Åntligen kan jag blogga….här kommer kort :)

Hej på er och tack för era kommentarer. Kul att läsa och det verkar som om ni alla har det bra.

Nu har jag landat och redan varit på stan och köpt T-shirts till Kamran från Stadium. Fixade även min stenålders mobil så nu funkar den. I kväll ska jag ju på premiären av Hamilton med Mikael Persbrandt. Spännande om man får sej en glimt av honom.

Mindy kom över en snabbis och sa hej då. Nya boots och ny topp från Free People. Jätteskönt att resa i.

Kamran tar mej till flygplatsen och han ser till att jag kommer till rätta med väskan. Så nu har han fullt ansvar i två hela dagar vilket han kommer att klara elegant. Fotboll och första dagen i skolan (nu på onsdag) tex.

Stockholm är fantastiskt. Jag är så glad att jag är här och tittar ut över skärgården. Kolla in sommarvädret.

          

Min utsikt från hotell rummet. Love it!!! 

Ok sista bilden på Sveriges huvudstad.

Igår kväll var det förhandsvisning på Hamilton så här är jag på väg. Landade då för 4 timmar sedan och ser ganska jetlaggad ut :) but the show must go on. Söt tjej som ville ta ett kort.

Jag och den absolut stiligaste Johan Pråmell min kavaljer för kvällen.

Kan ni tänka er att här står jag med självaste Jan Guillou. Premiären var en succe. Denna man är helt otroligt smart och kunnig. 

Lyckan är gjord!!! Jag och Mikael Pertsbrandt. Visst är han kool och en jätteduktig skådespelare.

Sedan träffade jag Agneta Sjödin inne i biografen. Lika söt som vanligt.

Avslutar en lyckad kväll med Johan på Sturehof. Vi äter gott och dricker gott.

Nu till det viktigaste av allt!!! Kristallen i kväll och mitt glada ansikte. Jag tycker att det ska bli så roligt och jag ska göra mitt absolut bästa när jag öppnar kuveret och annonserar vinnaren. Önska mej lycka till och vi syns om några timmar. Kram från er kära vän Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Hallå…
  alla ni som klagar på allt. Tänk på att ni själva kanske inte är gudinnor! Om Maria o hennes döttrar har det eller inte det på sig eller hur håret ser ut eller inte, så är det faktiskt deras egen sak. Ta vara på det faktum att de vill dela med sig lite av det liv som ju ändå många tycker är roligt att följa!
  Har du bara anmärkningar att ägna dig åt – försök tänka om och uppmuntra någon. Ge ett leende åt någon, ge en slant eller håll tyst!
  Stor eloge till Maria o hennes familj!

 2. Hmm! Persbrant, många kvinnors dröm:) Lyckliga dig.
  Även din kavaljer på Hamilton! var riktigt stilig, ni passade bra tillsammans, hihi/ Kram

 3. Hej Maria! Jag blev förvånad i serien hur lika Mindy och hennes döttrar är! Speciellt de äldsta dottern! De har samma miner och kroppsspråk;)

 4. Isabel frågade dig : vad tycker du om Margaritas hem? och du sa : men det är inte hennes det är ju hennes mans..hahaha men snälla nån de är ju sambos och bor ihop och nu när de har en dotter ihop hon har lagliga rättigheter till allt..och han vill ju gifta sig med henne kolla avsnitt 1 ! det är väl klart att det är hennes hem också nu! det är säkert Kamran som betalat er hus betyder det att det är endast hans???? eller Isabels hon är ju inte heller gift med hennes pojkvän än..men det är deras hem ändå eftersom de bor ihop och har barn! vem som har betalat eller köpt huset spelar ingen roll längre..fattar inte vad det är med Isabel vadå vad tyckte du om hennes hem som att nån har bjudit henne för att värdera huset?! hon blev bjuden på lunch punkt slut! hennes eget hus är ju tom,kall och helt vanlig..och ditt också fast det ser ut som museum med massa onödiga grejer ..när det gäller Margaretas man visst det är stor åldersskillnad MEN han ser pigg och glad ut och godhjärtad och inte alls som 81…döden har inget med ålder att göra inte kärleken heller..finns 20 åringar som dör allt är öde

 5. Hej hej!
  Vilken underbar klänning du hade på kristallen !! Så fantastiskt vacker.
  Gillar verkligen din Tunika du hade på dig när du flög till Svedala :-).
  Var in och tittade på deras hemsida. Mycket fina kläder!
  Kram kram

 6. Hej Maria! Jag är en ny bloggare här, har fastnat för din blogg så nu läser allt från 2010:)))
  Nu vill jag klaga till dig på Amelia, usch vad arg jag är:(. Jag har nämligen beställt en av dina väskor(blå), har betalt i förskott och skaffat prenumeration för att få 500 i rabatt. Vad hände sen! Jag får BRUN väska. Så besviken jag blir, men men alla kan göra fel, så jag returnerar väska och väntar på den rätta. Nu är det andra vecka efter returen, jag jagar Amelia för att få veta när jag får min väska men hör bara att dem har inte så mycket tid att packa upp returer så jag vet inte ens att dem fått väska osv. Och under tiden sänker dem originalpriset till prenumer.pris. Så dåligt still, jag skaffat ju prenumeration och så nu alla kan få väska utan det. Det verkar att det är hejsan hoppsan företag. Jag är också egen företagare så jag vet vad jag pratar om. Även din idolkort från USA har kommit på några dagar( beställde det samtidigt:)), och dem är här i Sverige och kan inte sin servise. Usch… Jag ville bara dela med dig.
  Med vänlig hälsning,
  Tanya

 7. Jag förstår inte vad nedanstående talar om du är ursnygg i håret och vad det gäller din dotter så är hon så gammal så hon få både klä sej och dricka vad hon vill
  är man avudssjuk när man säger så eller?

 8. Hej Maria! Först vill jag bara tacka för en bra blogg! Jag var idag inne på din dotters Saras blogg som min 16-åriga dotter brukar läsa. Hon reagerade på att Sara ofta syns på bilder med alkoholhaltiga drycker i handen och att både hon och hennes vänner bär minimala kläder, både när det gäller bikinis och shorts och djupt urringade linnen och klänningar som inte lämnar mycket åt fantasin. Jag förstår att hon är en ung tjej och kanske inte riktigt hittat sig själv ännu. Men vad säger du och din man om kläderna hon har på sig? Eller hon får göra vad hon vill nu när hon inte bor hemma längre?

 9. maria, du måste fixa håret! Du är så snygg, men håret! Förlängningarna och blonderingen gör att du ser ut som en kvarleva från 1980-talet. Synd! Lycka till!

 10. Tänk vad det kan vara snyggt med blue-jeans… men själv kan jag inte alls ”bära upp dem!” Du ser ut att ha en underbar Afton med kristallen-gänget och din kavaljer!
  Börjat Glad blessed Day, Maria!på ett visst dietprogram, så inga söta drycker, godisar eller så. Med mkt lite mat på tallriken utan kol….hydrater… Måste GÅ NER !!!

 11. Helt klart bäst var DU ikväll på Kristallen! Så cool där bredvid den korta fåniga mannen…;-). Härligt avsnitt av Hollywoodfruar oxå. Vi är många som diggar dej Maria, keep up the good work! Kram Sara.

 12. **HejBästaMaria**
  Stockholm är såå vackert,är så glad att jag flyttade hit för tio år sedan!!
  Vad vacker du är på alla foton<3 Kul att få träffa lite andra kändisar också,kul att du fick träffa Persbrandt..
  Wow nu har jag sett dig i kristallen..Du är alltid så duktig på allt du gör Bästa Maria!!
  Nu snart ska jag se reprisen på SHF kuligt=))

  **Ha en fortsatt trevlig kväll och var rädd om dig stor kram Anna Nykvist**

 13. Det är så härligt att se din stil i jämförelse med andra. Du har fötterna på jorden, låt dig inte förändras av någon. Det är dig vi vill se och höra. Framför allt så har du en super bra magkänsla.
  Det är inte ok att sätta på hundar kläder, herregud ni har väl väldigt varmt ändå, tänk om hunden får värmeslag, de kan ju inte svettas som människor.
  Du är du – en unik hollywood fru med massa charm, stort hjärta och super snygga hjärnceller!! :)

 14. Hej Maria!
  Jag är ett jättestort fan av dig, du är ju en helt underbar människa!
  Skulle inte du kunna ta ett idolkort med Mindy oxå, så kan ni båda skriva era autografer på! :D ni är ju som två underbara systrar! ;) Och Mindy är ju oxå jätte cool! precis som du! ;)

 15. Hej Fina Maria

  Nu har du vart framme…Du fixar allt…Du verkar så lugn o cool…Jag beundrar dej verkligen….Hoppas du kommer fram mer…

  Snart ska jag byta kanal till veckans SHF, fortsättningen på Kristallen få jag kolla på i helgen repristiden

  Kramisar Nettan ( Logan )

 16. Hej Hej Fina Maria

  Åhh, du har på dej din fina randiga klänning…du passar såååå bra i den…Du äger…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 17. Härliga bilder ;) och du är så snygg!! Jag har också varit i vår vackra huvudstad.. Jag och din kompanjon Åsa tog ett glas vitt i går på Östermalmstorg.. Jätte mysigt var det och för att inte tala om det fina vädret vi hade… Lycka till i kväll och självklart skall jag titta, hälsa så mycket till ” fina Åsa ” hon sa att ni skulle träffas idag. Kram kram

 18. hej Maria!
  Jag heter Jennifer , och bor i en liten stad i östergötland som heter Skänninge.
  Jag undrar vad som tog dig till Usa ?
  Mvh Jennifer :)

 19. Så fina bilder du tagit av hufvudstaden, fantastiskt vackra, dom andra bilderna är oxå fina, speciellt den där du och Jan Guillou poeserar, Jan ser ut att vara i sjunde himlen, han trivs riktigt bravi ditt sällskap, han ser alldeles salig ut *s* Ha en fortsatt trevligt vistelse i Sweden :-)

 20. Finaste Maria! Lycka till i kväll, du kommer klara det galant! Ja du hinner med mycket på din korta visit här hemma, intensiva dagar… och kvällar! ;)
  Jag kände inte heller igen Persbrandt först, men han är riktigt ”hot” !!
  Kramar från Birgitta N i Östersund

 21. Lycka till i kväll! Ha, ha kände inte igen Persbrant på kortet först. Kul med många trevliga kort som vanligt. :-)

 22. Hej Maria ! Vilka härliga människor du har omkring dig, Mikael Persbrandt har ju sån karisma att man blir knäsvag…;-)Lycka till ikväll. Du kommer att göra succé !!! Kramkalas och ”glöm” inte att vinka till oss … ;-) Malin (mallan)❤❤❤

 23. Vad kul du får vara med om.
  Du är snygg på alla bilder som vanligt. Men hur ser Persbrandt ut? Blonerad och mustasch? Inte så snyggt på honom, tycker jag men jag skulle gärna krama om honom iallafall. Hoppas du får sova lite om inte annat på planet hem :)

 24. Vilken fullspäckad dag du fick! Men du verkar ha haft det bra och träffat många spännande människor. Jag var på konsert (Coldplay) i Stockholm förra veckan och åt musslor på Riche som inte ligger långt från Sturehof. Det får jag rekommendera nästa gång du skall till huvudstaden ;)

  Ha en strålande kväll!

 25. Hej Maria!
  Persbrandt vilket ögongodis!!! Önskar att jag hade fått bytt plats med dig där =) Ha det bra Maria! Kram Svea

 26. Maria! Jag älskar den svarta klänningen du hade på Hamilton! Var kommer den ifrån?!
  Du är min absoluta favoritsvensk!
  Kram Fia

 27. Hihihi…du vet att hon heter Agnetha Sjödin va..? Fniss..
  Du är så himla rolig…
  Hoppas att du har en härlig Sverige vistelse.

 28. Hej Fina Maria

  *** Du är lika fin Maria som alltid *** Så fräsch även att du har flygit….

  Micke Persbrandt är så hot..snygg….Wow…

  Ha en underbar kväll på ” Kristallen galan ” Ska din mamma hänge med på galan ikväll ?

  Jag undrar över en grej på senaste inläggen när jag skriver en kommentar kommer gamla foto upp från tidigare inlägg..Varför ?

  Nu på denna kommer foto på Nichos födelsedag när han har hatten i sängen o Emma hos frissan…

  Kramisar Nettan ( Logan )

 29. stort lycka till nu
  jan är en av min favo författare.Men är inte så förtjust i honom private absolut inte när man ska servera homom
  men han kan ju blivit bättre på gammla dar

  whao så flotta bootsen var

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..