Tävling Startar Söndag….Missa inte….Missa Inte !!!!!!!

Missa nu inte för tusan min tävling. Jag vet inte riktig ännu vad jag ska lotta ut men jag tror att THE GRAND PRIZE kommer att bli en SILVER NIXXON KLOCKA!!!!! Jippey Jay! Mindy följer med mej imorgon till Nordstrom för att hjälpa mej hitta lite roliga priser :) Det kommer att bli 10 total.

Tävling Startar Söndag !!!! Missa inte den !!!!

Som ni ser så har jag lärt mej lite nytt när det gäller fonts. Det här är Comic Sans MS. Jag kollade på avsnitt 3 idag av SHF och tyckte det var jättegulligt med mitt door partay. Clayton är en jätte duktig DJ :) 

Jag är jätte glad att ni vill ha mitt recept till mina goda Kebabs. Här kommer det direkt taget ur min bok.

Självaste receptet och låt mej veta om ni har några ytterligare frågor :) Dom är sååååå goda :) Enkelt, billigt och GOTT!!!!

Min första bok :) Välkommen hem till Maria Montazami har många goda recept och bra tips. Nu ska vi börja arbeta på bok nummer 2 i November. Super kul och mer info kommer.

          

Jag samlar på glas och har massor av fina glass från överallt i världen. Både billiga och lite dyrare :) Dom två första är från Ralph Lauren Collection och jag har två av dom som jag köpte billigt. 

Här ser ni lite av min samling och jag har massor mer. Perfekt för dinner parties.

Några av er har kanske sett den fina handmålade uppläggnings fatet som jag fick i present av mina kompisar. Plus att ni också ser lite andra fina glas. Vad samlar ni på för något? Vore roligt att veta :)

Jag vet i alla fall att jag inte är den enda utav er som har en liten samling av Svenskt Tenn. Fint :)

          

Min fina klänning som jag hade på mej på Kristallen. Klänningen kommer från Tadashi. Det blir nog Sara som har den på sej nästa gång :)

Medans jag satt här och bloggade tittade jag ut genom köket och detta är vad jag såg :)………

Ur gulligt eller hur? Bella vaktar sitt Montazami koppel och Molly leker i sitt lilla hus och kollar så att jag fortfarande är kvar vid min bloggnings plats.

Ok thats it!!! God Natt och imorgon ska vi ju till Hannas skola och kolla på hennes program. Sara hade en intervju idag angående ett jobb och hon var så glad. Ett riktigt dröm jobb :) Sara kommer hem imorgon och då får hon berätta allt :)

Kram Maria

 

 

 

 1. Hej Maria…
  Va´härligt att du inte har avlägsnat dig från det verkliga livet… Du är verkligen en skön människa som bjuder på din personlighet. Skulle verkligen vilja bo där i LA och ha samma liv…. allrahelst nu när vi går in i den grå zonen (okt, nov, dec osv).
  Jag samlar på muggar… ha ha har t o m ett speciellt skåp med fack för var och en av dem… fast eg ryms inte alla…hihi. Många blessings!

 2. Jättevackra glas förresten! Jag har sedan 9 års ålder älskat porslin. Först figurer och sedan serveringsföremål. Mest älskar jag kaffekoppar, allt av Arabia och Iittala. Fantastisk finsk kvalite och design dessutom! Muminkopparna är bara så härliga, känner du till dem Maria?

 3. Ååh tänk att när jag gick in till biblioteket häromdage så var det första jag såg direkt innanför dörren din vackra bok. Såklart måste jag ju ta den direkt och jag njöt hela dagen hemma av att läsa den. Jag fick sån energi och uppmuntran på något sätt att läsa och titta på allt fint som fanns där. Jättekul om du kommer att göra fler böcker, Maria! Det blir nog succee! Jag längtar SÅ till helgen när min syster kommer på besök för då ska jag absolut laga er kebabmåltid åt henne och mej! Kram från Finland!

 4. Samlarsinne har de flesta människor jag känner… Även om inte alla fortsätter sitt samlande…
  Jag samlade på elefanter (mitt älsklingsdjur alla kategorier!) många år. Nu är intresset kors, kristna kors i alla olika (pst.vackra former!) utföranden.
  Och hattar med brätten…
  Gillar alla papper tex. vackra damtidningsbilder som jag slår in paket med, eller klistrar kuvert av… Kan ofta bli asfint. Och återvinning dessutom, i denna slösaktiga värld… Och jag spar på leeenden i mitt hjärta! Gör om det om ni kan…

 5. Gillade din klänning från Kristallgalan, passade dig väldigt bra. Tänk om man hade varit så lång och välsvarvad. Är tyvärr själv välsvarvad med vilande muskler lite här och var ;-)

  Själv har jag ingen man och mitt sällskap när jag är ensam hemma är bland annat Marabouchoklad.

  Tur jag har en son som kramar mig och tycker jag är bäst (förutom när han ska plocka undan kläder och dylikt = tonåring).

  Tycker att Molly är ett ursött litet ”vitt yrväder”, hoppas att Bella inte blir avundsjuk på henne när ni gosar.

 6. Superfin klänning! :) Så kul att du tar med lite nytt och fräscht till Sverige, alla andra svenska kändisar har annars en tendens att vara rätt tråkigt klädda på tillställningar.

 7. Jag är som d, samlar på glas. Köpte en massa gamla kristallglas på auktion i Dalarna; via nätet. Urkul, men vet inte var jag ska förvara dom bara….

 8. Skriv din kommentar här! Hej Maria, jag älskar SHF och har gjort sen starten, du är min favorit… tycker dock att senaste avsnitten har focus varit för mycket på din kompis Mindy…hon tar över…det är dig och din familj vi älskar…dina hundar…
  Kram Gina

 9. **HejBästaMaria**
  Så vackra glas du har..hmm om jag samlar på nåt..det skulle vara ljushållare isf för det har jag ganska många av,älskar ju att tända värmeljus=)
  Presenter som jag får från mina småsyskon och brorsbarn,saker som de gjort själva i typ slöjden i skolan och just det när jag reser brukar jag alltid köpa vykort som jag sedan klistrar in i en pärm=)
  Kuligt med en till bok,har din andra bok och den står på en fin plats i min bokhylla
  Åh så sött foto på vovvarna,där har de bra koll och ser allt du gör hihi..
  Kul hoppas att Sara får jobbet!!
  Spännande med tävlingen nudå har redan skrivit en kommentar hehe så nu håller jag tummarna här..

  Nej nu måste jag sova känner jag,har inte kommit i säng ännu och klockan är redan kvart i 6=/

  Men hoppas allt är bra med dig Maria och din fina familj och vov vov många kramar Anna Nykvist**

 10. Hej Maria !
  Så jättefina glas du har. Jag har fått gamla fina kristallglas från min familj, dom är så vackra och jag är så glad för dom. Förutom glasen så samlar jag på vackra minnen, upplevelser i livet. Men visst har jag mängder av skor och väskor……. URGULLIGA SÖTNOSAR. Har nyligen kommit tillbaka till hotellet. Måste checka av på din blogg. Sänder en hälsning från Stockholm. Är här i några dagar. Shopping, shopping, shopping och fest. Nu ikväll har jag och min man varit ute och ätit och druckit gott. Efter en heldags lyckad shopping. Längtar efter tävlingen. Kramar till dig och din familj
  från din vän Rose-Marie.

 11. Fint att Sarah ev. får sitt drömjbb! De är ju så ambitiösa era barn…
  Spännande med tävligen… Du är så generös, Maria! Och finner på roligheter till dina vänner på nätet!
  Tycker det är jättekul bara att få en liten glimt av din intressanta Livsresa och ”se” din snällhet. Det vinner alla på, även du som ”gör” snällheten…
  Bella & Molly är ju för söta. Riktiga gullevänner…
  Hoppas innerligt det skall gå bra för de tre som studerar vidare. Mysigt om ni får en läkare i Famljen!

 12. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Du har mycket att vara stolt över, speciellt din fina familj. Det jag gillar hos dig är att du är jordnära och gläds också åt de små sakerna i livet. Du är en livsnjutare – fortsätt så!

 13. Kanonkul med tävlingen, ska bli spännande att delta.
  Det här med samlande är nog vad vi alla gör med något, jag har svårt att släppa bläckpennor. Har en stor banankartong uppe på vinden och massor mer i en låda i mitt hem. Det ska hellst inte vara två likadana pennor =P. Hade jag haft plats för mer glas hade jag gärna tagit några ur din fantastiska samling.
  Ha de gött nu så blir det dags för tävling i morgon =D

 14. Kommer definitivt delta i tävlingen :-)
  Ang. samlandet… jag samlar på sparbössor :-) Och kossor…alltså porslin kossor ;-)
  Ha en lugn natt Maria!

 15. Hundarna är helt underbara både jag och mina barn 2 killar på 13 blir så glada när de är med på tv.Ditt recept på kebab låter smaskens det måste jag testa omgående.Många kramar till dig Maria!

 16. Urgulligt med hundarna!! :0) De verkar se upp till sin matte! ;0) Tittar på reprisen av SHF – kul när ni hämtade Molly och Chloe – såå söta!

 17. Jag samlar på pennor! Jag kan bara inte passera en bokhandel eller en stationary shop utan att gå in, *fniss*. Angående SHF måste jag erkänna att denna Gunilla verkar lite läskig! Är hon sådan i verkligheten, du som har träffat henne, som hon framställs i programmet? Å andra sidan är Mindy en riktigt frisk fläkt! Hon verkar vara en riktigt glad prick!

  Ha det bäst!
  Ann

 18. Äntligen har jag tagit tummen ur och sökt upp din blogg, underbart att läsa :). Jag blir alltid glad när jag ser dig på SHF och gläds åt din ödmjukhet och spontanitet, och inte minst, din skaparglädje. Du är den coolaste kvinnan i världen, alla kategorier. Kramelikram/Biggan

 19. Men så skoj med en till bok!! Har din första och den står i vardagsrummet. Kollar i den ofta. Man blir glad och får många inspirerande idéer.
  Kram kram

 20. Hej Maria ! Åh vad härligt med tävling !!! Även om det är såååå många som tävlar , så har man en liten chans iallafall…samlar på saker , hmmmm fick mig en tankeställare. Jag ”samlar ” på minnen med familjen . Garanterat dammfritt !! Ha ha . Kramis Malin (mallan)❤❤❤ps idag har jag middag med vänner och använt recept från din bok . Berättar om det vart succé !

 21. Hej Maria!
  Din kristallenklänning är ju bara hur läcker som helst! I like! :)
  Kul med en andra bok… och tävling i morgon får jag bara inte missa! Jag samlar inte på något speciellt, men när jag var liten samlade jag på klistermärken, frimärken och tändsticksaskar. De kanske finns kvar i någon låda. Idag har jag skördat lök i mitt lilla trädgårdsland. Det är kul att ha något att pyssla med ute, men det skulle vara lättsammare o bara gå på affären o köpa nu när den är billig. Hahah… har du något ätbart i din fina trädgård?
  Ha en trevlig helg! Kram Birgitta N i Östersund

 22. Hej Maria!
  Trevligt att höra att det blir en bok nr:2. Roligt med tväling igen… hoppas på att jag har tur och vinner. Jag samlar på ÄNGLAR. /Kram Svea

 23. Som vanligt, alltid lika roligt att läsa din blogg! Jag fick din bok i julklapp förra året och älskar den!!! Det enda jag saknar i den är…din autograf! Kanske jag får den nån gång… Din klänning är verkligen vacker! ”Lyllo” Sara som får ha den:) Ha det så gott!
  Weronica Rose

 24. Hej Maria :-) Kul med dina tips om mata . Jag har ju boken med så kollar ofta i den . Jag har också barn med en Iranier och även han älskade Shish kebab :-) Ser fram emot din nya bok . Kul med din glassamling . Jag samlar på porslinsdockor efter kända personer . Det började med en Prinsessan Diana docka sedan följde Marilyn Monroe , Kate Winslet som Rose från Titanic mm mm . Tänk om jag hade en Montazami docka i samlingen ? Du med dina fina kläder :-) Kram ser fram emot tävlingen i morgon . :-)

 25. Hei. Så bra at du har lagt ut recepten på kebaben ,det ser jo så godt ut . Og ikke minst ..så mange fine glass du har . De er jo pynt bare å ha stående . Ønsker deg en god helg !

 26. Hej Maria, har tänkt köpa din bok länge. Det vore väldigt roligt att få en som är signerad av dig. Hur går jag då tillväga?

 27. Hej Maria
  jag samlar på små skor som heter just the right shoe kolla in dom på nätet dom är hur gulliga o coola som helst om man älskar skor. Det är små kopior av kända hollywood kvinnor som haft dom på riktigt tror jag . Här i sverige är det mulet idag men väntar på både sol o värme som ska komma tillbaka några dagar göött. Ha en bra helg

 28. Hej Maria! Så många fina glas du har samlat på dej. Själv hade jag massor med glas förr men jag har gjort av med dom flesta, fanns inte plats och alla användes sällan, bara en del av dom. Har varit samlare på det mesta men har städat bort massor, har helt enkelt inte plats hur gärna jag än vill.

  Annars samlar jag inte på nåt direkt, jo föresten en massa foto i datorn hihihi mest bilder på vår vackra natur som du kanske har sett.

  Va gulliga vovvarna är, så söta, hoppas dom fungerar bra tillsammans och att Bella accepterat Molly, vem är the leader av dom?

  Såg SHF och hörde du sa att du inte var så sugen på att klä Molly med kläder, det är bra, hundar ska inte ha kläder, det är ju inget hundliv och nog mest obekvämt även om det är jättegulligt.

  Självklart ska jag tävla, håller ögonen öppna imorgon :-) Ha en underbar lördag! Hälsningar från ett gråmulet Skåne!

 29. Hej Maria!
  Jag brukar inte lägga in kommentarer men måste göra det nu:
  Du är verkligen en god människa son bjuder på dig själv. Helt underbart! Det är skönt att se att man kan få nya varma roliga relationer i alla åldrar. Jag önskar dig all framgång och lycka!
  Ang dina väskor: kommer ni att designa en datorväska med din stil, både en vanlig och en ryggsäck? Jag hittar inga som är fina och feminina. (rim! :) ) din stil på väskor skulle vara kul att ha som datorväska.
  Mvh Susanne

 30. Hej Fina Maria

  Åhh, vad många fina bilder…I Like……Jag är sååå glad att äga din bok…*** Spännande med den nya boken….***

  Såå fina glas ni har…..Och vovvarna Molly o Bella hur söta som helst…väntar på matte o kollar in dej….Så sött…

  Ha en härlig lördag
  Jag ska puttsa köksfönstren och upp med nya gardiner…Nice….
  Kramisar Nettan ( Logan )

 31. En bok till! Åh, jag kan knappt vänta. Har din första och kan sitta och titta i den hur länge som helst, bara för dom underbara bildernas skull. Har provat en del av recepten också, salladen med tomat och gurka har blivit en favorit och så har vi bjudit vänner på brunch flera gånger och testat alla dom recepten också. Supergott!

  Härligt att ha plats för samlingar. Jag har ett så litet hus så jag försöker att bara ha sånt som jag verkligen behöver och använder ofta. Men ljusstakar och lyktor i alla dess former har jag en förkärlek för och har en liten extra kartong i källaren.

  Nu blir det morgonpromenad och sen en god frukost. Ha en bra helg! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..