Imorgon blir det kräft skiva och det ska bli kul…….

Jättebusy de senaste dagarna och jag sattes verkligen på prov and I messed up. Lärde mej minst 3 läxor på en dag. 

1. Är du sen till en livs viktig appoinment, förlora inte din själv kontroll och kör som en @#!&%?@?!#@

2. Bli inte arg på ditt barn om dom glömde sin calculator hemma även om det var det enda dom behövde tänka på att ta med sej till detta viktiga test.

3. Ge aldrig din dotter (Sara, i mitt fall) din plånbok och sedan glömmer hon att ge den tillbaka och åker flera mil till hennes hem och du får vänta en hel dag tills du får tillbaka den :)

Jättebusy de senaste dagarna och jag sattes verkligen på prov and I messed up. Lärde mej minst 3 läxor på en dag. 

1. Är du sen till en livs viktig appoinment, förlora inte din själv kontroll och kör som en @#!&%?@?!#@

2. Bli inte arg på ditt barn om dom glömde sin calculator hemma även om det var det enda dom behövde tänka på att ta med sej till detta viktiga test.

3. Ge aldrig din dotter (Sara, i mitt fall) din plånbok och sedan glömmer hon att ge den tillbaka och åker flera mil till hennes hem och du får vänta en hel dag tills du får tillbaka den :)

bonus….Hanna ringer mej och berättar att hon fick massor av komplimanger av hennes professor i skolan över ett av hennes projekt. När hon ska gå ifrån fastnar hennes långa kjol i stolen och stjärten blir synlig till en viss grad. Hanna är fortfarande stum och traumatized.  

Jag antar att något liknande har säkert hänt er alla. Läxa lärd !!  Jag kommer nu att ge mej mer tid per projekt och less antal projekt per dag. Då borde man ju hinna med det mesta man tänkt sej eller hur :) 

Förresten….1. det var ok att komma lite senare. 2. Nicholas behövde inte ens en calculator och han klarade av det svåra provet i allafall. 3. Jag träffade Sara och Niles halvvägs och fick tillbaka min plånis + att jag fick ge Sara en extra kram.

Vi träffas in the middle of nowhere för att jag ska få tillbaka min plånbok. Niles hänger med och jag ska tala om att han är en toppen kille. Ser ni Saras vita bil framför min, efter att jag fått min plånbok och vi har sagt hej då öppnar han Saras bildörr för henne och hon stiger in. Jag tappade hakan!!! Hur ofta gör en 22-åring det???

Jag sitter på Ritz Carlton i Laguna Niguel där vi bor och väntar på Nanne Grönvall och Carita Henningsson. Vi ska ha lunch och jag är jätte hungrig :)

Fniss fniss vi träffas för första gången och har verkligen en trevlig lunch. Pratar om allting mellan himmel och jord.

Nanne och Carita kommer hem till mej och vi alla slurpar på en bit ost och kex. Nanne och Carita tar med sej den nya Lady Gaga parfymen till mej :)

Myser tillsammans och jag måse säga att Nanne ser fantastisk ut. Are you kidding me :)

Vill bara snabbt visa detta fina blomster arrangemang av Solrosor som jag fick av de 3 systrarna Mindy och jag träffade på Starbucks :) Tack så mycket :)

Har inte sett avsnitt 4 ännu av SHF men jag ska se det tillsammans med Mindy imorgon. Är det dessa brallor ni tycker om??? Dom är från Free People. Nettan den fina vita toppen jag hade på mej på Kristallen när jag åt en korvis den var också från Free People. Jag gav bort den till en svensk tjej och beställde en ny till mej för att den var så fin. Vänta alla så får ni se den när den kommer

Mina nya svenska party skor. Billiga och jättesköna :) 

Jag hoppar nu säng. Kram Maria

 

 

 1. Skriv din kommentar här!
  Hur ofta öppnar en svensk kille (oavsett ålder) bildörren åt en tjej??? Jag har då aldrig varit med om det och jag är 40+

 2. Hej Maria!
  Jag tycker Nanne är undebar som person&artist.
  Verkar så go tjej.
  Men, tycker hon ska klippa sitt hår, det har blivit så slitet. Annars finns risk att hon tappar det.

  Gilalr din blogg, undrar vad du tycker är billigt för ett par skor:) vad kostar dom på bilden/ kram

 3. hej Maria! jag tycker du är helt underbar och jag följer både din blogg och SHF! mycket underhållade program. jag mååste bara få säga en sak som jag tänker på när jag läser din blogg. det är otroligt mycket särskrivningar. alltså i svenskan sitter ord ihop oftare än inte. jag förstår att det är svårt när man bor i ett engelskspråkigt land och kanske annsr mest skrivit på engelska. ett exempel är Kräft skiva, detta är ett ord! alltså Kräftskiva :). du är fantastiskt, ville bara vara liite jobbig och påpeka detta. annars har du en mycket bra blogg!

 4. **Tack för att du delar med dig Maria utav erat liv over there<3 Älskar din blogg och du är Bäst Maria**

 5. Hej Maria !
  Vilka partyskor SÅÅÅ snygga. Vill ha. SNÄLLA, vilket märke och butik kommer dom från. Fina blommor. Vilken toppenkille Sara har och han ser så snäll och trevlig ut och jättesnygg. Roligt att du träffat Nanne Grönvall, en riktig Rock’n Roll-brud. Jag har också träffat henne. Även varit på hennes krogshow på Hamburger Börs. Hon är jätteduktig artist och mycket trevlig och ROLIG. Vilken ära att få komma hem till dig på en bit ost/kex. Umgås med dig i din vackra trädgård, få sitta jämter gulliga Nichos och ha sötnosen Molly i knät. ***det är fler än 3 önskningar***. Ha det så toppenkul på kräftskivan i morgon. TACK MARIA FÖR ATT DU DELAR MED DIG AV DITT LIV TILL OSS.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 6. Duktig du som reflekterar över saker o ting, det är så man lär sej och blir vis. Jag har ju som du fyra barn och ibland tycker man att NÅGOT :) kunde de väl komma ihåg…ha,ha…men, man är ju mamma och förlåter dom lika snabbt! Alltså, jag ÄLSKAR skor, och dina ”bling bling” skor är sååå cooola!
  Ha det gott Maria!
  Weronica Rose

 7. Åååhh Maria! Det var det gulligaste inlägget någonsin i bloggen! Fick en liten tår i ögat :) Vi gör alla våra misstag och förhoppningsvis lär vi oss av dom. Men så fint du skriver att du fick ge Sara en extra kram och att det löste dig för Nicho. Det är precis det här som gör att hela Sverige älskar dig! För att du inte döljer dina mänskliga brister. För att även du kan tappa humöret på småsaker precis som oss andra som inte kör runt i en Range Rover eller bor i ett lyxhus i LA. Framförallt att du erkänner att det kanske var lite dumt. Du är en sån otrolig förebild för mig :)
  Kramar / Christina, 20 år

 8. Hej Maria ! Ja det visar sig bara att alla är mänskliga och inga robotar … ;-) omtänksamt att följa med Sara på vägen , riktig sötnos till pojkvän. Skorna är ju såååå fina! När ska du ha dem ? Kramis och ha en fin kväll . Kram Malin (mallan)❤❤❤

 9. Hej Maria!

  Ja, ibland har man dagar när allting bara går fel, från början till slut ;0)

  Alltid trevligt med gentlemän i alla åldrar som är artiga – det kan man inte få för mycket av! :0)

  Roliga/fina skor – får man fråga var de är köpta?

 10. Ja, tack Maria det var verkligen dom byxorna, love them. hittade dem dock inte pa free people’s website, kanske bara ar ett exemplar som kan kopas i butiken. men tack sa mycket for att du tog dej tid. Kommer nog bestalla ett och annat darifran giller ju verkligen stilen. skorna ar ocksa to die for! kram

 11. Hejsan Maria! Ett ordspråk som stämmer mycket bra är: ”Inget ont som inte har nåt gott med sej”, ofta stämmer det väldigt bra, delvis i dina punkter i inlägget :-) Vilken kille Niles är, en riktigt gentleman, Sara får hålla hårt i han, gentlemän är numera väldigt sällsynta, men dom finns, det gäller bara att hitta dom :-) Underbart vackra partyskor :-) Ha en riktigt underbar helg och var rädd om dej och dina kära.

 12. Så kul att få sådant finbesök!!! Nanne som är en sån rackarns tjej och härlig Artist! Hoppas ni får en kononkväll med Kräftor, roligheter och glad gemenskap!

 13. Haha…. Du är ju för underbar!!
  Vilken dag du har haft, men jätteroligt att läsa!! Sitter här och småskrattar för mig själv.
  Och visst har väl alla haft en sån dag.
  Kram kram

 14. Jag måste bara säga att jag tycker att Mindy och Nanne är väldigt lika varandra och de värkar även lite lika till sitt spralliga sätt att vara. De har jag tyckt länge och nu sitter Nanne i ditt hus, har de två träffats? =)

 15. Hej Hej Fina Maria

  Åhh, vad jag blir extra happy av dina roliga o intressanta inlägg…Alltid lika spännande…och färgglada…

  Tack för ditt svar..jag ser framemot när du visar upp toppen…

  Nils och Sara är så fina ihop…Love….

  *** Wow, dina partyskor…Nice…***

  Ha en jääätte fin lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 16. Ännu ett härligt inlägg från dej…Väntar med spänning varje dag vad du har roligt att bjuda på! :)
  Niles är verkligen grym..vilken toppenkille <3
  Nu hoppas jag du får en super rolig helg och inga tokiga misstag nu… :)
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..