VINNARNA……..

Tack till varenda kotte som ville vara med och tävla. Ni kan ju tänka er vad svårt att välja 10 vinnare av nästan 1500 tävlande så jag bad mina barn att hjälpa mej. 

Jag kommer att emaila er på den email address ni uppgav när ni kommenterade. Kul :)

Vinnaren av NIXON klockan är

Maijsan    Sept 9     kl  11:17

***************************

Vinnarna av 2 påsar godis per person är

Elin Lindström     Sept 9     kl  09:39

Molly    Sept 9     kl  10:19

Anna Persson     Sept 9     kl  10:49

Katarina Carlsson     Sept 9     kl  14:19

Nina Kromsell Mamma till Hugo     Sept 9     kl  15:58

Alexandra     Sept 9     kl  16:57

Annika     Sept 9     kl  19:39

Kristoffer Stenberg     Sept 9     kl  23:36

Julia     Sept 10     kl  07:32

Tack än en gång och ha en fab kväll. Kram Maria

 1. Kanske Marias familj inte har råd att bo i Hollywood för där är mycket dyrt och då bor de i en förort istället för endast de jätterika och kända har råd att bo och ha jättestora hus där. De riktiga Hollywoodborna!

 2. Varför är du med i Svenska Hollywoodfruar när du bor i en förort långt utanför! Det har inget med rika kända från Hollywood att göra om man som du bor långt ute i en förort!

 3. Hej Maria!
  Grattis till vinnarna, lite avis är jag allt! ;)
  Härligt med ett nytt avsnitt SHF! Det förgyllde min kväll efter en lite omtumlande dag hos veterinären med min hund. Kram från Birgitta N i Östersund

 4. Hej Maria! Vilket kul avsnitt det var igår! Jag undrar hur man gör om man vill maila dig, har du någon adress man kan använda?
  Kram Matilda

 5. Stort grattis till alla vinnare. Missade helt av den fantastiska tävlingen, gud så gott med amerikanskt godis. Har inte många bitar kvar efter allt vi handlade när vi var över i somras… En till godistävling tack ;) Så skickar jag lite ostkrokar till dig <3

 6. Jag kan knappt tro att det är sant! Min son Hugo kommer att bli så glad! Jag väntar spänt på ditt mail Maria! tror du att det finns möjlighet att skicka med en autograf också? :) Stort tack än en gång!

 7. NEJ NEJ NEJ , det här var inget kul alls för mig:(
  Ser fram emot SHF i kväll på tv:) GRATTIS Till Er som hade turen att vinna=) Ha en bra dag Maria!
  Kram Svea

 8. Åhhhhhh Tack, Tack & Tack!!
  Snacka om att jag bara vrålade när jag läste mitt namn….ser framemot mail o sen klockan….Åh va kul!!
  Tusen Tack än en gång!!
  Stor varm höstkram fr en som kommer hålla koll på tiden .. spec för Hollywoodfruarna på tv såklart..

 9. Grattis till alla det blir väll min tur någon annan gång:)
  Det står i tidningen idag att Gunilla tycker du är falskas av alla i hollywoodfruarna men jag tycker tvärt om du är den som är mest sej själv hon själv är ju en riktig ragata.

 10. Gratulerar Vinnarna! Själv känner jag mig alltid som en Vinnare i ”Marias sällskap” = när jag läser din Blogg och får ta del av din vardag och fina tankar om dittan & dattan ! Samt alla fina foton… Ha en BRA VECKA !

 11. Grattis till er som vann, det var inte illa o ha sån tur med så många tävlande, otroligt många, en komplimang till dej Maria, en fin komplimang :-) Önskar dej och alla er anda en underbar måndagskväll :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..