Jag får gäster….


via Instagram http://instagr.am/p/PAUErIHTBq/

Idag blev Nicholas sjuk med halsfluss. Konstigt vet inte vart det kommer ifrån. Fick besök av fans som kom förbi på väg till Las Vegas. Sedan gjorde jag turkey burgers som var super goda. Jag förvånar mej själv över att laga en sådan smaklig måltid. Jag gluffsade i mej 2 och det var ju lite väl.

Ja självklart så förstår jag att ni inte gillar dessa vida byxor men av någon orsak så gör jag det :) Skärp och canvas väska från Maria Montazami Collection :) 

Här är mina surprise gäster Maria med pojkvän Alexander. Hoppas att ni får roligt i Vegas och massor med tur :) 

Idag tittade Mindy och jag på 2 avsnittet av SHF och det var ju trevligt :)  Var även och skol shoppade med Emma idag och jag köpte ett sprillans nytt läppstift. Super snyggt Make Up For Ever Natural N40

Imorgon ska jag sola ocvh samtidigt betala räkningar sen blir det man/pedi. Söndag morgon packar jag. Ohh vad kul det ska bli. Kram och jag hoppas att ni alla njuter och utnyttjar varenda sekund av er dag för den kommer aldrig tillbaka ( oj vad det lite djupt kanske)

Maria

 1. vanlig silver halsband med M.M logo för 3000 kr?? hur tänker du Maria? man kan köpa en guld ring med diamanter på albrekts guld för 3000 kr

 2. Hej Maria:-))
  Kommer verkligen vilt främmande människor hem till dig och besöker dig??
  Hur kan man med det? Hade jag aldrig kunnat med att göra. Du har ju ändå ett privat liv, eller hur?
  Tänk om hela Sveriges befolkning skulle börja vallfärda till dig,haha;-)
  Ja, du måste i alla fall vara väldigt, väldigt snäll som tillåter det. Eloge till dig för det Maria!
  Kramar från Eva

 3. Jag älskar vida byxben så dina byxor är awesome! Det är så härligt att läsa din blogg eftersom jag sett dig på TV och vet hur din röst låter så när jag läser det du skriver så blir det med din röst.

  Sv: Kul att du gillade min E-bok.

  Önskar dig en Rockalicious dag!

  You Rock!!!

 4. Hej Maria
  Det är inget fel på dina byxor tycker däremot det måste vara jobbit när dom är så långa så man går på dom :)

 5. Sådana byxor med den bredden nertill sydde jag och en kille i klassen på syslöjden. Var nog runt 72-73!

 6. Hi Maria,

  You have often funs visiting you and making suprise visits also. How do I get to meet you when I take a trip to California next time? Do people just come to your door and ring a bell? =)

  Thanks and have a sunny day.
  Br, Kaisa

 7. Skriv din kommentar här! Hej Maria ! Alla intresserar sig för dina byxor men jag vill se hur din ytterdörr ser ut ) Du vet den som du skulle köpa för 8000 dollar . Kan du vara snäll och lägga en bild på den dörr så att jag ser den

 8. Tjenare Bruden! =) Trevligt med surprise gäster, för mig får du klä dig som du vill, för det är viktigt för självkänslan att klä sig i det man trivs i och tycker är fint samt att vara den man är. Ha en bra dag! Kram Svea

 9. Hej hej Maria!
  Jooo det är dom finaste byxor jag vet.Jag var själv ute på Free People för att köpa dom, men det blev inget köp.
  Jag skulle ha dom jätte ofta om jag ägde såna fina byxor,
  Kram från Ingela

 10. Jag kommer till LA i vinter och stannar i tre veckor! Hoppas jag kan träffa dig, du är min förebild och det skulle betyda så otroligt mycket! Jag hoppas att jag blir som dig när jag blir stor, jag har börjat 9an nu och tycker det är otroligt jobbigt att vara mycket längre än alla andra och blond. Men när jag läser om din uppväxt mår jag så mycket bättre. Då vet jag att det finns hopp för mig också!

 11. Hej Maria! Såå kul att Maria kom till dig och att du la ut en bild för jag och maria älskar hollywood fruar och pratar mycket om programen. När jag fick veta att hon skulle till L.A så kom vi på att en del brukar hälsa på dig! Maria är lite som en extra mamma för mig så det är kul att se att hon har det bra och se vad hon har för sig i USA!!! jag själv träffat dig utanför SVT en gång!
  http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/217603_122762634464701_5832486_n.jpg

 12. **Ge Nicho en krya på dig kram ifrån mig**Trevligt med gäster Maria..Hoppas att du får en trevlig snabbvisit i Sverige..fint skrivet av dig att man ska ta vara på tiden..jag håller med dig,tiden är värdefull och man ska göra sånt man mår bra och blir glad av varje dag..omge sig med människor som ger en positiv energi mm..Livet är en sån stor gåva!!
  Ha en underbar dag BästA Maria m.fam kramar Anna Nykvist**

 13. Hej Maria! Vill säga tack för din blogg och du är en sann förebild med din syn på livet, hur du tar hand om din familj och framförallt all den positiva energi du skickar ut i världen. Jag älskar att kika in på din blogg och bli överröst av glädje och lycka från det du skiver. Fortsätt med allt det du gör och jag önskar dig allt det du drömmer om! kram från norra delen av sverige!

 14. Du klär bra i boho-chic stilen! :0) Fast byxorna är kanske i vidaste laget? Själv hade jag snubblat med näsan i backen i så vida byxor! ;0)

 15. Jag bryr mig inte om vad du klär dig i, faktiskt! Jag gillar dig sååå mycket för den fina människan som finns där bakom hårsvallet, läppstiftet och kläderna ! Skulle önska att fler personer utstrålar det du gör, har den fina livsattitdyd du har till männsikorna i allmänhet, din familj i synnerhet… och på det sätt du tar dig an dina & Kamrans barn! Jag börjar med en viss förändring av mina matvanor nuuu… Äta mindre framför allt. Plus lite gym. Cykeltiden är snart slut, så det gäller att hålla igång !

 16. En fråga, mailar folk i förväg att de vill hälsa på? Eller kör dom bara förbi och ringer på? Jag tänker att man har dagar när man bara vill vara ifred och slappa? Som nu när sonen din är krasslig? Hoppas iaf att du får tid för dig själv och inte sliter ut dig <3

 17. Hej Maria!

  Jag gillar dina vida byxor, helt min stil och topen passar perfekt till. Jag är lika lång som du och vi passar i såna jeans i modellen ”Flare”
  Jättesnyggt!!

 18. Är det inte jobbigt att åka hit i 13 timmar vara här i 1 dygn och sen åka tillbaka igen i 13 timmar bara för att säga 1 sak då kan du lika bra vara med via länk. men nu kanske kanal5 betalar din resa men ändå

 19. Maria, dina vida byxor är jättefina, du klär jättebra i dom, jag är lite kortare så på mej hade dom nog inte varit så snygga hihi och linnet till är jättesnyggt. Du har för det mesta riktigt snygga kläder :-)…..Stackars Nicholas som fått halsfluss, det är inte alls kul, minns det som igår när jag hade det, ajajaj ge han en kryapådejkram från Sverige! Nu dax för dagens sysslor sedan bär det iväg på kräftskiva hos goda vänner *slurp* Ha en underbar helg!!

 20. Fina Maria!
  Byxorna, nej, måste även hålla med dej
  om de bruna i SHF, annars e du ju alltid
  lika snygg.
  E lycklig ägare till en ”liten brun” väska,
  väntar fortfarande på plånbok. (hade varit
  skoj att veta hur många sådana väskor som
  är tillverkade).
  Hälsa Nicho att krya på sig o hoppas att ni
  andra håller er friska o så klart välkommen
  Kram Lotta
  till Sverige.

 21. Skriv din kommentar här!
  Riktigt riktigt SNYGGT Maria!!

  Avis för (även) DEN outfiten!!

  Härlig blogg!! Så skoj att läsa om Dig o Mindy, en ovärderlig VÄN har hon blivit!
  Så GLAD för Din skull!

  Tusen kramar från Skellefteå!

 22. Hej Fina Maria

  Hoppsan stackars Nicho….Han får krya på sej…Bara inte du blir sjuk nu när du ska flyga till Sverige…

  Som du vet älskar jag min MM svarta väska…jag funderar även på kvällsväskan / aftonväska….Kul me en lite skönhet när jag är ute o gör stan….haha

  Ha en fin lördag

  Här vräker regnet ner, Urk…det gjorde de igår me…jag bli galen på barett när det är fuktigt elller regn ute..Ggrrr…
  Kramisar Nettan (Logan )

 23. Vad tråkigt för Nicholas att vara sjuk. Har två förkylda barn här hemma och våra helgplaner (badhus och kräftskiva) får lov att ändras. Men så är det när man har barn.
  Hade en supershopping dag med bästa vännen igår i Göteborg. Hittade inte så mycket men det jag hittade är jag supernöjd med (höstjacka, skor och en snyggklänning som kommer funka hela vintern)
  Ha en bra helg!

 24. Skriv din kommentar här!fula är nog inte rätta ordet men jad skulle bara snubbla på de breda o alltför långa byxbenen…toppen passar skit bra med byxorna.
  Jag ligger med och är sjuk och vet inte heller var de kommerifrån. Så är det med baciller när man inte ser dem;( hälsa mindy att hon har snygga ben!! Hon skulle se ut som en barbi om hon hade smalare midja/ mage.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..