Live and learn….det är mitt motto

Ja tänk er att nu är jag hemma igen och gissa om jag är trött. Det var faktiskt jättekul i Stockholm och speciellt var det verkligen att få äran att dela ut ett pris på Kristallen. Stefan var jättesnäll och mycket artig. Kul att ni gillade min klänning för det gjorde jag med. 

Har inte sett SHF avsnitt 3 än men det ska bli spännande att se vad som bjuds på. 

Idag började barnen i skolan och dom hade roligt och gillade de flesta av sina lärare. Emma var super excited att få börja spela tennis :)

 Lite av mina tankar……det som gör alla människor unika är att vi är olika och att vi ser på saker och ting lite annorlunda. Vi alla strävar efter att få leva ett lyckligt och hälsosamt liv. Ha goda skratt på kvällen med din partner och glädjas över första dagen för dina barn i skolan. Livet är fantastiskt och att vara avundsjuk och elak mot dina medmänniskor är så onödigt. Livet är så kort och ska levas till fullo.

Jag förlorade nyligen min styvpappa Peter och jag är arg och ledsen att jag inte var där och kramade om honom. 

Tanya som fick en brun väska istället för en blå var inte roligt. Kan har varit ett misstag helt enkelt och jag är glad att en ny är på väg. Låt mej veta om du behöver min hjälp så  kontaktar jag gärna amelia :)

VIktigt Viktigt Viktigt……Kamrans födelsedag imorgon och då ska vi fira :) Och det gäller även Er!!! Så håll utkik för en slutet av sommaren tävling till helgen!!!!!!!

Kram till er alla och nu förbereder Sara, Hanna och jag för att komma hem till  BLOGG AWARDS den 22 Sept i Stockholm. Mer info kommer :) Ohhh ja det kommer även att bli en bloggträff då. Jippey yaya :) 1. Hej Maria! Först vill jag beklaga sorgen över din styvfar,mycket tråkig att gå igenom sådan sorg. Du verkade klara av din uppgift på Kristallen galan galant som det mesta du tar dig för som vi ser och läser om iaf.Du har båda fötterna på jorden och det ska du ha en eloge för för det kan inte vara lätt att vara mamma,maka,kändis och allt vad det innebär med reprensationer och evenemang osv.Plus att du har ju ett eget liv där över med dina olika välgörenheter och annat som du arrangerar dig i.Är mycket imponerad och avundsjuk på ditt liv samtidigt fast inte på ett nervärderande sätt utan tvärom.Lever själv Svensson liv hemma i Göteborg med make,4 barn plus ett barnbarn på tre år som jag avgudar,vänta tills barnbarnen kommer så ska du få känna på något helt otrilig ny känsla när ens egna dotter får barn och den villkorslösa kärleken sommitt 3 åriga barnbarn ger mig.Mina barn är 25 dotter,23 dotter,(hon som har eb dotter)20 son och 17 dotter,själv blir jag 49 nu 12 september(lite ålderskris jaaaaa) Dina barn är väldigt söta och verkar som dig ha fötterna på jorden,förstår att du är stolt över barnen dina <3 Grattis till maken måste jag ju säga med GRATTIS KAMRAN :) Fortsätt och lev som du gör och ta hand om din familj,maken barnen och lilla vovven <3 Skulle ge vad som helst för att få leva som du gör om så bara för en dag så lev nu och här Maria,du verkar vara en fin och omtänksam kvina/ MVH Lena ;)

 2. Oj glömde skriva att jag tyckte att det var gulligt när man fick se i senaste SHF från när Molly och Cloe var pyttesmå*Såå söta**Och när Molly och Bella träffades..Krama vovvarna ifrån mig <3
  Och sen var det fint när ni hade ett litet partaj för att fira eran nya dörr..Att du blir glad för det lilla..Det är fint..Du är underbar Maria..en sån fin person <3 **kram**

 3. Underbart Maria! Du prickar rätt… Du som har dessa värderingar står alltid pall både mot tidens förändringar både på ut & insidan, dvs hur vi är mot varandra! Och hur vi skall vara mot andra vi möter i olika samanhang som vi inte känner eller aldrig har sett! Du är ett levande bevis på det… Sorry att din xtra-far gått bort utan att du kunde krama om honom. Även om du är 100m bort, kanske du inte hinner fram… Hoppas din mamma tar det bra. Och att Familjen blir ännu mer tajt. Men var inte arg att du inte fanns där… Ha det så BÄST! Och all det härligaste somm finns för barnens Studier : omtanke.
  Helt magiskt att du kommer hit igen! OUPPA! Och till vackra Stockholm. Jag gillar Mindy – hoppas hon är trogen din uppskattning och väninneskap!

 4. **HejBästaMaria**
  Hoppas att resan hem var trevlig..Tänk hur man kan förflytta sig mellan olika världsdelar och jag tycker att det är superkul att du kommer ofta,du är verkligen trogen Sverige och åker så långt,beundrar dig verkligen!!Och snart är det dags igen med flickorna dina,gud så kuligt!!Och bloggträff också Jippie=))
  Håller med dig Maria livet är toppen och vi borde alla vara snälla mot varandra och behandla varandra väl<3
  Beklagar sorgen Maria*Kram*

  **Stor kram till dig och familjen och stort Grattis till Kamran från Anna Nykvist**

 5. Det är så roligt att se att din popularitet står sig. Du är som du är och spelar inge roll. Det är härligt! Jag gillar dig och Isabell. Gunilla däretomt verkar har beteendeproblem. Stackars er som ska stå ut med hennes utfall. Jag förstår att du blir rädd. Hoppas ni får en hörlig dag när Kamran fyller år. Bästa hälsningar Eva

 6. Hej igen! Det verkar att Amelia har skickat den rätta väska :))) äntligen och spännande:)!
  Hur klarar du egentligen alla resor.? Det måste vara jobbigt:( , ta hand om dig!
  Massa krammissar till dig och din familj!

 7. Hej fina Maria! Beklagar sorgen efter din styvpappa!
  Grattis till Kamran!!! Du är bara helt underbar och anledningen att jag tittar på SHF fortsätt bara så du är bäst:):) Du har så fina barn roligt att ni umgås! Stor kram Elvira:):)

 8. Skriv din kommentar här!
  Ingen förlust att du inte har sett det fjantiga avsnitt 3.
  Två damer på 50 år som hoppar omkring och dricker vin bland tonåringar på blanka eftermiddagen är inte mycket att se på.

 9. Hej Maria
  – Grattis till Kamran (din fina make)
  – SHF/3 -.Haa du är för skön, Tack för ditt härliga ”Dutschdoor-party” Vi har målat om hallen – blev just sugen på ett litet ”Hallparty”
  – Bra jobbat på Kristallgalan i urläcker klänning
  – Välkommen till Sverige igen den 22:a
  Kram från ”Linköpingsfrun 50+” m. motto ”Fånga dagen”

 10. Hej!
  Vill beklaga sorgen efter din styvpappa, levde han o din mamma ihop nu, eller? Jag förlorade min pappa för några år sedan, och sorgen poppar upp när och hur som helst, men det är viktigt att sörja. Var och en på sitt sätt!
  Kram

 11. Gunilla säger att på fru lunchen du sa nåt jätte elakt till henne som klipptes bort och visats inte på tv? vad var det? jag tycker att du har ändrat dig det känns som att du har blivit barnsligare istället för att mogna..du är ju typ 50 i min mammas ålder..ha en fin dag!

 12. Men vad tråkigt med din styvpappa. Ibland är det långt hem till nära och kära. Men man finns ju i alla fall där.

  Happy Birthday Kamran!! Kul med födelsedagar, lite fest i vardagen.

  Ännu roligare med en bloggträff nästa gång du kommer hem. Hoppas innerligt att jag oxå kan komma.

  Kram kram

 13. Jag tycker att du är helt fantastisk. Jag blir så glad ända in i själen när jag ser dig på tv. Tack för att du finns!

 14. Hej Fina Maria

  Jag förstod att du satt på planet hem, när du inte uppdaterade….Så kom ihåg att du skulle vara hos familjen på torsdag för det är ju Kamrans födelsedag…*** Jätte Grattis Kamran ***

  Jag håller verkligen med dej om att ” livet är så kort och ska levas till fullo ”

  ***** Så som man själv vill bli behandlad ska man behandla andra människor *****

  ….Nice med tävling igen….du är för go och underbar Maria….

  Välkommen tillbaka den 23 med Sara och Hanna

  Ha en bra dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 15. Vad roligt att barnen ser fram emot att få börja skolan igen, det är ett gott tecken! :)
  Beklagar sorgen med din styvpappas bortgång Maria, det var verkligen tråkigt att höra! Stor kram till dig!!!

  GRATTIS Karan på födelsedagen, hipp hipp hurra!!!!

  Ha en bra dag fina Maria!

 16. Såg dej på galan och du var jättefin! Visst är Johan P från Huskvarna? …som jag! Gratta din man så mycket! Ni verkar ha det underbart ihop! Jag har oxå en fantastisk man och vi hade 14-årig bröllopsdag igår!
  Ha det så gott! Kram Weronica rose

 17. Du var grymt bra på Kristallen och så himla fin i din klänning och håret! Var själv på plats under kvällen och ångrar att jag inte kom fram til dig och tog ett foto. Nästa gång ska jag bannemig säga hej på riktigt! = )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..