Finding some good cheap glasses on sale


via Instagram http://instagr.am/p/Pumce0nTJV/

 1. Wow, vilka glas!! :)
  Har länge försökt fått tag i stora OCH snygga vinglas, men de är inte enkla att få tag på i Sverige!!
  Dags att ge sig ut på lite Amerikanska sidor!
  Och du… fortsätt med att vara ditt härliga du!! :)

 2. Tack för kebabreceptet! det blev sucke här hemma gjorde på 1kg och inte mkt blev över knappt matlåda för mig att ta till jobbet. Ska bli spännande med utbyggnad och ombyggnad hemma hos er resultat blir nog kanon.

 3. svar till Mimmi
  Saa ok foer atervinnning daa …viktigt!..men foer enormt manga fattiga som lever i usa.. aer det lika betydelsefullt att kunna koepa vackra saker foer nagra dollar eller hur!

 4. Vilken underbar topp du har Maria. Vad är det för märke? Vet du om man kan få tag på den i Sverige? Eller beställa på nätet kanske?

 5. Maria kan inte sluta tänka på GLASEN du håller,vill oxå ha!! Helt underbara, önska man kunde beställa de direkt…
  Kram

 6. Hej Maria! Jag undrar om du har något rosa klädesplagg/accessoar som du vill skänka till en auktion där pengarna går till rosa välgörenhet. Det är till ett rosa event i Halmstad i slutet av oktober och vi samlar in från kändisar och allmänheten just nu :)

 7. Hej!
  Jag har tittat på Svenska hollywood fruar och jag älskar dina ”mysbyxor” du brukar gå runt i hemma, sett du har dem i rött och svart! Vad är det för märke på dem? De ser helt underbart sköna ut! :)

 8. Svar till Gunilla Nardin:

  Självklart är det tänkt att de mindre välbeställda ska kunna handla på Goodwill, men det är också en plats där man kan lämna av saker som är vackra men som man tröttnat på, och som sagt är det miljövänligt eftersom det är återvinning. Så yay Maria för att hon handlar där!

 9. Jäklar vilka underbar glas du hittat där!! =)
  Gillar verkligen hur du får till inredningen hemma hos dig och om du nån gång tar dig till sverige och Karlstad så får du fria tyglar o inreda mitt hem från golv till tak =D Ha de bäst nu

 10. Som svar till Mimmi
  Det aer precis tvaertom! aer taenkt att de mindre vaelbestaellda ska fa en mojlighet att infoerskaffa
  vackra saker som de annars inte skulle ha rad att koepa.
  Men naturligtvis kan vem som helst handla daer..aven Maria

  Gunilla

 11. Maria!

  du är en helt fantastisk människa. Jag verkligen älskar dig och din inredning! Jag är själv inredare och jag och min sambo har precis renoverat klart, snickrat, inrett vårt hus alldeles själva och vi är bara 24 år. Jag har alltid älskat en mörkare inredning och varm känsla i hushållet. ska bli såå Spännade att se hur husbygget kommer att bli för er! all lycka och kärlek :) kramar

 12. Svar till Hanna Linder:

  Det är väl väldigt bra att Maria handlar på Goodwill! Det handlar ju om att ta vara på saker som andra inte vill ha längre, vilket ur en miljösynpunkt är toppen! Dessutom måste man väl inte handla dyrt bara för att man kan…?

 13. Hej finaste Maria! Vilka fina glas….wow! Du är så fin och Mindy med! Kollade på SHF igår kväll och du var helt underbar som vanligt! Hoppas det går bra med hus bygget, lycka till!!
  Stor kram Elvira:)

 14. En sak jag länge har undrat nu, varför handlar du på Goodwill? Varför inte låta de med less förmögenhet handla där istället som det ju egentligen är tänkt också-

 15. Hej Maria! Glas är VACKERT!!! Glas är praktiska!
  Kulk att Mindy gör sällskap… Hon verkar vara en glasklar personlighet med sina härliga ”nojor”! Hoppas ni hittade vad ni sökte!

 16. **HejBästaMaria**
  Mysigt att vara ute och shoppa med sin bästa vän..ohh snygga glas,gillar Mindy också glas=)?
  Har sett SHF på tv ikväll mkt nice..Bästa programmet ever som sagt<3
  *Ha en fortsatt trevlig dag kram Anna Nykvist*

 17. Hej Maria !
  Ännu en Chanel väska, shoppingmodellen. En av mina favoritväskor. Men du har ju ”nära” till butiken. Vi i Sverige måste resa utomlands för att köpa det märket.
  GRATTIS EMMA, JÄTTEDUKTIGT.
  Fina glas även att äta efterrätter i. Såg förstås på SHF ikväll. Lika roligt varje gång att få se dig och din familj. Jag är jättenyfiken på utbyggnaden av huset. Dressingroom och inne/ute rummet. Hoppas att du visar oss det , när det är färdigt. Skulle vara toppenroligt. Du är sååå duktig på inredning och stil. Kramar till sötnosarna. Kramar till dig och din familj från din vän Rose-Marie.

 18. Hej finaste Maria!
  Jisses vilka snygga glas…vill ha!!
  Du är så otroligt snygg allt jämt man blir ju så avis;)
  Tycker det är så roligt att du fått Mindy till granne och vän.
  Va rädd om varann:) Kramar

 19. Hej jag brukar titta på alla avsnitt av Hollywood fruar och jag älskar det ;)
  Du och mindy är ASS sköna , jag skullevilja ha bara ha ett program på er två, ni är så söta ihop med era hundar ;)

  Är lika galen och snygg som ni brukar vara :D

 20. Va fina ni är.. tunikan du har på kortet är ju superfin…
  Har just sett förhandsvisning av nästa veckas Hollywood fruar me Baby Shower hos Isabelle.. Ni är helt underbara allihopa…

 21. Kollade precis klart på svenska hollywoodfruar. Du är verkligen stört skön och så fick jag mig en idé. Du och din familj borde göra en reality serie det skulle vara så sjukt kul!!! :D

 22. Hej Fina Maria

  Åhh, vad härligt o kul att se hela din topp nu, för det var väl den du hade på efterpartyt på Kristallen det ser ut som den ialla fall….så snygg…och annorlunda fin…

  Snygga glas ni håller i händerna….Nu är det reklam under SHF…Tjoohoo
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..