Bella lyx badar….

Hej och god morgon….jag har precis pratat med min mamma i 2 timmar. Så nu sitter jag här och natt bloggar. Jag och min mamma har alltid massor att prata om och det är jättesvårt att lägga på luren :)

Idag var Bella hos en ny groomer Paul Mitchell för hundar. Very impressive tycker jag och Bella ser helt fantastisk ut.

Emma och Nicholas är nu inskrivna i High School och dom kommer att få ett super bra år. Nicholas börjar direkt i den medicinska linjen ( 9th grade) och Emma (10th grade) kommer nu att börja spela tennis. Kul eller hur!!!!

Kom igen och ta en extra titt på denna fina antika koppar spis. Jag ryser av kärlek :) Ohh tänk er själva att stå och koka en liten soppa a la Emil i Lönneberga. Jag älskar verkligen the good old days!!!!

Jag hämtar Bella och är jätte nyfiken på hur hon kommer att se ut!! Nej jag äger inte den prickiga hundväskan haha!!!!

Ohhh Bella blev så fin och här sitter hon med rosetter och MMC hund halsband. Love it!!!! Det var omöjligt att få ett bra kort på Bella och hennes fina ansikte, hon tittade ner hela tiden.

Vilken erfarenhet för Bella att få lyxa till det. Det kostade 70 dollars för bad, nagelklippning, grooming (klippning och trimming) rosetter. Bella doftade så gott och var så glad därför att hon kände sej så fin och lyxig :) Go Beller go Beller !!!!!!!

Idag var det avsnitt 2 med SHF och jag har inte sett det ännu. Kollar på det imorgon.

OBS OBS OBS idag  29 Augusti fyller Nicholas 14 år. Se oss fira honom och jag kommer att göra ett video inlägg :)

Kram Maria

 

 1. Ville bara säga Go Maria4president!
  Haha när du är i rutan i SHF så sitter jag som klistrad,tycker du är störtskön och en bra förebild,(Grinollar&surmajjor kanske inte håller med men dom verkar inte ha fattat att det är LYCKLIG man ska sträva efter att bli här i världen.) Dog av skratt när du påpekade för Gunilla att chinchillapäls kanske var lite ute.. Keep on rockin cougar! ps. Sparka ut Gunilla och plocka in Mindy istället,hon behöver bara lära sig svenska så kan ni låsas att hon är en SHF,smart va? :D Och Bella vart riktigt fin med rosipetterna! ^^ LÖVE!

 2. **HejBästaMaria**
  Såå fin underbara lilla Bella blev,skönt att få gå och fixa sig lite ibland tycker hon nog vov vov=)
  Ja jag gillar också så som det såg ut förr i tiden,tänk att få leva så igen mys mys..
  Va kul för Emma och Nicho med utbildningarna=))
  Och Ett stort Grattis till fina Nicho,stora killen nu..Hipp Hipp Hurra Hurra!!
  Ha en fortsatt trevlig dag underbara Maria!!Och hälsa fam.och vovvisarna många kramar Anna Nykvist=)

 3. Ulrika: TV3 finns på nätet, tv3play.se och det kan man se i USA.Det var så jag följde SHF när jag bodde där :)

 4. Medicin är det som omvårdnads programmet här i sverige typ? Emmablir alltså softmore student och nicholas freshmen eller hur det nu stavas

 5. Hej Fina Maria

  Åhh, vad hääärligt för Bella att få njuta extra……jag förstår hon ville inte titta in kameran för hon drömde sig bort hur nice hon hade de under sina skönhets timmar..haha

  Stort Hurra o Grattis till Nicho…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 6. Hej Maria
  Här är en till som gillar det lite gammeldags…finns så mycket charm och nostalgi i sånt.Bella ser jättefin ut.Hälsa och gratta så mycket Nicholas…han må ha en toppendag.
  Kram
  Sandra

 7. Hej Maria!

  I all välmening skriver jag detta;
  Det kan nog vara bra att dricka grönt te med måtta – har hört att man kan få problem med levern vid överdriven konsumtion.

 8. Avsnitt 2 ja där fick man se dom fula byxorna återigen och det var inte vackert. När du böjde dig in i bilen dessutom för att städa så var det dags att ta på sig solglasögonen. Ingen vacker syn skall tilläggas.
  Sedan hände det väl inte så mycket mera i det avsnittet än att Isabel visade att hon inte vet så mycket om vett och etikett och verkar älska att provocera andra människor för att själv få uppmärksamhet.
  Det måste varit skönt att få slängt ut alla dammiga växter och nu får du chance köpa fina träd och levande blommor i stället som är så mycket vackrare.

 9. Jahadå lilla Bella-tjejen! Hon kände väl inte igen sig själv efteråt… Skönt var det nog i alla fall…
  Att bli riktigt ompysslad och fin. Rosetterna är ju jättesöta, mer än så är inte fint på hundar… På sin höjd ett värmade väst om det är kallt.
  Grattis till barnens Studier. Jag blir glad av att barnen vill studera – särskilt till Läkare eller så. Att hjälpa mänskor till hälsa är viktigt…
  Och att vi slutar mmed all skräpmat, halvfärdiga rätter etc. Förödande för kroppen!
  Spisen är verkligen ”häftig”… Jag känner historiens vingslag när jag ser den stå där så stolt! Läcker Shop!

 10. Hej! Vad kul att din son fyller år den 29 augusti och är född 1998!! Det gör jag med nämligen ! Hälsa honom från mig !:)/ Elsa

 11. Hej Hej Maria.
  Tack för din medverkan i SHF , väldigt roligt att se, men mindre roligt att höra på en massa tjafs fruarna emellan. Ja, det kan ju inte du rå för. Vi pratades vid på radion för ett år sedan då jag per telefon var ledsen över att min dotter med sambo skulle flytta till Stockholm, kan nu tala om att jag har varit hos henne flera ggr och dt blev som du sa, vi pratas vid varje dag och det är så roligt när hon hälsar på. Sthlm är inte världens ende som tur väl är.De har nu köpt en fin våning i Bromma och hon pluggar på Karolinska sjukhuset. Så allt ser ljust ut. Glad över att du fått en bästis, så nära dig, det behövde du, någon du kan prata med varje dag. Ha en trevlig födelsedag med sonen och hela familjen och ett stort Grattis till honom. //Mvh Annmarie

 12. Hej Maria!

  Så fin Bella blev! Ser nästan ut som hon böjer på nacken för att rosetterna ska synas ordentligt när du tar kort! :-) Blev jättefint!

  Hälsa och Gratta Nicholas på hans födelsedag!

  Kram Helena

 13. Hej Maria o hela familjen!
  Du måste ge en STOR KRAM till Nicholas o Gratta honom på födelsedagen. Hoppas att han får en fin dag. Kram Lisbeth o Göran

 14. Hej Maria!
  Bella blev jättefin!!!
  Vad pinsamt det blev igår i SHF när Isabell var så otroligt otrevlig mot Gunilla. Visst, Gunilla kanske inte är världens smartaste men det var som om Isabell provoserade fram ett bråk. Jättepinsamt!!!
  Kul att du provar på något nytt och tar bort alla plastblommorna, men jag kan hålla med om att många var/är fina men visst man vill förnya sig också och de samlar damm. Nu när du blev inspirerad av Mindy att inte ha plastblommor kan kanske du inspirera henne att ta bort uppsättningen hon har mitt på huvudet. Det skulle se mycket bättre ut om hon hade som dig, allt hår nersläppt och inte någon ”kulle” uppe på huvudet…………..;-)
  Ni verkar ha jättekul ihop. En annan sak som jag undrar: Finns det inte grönt te att köpa i mataffären så att ni kan göra ert eget hemma så att ni slipper åka till StarBucks? Det verkar ju lite onödigt…..
  Ha en fin dag med Nicholas!
  kram anna

 15. Hälsa stort Grattis till Nicholas på 14-årsdagen! Jag håller med om spisen, så fantastisk fin! Vill ha!!!
  Tack för at du delar med dej av ditt liv!
  Kram Weronica Rose

 16. Hej Maria!
  Tittade in hos dig i går i SHF. Kan bara säga vad jag tycker och det är att den lunchen ni var på kan inte ha varit rolig. Tycker synd om Margareta som fixat och sen var Gunilla så otrevlig. Inte lätt att sitta bredvid o lyssna och försöka medla, men du gjorde det toppenbra! Tycker att Bellas halsband är jättefint! Tänk att få sätta på ett sånt på min Buster, fast kanske en annan färg… finns de att köpa i Sverige?
  Grattis till Nicholas och ha en fin dag!
  Birgitta N i Östersund

 17. Åh, kan riktigt se hur gosig och mjuk Bellas päls blev! Fina rosetter! Hundar är det bästa djuret som finns! 

 18. Hej Maria ! Ett stort grattis Nicholas , hoppas att du får en fantastisk storslagen födelsedag !!Vad fin Bella blev och kanske ”blyg”…. Vill Nicholas bli läkare ? Tänkte att han skulle läsa medicin … Kram till dig och familjen . Malin ;mallan ❤❤❤

 19. Grattis till Nicholas på födelsedagen!!! Ditt hem är så fint och du och din familj också! Vänliga hälsningar Kristina

 20. Åååh, Paul Mitchell… bring back memories… köpte mina första hårvårdsprodukter (för människor) av det märket närjag var i US för första gg… typ 3 decades sedan ;-) men nu kan man ju få tag i allt överaltt… nästan… lite synd… inget blir exotisct längre… & självklart blev Bella fab :-) Yes, spisen är ju super ”lilla-huset-på-prärien-de-lux” – visst får man känslan av att allt man skulla laga med/på den skulle smaka lite, lite godare, eller? ;-)

 21. Hej Maria
  Den kopparspisen skulle vara något att ha.
  Bellas päls ser jätte mjuk och gosig ut :)
  Fira Nicholas ordentlig.
  SHF såg jag igår kväll, det är så trevligt att du är så lugn och naturlig. Tyckte lite synd om nya Margareta.
  Vänliga hälsningar Tina

 22. Jag tycker du är så himla bra Maria! :) Så rolig och jag blev så imponerad av det senaste Hollywoodfruar-avsnittet när du mötte Gunilla på gatan innan lunchen hos Margareta, du gjorde verkligen ditt bästa för att släta över situationen med pälsen och gjorde nåt som kunde bli pinsamt lite lättsamt. Såndär ska jag också försöka bli! :) Du är en inspirationskälla, tack för att du förgyller och ger motivation och inspiration! :) Och en lite mer seriös fråga: jag är 22 år och har bott hemifrån både utomlands och annorstädes till och från i tre år, och ibland kan jag bli sådär förstenad av hemlängtan, men samtidigt vet jag att jag har ett liv på en annan plats nu. Men familjen hemma är ju så väldigt nära. Hur tacklade du det när du först flyttade från Sverige, kändes det oöverkomligt jobbigt ibland? Kan du kanske till och med känna det nu? Har du fått trösta dina egna, nu menar jag de äldre som inte bor hemma, barn någon gång som längtat hem? Som sagt, tack för att du är den du är, Maria! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..