Maria Montazami

Idag firar vi Sara som har fått ett jobb.....

Maria Montazami

Grattis till Sara som efter 2 veckor av jobbsökande får ett dröm jobb. Fy fasiken vad kul :) Ni kan läsa mer om hennes arbets uppgifter på hennes blogg :)

JULIA SOM VAR EN AV GODIS VINNARNA DIN EMAIL STUDSAR TILLBAKA SÅ KAN DU KONTAKTA calle@mariamontazami.info MED DINA ADDRESS UPPGIFTER.

Idag har jag och Mindy haft ett photoshoot för tidningen S. Jättekul och självklart var Thomas Engström här och tog massor med roliga kort. Jag låter er veta när artikeln är ute så sätter jag in den här på bloggen :)

Idag fick vi veta att Sara och Hanna kommer att vara modeller on the catwalk för Vecko Revyns modevisningar i Kista Gallerian. Missa inte det och jag kommer med mer info om tider och datum så fort jag vet.

Emma och Clayton är numera vänner och kommer alltid att vara det. Clayton är den sötaste och bästa american football player jag någonsin sett. Han kommer att bli väldigt successful när han blir stor. Jag och Kamran har uppfostrat våra flickor till starka, självsäkra och smarta människor. Jag ser det nu i Saras och Hannas val av pojkvänner. Dom har en frisk och rolig relation precis som Kamran och jag har med varandra. Emma och Clayton kände själva att skolan och football är mer viktigt för dom just nu. Adorable!

Här sitter vi och hejar på Hanna och hennes Sorotity för att vinna the Lip Sync tävlingen.  Love my little family because they are always happy and kind :)

Hanna och en mycket stolt pappa. 

Här dansar killarna och sjunger för full hals. Dom var jätteroliga och vann första titeln för killarna och dom kallas Fraternity.

Ser ni Hanna som är så söt och världens bästa dansare. She got the moves!!!! Det här är hennes Sorority och dom kom på 3 plats :) Grattis till dom.

Hanna in the middle :) Hennes Sorority heter Kappa Alpha Theta……

Madison och Taylor !!!! Hannas absolut bästa kompisar i hela världen och det finns inget bättre än att ha en bästis i ditt liv :)

Söndags morgon och jag har kaffe och lite fika med två fans Olivia och Sofia. Super kul att träffa er på er resa genom Amerika. Ni är så duktiga och artiga och kommer inget annat än att leva lyckliga liv. 

Ett kort jag tog när jag var och shoppade med Mindy på South Coast Plaza. M&M killen är byggd av tonfisk burkar :) Gott tycker jag.

Jag och Staffan som håller Molly. Kärlek vid första ögonkastet (ja mellan dom). 

Lev livet i det fullaste för det är fantastiskt. Stor kram Maria

 

 

 

 • http://socutes.se/isamarie Marie Mattsson

  Hi dear Maria!

  I would like to get in contact with you, my friend.
  Would you, please be so very kind to give me an email address.

  Big hugs from Marie

 • tilda

  vilken söt hund har alltid velat ha en sån hund vart har du köpt din hund?? :))) <3

 • oh no

  job? att skriva blog e väl inget jobb för solglasses dessutom? med tanke henens fina dyyyyyra utbilndning så fick hon job som glasögonbloggare!

 • Emilia

  Hej Maria!
  Ville bara säga HURRA HURRA HURRA till Sara som fick sitt jobb, försökte skriva det på Saras blogg men det funkade inte :/
  Ni värkar verkligen vara en super kul och fin familj!
  Jag missar aldrig hollywood fruarna på tisdagskvällarna!
  Jag drömmer och har alltid gjort att bli som du, d verkar ha ett fantastiskt liv, vilket jag också har men du fattar säkert!
  Ha ett jättebra fortsatt liv!
  /kramar från Emilia

 • Anne Ivarsson

  Vad har Gunilla för åsikter om Hanna? Det måste jag missat, jag som inte missar ett avsnitt…. Christina Wollter, berätta gärna….
  Förövrigt Maria, Du är Bäst!! kram Anne<3

 • http://amelia.se/Glimma pim v

  Ja detta livet ÄR fantastiskt trots en del sorger… Det finns så mycket vackert och roligt trots allt eller t o m . Tack vare detta! Ja, att ha en bästa vän är värt allt…
  *** STORT, STORT GRATTIS *** till Sara för att du fick ”drömjobbet ”! En Far kan nog inte vara mer tacksam och glad, när Barnen lyckas .
  Kul att Hanna & Sara skall gå modell i Kista Galleria. Ett jättefint och stort C med ”allt”!

 • Monica

  Christina Wollter?? Beträffande Hanna???

 • dalkullanannanykvist

  **HejBästaMaria**
  Åhh Grattis Sara vad kul med jobbet!!Hoppas du kommer trivas=)
  Så kul med flickorna med modevisning!!Så fina foton på dig och familjen,en sån underbar fam.är ni=))Och tack för din blogg Maria,den gör mig så glad=))Så kul att följa med i erat liv<3

  Många kramar från Anna Nykvist**

 • Malin

  Hej Maria ! Grattis Sara , vad roligt att det gick så fort att få ett jobb !!Jätteroligt !;-) vilka fina bilder som du delar med dig till oss . Riktigt kul att få följa med i eran vardag . Kramis Malin (mallan )❤❤❤

 • Maria

  Oj, oj – vilket superamerikanskt inlägg du gjort idag – på gott och ont. Men det är klart att man påverkas av kulturen i landet man lever i. ;0)

  Kul att Sara fått jobb – grattis!

 • Maijsan

  Åh va roligt för din dotter att få jobb.. .det är ju stort de.. Stort Lycka till – till henne…

 • Christina Wollter

  Skriv din kommentar här!Måste tyvärr erkänna att Gunilla har rätt i vissa omdömen gällande dig. Ditt resonemang betr Hanna är för bedrövligt! Dubbelmoral av högsta rang! Bor själv halva året i USA så kan allt om detta. Verkligen besviken!!!! Heja Mindy, som är riktig amerikanska.

 • Mari

  Hej Maria! Jag har aldrig tidigare kommenterat men nu tyckte jag att det var dags. Det är nämligen så att jag blir alltid så glad efter att ha läst din blogg. Du har så otroligt fin attityd mot livet och det är någonting som lyser genom alla dina blogginlägg. You rock girl! :) Önskar dig allt lycka och glädge i framtiden!

 • Monica

  Måste fråga igen! Varför har du inte pratat svenska med dina barn så dom kan språket flytande?

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  *** Jätte Grattis till Sara, sååå NICE!!! ***

  Har du foton från Kristallen galan ? Jag såg någon bild på dej när du hade en vit topp och du käkade korv……Jag antar att det var efter galan…iallafall toppen var så fin..skulle vilja se bättre foto på toppen o självklart dej….Hoppas

  Ha en jätte fin dag
  Kramisar Nettan (Logan )

 • http://kjandersen.wordpress.com Kajsa

  Grattis till Sara. :) Jättekul. Önskar dig en toppen dag. Min har börjat nu för et tag sen. Det är soligt men inte värmt. Hösten är nu tyvärr på väg.

 • Sassa

  Det var kul att se din och Mindys diskussion. Hon verkar ha bra och sunda värderingar som är förankrade i verkligheten. Håll hårt i en sådan vän. :)

  Hur känns det att Mindy tar mer plats, du känner inte ngt hot hoppas jag. Tror ni kan bli ett riktigt bra radarpar tillsammans.
  Har hn ngn blogg?

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Grattis till Sara som har fått ett drömjobb!
  Det var superkul.
  Kram

 • Lina

  Hej igen, glömde skriva ner adressen till sidan..
  http://www.scandinavianstuff.com/sv/svenskt-godis/

 • Lina

  Hej, tror att det var i första sesongen av hollywoodfruarna som du berättade hur mycket du älskar ostbågar. Hittade precis en sida på nätet där man kan skicka efter svenskt godis och ostbågar! :) såg i förra avsnittet att du inte gillade internetshopping, men de kanske går bra om du får hjälp.. Tänkte bara berätta om site’n. Ha det så bra, mvh Lina

 • Annica L

  Hej Maria,

  Tycker det är bra att Emma och Clayton fick fatta det beslutet själva, det bevisar att du och Kamran har gjort ett bra jobb med Emma och att Mindy och hennes man har gjort det med Clayton!
  Stort grattis till Sara! Ska gå in på hennes blogg och skriva det till henne där! kram Annica

 • Tessie

  Man blir så glad och varm när man läser det här blogginlägget. Fantastisk familj! Ni ska vara så otroligt stolta.
  Kramar <3

 • http://blogg.amelia.se/klderhudvrdochinredning Anna-Lena Norberg

  Du och Kamran har verkligen gjort ett bra jobb…ni har en fantastisk familj…Stort Grattis Sara till ditt nya jobb som du kommer att sköta galant. Bra gjort att fixa jobb efter bara 2 veckor.. Det betyder ju att hon har talang den tösen <3
  Kram Anna-Lena

 • sofie

  Hej Maria.
  var köper du dom där mysiga byxorna?
  kram Sofie

 • Ida

  Hej Maria!
  Forst och framst vill jag bara saga att jag tycker att du har sa himla fin kladstil och bra smak pa inredning sa jag tankte passa pa och fraga vart du far tag i de byxorna som du har pa dig i avsnitt 5. (du far ursakta den daliga texten bor i australien och har inte tillgang till svenskt tangetbord). sr verkligen fram emot ett svar. MVH Ida

 • Helena Linköping

  Så roligt för Sara att hon fått ett jobb! Hälsa och gratta henne!

  Kram

 • Jackie

  STORT GRATTIS TILL SARA BY THE WAY :) !

  kramar

 • http://lukas Fam Hagi

  Skriv din kommentar här!
  WOW!
  Hjärtliga Gratulationer To Miss Sara
  &
  lycka Till ! <3:D
  Kramis
  Fam Hagi

 • Weronica Rose

  Stort Grattis till Sara!
  Ha en bra dag hela familjen!
  Kram Weronica Rose

 • Jackie

  Hej Maria! du är helt fantastisk jag tycker du verkligen verkar vara en riktigt stark supermam and lady självklart. Såg ett av programen av hollywood fruar’ och blev på riktigt helt förälskad i det fina armband med någon blåfin triangelsten. Vart kan jag hitta en sådan i Sverige? skulle så jättegärna vilja veta det. Tacksam för svar vackra MM.

ANNONS
ANNONS