Jag skrattar åt mej själv på posten…..

Jag har nu gått och väntat på att vädret ska bli lite kallare så att jag kan posta mina blogg priser till Sverige. Jag hade ju en massa choklad påsar osv….som säkert kommer att smälta tänkte jag. Vad gör jag jo jag postar alla paketen just idag och får sedan reda på att idag är det den varmaste dagen någonsin rapporterat i Californien. Neeej tänker jag pinsamt om prisvinnarna får en smält chokladboll men dom lovade mej på postkontoret att paketen kommer att vara bland kall luft hela vägen till Sverige haha. Skööönt!! Mina billiga och sparkily shoes köpte jag på Nordstrom på REA och dom heter Enzo Angiolini. Kolla in dom på internet :)

Nettan…..lycka till med dina nya arbets uppgifter. Förlåt att jag är sen med mitt meddelande.

Alla ni som har sett den vita fina volang toppen som jag hade på mej när jag var på väg hem från Kristallen. Tack för att ni såg den. Jag gav nämligen bort den till min kompis Åsa som bor i Stockholm. Hon blev jätteglad. Denna topp är så fin så jag beställde en ny till mej som nu kommer på posten när som helst. Då tar jag ett kort och visar er :)

Idag var jag och Kamran på kräftskiva hos ett par Maria och John som är medlem i SWEA. Det var verkligen trevligt och mysigt. Vi tog med oss Mindy och hennes man Randall för dom kommer ju från Georgia och där äter man också kräftor fast kanske tillverkade lite annorlunda. Vi sjöng snaps sånger och höll låda :)

Vi har en sådan värmebölja så det är nästan omöjligt att fungera på ett friskt och hurtigt sätt :)  :)  :)   

Så här såg kvällens mycket goda och saftiga kräftor ut :)  Vet dock inte vart dom är köpta.

Kvällens värd John som blandade en jättegod välkomst drink med färska hallon.

Välkommen till kräftskiva!!!! Man fick börja med 5 st på sin tallrik och det var perfekt för mej. Kamran gillar kräftor och åt mer än vad jag gjorde :)

Har helt fel inställning på min kamera, tyvärr. Irro!!!!!!! Här står jag med SWEAs el presidente a la Orange County.

           

Kamran är helt fantastisk!! Pratar, äter, sjunger och kollar så allt är ok med mej :)

Här är vi 2 familjer som har mötts och har en sådan otrolig connection med varandra. Mycket trevligt!!!!

Therese och Peter som har precis flyttat hit till Kalifornien i Mars. Dom trivs och jag önskar dom lycka till med denna nya roliga och spännande fas i deras liv :)

Jätte trevlig morgon till Er alla… kram Maria

 

 

 

 

 1. Kära Maria o VARMASTE TACK för det fina kortet av dig som damp ner i min postlåda och förgyllde hela den regniga dagen idag. Jag blev så glad och tacksam ska du veta :-)

  Underbara kräftor ni sörplar i er. Man blir sååå sugen att snålvattnet bara rinner… Vackra är dom också.

  Återigen TACK rara vän och jag hoppas på ett trevligt julkort framöver med hela din fina familj.

  Kramar till er alla
  Karin i Sverige, där det blir mer o mer höstlikt.

 2. Hej fina Maria!
  Vilka smarriga kräftor ni hade! Jag var också på kräftskiva i lördags med goda vänner. Det var trevligt!
  Ha en fortsatt skön vecka i värmen! Hur mycket är 100 F i jämförelse med C? Kram Birgitta N i Östersund

 3. Vad roligt att ni har så fina tillställningar och traditioner med SWEA gänget :)
  Gott med kräftor, jag älskar kräftor! När du är i Göteborg nästa gång måste du prova havskräftorna, de allra bästa! :)

  Ha det gott!
  Kram

 4. Urvackert uplägg med kräftorna… Sköna människor och glädje!!! Vilken deal! Like it…
  Din kamerainstälning var okay! Instagramtidens foton är byebye hoppas jag! Må så bra som möjligt i hettan!

 5. Hej! Jag och min vän är i LA och svettas.. Vi ska vara här i lite mer än en vecka, finns det någon möjlighet att vi kan få träffa dig? :)
  Och få lite tips på vad vi ska göra under resan.

  Mejla gärna :)
  Kram

 6. **HejBästaMaria**
  Hihi du är så rolig..Hoppas att det går bra för priserna som bloggarna vunnit att komma fram och tänk vad glada de ska bli när godiset kommer fram mums mums..
  Snällt av dig att ge bort din tröja till kompisen..Du är rar du Maria=))
  Trevligt att träffas på kräftskiva..och så undrar jag hue ofta ni ses i den här svenska föreningen?Nu har jag glömt bort vad den heter..skriver från mobilen och vågar ej bläddra tillbaks och kolla..allt jag skrivit har försvunnit förut har försvunnit då,när jag skrivit ifrån mobilen..jobbigt..
  Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla en film innan sängen mys mys..

  Många Kramar Anna Nykvist**

 7. Hej hej Maria ! Vad härligt med kräftskiva . Det är så gott också , så mycket plock och smått av lite av varje ;). Idag har vi varit och sett fotbollsmatch i solen så härligt . Man får ta och njuta av solen så länge den visar sig . En stor kram till dig . Malin ( mallan )❤❤❤

 8. Hejsan maria.. Ser väldigt framemot klockan… härligt då kommer den kanske i veckan.. Hoppas innerligt inte godiset smälter till dom som vunnit det… Härligt med värmebölja för här är det verkligen höst…. på ett vis skönt men det var ju aldrig nån sommar… kram till dig.

 9. Det ser ut som ni haft riktigt kul i helgen med kräftskiva och allt.
  Har också haft en härlig minisemester helg med familjen i fjällen. Strålande sol och runt 15 grader. Underbart!
  Imorgon är det tillbaka till vardagen och ekorrhjulet som just nu snurrar på alldeles för fort. Önskar ofta att jag hade ett annat jobb, ska bara komma på vad först…

 10. Hej Maria!
  Oj vad varmt ni har! Men jag skulle nog trivas, för jag gillar värmen. Kom ju just hem från semester, då hade vi dom temperaturerna i 14 dagar, jag njöt av var enda sekund.
  Härligt med kräftskivan, det ser ut som ni hade en toppenkväll.
  Ha det så gott!
  Kram

 11. Hej Fina Maria

  Mums…Vilka röda godingar…( kräftorna ) Kvällen ser lyckad ut…Härligt att Mindy o Randal hängde på….

  Tusen TACK Maria för hälsningen…Jag har igår skrivit rent allt från mina kladdpapper vad o hur jag ska göra…Puuhh…Snacka om det snurrar i huvudet… Och fler nya uppgifter kommer denna vecka..haha..Men det är kul att lära sig nytt…

  Ha en härlig söndag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 12. Åhhhh vilket kräft fat, jag måste säga att det kräftpaket jag har i frysen det ska jag plocka upp NU och lägga det i kallt vatten så blir det en mini kräftskiva ikväll :-) Njuuuut av värmen, tänk på oss i Sverige som har kring 15 grader och grå och trist himmel. Ha en underbar söndag och var rädd om dej och dina kära!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..