Tjenis vad sysslar ni alla med idag…..

Hejsan svejsan….är nu jätte peppad för att göra min absolut kortaste Sverige vistelse ever landar måndag åker hem onsdag. Sen firar vi Kamrans Bday på torsdag :) Hipp Hipp Hurr!!!!!

Ni kommer att se mitt glada ansikte på Kristallen på Tisdag kväll missa nu inte det. Avbeställ alla era event och rada upp med lite vin och ostbricka och bara njut av att kolla på lite crazy awards. Nej då men om ni är hemma så slå på tv:n så ser ni mej :) :) :) Ja i alla fall en skymt, ska nämligen stå på scen och säga något :) 

Kan inte glömma att tacka alla som har köpt något kul från Maria Montazami Collection. Pratade med Sverige och Italien idag och alla jobbar för fullt för att produkt utveckla mina produkter osv. Det tar helt enkelt tid. Men ni som har en MMC väska på axeln har i alla fall super kvalite och en livslång vän. Jag låter er veta när nästa give away väska kommer på Maria Montazami Collection Facebook sida. Jag tror dom sa nästa vecka så håll utkik :)

Stefan från Finland som kommer att ha ett helt filmteam efter sej i 1 år. Wow thats brave men vet du vad efter 1 vecka har du redan glömt att filmteamet följer dej. Du är ung och en kille som kan snabbt fixa håret osv och det är ett stort plus. Du frågade Stefan hur omgivningen reagerar när dom ser kameror och ljudkillar och andra som jobbar med programmet och min erfarenhet har bara varit positiv och jag är säker att det kommer din också att vara. Låt oss veta om vi kan följa dej på något sätt genom Facebook eller liknande. Men viktigast av allt lycka till och jag hoppas att detta blir ett fantastiskt skol år för dej och alla runt omkring :) 

Idag hade jag lunch i Laguna Beach med en kompis. Vi tog ett kort och jag glömde att ta lite fina kort på omgivningen :( Nästa gång jag är där ska jag se till att jag tar lite omgivnings kort. 

Jättegod lunch med Lisa och det ser ut som om vi var på världens tråkigaste ställe men så var det inte. Restaurangen heter Forest 230 och ligger mitt i Laguna Beach. Mmmmm jättegod mat.

Hann inte kolla på SHF men vi ska göra det imorgon :) Kram och godnatt Maria

 1. Delikat på ett fat! Det där der ju supermumsigt ut! Jag önskar att jag kände en sån mänska som du! Jag brukar banda SHF eftersom det kommer klo. 22 i finland och jag sover då .. :) Jag brukar kolla på bandningen nästa dag och då spolar jag bort allt trams med Gunilla och Margareta och kollar endast på dig och Isabel! P.S Mindy verkar vara guldvärd för dig :) Hold on to her!

  Love,Sandra :)<3

 2. Oj då msåte du vara jettlaggad när du kommer hit. liksom flyga 13 timmar vara här och sen hem igen. Vem är stefan och vad är det för en såpa

 3. **HejBästaMaria**
  Oj det var verkligen en snabbvisit ja..Jo jag kommer sitta bänkad vid Tvn..Du får vinka åt oss=))
  Trist att man inte haft råd att köpa någon väska..tycker verkligen att de är supersnygga!!Idag har det inte hänt så mkt,har varit in till min rara granne
  som nysS tagit en kisse som ska bo hos henne ett tag ifrån katthemmet och innan kissen

  flyttade hit blev den opererad..Så jag har varit in och kollat till gullungen så att allt går bra=))Annars har regnet vräkt ner..
  Men välkommen till Stholm Bästa du!!Ha d så bra och hälsa fam kram Anna Nykvist=))

 4. Hej maria du söker inget hembiträde va för annars funderar jag på att hänga med dig över på onsdga när du kommmer hit. kan jobba hos dig som ditt hembiträde för man vill bara boret från sverige nämligen

 5. Så du åker hit för att avra med på kristallen och sen hem då kan du väl dela ut pris via länk istället. ds. har du privatjet?

 6. Hej Hej Fina Maria

  VÄLKOMMEN
  Vad Nice att du kommer till Kristallen galan… jag kände på mej de…så jag blev tvungen att fråga….

  Jajmänsan kanal 5 kl 20:00-22:00 då bli att kolla…men ett litet problem…SHF är på TV3 kl 21:00 Visst det går repriser o nätet finns…

  Häromdagen shoppad jag en ny cool kaffemugg att ha på arbetet rosa/vit /svart och motiv med väska och sko och kristallkrona på…… OCH en vitguldig baby TASSEL satt så fint på muggens örat (avtagbar) ….

  Och muggen låg i en jätte fin låda som hade likadant mönster som på muggen ….Chefen på arbetet undrade om jag gilla Maria Montazami? haha

  Trevlig helg

  Kramisar Nettan ( Logan )

 7. Hejsan!
  Så får det bli. Ost och vin till kristallen!! :-)
  Jag har en svart orginal väska och den är suuuper!!!
  Så glad att jag har en sån. Många vänder sig om och viskar till varandra när jag kommer med den.
  Kul, kul.
  Kramisar

 8. Hej Maria ! Vad kul att du kommer hit på ”gala”. Kommer garanterat sitta framför tv och säga ;hej hej !! Ha ha :-) . Idag vräker regnet ….. Roligt också att din underbara collection slår stort!! Väskorna är så snygga. Ha en jättefin helg! Kram Malin (mallan)❤❤❤

 9. Hej Maria!
  va kul att det kommer mer väskor i din collection.
  Har en svart orginal och håller tummarna att det kommer en i camel färg också.

 10. Hej Maria

  Va kul att man kan vinna en väska ska verkligen hålla utkik efter det. Skulle verkligen vilja ha en man har inte råd med min lilla lön från a-kassan:(
  Ha en bra dag

  Anneli

 11. Hej Maria,
  jag sysslar idag med förberedelserna inför invigningen av min klinik YOUR NEW FACE i Malmö, på Stora Nygatan 34, du är välkommen dit när du är i Malmö så får du prova en av mina spännande behandlingar. Utbildad i O.C där jag också bor, vi ses i oktober då jag är med på SWEA tillställningarna. Du kan kolla in min klinik på min hemsida http://www.yournewface.vpsite.se. Eller på facebook,
  kram
  Liselotte

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..