Nu är jag på väg till Sverige…

Annonsen laddas.

Hej på er och gissa om jag är överlycklig att få komma hem en snabbis innan skolan och allt annat allvar sätter igång. 

Hamilton film premiär imorgon kväll och sedan Kristallen på tisdag. Jag är peppad :)

Som vanligt kan jag inte blogga kort från flygplatsen. Tänkte visa er mina nya boots och top. ni får se det imorgon.

Mammas jag ringer dej så fort jag har landat och fixat min svenska mobil.

Kram till alla Maria

 

 

 


*** GOD RESA! ^*** Ha det så trevligt och rOligt med allt du skall få uppleva ! *** Vi får säkert se en glimt i alla fall av dig i TVrutan! *** kram till alla glada mänsko…, ***

**Ha en trevlig resa Bästa Maria!!Och välkommen och ha det jättenice i Sverige=)
Fuskigt jag vill också gå på bio..Och kristallen såå kul!!
Såg dig föressten i Aftonbladets söndagsbilaga idag kulkul=))**Kramar Anna Nykvist**

Hej Maria ! Välkommen hem !!!! Åh vad roligt. Hoppas att du får en bra vistelse hos oss. Jag önskar att jag kunde få vara med :). Sänder dig en kram //Malin (mallan)❤❤❤

Välkommen till Sverige och ha dé så kul! Här är det höstväder igår regnade det när jag var i Stockholm o sprang TjejMilen. Men trots regnet var det skönt i luften, men det blir ju lervälling på gräsmattorna där många fötter trampar fram.

Hej underbar Fina Maria

VäLkOmMeN…..Härligt med en snabbvisit…

Ha en jätte mysig o rolig Stockholmsresa

Kramisar Nettan ( Logan )

Hoppas resan gått bra och ha nu en trevlig vistelse i Sverige även om det blir en blixtvisit och säkert ett hektiskt schema :-)

Hej Maria Välkommen hem om du visste vad jag är glad för Vingtavlan som jag fått Har min åvanför sängen vi har likadana överkast ja nästan allt tofsar o kronor som jag berättade för dig när vi sågs på mässan stor Kram

Hej Fina Maria

Hoppas filmen var bra och att partyt efter på Stallmästargården blir kul..Hoppas på fina bilder…på snygga Micke Persbrandt…hihi

Kramisar Nettan ( Logan )

Sen skolan börjar där.. Men i kanske slutar senare som i england där slutar man inte förrän i juli. vet ej hur ni har det där i usa

Skriv din kommentar här!Hej Maria Jag är ett stort fan av Maria Montasami och jag tycker du är en härlig tjej -du ä r jord nära . Kan du säga mig var man kan köpa din rosa joggin dress som det står pink på baken .Du är en jord nära tjej, snäll och omtänksam. Kram .Frida.

Skriv en kommentar