi har precis kommit hem från Las Vegas och nu är det dags att hoppa isäng. Ser att vissa av er undrar över vårt boende i Las Vegas. 

Detta var vår sista lilla familje resa innan skolan börjar. Vi bjöd med Niles och Nick som våra gäster och dom fick sitt eget rum. Sara och Hanna bodde i ett connecting rum från vår suite. Alla var nöjda och Sara och Hanna är otroligt bra rolemodels för Emma och Nicholas. Vilket jag och Kamran tycker är toppen. 

Kram Maria

 

 

 

 1. Skriv din kommentar här!bliver DU INTE TRÖTT PÅ
  DITT LÅNGA HÅR? Jag älskar Dig och Din familj,
  som Ni lever ert liv,är ofattbart för en vanlig svensk
  pewnsionär. Lycka till med allt

 2. Glad att jag äntligen hittat hit, till dej och även Hannas blogg :) härliga du! <3 underbart att även se dej på flaket på Pride i Stockholm :)

 3. Hei Maria :-)) Koselige bilder fra turen deres. Hotellet så kjempefint ut….Var det ikke også en liten elv inni til å ta en båt tur i ( Venezia ) det skulle forestille ??. Det var jo helt utrolig :-))

  Ønsker dere alle en fin helg .

  Klem Marianne fra Norge :-))

 4. HÄR ÖSER REGNET NER OCH NI SUSSAR GOTT I ERA SÄNGAR EFTER EN BERIKANDE OCH ROLIG RESA ! HOPPAS ALLA MÅR GOTT OCH ÄR PEPPADE FÖR NYA UTMANINGAR I HÖST… JAG ÄR VERKLIGEN JÄTTEGLAD ATT DU HAR EN BÄSTA VÄNINNA NU I MINDY SOM BARA BOR ÖVER GATAN… HON ÄR DESSUTOM HELT GALEN UNDERBAR!!! EN MOGEN PERSON MED EN VISS DISTANS TILL SIG SJÄLV, SOM GÖR HENNE TILL DEN HON ÄR. DÄR ÄR NI ”LIKA, SAMMA” SOM MIN MOR UTTRYCKER DET ! HA DET JÄTTEBRA MARIA & MINDY ! NI VAR ÖVERLÄGSET BÄST I S H F !

 5. Maria du och din familj har ett fantastiskt liv och som jag skrev på min fotoblogg, Maria Montazami, ett liv i lyx och flärd men båda fötterna på jorden. Det är få förunnat, många hamnar utanför verkligheten av lyx och flärd, men inte du, helt fantastiskt!! Njut av ditt liv och fortsätt i samma stil, respekt! Må gott och ha en underbar helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..