Taco Bar….Mexikansk mat Mmmm

26 augusti 2012 13 kommentarer
Allmänt

Ikväll var jag och Kamran på ett litet partaj. Mycket trevligt och dom hade en Taco Bar vilket är super slurpigt. Dina tacos gjordes to perfection och det var ett stort utbud av kyckling, biff, räkor, och vit fisk. Det fanns massor med toppings och beans and rice. Ett väldigt bra och enkelt sätt att underhålla dina gäster när det gäller mat. Det är ett måste till vårt nästa party. Kamran åt av allt haha.

Kamran hänger vid taco baren. 

Och här hänger vi vid baren. Vi kände inte så många av värdinnans gäster men Pamela var där och när vi tog ett kort så blundade hon typiskt. 

Kort inlägg ikväll :) Jag ska kolla på tv med Kamran och Nicholas. Kram Maria

13 kommentarer

Kul att gå på party och jättekul idé med tacobar. Hoppas naglarna blev bra också. Ska fixa mina ikväll så jag är redo för en ny arbetsvecka.

Hej Fina Maria

Vad mumsigt med tacos……Perfekt att käka ute …ifall man slabbar o spiller….som jag brukar göra…haha

Snart är ” Kristallen galan ” förra året var du väl på den….OM jag inte minns fel…..Kommer du i år oxå? Hoppas.. .. ( Jag vet att du nyss var i Sverige men undrar bara )

Ha en fin söndag
Kramisar Nettan ( Logan ) Nu ska ta lite mer kaaaaffe…Slurp

Hej Maria ! Jättegott med tacos! Riktig helg mat , så mysigt :-). Vi äter det nästan 1 gång i veckan till helgen …. Vad härligt m filmkväll med grabbarna . Kram Malin (mallan)❤❤❤

Fina Maria! Du visar så härliga bilder från ditt liv i LA, jättekul att följa. Må så gott o hälsa fräscha Kamran, kramar från Lena M.

Taco mat är …. slurp! Italiensk mat = tomatig… Spansk mat är mums! Sushi utan ris som du lärt mig Maria, är något av det godaste… Sallad = bäst med skaldjur och örter. Tillbehör som jalapeno, grön&röd Pesto samt kapris, ger smak och karaktär till det mesta! Hoppas ni haft en härligt spännande & bra TV kväll… Vi har fått en supertrevlig ny Taco-bar här = Toppen att koppla av i.

**HejBästaMaria**
Va trevligt och taco som är såå gott =p
Du och Kamran är vackra som vanligt**
Skönt att sitta vid Tvn en stund,vad såg ni för något?=p
Massa kramar från Anna Nykvist**

Maria vet du vad X.et står för i lax som flygplatsen i La heter bla. finns flera bla bob hope. finns ju inget z i vare sig los angeles eller international eller airport så man undrar vad xet kommer ifrån

Hej Maria!
Jag vet att detta inte riktigt hör till ämnet, men skulle det vara möjligt att du ger din autograf på en t-shirt?

Hälsningar Gustaf

Skriv en kommentar