Nu är jag på väg till Sverige…

Hej på er och gissa om jag är överlycklig att få komma hem en snabbis innan skolan och allt annat allvar sätter igång. 

Hamilton film premiär imorgon kväll och sedan Kristallen på tisdag. Jag är peppad :)

Som vanligt kan jag inte blogga kort från flygplatsen. Tänkte visa er mina nya boots och top. ni får se det imorgon.

Mammas jag ringer dej så fort jag har landat och fixat min svenska mobil.

Kram till alla Maria

 

 

 

 1. Skriv din kommentar här!Hej Maria Jag är ett stort fan av Maria Montasami och jag tycker du är en härlig tjej -du ä r jord nära . Kan du säga mig var man kan köpa din rosa joggin dress som det står pink på baken .Du är en jord nära tjej, snäll och omtänksam. Kram .Frida.

 2. Sen skolan börjar där.. Men i kanske slutar senare som i england där slutar man inte förrän i juli. vet ej hur ni har det där i usa

 3. Hej Fina Maria

  Hoppas filmen var bra och att partyt efter på Stallmästargården blir kul..Hoppas på fina bilder…på snygga Micke Persbrandt…hihi

  Kramisar Nettan ( Logan )

 4. Hej Maria Välkommen hem om du visste vad jag är glad för Vingtavlan som jag fått Har min åvanför sängen vi har likadana överkast ja nästan allt tofsar o kronor som jag berättade för dig när vi sågs på mässan stor Kram

 5. Hej underbar Fina Maria

  VäLkOmMeN…..Härligt med en snabbvisit…

  Ha en jätte mysig o rolig Stockholmsresa

  Kramisar Nettan ( Logan )

 6. Välkommen till Sverige och ha dé så kul! Här är det höstväder igår regnade det när jag var i Stockholm o sprang TjejMilen. Men trots regnet var det skönt i luften, men det blir ju lervälling på gräsmattorna där många fötter trampar fram.

 7. Hej Maria ! Välkommen hem !!!! Åh vad roligt. Hoppas att du får en bra vistelse hos oss. Jag önskar att jag kunde få vara med :). Sänder dig en kram //Malin (mallan)❤❤❤

 8. **Ha en trevlig resa Bästa Maria!!Och välkommen och ha det jättenice i Sverige=)
  Fuskigt jag vill också gå på bio..Och kristallen såå kul!!
  Såg dig föressten i Aftonbladets söndagsbilaga idag kulkul=))**Kramar Anna Nykvist**

 9. *** GOD RESA! ^*** Ha det så trevligt och rOligt med allt du skall få uppleva ! *** Vi får säkert se en glimt i alla fall av dig i TVrutan! *** kram till alla glada mänsko…, ***

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..