Are you kidding me!!!!!!! my pants :- :-

Tittade just nu på premiären av Svenska Hollywood Fruar med Mindy och ser till min förskräckelse hur hemsk jag ser ut i mina bruna skinntajta braxor. OMG!!!! Varför sa ni ingenting???? Jag och Mindy skrattade glatt och tyckte att det var en bra start av säsongen.

Jag skrattar åt mej själv och jag kan verkligen intyga att jag är en kopia av Nalle Puh bästa polare Ior.

Idag packade Hanna sitt pick och pack och for iväg till LMU. Andra året på college and is doing great. Hanna är 18 år fyller snart 19 och är med i en jättebra Sorority. Nick hennes pojkvän hjälpte henne att flytta in och bära en massa saker till hennes dorm. Hanna är sweet och tycker så mycket om sina syskon. Good luck Hanna in your sophmore year!!!!

Beautiful Hanna har packat up bilen och är nu på väg till college. Vi köpte nya fina vita handukar och madrass överdrag. Hon har sin rosa Yoga matta och doft ljus med sej. Hanna är alltid glad och hjälpsam. Sa jag att hon är roligare än mej och en superb dansare. 

Adorable!!! Hoppas att hon stänger toppen så allt inte flyger ut!!

Oj det här rummet är nu så tomt men jag är inte orolig. Hanna kommer hem på helgerna och då blir det fyllt igen med en massa stuff ! Även Sara kommer att komma hem och dom delar ju rum så det blir perf :)

Vill bara visa er hur det ser ut från vår övervåning till Entren. Mysigt!!

Nicho tillsammans med hans polare Garett och Sara som precis kommit hem från shopping. Hon har letat hela dagen efter good deals. Hon är på jakt efter arbets intervju kläder :) Men titta vad fin hon är i min avlagda klänning.

Imorgon ska jag till frissan för sedan på kvällen är vi bjudna på partaj. Visar kort imorgon. Emma spelar på pianot och det är omöjligt att inte stanna och sucka när man hör henne spela!!!! Såååå fiiint :) Jag håller er informerad om hennes progress.

Kram Maria

 1. Hej Maria måste bara fråga dig var ifrån dina rostfärgade utsvängda sammetsbyxor som du hade på dig kommer ifrån?, jätte coola.

 2. Ärligt talat så är du extremt snygg i dina bruna skinn tights! Jättefina tycker jag personligen, är helt ärlig nu! :)

 3. Vad fina barn du har! Tycker om dig och kände när jag såg avsnittet ikväll att du är som vanligt, alltså småmysig, rolig, och NORMAL … även om du har överflöd i lyx. :) Kram

 4. 47 år – är ju inte att vara tonåring precis.
  Lite självkritik får man allt ha.
  Hoppas avsnitten blir bättre framöver.

 5. Klänningen Sara bär hoppas jag inte hon går med ute ? Då lär hon sopa gatorna med den då den är alldeles för lång :-) Alla grattar o stojar o står i angående Hollywoodfruar . Förstår inte varför , det var det sämsta avsnittet någonsin …..du och framförallt Mindy framstod som riktiga fjollar …förstår inte varför fjanten Mindy ska få så stor plats ? Det heter SVENSKA Hollywoodfruar ? Att ni två kallar er BFF är så barnsligt ! Ni är två kvinnor över 40 och inte två tonåringar !

 6. Ja man får verkligen hålla med. Byxorna var ingen vacker syn. Såg ut som om du gick med ändan bar vinglande på höga klackar. Fjantigt avsnitt överhuvudtaget. Hoppas att nästa blir bättre.

 7. Ja det såg lite roligt ut:)
  Inte det finaste du haft i programmet…:)
  Men vad gör väl det, kul att ni fruar är tillbaka igen.

 8. Hej Maria! :)
  Du var fantastisk i SHF, så rolig :)
  Mindy och du är ju jätte lika (båda lika roliga och fina) :D Jag undrar om man kunde få ett idolkort med både din & Mindys autograf? :) Jag har mailat till idolkort@mariamontazami.info och frågat så jag hoppas att jag kan få ett eftersom jag verkligen älskar Mindy, hon är hel skoj! :) Du hade ju jätte coola byxor på dig :) Ha det bra! kram :)

 9. Hej Maria! Satt nyss framför tv:n med min dotter i soffan och käkade chokladpuffar ,då kom jag att tänka på dig. ”Men var det inte Maria montazami som gillade ostbågar(ostkrokar) ?? Joo det stämmer ju”. Då har jag något att rekommendera dig som du ska smaka på. Det är alltså chokladpuffar som sälj i sverige i matbutikerna i dem små godislådorna som man tar själv i påse! Supergott! Det har blivit min last. Hade även en annan ide´. Varför inte ha chokladöverdrag på ”ostkrokarna”? Kanske något som du skulle kunna vara ”spokesperson” för?Skulle det vara något? Har verkligen sett fram emot att ”Hollywoodfruar” ska börja igen och tycker du är en så sympatisk person .Du är min favorit! Isabel Adrian är oxå bra. Men…så kommer vi ju till Gunilla.Say no more!! Lycka till med allt Maria!! Kramar Carina

 10. HejMaria!
  Jag tycket du var jättebra i säsongspremiären av SHF. Ser fram emot resten av säsongen :)

  Ha det bra
  Kram Amanda ifrån Motala

 11. Hej Maria!
  Idag kommer SHF i repris kl 19.00. Ska nog ta och titta igen och spana in ”brallisen” i sina brallor!  Slötittade sist. Du må ha Iors släpiga röst, men han är ju dyster och det är ju knappast du! 

 12. Hihi, jo man tittade några gånger på dina byxor….;) särskilt bakifrån såg det lite konstigt ut men om du hade valt en längre topp som hade gått ner över stjärten skulle det ha sett bättre ut, iaf på TV. Men annars är du alltid snyggt klädd….;) kram på dig

 13. Härligt Maria! Jag blir jätteglad när jag ser er trapp som du fint fotat… Jättemysigt & vackert ! Gillar ju ”saker på rad” ! Sara är verkligen såå fin i din klänning – som ny för henne! Och vackra färger & former som passar hennes mörka hår och distinkta ansikte ! Jaa, ni har då verkligen fin-fina barn… Och som kräver en del av dem, inga ”hur-som-helst-göra” partys eller slarv ! RESPEKT !!! Tack för din fina person som lyser i S H F. Byxorna var fina när vi förstod att det var ”skinn”… Tack för att du alltid är dig själv ! Nu vill jag se lite bus….

 14. Hej Maria, Alla dina döttrar är så fina och lika dig. Jag tycker de både har din fina personlighet och vackra utseende! Oroa dig inte! Du var jätte fin i dina skinnbrallor.
  kram Jessica Hardiman

 15. Hej Maria ! Ha ha det är härligt att man kan bjuda på sig själv..:-). Vad tomt och tyst det blir när STORA tjejerna åker även om dem kommer tillbaka, nu när ni alla har varit ihop nästan hela sommarn. Jättekul att få höra Emma spela igen . Kram och ha det såååå kul på partyt . Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 16. Hej Fina Maria

  Vad skojsigt att du o Mindy har kollat in första avs av SHF….Skinnbrallorna är så coola…

  Nice bil Hanna har…Ja tänk om allt flög iväg… stackaren isåfall

  Rummet som Hanna o Sara delar på är så stilrent o fint…där sover dom gott…

  Vad kul att se uppifrån ner till hallen…Coolt…

  Hoppas barett blev bra o fint…att det inte klipptes för mycket som du har berättat ibland….hihi
  Skoj o se vad för snyggt du hade på dej….

  Kramisar Nettan ( Logan )

 17. Du var ju jättesnygg i byxorna! Det såg ut som om du gått ner i vikt? Hur coolt som helst i alla fall. Kram :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..