Happy birthday Kamran…..sweet hubby :)

07 september 2012 31 kommentarer
Allmänt

Hej igen hoppas allt är toppen. Idag har jag gjort ärrenden hela dagen och fått massor gjort :) Skön känsla. Vi har handlat nytt tennisrack och annat kul till Emma bland annat. Plus att vi har förberett lite mys för Kamrans födelsedag.

Nilla jag tar ett kort på min klänning imorgon just nu är det mörkt och lite tråkig atmosfär inomhus för att ta kort.

Nicholas blir så överraskad för Emmas tennis rack och tränaren. 

          

Haha gissa om jag och Nicho hade super kul när vi provade tennis tränaren. It takes me right back to childhood!!! Jag och min syster hade jättekul med att träna tennis så här när vi var små. Jag och Nicho tränade i trädgården så ingen kunde se oss :)

Kamrans favorit rätt och den är så god och saftig. Köttfärs Kebab ala Maria Montazami :) 

Kamran är hemma så nu blir det att fira lite :) Kram till er alla. Maria

*******  GLÖM INTE ATT DET BLIR TÄVLING TILL HELGEN ******

 

31 kommentarer

Hipp hipp hurra och grattis på din födelsedag Kamran! Gissar att han blev supernöjd med födelsedagsmaten alla fall, det lät och såg gott ut! Har du ett recept? :)

Ha det gott!
Kram

Hej Maria ! Ett stort grattis Kamran !!! Var det 25 du fyllde ? ;-) hoppas att ni får en fin middag tillsammans . Jättesnyggt tennisrack, Emma får . Kramis och spännande med tävling !!!!!! Kram Malin (mallan)❤❤❤

Hej Hej Fina Maria

Vilka underbara bilder du visar…Och WOW bilden på dej o Kamran…Super Nice!!!

Ha en myyysig helg
Kramisar Nettan ( Logan )

Hei på deg Maria og Happy birthday to you, Kamran:) Så fine bilder, thank you for sharing:)
Her i Norge har det blitt fredag morgen, solen skinner fra en skyfri himmel, herlig:) Ønsker dere en fin bursdagsfeiring og en super weekend:) Klem

Hej Maria :) kul att du är tillbaka hemma igen! För jag å min kompis är nämligen i LA :) å jag hoppades på att få träffa min idol ;) så vart jag lite ledsen när jag såg att du åkt hem till Sverige , men nu är du ju hemma igen :)) å vi är fortfarande kvar, kommer vara här 2 dagar till :) undrar om de finns möjlighet att få träffa dig? :) skulle vara så himla kul! För du är ju så go :) stor kram från 2 svenska tjejor .

Finns det fortfarande sådana där ”tennistränare” att köpa?? Jag hade en sådan när jag var liten och vi bodde i hus. Spelade helatiden, det var så kul tyckte jag. Sedan då vi flyttade till lägenhet så fick man inte öva med den längre.

Hej Maria!
Kul att titta in här som alltid ! Ville passa på att säga Happy birthday to Kamran! Wishing you a great day! Ha det bra och ha en trevlig födelsedag och trevlig weekend!
Kram från Anita

Åh, så fina & vackra ni är! Ett par som det lyser om! Great Congrats for Kamrans Birthday! Hoppas ni haft en toppenfin gemensakp med glädje & tacksamhet att ha varandra & de fyra barn som ni tillsammans uppfostrar & lär för Livet!
Tack för det fina föredömet ni är… Psst; ser häftigt ut att du spelar tennis med Nichos! Han ser såå go ut & är det nog om jag förstår Era ”uppfostringsmetoder” rätt!

Grattis till Kamran!

Vilken mysig middag att komma hem till. Kul att testa lite tennis också för dig och Nicho.

Idag blir det shopping för mig och dottern, lite heminredning och blommor. Ska bli kul!

Happy Birthday Kamran!
Hubby – låter gulligt! ;0)
Är ni lika gamla eller är Kamran äldre?
Fö stavas det ”ärenden” men jag förstår att du ”tänker på engelska” efter alla år i USA! ;0)

Grattis kamran!
Sen skulle jag villa höra om det finns möjlighet att få receptet på maten du gjort, såg jättemumsig ut!
Ha det så bra! // Ninni

Hej Maria
Måste säga att du är effektiv du är överallt och hinner allt.med andra ord jätte duktig.
Du kan väl säga grattis till Kamran och att en present har han ju, kan inte få någon bättre,Kamran har ju dig,
Grattis och kram från Ingela

Mysigt att min son och du bloggar på Samma ställe har lust men finner inte tiden .Men så är det ibland men Mattiaz bloggar ju åt mig med vad vi gör och vad som händer här i Sverige .Susanne Rodewind.FD Björling

Skriv en kommentar