Having fun with Mindy buying a ballon for Nichos birthday tomorrow


via Instagram http://instagr.am/p/O4fw8-HTJH/

 1. Skriv din kommentar här! måste bara säga vilka otroligt snygga klänningar du och mindy har på er på kortet med ballongerna.

 2. samma jenni som förra gången.

  ännu en gång jag bara älskar mindy. jag vill ha henne som min bästis hon e så häftig

 3. Hej Maria. Har följt din härliga blogg i 2 år nu. Enbart för dig (och nu m. Mindy) har jag nu börjat följa SHF också. De övriga ”fruarna” skrämmer mig! Jösses, säger jag bara.
  Hoppas ni inte är tvugna att träffas för ofta för inspelningar…för de suger din energi förstår jag (din min är verligen besvärad i avsnitt 2 igår)
  Tack för din medverkan och positiva energi DU delar med dig av! Du är i mina ögon verkligen värd all lycka o framgång :)

 4. Hej Maria hoppas du läser den här kommentaren . Jag hetere Jessica och är 12 år , jag tycker du är bättr
  e än bäst helt klart !!! Jag tycker du är rolig och snäll ! Du är min förebild ! Jag vill att du alltid ska vara med i svenska Hollywood fruar . och om du läser detta hälsa mindy

 5. Ett tips i all välmening: ta bort löshåret! Det är för mycket, för långt och för stort! Du pratade om dina dammiga tygväxter som du slängde ut – släng ut dina extensions på samma sätt! Som det ser ut så har du ju fint och fräscht eget hår – det skulle se hundra gånger mer elegant ut om du skippade det konstgjorda!

 6. Maria vilken tjej du är! Så mycket positiv energi du ger mig.Om jag har en jobbig dag och har svårt att tänka positiva tankar då går jag in och läser om din dag,,,Patetiskt men va sjutton det hjälper. det här är första gången jag skriver till någon så här,Inte speciellt aktiv på fb och liknande men fick en känsla för dig.Jag är 50 år har tre fantastiska pojkar 29,28,29 som jag levt med själv i 25 år och suprise..dom har blivit tre fantastiska pojkar. vi är en klan!! Jag har levt väldigt hektiskt rolig liv i resturangbranchen hela mitt liv. Men allt tog hastigt slut i januari då jag fick diagnosen blodcancer, myelom. gjort stamcellstransplantation cellgiftsbehandlingar. Varit och är i i rena helvetet en del dagar Har även kotkompritisoner benskörhet som ger fruktsamma smärtor dygnet runt och p,g,a, det fått puckelrygg…cancern typ äter mitt skelett.skitsexigt!. Vad hände?? massor av dyra mediciner, så tacksam att jag bor i sverige.hemtjänst färdtjänst få göra röntgen. Nu vet man vad allt kostar egentligen…Så HIMLA tacksam för all hjälp man får i sverige..Hade börjat planera att flytta tb till portugal där jag och mina bodde flera år och som jag sett som mitt andra hem.nu inga pengar p.g.a sjukpenning..även om jag hade det så får jag inte resa för mitt immunförsvar är lika med noll just nu.Usch det här blev bara gnäll. Det var inte meningen men ibland kommer allt bara.Jag är annars en sån som tror mycket på att leva i POSITIVA ENERGIER.Kroppen känner allt. Tar en dag i taget.Det här blev mycket längre än jag tänkt Sorry.Men varför jag började skriva var för att jag vill att du ska veta att dina otroliga positiva energier känns ända hit till saltsjöbaden. Du är bäst.Tack för att du finns,massor av kramar. Do never change,Your new friend mindy and you are the best.Sorry att det blev lite gnälligt Jag antar att jag helt enkelt ville säga är att du hjälper mej genom tuffa dagar bara genom att vara den du är.Helt enkelt bäst! stor kram från Lotta

 7. Hej Maria!
  HAPPY BIRTHDAY NICHO !!!
  Emma är så vacker och hon har jättefint hår.
  Har tittat på SHF ikväll. Så vackert hem Mindy har.
  Önskar att jag fick bo som ni. Ang. dina skinnbyxor, jag gillade dom. Du var fin i dom. Men bäst är skinnbyxor utan bakfickor, det har jag. Roligt att du snart kommer till Sverige igen. Hoppas att vi ses då.
  Många hälsningar till dig och din familj
  från din vän Rose-Marie.

 8. Maria, Maria, Maria!! Såg på svenska hollywoodfruar idag för första gången på ett tag. Och du är fortfarande min favorit!
  Du är så god och charmig! Förstår verkligen inte hur Gunilla fick för sig att du hade attackerat henne utan att du knappt sagt något.

  Hur som helst! Fortsätt att vara du! Så vacker och genuin!

 9. En ballong ? Han borde få 14… Grattis Lilla Kung Nicholas ! Ha en jättebra dag och kväll !
  Fint & intressant att se S H F igen ! Du har lärt dig Maria av livet självt, att tiga, vara tyst är oftas mer värt än att tala i vissa situationer ! Intressant att se hur det hela ”går vägen” ! Tråkigt med denna Norrköpingsflicka Gunilla P… ??? Kul att se dig dansa ! Mera Montazami i TV rutan, Tack ! I kväll var det Polarpriset ! Helt underbara Cellisten YoYo Ma & Paul Simon som Pristagare ! Toppen…

 10. Varför köper du inte teblad och gör ditt eget te istället för att köra iväg och köpa färdigt? Om du nu inte gillsr det du druckit så finns grönt te i många smaker.

 11. Ett tips efter kvällens avsnitt… det där gröna teet är tydligen giftigt ;) Bara så du vet.. och jag älskar dig, haha! (ta det inte på fel sätt :D), och jag stör mig verkligen på Gunilla..

  Skulle verkligen vilja bo där du bor! :)

 12. Hej Maria!
  Har just sett SHF och jag skrattade gott vid flera tillfällen ;0) Du är för skön ibland! ;0) ”dricka en sjuttiofemma grönt te” ;0) samt något om dammkorn ”som tittade” ;0)

  Hälsa Mindy att jag gillade hennes kuddar – snygga!

  Sen var du en sann diplomat när det hettade till vid middagen hos Margareta – du är duktig på att vara lugn och saklig!

 13. Ni är så söta du och Mindy. ^^ Härligt med BFFs!

  Och den där Gunilla alltså, tur att man har en skäms-filt i soffan att gömma sig under…

 14. Hej Maria ! Hu vilket slut på programmet … Måste ha varit pinsamt som bara den att sitta där och höra detta. Jag tycker att du bröt av diskussionen bra. !! Kul att DU är med annars hade det inte varit lika roligt :-) kram till dig Maria // Malin (mallan)❤❤❤

 15. Hej Maria har just tittat färdigt på dagens program ja det blev en pinsam middag hor Margareta jag bara undra hur kan ta med Gunilla i programmet hon är bra så jobbig, stakars er andra. Kram Annika

 16. Åh Maria, tycker också såå synd om dig som hamnade mitt i det där blåsvädret mellan Gunilla och Isabell! Stå på dig och sluta aldrig vara den du är, det är bara du som gör att programmet alls är värt att se! KRAMAR!

 17. Kollade på ditt program stackars dej o sitta där när Isabell o Gunilla satt o skällde på varandra men sanningen är ju den att Isabell har rätt Men du var ju lika underbar som alltid. Bli inte förmycket inspererad av Mindy även om hon är din vän utan va den du är ;)
  för du är helt fantastisk

 18. Åh, sitter & kollar på TV3 nu & du är bara så bäst! Tack för att du väljer att vara pälsfri också & därmed djurvän! Du är verkligen bäst! <3

 19. Maria du är ju fantastisk! Sitter och ser på tv, och du sprider sån glädje när man ser dej! Har inte läst din blogg förr,men var tvungen leta upp den när jag såg dej på tv och skriva till dej! Sluta aldrig vara som du är, dvs dej själv. Massor med kramar till dej fantastiska glädjespridare <3

 20. Hej Fina Maria

  Oj, oj vad vackra ni är båda två…Hälsa Mindy….

  Hälsa Nicho Grattis imorrn…Nu är snart SHF slut för ikväll…TRIST..det går så fort…Ni är så skojiga i programmet…
  Kramisar Nettan (Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..